Pokaż pełną wersje : Ratujcie Wejherowski Czolg! :)
Wiem ze to forum nie do tego typu spraw.. ale zagląda tu tysiące ludzi.
Wspieramy ważną sprawę dla naszego miasta. Będę wdzięczny za wpisanie sie i ewentualne rozdanie liknu znajomym i rodzinie...
http://www.czolgisci.prv.pl/
Czy ja umarłem?
Chyba zrozumiesz.
Czy ja umarłem?
Chyba zrozumiesz.
nie rozumiem ..? :>
Aval'yah
19-04-2008, 19:01
Ten temat jest strasznie głupi, ale mam sentyment do tego czołgu, zawsze obok niego przejeżdżałem z rodzicami, jak za szczyla jeździłem na wakacje do Dębek :[[[[[[[
Ten temat jest strasznie głupi, ale mam sentyment do tego czołgu, zawsze obok niego przejeżdżałem z rodzicami, jak za szczyla jeździłem na wakacje do Dębek :[[[[[[[
jeśli chodzi o morze.. to taki drogowskaz..jadac z trojmiasta: "za czołgiem w prawo" ;P
Ja mieszkam niedaleko ow czolgu... i naprawde na jego miejscu nie chce widziec kapliczki :(
oj.. na tibia.org jest więcej odpowiedzi ;P
Szybki wpis. Co wam szkodzi! :)
kiedy powstaną strony "Uratujmy starą szafę Romana Nowaka"?
od czasu założenia tematu było tylko 58 wpisów ;/
Myślałem ze z TYSIĄC sie zbierze!
Jak sie wkoncu wybiore do wejherowa na turniej to chetnie bym zobaczyl ten czolg.
A jak xD Ostatnio ekipa byla ale niestety mnie zabraklo =( ale nastepnym razem nie odpuszcze.
Trzeba ratowac starego ruskiego T-34! Ja sie tam wpisalem ^.-
Ha, a mnie to nawet fotkę pstryknęli do którejś z lokalnych gazet w ramach walki z przeniesieniem czołgu = )
Nie wiem, co im ten poradziecki złom przeszkadza, szczególnie że stanowi on jeden z najbardziej charakterystycznych punktów miasta i jest świetnym drogowskazem.
od czasu założenia tematu było tylko 58 wpisów ;/
Myślałem ze z TYSIĄC sie zbierze!
Czyś ty człowieku na głowę upadł?
Wszedłem w linka :) Pasi ? ;s
Ha, a mnie to nawet fotkę pstryknęli do którejś z lokalnych gazet w ramach walki z przeniesieniem czołgu = )
Nie wiem, co im ten poradziecki złom przeszkadza, szczególnie że stanowi on jeden z najbardziej charakterystycznych punktów miasta i jest świetnym drogowskazem.
Kto ty? Pewnie Cie kojaze...
hehe.. Ja bylem na pierwszej stronie Dziennika Baltyckiego ;P
i w radiu gdansk sie wypowiadalem ;)
@up
samo wejsie nie wystarczy.
Wpisałem się, bo myślałem że dostane cuksa, a tu ni ma, dupki jedne xd.
sphinx123
21-04-2008, 10:58
Michoss dobrze że mnie ostrzegłeś. Już prawie sie wpisałem, uff:axeman:
Zdaje mi się, że postawienie kaplicy przy jednostce wojskowej sprawiłoby trudność przy dokumentacji filmowej różnych uroczystości.
Wpisany. Też mam nadzieje, że ten czołg zostanie, mimo, iż nie jestem z Wejherowa. Widziałem go tylko raz, gdy jechałem na mecz z tamtejszym Gryfem, i w 100% jestem przekonany, że to wygląda lepiej, niż gdyby tam miała jakaś kapliczka stać.
to jeszcze nie koniec! ;) wpisujemy sie! ^^
sphinx123
23-04-2008, 11:58
Idź na miasto i zbieraj podpisy na petycję w stylu Postal 2 ; ]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.