Pokaż pełną wersje : Ile kasy zebraliscie w jeden dzien??
Ile kasy zebraliscie w jeden dzien?? Moj rekord to 25k w jeden dzien:) Wiem ze slaby ale ja na jakies lepsze potwory nielaze :P
------
Edit by Gremlin
Dobiore sie z lekka do tego tematu.
Podajemy w dwuch kategoriach:
Ile zdobylismy gold pieces (gp) - nie interesuja nas questy, sprzedany loot, sprzedany lootbag itp.
Wartosc loota w sumie jednego dnia wliczajac wszystko poza lootbagiem/runami ktore zbieraliscie 3 tygodnie - pytanie dotyczy konkretnie ile zarobiliscie/z iloma osobami musieliscie sie tym dzielic.
Tak pozatym skasuje wszystkie dotychczasowe posty dajac szanse wszystkim wpisac 2 odzielne wyniki.
Sir Stas
18-11-2004, 07:59
Ponad 30 k na dwarfach solderach i kilku guardach zbieralem przez caly czas lota i za wszystko wyszlo tyle
Z tego co pamietam na jednym necro guncie spadly nam (mi i sorcowi)
2 pary bohow:) sprzedalismy je gdzies po 90 k kazdy a oprocz tego byly jescie jakies skull staffy za 15k , innym razem dsm + rh ale to byl dlugi 8 godzinny hunt....
Prawie 20- godzin na guardach dalo w granicach 100 k czystego zysku w kasie i loocie .. ledwo dotargralem ale przy okazji wpadly 3 levele ( 45 - 48 ).
hmmmm ... . Dobrze nie pamietam ale okolo 400k to byla cala noc na demonach bylismy w 4 ale jeden sie tylko patrzyl wyszlo ponad 133k na jednego loot: 3 demon shieldy 2 f axe i MMS. ALE na drug dzien wypadlo e plate ale nie wliczalem.To byly 2 hunta z najlepszym lootem. Niedlugo opwiem o lepszym. :D
Transparent Ghost
18-11-2004, 21:41
5h na DL'ach i Dsm (260K), Tower Shield (9k) i Fire Sword (8k). Dzieląc na 2 osoby oprucz mnie.
zwiastun ciemnosci
19-11-2004, 10:34
no to tak na folda siedzialem z qumplem 12h i zabijalem mino, roty i takie tam bzdety, zabralem knighta
"jestem od noszenia rzeczy" moj tragasz :] no to tak zebralem 50k exp i 32k kasy do tego jakies smiecie typu chain army,mace,swordy,plate shieldy to on to doniusl do depo i wyslalem sobie do thais (lepsze ceny) laczna wartosc lootu [(40k)]
Btw: te 40k wydalem na nowiutki k set i w helmet i jeszcze mi zostalo na czar
summon creature :] wiec oplaca sie chyba dlugi hunt na rotki
(nie stracilem uhow ani niczego innego)
ja raz mialem 70k z minoskow i rotow ( PG - od restertu do restartu - 24h). mialem szczescie bo szlo mi nawet malo gfb i hmmow. w hunta wpakowalbym jakies 20k na gfb i hmmy, ale runki sobie zrobilem sam...kase i aktualny loot zanosilem do depo, bralek kilka mf i gfb z hmmami. uhow szlo malo, a nawet bardzo malo...
innym czasem mialem jakies 30k ozowy lootbag z bardzo ciekawej miejscowki. mace, brass shieldy, iron helmety i inne takie duperele wypadajace z umarlakow... iel warty nie wiem bo jeszcze nie sprzedalem :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.