Pokaż pełną wersje : Ferumbras - Celesta 2008/04/18
Ferumbras z Celesty.
Czy się udało? Sami zobaczcie.
Klik (http://rapidshare.com/files/108681313/Ferumbras_Celesta.cam)
by 174 RP
Klik (http://rapidshare.com/files/108684834/Ferumbras_Celesta_2.cam)
by 162 EK
paluch89
19-04-2008, 12:18
Czy tam byli jacyś shooterzy ?:D
Słabo ogólnie.
Mógłbym prosić o rehosta ?;p
Nie udało sie im zabić ferumbrasa przez pewną gildie która sie za nimi włóczyła od samego początku, a gdy przyszło co do czego to stali tylko obok tp rzucając m walle i nic nie robiąc.
Nie udało sie im zabić ferumbrasa przez pewną gildie która sie za nimi włóczyła od samego początku, a gdy przyszło co do czego to stali tylko obok tp rzucając m walle i nic nie robiąc.
Przez cały filmik poleciały chyba 3-4 Magic Walle, więc o co kaman?
Po prostu zero zgrania. Harmonia > Ferumbras
słyszałem że popadali zara filmik zobacze ; D
Przez cały filmik poleciały chyba 3-4 Magic Walle, więc o co kaman?
Po prostu zero zgrania. Harmonia > Ferumbras
Niewiesz to nie gadaj.Ekipa była mocna tylko że przez paru zjebów z innej gildii im nie wyszlo.Nie mogli sie zgrać bo niektóre osoby typu Juvin Nyddishi stali w miejscu i przeszkadzali zamiast exetnąć chociaż 2-3 demony, a jak zobaczyli że ferumbras miał już yellow hp to zaczęli rzucać m walle żeby im przeszkodzić w dobiciu.Jest bardzo dużo powodów niezabicia go.A co do ekipy to była bardzo dobra i zgrana.
Niewiesz to nie gadaj.Ekipa była mocna tylko że przez paru zjebów z innej gildii im nie wyszlo.Nie mogli sie zgrać bo niektóre osoby typu Juvin Nyddishi stali w miejscu i przeszkadzali zamiast exetnąć chociaż 2-3 demony, a jak zobaczyli że ferumbras miał już yellow hp to zaczęli rzucać m walle żeby im przeszkodzić w dobiciu.Jest bardzo dużo powodów niezabicia go.A co do ekipy to była bardzo dobra i zgrana.
Tyś widzioł zgraną ekipe
AUEuAEHAUHEuaHUEAHUEAE
Lepiej wychodzi ludzią na pvp server niż u was ;'( kinda ownejdz \:
paluch89
19-04-2008, 14:03
Lepiej wychodzi ludzią na pvp server niż u was ;'( kinda ownejdz \:
Przy zabijaniu Ferumbrasa nie ma znaczenia czy pvp czy npvp.
A po 2 to na pvp ludzie sobie na wzajem nie przeszkadzają - i to sie liczy.
Co do zgrania ekip na Ferumbrasie to akurat mnie nie musisz pouczać ;O
Na 141 levelu z ~180ek blokneliśmy cały room z Ferumbrasem, i jakoś nikt nie padł :o
W ciągu 4-6 sekund nie było ani jednego Demona, więc gdzie było zgranie na Celeście?
Co do zgrania ekip na Ferumbrasie to akurat mnie nie musisz pouczać ;O
Na 141 levelu z ~180ek blokneliśmy cały room z Ferumbrasem, i jakoś nikt nie padł :o
W ciągu 4-6 sekund nie było ani jednego Demona, więc gdzie było zgranie na Celeście?
Przy takim czymś byś sie osrał nie bloknął ;) :
http://img99.imageshack.us/img99/5353/uo0250vm6wa8.jpg (http://imageshack.us)
A po drugie już mówiłem że przez niektorych zjebów(patrz blaan haarin, azix tadius, reszty nie widać)niedało sie zabić ferumbrassa.To tyle na ten temat, nie będe sie powtarzał.Nie byłeś tam to gówno wiesz, a z filmiku nie wywnioskujesz tyle jak byś był tam na żywo.
A słyszeliście na Celeście o runach Avalanche? ;O
Od kiedy Ferumbrasa blokuje się na środku pokoju? ;O
Jakoś wciąż nie widzę tego zgrania w tej ekipie. Jakby one było, to blokerzy by wiedzieli co robić i by poszli w lewą stroną, a nie na środek, gdzie każdy (!) obrywał spam z gfb, thanks.
http://images34.fotosik.pl/130/31e98e2dfa69ae1e.jpg (www.fotosik.pl)
Można prosić o rehost, bo mi sie rapid tnie?
Też bym poprosił o reshota bo mi błędy wyskakują przy wpisywaniu kodu ;x;(;(;(;(;(;(;(;(
bulamen7
19-04-2008, 16:00
15:51 Blackd [255]: Welcome to Blackd Proxy v10.3 ! Official site: www.blackdtools.com
i wszystko jasne ^^
chuj strzela przez te kody
@down
ja gratuluje pomysłu temu, kto na to wpadł. Niedługo będzie
"domyśl się kodu sam i s*******aj nabijać punkty"
kurwa tak trudno wpisać 4 litery z kotem?
kurwa tak trudno wpisać 4 litery z kotem?
U mnie każda jest z tym je*** kotemX(
bulamen7
19-04-2008, 17:35
mnie tez :( :cup::cup::cup::cup:
Karol4334
19-04-2008, 18:28
A słyszeliście na Celeście o runach Avalanche? ;O
Od kiedy Ferumbrasa blokuje się na środku pokoju? ;O
Jakoś wciąż nie widzę tego zgrania w tej ekipie. Jakby one było, to blokerzy by wiedzieli co robić i by poszli w lewą stroną, a nie na środek, gdzie każdy (!) obrywał spam z gfb, thanks.
myslisz ze sa tacy pojebani i chcieli blokowac na srodku rooma? szkoda ze na poczatku przerzucil sie na shooterow i wielu z nich padlo.. a jak feru byl juz na yellow to idioci czyt. arcio pall i azix tadius mw rzucili pod shooterow...
JEST UDAŁO MI SIE JEEHAAW zara dam rehosta ;p
REHOST
http://www.***********.com/248795263.html
w ***~ Spidiszare
myslisz ze sa tacy pojebani i chcieli blokowac na srodku rooma? szkoda ze na poczatku przerzucil sie na shooterow i wielu z nich padlo.. a jak feru byl juz na yellow to idioci czyt. arcio pall i azix tadius mw rzucili pod shooterow...
No niestety tak myśle ;O
Bo na obydwu filmach widać, że gdy weszli do środka shoterzy to wszyscy knighci od Ferumbrasa stali z nim na środku ;O
stonek~~ moze powiesz nam lepiej jak to harmonia ghazarbana zabila?
hmm?
@up
ale Mu dojechałeś, ej plx nie mów że harmonia to świat nobków przecież jest tam mateusz dragon wielki z całym ruthless a oni "som masta pro evil i moi guru".
tak to bywa na non-pvp. co tu więcej pisać , zazdrość ...
Elitek70
19-04-2008, 20:17
w czym sie to otwiera? cam mi nie znajduje tego filmu ;/ jak dam wlasciwosci to zamiast plik REC to jest plik CAM, co zrobic?
Graventer
19-04-2008, 20:23
Przecież na harmonii było więcej osób, które poszły poprzeszkadzać niż zabić ghaza. Wtedy było niemożliwe zabicie bossa, a u was nie było takiego teamu, który by specjalnie bloknął wszystkich blokerów8o. Według mnie u was osoby rzucające m walle miały zamiar pomóc.
A tak btw to ile razy na celeście padł ghaz?
niepadl zaden gaz~~. byl tylko jeden i to chyba pierwszy w calej tibi,wtedy nikt o nim nic niewiedzial wiec nawet nieprobowali go zabijac :)
Gdyby nie te DEBILE ktore sie nam wbily na FERU feru bysie nie rpzerzucal tak w prawa strone bo szedl na nich tak by stla z lewej gdyby nie mwal bo mial 30% HP feru by padl po prostu nie zwalilismy za duzo lecz bylo pare bledow wszystko przez te mwale i niepotrzbnych ludzi... z poza party to tyle
Elitek70
20-04-2008, 08:09
Moze ktos spoboje odpowiedziec na moje pytanie? a nie rozprawa na temat ghaza feru ;P
Elitek70
20-04-2008, 08:10
To jest na tibicam czy na cos innego? ;p
@up
Tibiacam Tv . dawaj edity na przyszłość
neSSonka
21-04-2008, 00:55
niepadl zaden gaz~~. byl tylko jeden i to chyba pierwszy w calej tibi,wtedy nikt o nim nic niewiedzial wiec nawet nieprobowali go zabijac :)
pierwszy był na askarze
kthxbye
a harmonia brzydko pachnie ;/
zwłaszcza herganon ;\
Szybki'lols
21-04-2008, 07:05
Gdyby nie te DEBILE ktore sie nam wbily na FERU feru bysie nie rpzerzucal tak w prawa strone bo szedl na nich tak by stla z lewej gdyby nie mwal bo mial 30% HP feru by padl po prostu nie zwalilismy za duzo lecz bylo pare bledow wszystko przez te mwale i niepotrzbnych ludzi... z poza party to tyle
Masz rajce to było żałosne co zrobiliście na Celesta jest tylu ek z dobrym poziomem że mogliście to zrobić :P
all kinia na lewo z feru nie łazić po dywanie.. shooters > prawa
i feru pada a wy lataliście jak małpy :P i sie namnożyło wam troche no i dead
next razem pójdzie wam lepiej ;>
07:27 Karoleer Incarcerated [162]: zal.
07:27 Karoleer Incarcerated [162]: cudem przezylem
07:27 Karoleer Incarcerated [162]: z 3-5 demami na klacie ciagle biegalem
ta z 5 demonami ha ha ha śmieszny koleś :D raz widziałem go z trzema demonami ale zaraz póżniej miał 2 i przez cały czas 2. szkoda że nie kozaczył tak samo jak chciał mnie trapnąć.
Film niewart obejrzenia bo pokazuje jakie nóby grają na celescie
sam jesteś nob ,skończyłeś grac bo karoler ciebie ubił XX razy baj
Szybki'lols
21-04-2008, 11:19
@up:
nie wypowiadaj się już więcej razy w tym temacie bo szkoda czasu na kłótnie tam gdzie Yoozek posta nabija tam zawsze zamykają temat a jeśli nie zamykają to są warny.Wróć na swoją www.celesta.pl
A nie każdego wyzywasz od nób - sam jesteś noobem który ma 200lvl i kozaczy. bo to jaki on nie jest.Jestes maniakiem tej gry dla Ciebie nic już sie nie liczy po za tą grą zajmij się czymś na real.
Teraz ciekawy jestem jak mnie pojedziesz ? hmm powiesz że Karo mnie ubił i przestałem grac na tym zawszonym świecie.Gdzie all botują ? gdzie jest dużo ek o wysokim poziomie? i przyznaj Yooz~ nigdy nie zabijecie bossa :P oprócz Orsha~ bo wy nie macie zgrania którego wam brakuje...
pzdr Juzek:]
Tak Szybki'lols Karo Cię ubił kupiłeś chara na Uniterze i myślisz że jesteś fajny. Musisz widocznie zmienić swojego psychiatrę. Sam nie raz padłeś w naszym trapie więc się nie udzielaj ,tak wrócę na nasza Celeste.pl i co Ci do tego? bo tam flugałeś wszystkich nie miłosiernie zostałeś warnowany 30x zbanowany na IP ale waleczny Szybki'lols umie szybko tworzyć nowe konta. Spoko nie mam nic przeciwko temu byś musiał wyładowywać w internecie swoje emocje. Następnym razem możesz oszczędzić nam takich doznań. Co do twoich Ferumbrasowych motywów ,wybacz ale Ty nie masz tu nic do gadania jesteś mały i zawsze będziesz dla Ciebie Allegro to główny atut sam kupiłeś sporo mojego GP nawet o tym nie wiedząc ,moi sellerzy mnie o tym powiadomili. Co do Orshów itp ,zgranie zgranie eh nie będę się powtarzał trolu :) wyraziłeś swoja opinie która oparłeś na OTS i tym podobnych wiec mi tu nie polemizuj. Wracając do mojego Real życia to w nim nie brakuje niczego jest idealnie chcę grać gram nie to nie a Tobie Trolu nic do tego :) wiem że chciałbyś mieć tak bujne real życie jak ja ,spoko przyjdzie pora postój trochę w DP i pogadaj z NPC może Ci pomoże. Pozdr TrolisQ
Tak Szybki'lols Karo Cię ubił kupiłeś chara na Uniterze i myślisz że jesteś fajny. Musisz widocznie zmienić swojego psychiatrę. Sam nie raz padłeś w naszym trapie więc się nie udzielaj ,tak wrócę na nasza Celeste.pl i co Ci do tego? bo tam flugałeś wszystkich nie miłosiernie zostałeś warnowany 30x zbanowany na IP ale waleczny Szybki'lols umie szybko tworzyć nowe konta. Spoko nie mam nic przeciwko temu byś musiał wyładowywać w internecie swoje emocje. Następnym razem możesz oszczędzić nam takich doznań. Co do twoich Ferumbrasowych motywów ,wybacz ale Ty nie masz tu nic do gadania jesteś mały i zawsze będziesz dla Ciebie Allegro to główny atut sam kupiłeś sporo mojego GP nawet o tym nie wiedząc ,moi sellerzy mnie o tym powiadomili. Co do Orshów itp ,zgranie zgranie eh nie będę się powtarzał trolu :) wyraziłeś swoja opinie która oparłeś na OTS i tym podobnych wiec mi tu nie polemizuj. Wracając do mojego Real życia to w nim nie brakuje niczego jest idealnie chcę grać gram nie to nie a Tobie Trolu nic do tego :) wiem że chciałbyś mieć tak bujne real życie jak ja ,spoko przyjdzie pora postój trochę w DP i pogadaj z NPC może Ci pomoże. Pozdr TrolisQ
Nie podejrzewałem ,że potrafisz aż tak dużo napisać !Twój nauczyciel od polskiego (zakładam ,że na gimnazjum swoją naukę nie skończyłeś ) musi być z Ciebie naprawdę dumny!
Nie znam tego gościa o którym mówisz ,może faktycznie kupował kasę na allegro ale Ty lepszy nie jesteś :<.W końcu jak można być takim idiotą i grozić mi ,że nie pogram sobie na Valori nie znając nawet mojego nicku ani nikogo na tym serwerze?
Nie podejrzewałem ,że potrafisz aż tak dużo napisać !Twój nauczyciel od polskiego (zakładam ,że na gimnazjum swoją naukę nie skończyłeś ) musi być z Ciebie naprawdę dumny!
Nie znam tego gościa o którym mówisz ,może faktycznie kupował kasę na allegro ale Ty lepszy nie jesteś :<.W końcu jak można być takim idiotą i grozić mi ,że nie pogram sobie na Valori nie znając nawet mojego nicku ani nikogo na tym serwerze?
Nie rozumiem ani jednego słowa z Twojej wypowiedzi ,czy kiedykolwiek groziłem Ci? Boże... dzieciaku wyjrzyj przez okno i zobacz czy huśtawka się zwolniła.
Co do znajomości ,skąd możesz wiedzieć ze nikogo tam nie znam? Hmm... ale to tak btw ,bo nigdy z Tobą retardzie nie rozmawialem.
@up
o. czy to ten ziomek co kiedyś dał delete'a, mówił na forum, że koniec z tibią i po 2 dniach dał undelete;a i grał dalej jakby się nic nie stało? : - P
niee.... nie moge się mylić : - )
Mateuszek12345
21-04-2008, 20:21
Nie rozumiem ani jednego słowa z Twojej wypowiedzi ,czy kiedykolwiek groziłem Ci? Boże... dzieciaku wyjrzyj przez okno i zobacz czy huśtawka się zwolniła.
Co do znajomości ,skąd możesz wiedzieć ze nikogo tam nie znam? Hmm... ale to tak btw ,bo nigdy z Tobą retardzie nie rozmawialem.
hmm zamknij się gnojku bo już i tak jesteś noobem
a może opowiesz jak zabiliście mniszka na poi, bo miał przerąbane u waszych kolegów z recon/srecon
Zabiliście go z zimną krwią twierdząc, że nie zapłacił.
I dziwicie się ****e, że Gm nic nie pomógł. Połowa z was wisi na włosku między delete a grą i miał wam uwierzyć...
21:03 GM Lifeguard [2]: if you feel the danger, you can leave
POzdro
down:
Mówił dokładnie, że pada bo nie zapłacił nie wciskaj kitu stałem tam obok. Mniszek why a my nie zapłaciłeś.
a może opowiesz jak zabiliście mniszka na poi, bo miał przerąbane u waszych kolegów z recon/srecon
I dziwicie się ****e, że Gm nic nie pomógł. Połowa z was wisi na włosku między delete a grą i miał wam uwierzyć...
POzdro
Btw.
Wcale nie mówili że nie zapłacił, a zabili go bo kiedyś bloknął jednego członka z ich gildii.
Dokładnie zabił Gryphie mojego rl na 12lvl chyba jak był afk ,to był odwet ,a mniszek na poi jeszcze krzyczał że gdyby nie to że ma mały lvl to by nas pier***** i nie płacił bo jesteśmy jeba**** noby :P więc dla mnie to była decyzja z automatu.
Pozdr. dla tych co myślą :)
kirocron
21-04-2008, 22:58
POzdro
down:
Mówił dokładnie, że pada bo nie zapłacił nie wciskaj kitu stałem tam obok. Mniszek why a my nie zapłaciłeś.
ty trolu nawet swojego nicka nie podasz bo srasz w gacie ze strachu, a sie wypowiadasz na tematy na ktore pojecia nie masz. ubil kiedys jednego od nas na afku to dostal to samo - czego sie innego spodziewal idiota?
a jakos cie nie widzialem zebys stal obok jak padal mniszek - moze pokaz ktory to ty?
http://i18.photobucket.com/albums/b110/Kiro_Cron/Inne/UO0004.jpg
po drugie - skoro tak nas nienawidzisz, to pomysl - placisz znienawidzonym przez siebie ludzia 200k zeby zrobili dla ciebie quest... widac, że masz wysokie poczucie wlasnej wartosci.
po trzecie - zjebalismy na feru czy nie, tak naprawde to nasza sprawa. ale to nie zmienia faktu, ze pajace z securum sie wjebaly i przeszkadzaly.
Mateuszek12345
21-04-2008, 23:18
ty trolu nawet swojego nicka nie podasz bo srasz w gacie ze strachu, a sie wypowiadasz na tematy na ktore pojecia nie masz. ubil kiedys jednego od nas na afku to dostal to samo - czego sie innego spodziewal idiota?
a jakos cie nie widzialem zebys stal obok jak padal mniszek - moze pokaz ktory to ty?
http://i18.photobucket.com/albums/b110/Kiro_Cron/Inne/UO0004.jpg
po drugie - skoro tak nas nienawidzisz, to pomysl - placisz znienawidzonym przez siebie ludzia 200k zeby zrobili dla ciebie quest... widac, że masz wysokie poczucie wlasnej wartosci.
po trzecie - zjebalismy na feru czy nie, tak naprawde to nasza sprawa. ale to nie zmienia faktu, ze pajace z securum sie wjebaly i przeszkadzaly.
Hahaha szedłem kumpla charem a poza tym nie napisałem że stałem jak padał tylko stałem tam obok a co do nicku to znasz mnie dobrze i ci nie powiem
secrum są lepsi od was i nie szpanuj że umiesz pisać, padaliście jak much i straszycie że na poi im wpadniecie, chcecie znów paść Oo nie boicie się ja bym nie poszedł z takim zgraniem to waz roty pozabijają
piszecie na nich jozimy a sami jesteście jak jaskiniowcy zadufki w swojej gildi i tym że mają 200 lvl Oo
kirocron
22-04-2008, 00:01
Hahaha szedłem kumpla charem a poza tym nie napisałem że stałem jak padał tylko stałem tam obok a co do nicku to znasz mnie dobrze i ci nie powiem
secrum są lepsi od was i nie szpanuj że umiesz pisać, padaliście jak much i straszycie że na poi im wpadniecie, chcecie znów paść Oo nie boicie się ja bym nie poszedł z takim zgraniem to waz roty pozabijają
piszecie na nich jozimy a sami jesteście jak jaskiniowcy zadufki w swojej gildi i tym że mają 200 lvl Oo
przetlumacz to analfabeto na polski to moze ci odpowiem...
@up
o. czy to ten ziomek co kiedyś dał delete'a, mówił na forum, że koniec z tibią i po 2 dniach dał undelete;a i grał dalej jakby się nic nie stało? : - P
niee.... nie moge się mylić : - )
Widocznie możesz ;)
Szybki'lols
22-04-2008, 08:49
I co z tego jak grałem na Celesta kupiłem raz 300k może mniej nawet nie pamiętam ? ale wiem że to tylko raz eheh a nie cały czas : ) po 2 nie żyje allegrem bo Lotha mam od 1 lvl :) nie wierzysz spytaj się.A mówisz że mnie ubiłeś nie raz z Karo tak podaj chociaż jeden raz,ss? gdzie ? za co bo jak ja pamiętam to nie padłem od Kalolela ani razu ani od Ciebie bo w przeciwieństwie do tych nóbków co padali na waszych trapach pro evul ja umiem grać ;) więc nie padłem ani razu i skończ te swoje pro super teorie że kto nie nie gra już na Celesta to musi nie grać z powodu bo go ubił kalolek ja nie grałem bo to noobski serv. a i caly czas pierdolisz że np ktoś Ci pojedzie albo powie Ci prawde to zaraz super text - nie grasz bo kalolek Cię ubił. - szkoda mi takich jak Ciebie
czekam na next :) bajko pisarzu.
Waw Szybki'lols, ale z Ciebie LOLS :D:D:D:D:D:D. Pamiętam Cię robaczku :baby:. Yoozek, a Ty spi... na wózek.
P.S. Nicku i tak nie podam, bo się Ciebie boje (Licze na wyrozumiałość z powodu szczerości 8o).
jebnij sie w czache bo na valori niepograsz jak nie uzyskam przeprosin enjoy
Sprawdź swoją skrzynkę wysyłanych wiadomości jeśli wiesz o co mi chodzi.
Szkoda by mi Cie było gdyby nie to ,że nienawidzę kłamców.
Widocznie możesz ;)
Chyba jednak nie ; - )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.