Pokaż pełną wersje : Czy Warto
Serafin-San
19-04-2008, 22:06
mam pyt czy warto robić runy typu hmm i uh po upade bo mam 24 lvl w tym momęcie i nie wiem czy kupywać czar czy nie. Proszę o oddzielną opinię na temat runów
Run UH nie opłaca się tworzyć po update 8.1.
Co do innych run to odsyłam >>>TU<<< (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=96268&highlight=heavy+magic+missile)
Na drugi raz szukaj!
Na sprzedarz się nie opłaca jednakże jeśli chcesz nabić mlv to możesz kupić ;)
PiotrasSz
19-04-2008, 23:31
Jezeli chcesz troche zarobic to rób te runki, ale zysk jest malutki.
rób hmmy i mozesz sobie nimi pomagac na expie
zawsze ten hit za 40-70 dodatkowo
Astilinek
25-04-2008, 17:57
pewnie że sie oplaca zwlaszcza Uhy masz bardzo mocne leczenie po niskich kosztach. na bp uh wydasz 300 gp podczas gdy na bp health potow 800 gp ktore nieco slabiej lecza. aczykolwiek na sprzedaz sie nie nastawiaj bo nikt juz ich nie kupuje.
a nie lepiej leczyć sie manaskami i exura? chociaż robiąc uhy rośnie mlvl
i zawsze na sorcu/drucie przyda sie mieć tak z bp uszków na gorętsze sytuacje
Ja bym proponował ci robić hmm ponieważ Uhy po Update są mało przydatne a na Hmm coś zarobisz.
Ja bym ci proponowal wbic 30lvl i avalanche robic .Te runy schodza jak swieze buleczki , wczoraj wystawilem na trade "sell 30bp avalanche" to po 1min juz nie mialem zadnego bp ;P
Ja bym ci proponowal wbic 30lvl i avalanche robic .Te runy schodza jak swieze buleczki , wczoraj wystawilem na trade "sell 30bp avalanche" to po 1min juz nie mialem zadnego bp ;P
Zdecydowanie najlepsze rozwiązanie :) Hmm jeśli chcesz mieć dodatek do expa. Uh sie ogólnie nie opłaca robić. Runki lodowe drutem! Tylko i wyłącznie one :)
rob avalanchy i jedziesz ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.