Pokaż pełną wersje : 400 lottery ticket
psyhopatka
19-04-2008, 07:27
Film nie mój:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/39354
Pokazuje on szanse na zdobycie addona;p
Nono... ja trafilem raz takie cos ... na okolo 200bp many..
Kileros fire'son
19-04-2008, 10:04
A ja miałem farta i za drugim razem(10 bp mf) mi się trafiło ;)
Mi sie udało za 1 razem :]
xXxKaiserxXx
19-04-2008, 11:35
Ja zwastowałem 320bp a nie mam jeszcze addona. Ale przestałem grać i już facc więc nie porobię go sobie ;d
Marecki666
19-04-2008, 11:41
Ja w sumie z 500 bp, nie trafiłem ani razu...
Co do filmu... co by tu napisać... średni fart.
Mi za 13 ticketem się udało, ale opłacało się bo typ qpił ten papierek za 50k, bo szybko do Summonera potrzebował :]
Mi sie raz udało na 1000+ bp teraz juz ich nie zbieram tylko odrazu wywalam ;)
nie miał farta ;p mało coś jak na tyle wychodzi 1 ticket na 50bp ;p
@up
zapomniałeś dopisać radio maryja fan
dla znajomego średnio 1/200 wchodzi, więc jak ktoś mówi, że za 1 razem trafił to albo daniel wieleba z polsatu albo coperfield z usa(;
@down
;D abw, cba, bor i chyba csi miami;D
neopostman
19-04-2008, 15:51
zmien avatar scierwo
JUDE RAUS!internet nie zapewnia ci anonimowości, a rasizm jest nielegalny, więc nie zdziw się jak jutro nad ranem zapukają do ciebie panowie z ABW :F.
Zależy od szczęścia. Ja osobiście addona wygrałem za pierwszym razem, teraz już nawet nie próbuję bo wg. mnie jest brzydki.
Agressywny
19-04-2008, 17:15
@neopostman
Rasizm jest nielegalny? ;) Pierwszy raz słysze ;) Każdy ma swoje wrodzone, nabyte poglądy życiowe.
Dumni z bycia Polakami !
@neopostman
Rasizm jest nielegalny? ;) Pierwszy raz słysze ;) Każdy ma swoje wrodzone, nabyte poglądy życiowe.
Dumny z bycia Polakami !
Czyżbyś miał rozdwojenie jaźni?
"Dumny z bycia Polakami" - w tym zdaniu pokazałeś to, jak szanujesz polski język ahaha.
Avallach
19-04-2008, 17:18
@neopostman
Dumny z bycia Polakami !
Zauważ, że to polacy byli tolerancyjni, a byli gnebieni, nie na odwrot.
@neopostman
Dumny z bycia Polakami !
Rasizm, Nazizm, Faszyzm jest legalny pod warunkiem, że ich nie okazujesz publicznie(; jestes też na pewno ksenofobem. Co do wrodzonych..to jeżeli byś się urodził czarny to byś miał wrodzoną nienawiść do siebie? haha lol.
Agressywny
20-04-2008, 00:24
do kasacji.
Ale offtop, malo takich widzialem, z Lottery ticket do rasismu (polaczki)
chakalak
27-04-2008, 15:36
wrodzone poglady? ; o wrodzone mozesz miec np. uposledzenie, z czym z reszta sie pewnie borykasz, jesli uwazasz ze nienawisc do zydow (ktorych notabene juz w polsce nie ma) to "poglady zyciowe"
gud lak hef fan
bilabong
28-04-2008, 12:47
400 ticketów
1 = 100 vials = 500gp
400 x 500 gp = 200k u NPC
z tego co widze to mu sie zwrociło
Neqromantha
30-04-2008, 16:45
wrodzone poglady? ; o wrodzone mozesz miec np. uposledzenie, z czym z reszta sie pewnie borykasz, jesli uwazasz ze nienawisc do zydow (ktorych notabene juz w polsce nie ma) to "poglady zyciowe"
gud lak hef fan
Żydów w Polsce nie ma? hahahah. 80% polityków, dziennikarzy i piosenkarzy to Żydzi z pochodzenia. To, że się z tym nie obnoszą, tak jak dawniej nic nie zmienia. Nie żebym coś do nich miał, ale prawda najważniejsza.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.