Pokaż pełną wersje : 183 ek OWNED (pk team) haha
Droxonikowosti14923
19-04-2008, 09:32
Jezeli macie mi takie komentarze dawac to usowam tego posta !!! Cya
Vasudanin
19-04-2008, 09:42
Zajebioza film masz +.
bulamen7
19-04-2008, 09:42
ale sie zlozyl ^^
down
najwyrazniej :)
czy ja czegos nie rozumiem O_o ?
Komarek_-D
19-04-2008, 09:45
;O !!!!!! ale sie zgiął, prawie tak samo jak link:<.
Droxonikowosti14923
19-04-2008, 09:52
Sry ze zapomnialem dac link link dalem wyzej w edicie...
bulamen7
19-04-2008, 10:01
duzo nie brakowalo zeby uciekl :confused:
zanim wrzucisz next camy zobacz najpierw czy sa one na forum bo akurat ten filmik jest 10 tematów niżej..... jeszcze po co rehostujesz cama na rapida jak jest na tibicam punkcików za malo masz?
Taki z niego sprytny hax, ze albo podmieni, albo bedzie nabijal punkty na rapidzie[;
Droxonikowosti14923
19-04-2008, 22:26
Prosze o nieoskarzanie mnie o takie zeczy jak ci sie neipodoba film to niepisz a nie juz kur** jakies bzdury wypisujesz film dalem an forum ze wzgledu na kumpla bo to rl a inni zniego szydza ze padl jak noob od pk team wiec niech zobacza ludzie jak bylo naprawde a nie takie bzdury mi wypisujecie...
To czemu sciagnales filmik z tibicams i wrzuciles na rapidshare? (;
Droxonikowosti14923
19-04-2008, 23:30
Zacznijmy od tego ze na tibia.cam moj real dal pozniej ten filmik ja jujz zdazylem dac posta na forum a on pozniej wstawil na tibiacam go a jak ci cos niepasuje to sie nieudzielaj i zostales zgloszony do admina za bezpodstawne obrazanie raport zostal wyslany jestem ciekaw jak go moderator rozwarzy :baby:
Dla mnie to za dużo w tym temacie chaosu i nowych luserów(;
co ty kurwa pierdolisz ja tego cama dalem pierwszy na tibicams i od razu na forum wiec ogarnij sie a nie pierdolisz głupoty. Sciagneles cama z tibicams~ rehostneles na rapida i zbierasz sobie punkciki gz pomyslu nawet nazwy cama nie zmieniles ... wiec od razu widac ze sciagneles z tibicams~
Droxonikowosti14923
29-04-2008, 19:08
Ta wlasnie widze juz sobie chcesz na tibia.pl posta nabic po pierwsze ten link moj rl dal na tibia cam a ja go tutaj dalem zeby waira ogladnola co i jak bo zadko kto na tibiacam wchodzi...:)
Dla mnie to za dużo w tym temacie chaosu i nowych luserów(;
as everyday lol;\ . tak jak powiedziales praca modkow na tym forum to rzal&bul, juz dawno powinienes dostac bana za spamowanie. ps nie zebym cie nie lubial;/
as everyday lol;\ . tak jak powiedziales praca modkow na tym forum to rzal&bul, juz dawno powinienes dostac bana za spamowanie. ps nie zebym cie nie lubial;/
nawet w Giżycku pisze się "LUBIŁ"
Po drugie to jako jedyny przewidziałem dzisiejszą niespodziankę więc proszę skończ swoje jakże mądre wywody i idz odrób plastykę.
nawet w Giżycku pisze się "LUBIŁ"
Po drugie to jako jedyny przewidziałem dzisiejszą niespodziankę więc proszę skończ swoje jakże mądre wywody i idz odrób plastykę.
nawet tam, gdziekolwiek mieszkasz, ludzie znają sposob wypowiadania sie oparty na zamierzonej niezgodności
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.