Pokaż pełną wersje : !!! Slimy !!!
Amorekboy
19-04-2008, 00:26
niewiem czy byl taki temat czy nie bylo ale chcialbym wiedziec czy tego potworka da sie jakos zablokowac chodzi mi o takie blkowanie skrzynkami albo parcelami (niestety przesowa to wszystko) albo cos w tym stylu zeby poprostu stalw miejscu i sie nie ruszal... macie jakis pomysl bo mi zalezy bardzo na tym... pozdrawiam
Xannixov
19-04-2008, 01:09
ewentualnie m walkiem mozesz go od siebie odgrodzić
niczym więcej :baby:
Bądź fire/energy fieldem, ale musiałbyś być bogaczem aby tak robić ;)
Możesz kimś zablokować ...
Kleczajek
19-04-2008, 09:53
Jeśli chodzi ci o skilowanie na dystans low lvl palkiem to jest prosty sposób. Ustawiasz sie tak żeby biły cię dwa spidery/snake czy coś innego a slima bijesz sobie z daleka :)
Nie ma przedmiotu, którym można zablokować slima tak aby stal w miejscu, chyba ze sposoby podane przez panów up.
Azkabanczyk
19-04-2008, 10:01
Jeśli chodzi ci o skilowanie na dystans low lvl palkiem to jest prosty sposób. Ustawiasz sie tak żeby biły cię dwa spidery/snake czy coś innego a slima bijesz sobie z daleka :)
Nie ma przedmiotu, którym można zablokować slima tak aby stal w miejscu, chyba ze sposoby podane przez panów up.
A czy Slim nie zabije/przesunie pajaka tak jak Mino Guard?
@topid Powtarzam wypowiedzi innych, no ale trudno...
Nie da sie Slima zablokowac Parcelem, Boxem, Potem (garnek). Jak juz ktos wyzej wspomnial, M-Wall (Majatek na trening <3) albo jakis kolega stojacy na skos aby bily cie tylko 2 SLimki. Wybor zalezy od ciebie ;)
Kleczajek
19-04-2008, 10:47
Gdy ja skilowalem slim nie zabijał mi snake'ow ale po ostatnich updatach mogło się coś zmienić :)
Azkabanczyk
19-04-2008, 13:44
Gdy ja skilowalem slim nie zabijał mi snake'ow ale po ostatnich updatach mogło się coś zmienić :)
Widzisz, jak ja gralem na 7.92 to on bodajze je zabijal (moge sie mylic). Nie wiem jak po tych 2 ostatnich Uptadeach, gdyz nie gralem 6-7 miesiecy a jeszcze mam za slabe skille by trenowac na SLimku. Jelsi sie myle z tym zabijaniem, to prosze o poprawienie, gdyz nie jestem pewny :)
Pozdrawiam.
Amorekboy
20-04-2008, 19:39
dziekuje wam wszystkim za odpowiedzi i porady :) postaram sie wykorzystac niektore z waszych wskazowek... pozdro
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.