Pokaż pełną wersje : Profka..
Witam!
Wiem że ten temat był już poruszany, ale chciałem zobaczyć wasze opinie. Planuję jutro wbić 8 poziom i wyjść na maina. Problem tkwi w tym że niewiem kim wyjść na tego maina, powróciłem do tibi po dość długiej przerwie niewiem co się pozmieniało przez najbliższe 4 updejty. Więc proszę abyście pomogli mi w doborze profesji. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam...
Dragon-Fly
18-04-2008, 22:18
Może napisz, co oczekujesz od swojej profesji? Jakieś konkrety?
Chcę żeby dobrze mi się expiło :P i żebym nie musiał wydawać dużo kasy, i jaka profesja jest opłacalna w tym updejcie ? ;>
Ps. Dragon-Fly ty na tym forum siedzisz 24/7 ? :D
Dragon-Fly
18-04-2008, 22:26
Może Knight? Nie musisz wcale dużo skillować, expisz za darmo (ewentualnie poty), dużo kasy...
Albo pal? Amunicja wcale nie taka droga, ale utrudnia. Możesz uciek\ać i strzelać do moba, kasy mniej, ale możesz robić lootbagi. Jeszcze mniej musisz skillować ;].
Profesje magiczne - mało kasy, ale z reguły biją jakieś mocniejsze moby. For example Knight 50 lvl biega po powierzchni OF i na +1, a taki Druid bije masowo dragi. No i dosyć potężne, ale mówię - kosztowne.
Raczej 25/9
@DOWN - YoomeN, o ile mi napisał na priv, pisał to do mnie ;<
Jeśli masz nerwy na skillowanie to polecam palka.. jak się na niego zdecydujesz to polecam Ci poradnik Escaa ( pod 8.1 ) jest w dziale Poradniki->Wasze Propozycje Poradników
A jak nie to sorc.. ale musze Cię uczulić, iż teraz na żadnych runkach raczej nie zarobisz ;/
@up : Na palu bez skilowania jakoś na upartego idzie przeżyć ale kina bez wielkiego skillowania to ciulstwo :P Wiem to z przykładu mojego kumpla z RL ;P
@down : lol xD widzisz ;p? tibia szkodzi zdrowiu xDD a jeśli chcesz kupić w najbliższym czasie pacc to albo pal/kina + mocne skillanie + troche kaski + 14~ lv minimum albo sorc 19lv~ minimum z jakimś takimś średnim mlv, bo i tak do 25lv~ nie ma żadnych praktycznych runek
Aha, dzięki za pomoc przez Ciebie znowu nie zasne :D
Sorca/druida nie trza skillić :D
nock keciron
23-04-2008, 23:39
#up
Graj sorcem/druidem na facc. To jest gorsze niż skillowanie.
@UP
Grałem i to nie raz zarówno druidem jak i sorcem i to nie boli :baby:
teraz wszystkie profesje są spierdolone ja sie 3 dni zastanawiałem kim mam grać zrobiłem 3 hary które wyszły z rooka az przypomniało mi się ze na furorze mam zapomnianego 18 druid więc nim gram ;d
nock keciron
24-04-2008, 08:57
@UP
Grałem i to nie raz zarówno druidem jak i sorcem i to nie boli :baby:
Tak, nie boli, ale porównaj sobie grę sorcem na facc i na pacc. Widzisz ile taki zwykły mag traci nie posiadając płatnego konta? Aż się odechciewa grac ;P
Jak bedziesz wiedział, ze bedziesz dużo grał <miał czas na skillowanie itd> to polecam kine... a jak masz malo czasu to sorca ^.o
Dragon-Fly
24-04-2008, 13:54
@4UP - No toś dał dupy.. dobij tak przynajmniej 30 lvl...
@TOPIC - No i na jaką profkę się zdecydował? : )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.