Pokaż pełną wersje : Soft boots a boots of Waterwalking
Lord Czaja
17-11-2004, 08:11
Ostatnio na trade kilka razy widziałem oferty sprzedaży tych bucików, u niektórych pisało, że Soft Boots, u innych Boots of Waterwalking. Cena wacha się od 200 do 250k. Zapytałem jednego gościa skąd je ma, ale powiedział mi tylko że z questa. Więc można je zdobyć? I czy to sa te same buciki?
aVe
BTW: na rooku tez są chyba nowe buty:
03:44 Azif: SELL BRASS HELMET/ LEAHTER ARMOS/ LEGION BOOTS
B)
Asazello
17-11-2004, 09:59
Temu kolesiowi na rooku pewnie chodziło o leather bootsy B)
niektórzy mają soft bootsy.
ale wątpie, żeby chodziły tylko po 200-250k
:)
Prastare legendy najstarszych indian głoszą, że raz na ruski rok soft obuwie ląduje w BOX'ie na Anihilatorku. W sumie tak mało ludzi zrobiło ten quest i do tego tak mało wybrało BOX, że kto im tam wie?
Lord Czaja
17-11-2004, 16:21
a jaka jest różnica między soft a waterwalking?
a jaka jest różnica między soft a waterwalking?
nikt dokładnie/na 100% niewie co daja soft bootsy
na moim swiecie ma ja jedna osoba, ale niechcialo mi sie pytzać
(a może jednak kiedyś zapytam?)
a boots of waterwalking daja chodzenie przez wode jak sama nazwa wskazuje, ale niewidziałem jeszcze nikogo, kto maszeruje przez może, albo chociaz rzeczke.
Lord Slash
17-11-2004, 21:39
Ja gdzieś widziałem screena jak GM sobie chodzi po wodzie - jakiś kolo go nakrył. Postaram się go znaleźć. :)
Stare legendy klamia ;d
Boots of waterwalking widzialem za dijinnem(nie da sie tam normalnie wejsc) razem z demon helmetem postal hornem i paroma innymi badziewiami;D ale jak sie dobrze przyjrzec jest tam teleport ( czarny) wiec zapewne da sie tam wejsc.A soft bootsy widzialem jedynie w chatce mikolaja.
Ja gdzieś widziałem screena jak GM sobie chodzi po wodzie - jakiś kolo go nakrył. Postaram się go znaleźć. :)
haha wiem o jaki ss ci chodzi ... fajnie tylko ze to byl fake.... -.-
Petersaber
18-11-2004, 11:35
miałem Soft Boots na test serwie... nic nie robią... a Boots of Waterwalking nie istnieją.... a że widziałeś na trade że ktoś sprzedaje... to znaczy że gość kłamał i próbował wydębić kase od nOObów/newbie....
Podobno kiedy sie ma zalozone Soft Bootsy to rosnie mana i hp jakby sie cos zjadlo, czyli cos wspanialego dla sorca/druida, ale to tylko PODOBNO....
heh pewnie spotkales wlasnie jakiegos kolesia ktoremu sie nudzilo i jaja sobie robil nie zawsze wierz w to co tam jest napisane :P
btw,no niebylbym tego taki pewien co do tych soft boots (boots of vitality)
ze ktos to ma widzialem tesh screeny ale mysle ze to fake byl
miałem Soft Boots na test serwie... nic nie robią... a Boots of Waterwalking nie istnieją.... a że widziałeś na trade że ktoś sprzedaje... to znaczy że gość kłamał i próbował wydębić kase od nOObów/newbie....
Widze ktos tu za bardzo nie czyta innych postow.Jak tylko uda mi sie uruchomic ta obsrana Tibie ( problemy z kablem) to zrobie screena boots of waterwalking i sie przekonasz ze istnieja a jak masz pacc to idz do Dijina ( nie musisz go wypuszczac ) i sobie zobacz co za nim lezy.
A szkoda ze nikt nie ma tych butow, moze cipy je tam dali i dopiero wymyslaja jakis mega trudny quescik kto wie. hehe jakby ktos wiedzial cos wiecej o boots of waterwalking odrazu zdawac relacje. A soft boots fjanie sie prezentuja w domku mikolaja, tez chce taki. Hehe moglby byc jakis quest z mikolajem w czasie trwania swiat bozego narodzenia gdzie mozna byloby wygrac te buty:P CIpy dawajcie questy na te itemy, bo leza i sie kurza:D
a moze to jest tak jak kiedys bylo z BoHami ze nie od razu dawaly szybkosc 8o tylko pozniej moze tak samo jest z Soft boots lub waterfaling (czy jak to tam bylo ) :D
Thimburd
24-12-2004, 13:13
Boots of Waterwalking? A jak to wygląda? Niech mi ktoś wyciągnie spr'a z Tibia bo nie uwierzę -.-
Boots of Waterwalking? A jak to wygląda? Niech mi ktoś wyciągnie spr'a z Tibia bo nie uwierzę -.-
Wygladaja tak samo jak soft bootsy, tylko inaczej sie pisze :P. Tak samo jak battle hammer, a giant smith hammer....
Te bootsy sa z "Anihilatora" i Soft Boots i Waterwaliking Boots to to samo :) tylko ze ktos wymyslil te water.... Ja w takich butach chodizlem przez 15 sek... :D :D Szczerze?? Normalne... Mój qmpel był na Ani... chodz to nie byly jego tylko jego qmpla "BR"!!! Z kim on sie zadaje.. :p :p A nicka nie podam ;) moge serv :D :D Antica... z czego wiem na Antice sa 4 pary softow i 1 Teddy Bear :) :)
Vanhelsen
26-12-2004, 22:35
Te bootsy sa z "Anihilatora" i Soft Boots i Waterwaliking Boots to to samo :) tylko ze ktos wymyslil te water.... Ja w takich butach chodizlem przez 15 sek... :D :D Szczerze?? Normalne... Mój qmpel był na Ani... chodz to nie byly jego tylko jego qmpla "BR"!!! Z kim on sie zadaje.. :p :p A nicka nie podam ;) moge serv :D :D Antica... z czego wiem na Antice sa 4 pary softow i 1 Teddy Bear :) :)A ja mam chara GOD'a, ale nicka niepodam bo zaczniecie mnie huntować...
Jedyna, powtarzam Jedyna mi znana osoba ktura na Anhili wybrała present zamiast kuszącego SoV'a to Diego Del'Toro i jak dotąd wyjawił sekret zawartości tylko swym naj, naj, lepszym qmplom.
Evul Tibian
26-12-2004, 23:23
Boots of WaterWalking oraz Soft Boots maja taka sama grafik (jak np. egg i phoenix egg), Soft Boots mozna znalesc w Anihilaorku, a Boots of WaterWalking mozna zobaczyc w pokoju w Ank z Blue Djinnem (ale Green nei pamietam), tak wiec i to i to istnieje. mysle ze rozwialem watpliwosci
wystarczylo uzyc opcji szukaj, nawet ssa na tym forum z BoWW widzailem...
ludzie w anhilatorze nie ma soft bootsow, w prezencie jest anhilation bear!!!
na soft bootsy i boots of water walking sa inne questy (jezeli wogole sa) :P
boots of waterwalking istnieją. sam je widzialem na jednym z filmików. koles bil jakiegos dzina (zapomnialem jakiego koloru :p ) w Ankrahmun. tam byly 4 miejsca jakby na annihilatora sie schodzilo i na wejsciu energy fieldy. wszystko bylo otoczone barierką, a za barierką było duzo takich zeczy jak wlasnie boots of waterwalking, frozen starlight czy backpack of holding. czyli jako tako te butki istnieją ale niedostępne dla zwykłych śmiertelnikow czyli wiekszości z nas :)
boots of waterwalking istnieją. sam je widzialem na jednym z filmików. koles bil jakiegos dzina (zapomnialem jakiego koloru :p ) w Ankrahmun. tam byly 4 miejsca jakby na annihilatora sie schodzilo i na wejsciu energy fieldy. wszystko bylo otoczone barierką, a za barierką było duzo takich zeczy jak wlasnie boots of waterwalking, frozen starlight czy backpack of holding. czyli jako tako te butki istnieją ale niedostępne dla zwykłych śmiertelnikow czyli wiekszości z nas :)
w tym miejscu o ktorym mowisz pod ef sa dzwignie...moze quest?
Szqodnik_soprano
03-01-2005, 15:39
Osobiście nie znam nikogo kto ma te boots
Soft boots - widziałem je na test server nic nie dają jabyś miał sandały tylko ładniej wyglądają
Waterwaliking Boots - raczej nikt tego . Ktoś by dał swojemu druidowi i by se przeszdł na Edron było by bez sensu .Moim zdaniem to jest tylko ozdoba gdzieś położona i nie da się jej ruszyć
Leweracja
03-01-2005, 15:52
wg mnei to softy sa na tescie mozna bylo je dostac za bp uhow :)
a boots of waterwalking moze ale naprawdze moze bys dostal za bardzo powazy blad jak bys wykrtl (osobiscie bym wolal mls)
Dowizul z Inferny
03-01-2005, 16:09
@gremlin i wieszok
filmik z zawartoscia presentu z anihilatora by na tym forum przed data napisania waszych postow wiec kazdy wie ze tam jest bear
Goki Douger
03-01-2005, 18:28
Słuchajcie ziomki,mam pytanie,gdzie na Tibii można znaleźć chatkę mikołaja??? I jeszcze jedno czy można gdzieś zdobyć magic longsword i magic sword ?? Piszcie na prv...
Gdyby to kogoś interesowało jestem :
- Knightem
- Level 21 ( rośnie )
-Skille : Sword fighting - 47 ( rośnie ) , Deffense - 44 ( rośnie ) , Magic level 4
-Ekwipunek :
#Knight armor
#Plate legs
#Warrior helmet
#Dragoon Shield
#Fire sword
adikwiat
03-01-2005, 20:14
Ehh... Z prezentu jest tylko Teddy Bear!!! Miałem filmik ale usunelem ;]
Z tego co wiem to z Anihilatora NIE DOSTAJE SIE Soft Bootsów andi Boots of Waterwalking tylko najzwyczajniejszego w świecie ... misia (tedy bear), a wiem to na podstawie filmu który owego czasu był dostępny na tym forum i zapewne jest liczne grono osób które tak jak ja go widziały. Podejrzewam se owe Soft Bootsy posiadają jacyś h-levele na Antice lub innym starym serwerze. Co do Boots of Waterwalking to wątpie aby umożliwiały chodzenie po wodzie -.- Pomyślcie logicznie. Gdyby taki mr.FACC dorwał takie buty mógłby dostać się na Edron, Darashie czy inne paccowskie ( :D ) tereny, chociaż nie mówie, że nie byłby fajnie :]
sauronix
04-01-2005, 18:59
haha soft boots dają szybszą regeneracje HP i many o 70%
a BOWW są dostępne z Questa ale nie wiem z jakiego :/
n00by se jaja na Trade robią :P
Straznik Prawdy
05-01-2005, 07:26
te buty moga isniec bo powstaly nowe trudne questy podobno pod ank jest nowy quest z demonami moze tam sa te buty
Master Of Devastation
05-01-2005, 19:52
niektórzy mają soft bootsy.
ale wątpie, żeby chodziły tylko po 200-250k
:)
nikt nie ma softów.....a boots of waterwalking są w skarbcu w ankhrahmun
A ja mam chara GOD'a, ale nicka niepodam bo zaczniecie mnie huntować...
Jedyna, powtarzam Jedyna mi znana osoba ktura na Anhili wybrała present zamiast kuszącego SoV'a to Diego Del'Toro i jak dotąd wyjawił sekret zawartości tylko swym naj, naj, lepszym qmplom.
eee.?...gdybyś oglądał filmiki z tego forum wiedziałbys że w prezencie jest teddy...a co do tematu...Boots of Waterwalking sa w Ankh za Djinem...a Softy..w chacie mikołaja. I uświadomie wam wszystkim coś. NIKT NIGDY Z WAS NIE NOSIŁ ŻADNYCH Z TYCH BUTÓW WIĘC PRZESTANCIE GADAC TE BZDETY!!! I NIE PISZCIE MI CZASEM : "Skąd wiesz?...moze ja mam"..!!!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE NIEOSZUKUJCIE SIE!! Śmieszni jestescie...dziękuje za uwage:) OFF: (tompior wysylaj mi itemy na rannego..juz !! :P)
Mistyczny
07-01-2005, 21:00
Przestańcie bo jakaś 100 zgłupijeje i weżmnie misia.Te buty to w tłumaczeniu na polski miękie buty a więc coś w tym jest :)
apewno te bootsy nie daja chodzenia po wodzie :evul: bo przecierz w wielu miastach sa domki z "ogrodkami" polozonymi nad woda. Wystarczy w takich bootsach obejsc ogrodzenie i wejsc na "ogrodek" ?? Nie wydaje mi sie :P
filippo0
07-01-2005, 21:43
musisz isc do rolnika tam w Tibii i sie go zabytac na ile ci wyceni kilogram Ziemniaków........ a ewentualnie buraczków pastewnych 1 klasy rolniczej
apewno te bootsy nie daja chodzenia po wodzie :evul: bo przecierz w wielu miastach sa domki z "ogrodkami" polozonymi nad woda. Wystarczy w takich bootsach obejsc ogrodzenie i wejsc na "ogrodek" ?? Nie wydaje mi sie :P
Sam nie wieżę w istnienie Boots of Waterwalking w normalnym tibijskim świecie (nie mówie o skarbcach - nie widziałem), ale gdyby załóżmy, że gdyby istniały i możnaby było chodzić po wodzie to gość, który spróbowałby wejść do czyjegoś ogródka przez wodę na pewno zobaczyłby napis "You are not invited", więc to co Ty napisałeś nie musi wykluczać istnienia Wodnych Butów ;).
to jest fragment mojego zapisu z pobytu w ankh:
20:40 Quap: 20:40 You see boots of waterwalking.
20:40 You lose 10 hitpoints.
20:40 You see frozen starlight.
20:40 You see backpack of holding.
20:40 You see a red spell wand.
20:40 You see a portable hole.
20:40 You see an amulet of loss.
20:40 You see frozen starlight.
20:40 You see a djinn's lamp.
20:40 Warrior of Losiek: ej
20:40 You see a demon helmet (Arm:10).
20:40 You see a demon helmet (Arm:10).
20:40 You see boots of waterwalking.
20:40 Warrior of Losiek: masz
20:40 You see horn of sundering.
20:40 You see boots of haste.
20:40 You see a ring of wishes.
20:40 You see a ritual wand.
20:40 Warrior of Losiek: df?
20:40 You see the carrot of doom.
20:40 You see a blood orb.
20:40 You see a stone skin amulet that has 5 charges left.
Lord Czaja
08-01-2005, 03:23
to jest fragment mojego zapisu z pobytu w ankh:
20:40 You see the carrot of doom.
OMG! Marchewka zagłady?! 8o
O boże obie pary butów istnieja tylko , że narazie nic nie dają .
Jeśli chodzi o ten present ,ktory wybral Del'Toro to tam byl anihilator bear.
I wątpie zeby bylo tak ze nieraz beda akurat te buciki w presencie .
Zrobia napewno jakies nowe questy.Tyle sie teraz dzieje :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.