Pokaż pełną wersje : Gs pod ghostland
Chciałbym sobie zabić pajączka i myślę, że to będzie idealne miejsce, gdyż żaden inny mob nie będzie mnie tu atakował http://tibia.pl/earth.php?x=32311&y=31914&z=12&q=170.30&r=1 . Mam tylko problem dotyczący dziury. Czy ona będzie tu zawsze, czy trzeba przestawić tą dźwignię kilka sqm do góry od niej? A jeśli ta dźwignia służy do czegoś innego, to do czego? Wystarczy mi odpowiedź typu "quest" czy coś w tym rodzaju.
Pavel321
19-04-2008, 13:29
Z tego co pamiętam to zawsze ;]
Zawsze. Co do dźwigni, to coś typu quest.
Mati_Paurel
19-04-2008, 15:30
moim zdaniem lepszym miejscem jest Blood Herb quest, odrazu blood herba se wezmiesz
Dobra, niech będzie blood herb quest. Mam skille 71/55. Level 38. Pallek. Eq: Crown helmet, Blue robe, Blue legs, Vampire shield, Boots of Haste, Platinum Amulet. Dam rade go zsolować na mana shieldzie z 1bp manasków? Rzucam royalkami rzecz jasna :D
Rozpykasz na pewno. Tylko musisz być ostrożny dosyć, bo mało hp na tym lvl masz :)
Pozdro^^
Ja 40 pallkiem ze skillami 71/50 rozwalalem na luzie z royal spearow(tamtego po drodze na dc) raz mnie dogonil to poszly 2x exury vity
Chciałbym sobie zabić pajączka i myślę, że to będzie idealne miejsce, gdyż żaden inny mob nie będzie mnie tu atakował http://tibia.pl/earth.php?x=32311&y=31914&z=12&q=170.30&r=1 . Mam tylko problem dotyczący dziury. Czy ona będzie tu zawsze, czy trzeba przestawić tą dźwignię kilka sqm do góry od niej? A jeśli ta dźwignia służy do czegoś innego, to do czego? Wystarczy mi odpowiedź typu "quest" czy coś w tym rodzaju.
Zawsze ;). Dzwignia jest od innego questu... Tylko pamietaj, jak tam wejdziesz to przy schodach pojawi sie krata..
Ale mi chodzi raczej o to żeby go rozpykać stojąc w miejscu...Chociaż chyba tak czy siak dam rade :D.
EDIT:
A gdybym kupił golden armora, to czy hity zmniejszyłyby się czy gs w tym przypadku będzie walił tylko w tarcze? Bo fundusze to ja mam na goldenke :D.
golden armor raczej nie polecam, pewnie masz b robe, niech tak zostanie...
Richard56
21-04-2008, 15:31
Jest zawsze
Mati_Paurel
21-04-2008, 15:54
@up
o RLY oO
@topic
stojoc w miejscu zadajesz mniejsze hity, iwec lepiej jak bedziesz atakowal dookola schodow. Powodzenia ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.