zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem z pacc.

Falcon Wings
20-04-2008, 08:56
Przejde do rzeczy.
Otoz, kupowalem pacc. Mieszkam w niemczech wiec nie bylo zadnego problemu, wypelnilem wszystko w formularzu na tibia.com, tego samego wieczoru( przelew online ;p) pieniadze wplynely na konto Digital River.
Na nastepny dzien pacca nie bylo. Dzisiaj tez nie, ale dzisiaj jest niedziela wiec moze dlatego ; p Moglem jednak zrobic blad: konto w tibii jest spersonalizowane na moje imie i nazwisko, a formularz zostal wypelniony na imie i nazwisko mojej mamy. Czy to cos zmienia ?
Jezeli tak, to co sie teraz stanie z kasa? ;/
Prosze tych co sie znaja na tym, zeby sie wypowiedzieli.
Pozdro~

Falcon Wings
21-04-2008, 16:35
Dzisiaj jest poniedzialek, pisze jeszcze jednego posta zeby odswiezyc ten temat. Obejrzalo go 75~ osob, zadna nie odpowiedziala. Czy naprawde nikt niezna sie na paccach ? ....

Falcon Wings
21-04-2008, 16:50
Przelewem online.
Eee, na stronie pisze ze po wplynieciu pieniedzy na konto Premium otrzymuje sie do 24h. A przelewem online to przeciez blyskawicznie kasa jest na miejscu. Dzieki za odpowiedz, juz wyslalem e-maila i zawiadomilem marynarke wojenna USA oraz NASA :baby:

Zamne
22-04-2008, 12:06
:);):evul::baby:a efbijaj to co?! ;(;( Kapitan Mark Scott ci pomoze! I w ogole po co marynarke wojenna? Niemcy na zadupiu takim leza to zanim by sie te stare niszczyciele (pamietaja bitwe o trafalgar czy jak to tam ma) doczolgaja do niemcow... Zadzwon do Korei ktroejstam i niech wystrzela bombe atomowa i tylei w ogole i tp itd etc itp itd i wogole :cup::confused: (A)(6) Aaaaaaaale mi odbija

ojacie, masz ADHD(z ALAMAKOTA i witaminami) i syndrom nabijania postow?