Pokaż pełną wersje : Gdzie trenic?
Cześć mam problem zawsze gralem na swiatach pvp ale teraz pierwszy raz zaczelem grac na swiecie Candia (non-pvp) wybralem knighta ale mam problem nie wiem gdzie trenic :baby: Mam 17 knighta skile 41/39 i z 15 % wbite 3 mlvlu ja pvp swiecie na 20 lvl mialem skile 63/61 i 4 mvll wiec jest to roznica wiec prosze o pomoc . Mowcie mi gdzie mam trenic prosze o pomoc
"Treń" tam gdzie treniłeś na pvp.? o.O
Dragon-Fly
18-04-2008, 14:20
http://forum.tibia.pl/search.php?searchid=4471761
Zobacz sobie moją odpowiedź w temacie o slimie (druga) no i zobacz temat "knight skilowanie"...
ale na non pvp trenilem na guholach i monkach kumpli i mnie bugi bily a teraz?
Dragon-Fly
18-04-2008, 14:27
A teraz może łaskawie zobaczysz to, co Ci napisałem...? Na non-pvp nie trenuje się na summonach...
@DOWN - Na rotach w Veno mało ludzi? O.O
Na non-pvp nie trenuje się na summonach...
Tylko że on to wie...
A co do tego gdzie trenić to treń tam gdzie ci potwory nic nie robią i trafiasz je wystarczająco często . Poszukaj se miejscówki gdzie niewiele ludzi . Zawsze się jakaś znajdzie . :)
Ja proponuje gdzieś roty koło veno , często (wg. mnie) mało ludzi tam .
Ja osobiście polecam fibulę, nooby nie będą tam przeszkadzać ze względu na klucz, który otwiera podziemia fibuli.
omg ja wiem co to summon Levon
A dwarfy??
Slimy by byly ok ale nie wiem czy na tym shieldingu by ci za mocno nie walily.
Na rotach w Veno mało ludzi? O.O
Przeciez napisalem ze przynajmniej dla mnie . Bynajmniej zawsze jak ja tam bylem tloku nie bylo ;)
Też mam ten problem .. non pvp... tyle ze 16 lvl i 60/60, nie wiem czy dalej trenić? czy skilować sobie do 75/75? Tyle że ciężko jest:/ cały czas kręcą się jakieś patafiany i zabijają monsterki, aktualnie treniłem na rotach koło Elf fortes, trapnalem kopalnie 1 charem na mc a 2 treniłem tak ze 1 char blokowal dojscie do moich rotów i nie było problemu dopóki nie dostałem bana na noob charze za blokowanie xD!!
Teraz siedze na ostatniej kopce i sobie trenie....
P.s doradźcie, expić sobie już czy potrenić do tych 70+?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.