Pokaż pełną wersje : Paladin... BOH'y or Blue Robe
hello
a więc mam pytanie... co jest Palkowi bardziej potrzebne.. Bohy? Czy B robe?
Cloudres
20-04-2008, 16:39
Najpierw b robe, potem bohy, zmień pytanie w ankiecie bo nic nie można zrozumieć -.-
Matis'Sorc
20-04-2008, 16:42
Najpierw Bohy pozniej Blue robe :]
To tylko moja opinia ;p
L.Sniper
20-04-2008, 16:45
Blue Robe raczej szybciej kupisz niz bohy wiec pierwsze lepiej miec b robe a na wyzszym lvl bohy :p
SInGApOOre
20-04-2008, 16:48
palladyn-profersja walczaca na dystans >bohy<
Palek bardziej ma uciekać, więc stawiam na bohy
1.b robe. Zaoszczedzisz duzo capa na speary.
2. bohy. przed prostymi potworami itak uciekniesz a taki gs nawet z bohami i z t ringiem cie dogoni.
Według mnie najpierw się kupuje Blue Robe a potem dopiero BOH'y bo i tak na low lvl nie będzie sie ich raczej nosiło (chodzi mi o servery pvp).
kaxiorek
20-04-2008, 16:56
mammoth fur cape + boh :P pozniej zmiana na b robe
b robe bo cap się liczy :P
Bohy dużo bardziej przydatniejsze
Mati_Paurel
20-04-2008, 21:20
@up
szcegulnie dla PK który go zabil
@topic
polecam ci B robe zaoszczedzisz capa i kase ktora wydaj an bolce lub co uwazasz
obydwie rzeczy sa potrzebne tak samo tylko ze najlepiej je kupic w kolejnosci:1. b robe 2. bohy. b robe sie przyda bo malo capa zajmuje a to dla pala jest dosc wazne a bohy to jest raczej wydatek na lvl 30+ a nawet 35+ gdyz wczesniej sa raczej nie potrzebne.
menorudy
21-04-2008, 19:58
Jeśli expisz na pohu na 35 lvl to proste ze bohy =] Ja na 35 lvl mialem bohy , b robe , k legi , cron helmet i dragonka (walilem z royalek :P ) Ja huncilem pod temple , orki , dragi i 1 hunt gs on mnie doganial ale mialem zawsze przy sobie bp uh :P Waste nie mialem nigdy bo zawsze wychodze z conajmniej 2,5 k :P
KrEmAs KAc
21-04-2008, 20:16
xmilionxpiecxtysięczny temat z tym samym pytaniem ;(
mi to się płakać chcę jak widzę takich nie do rozwinięte dzieci które nauczyły się korzystania nie do końca sprawnie z internetu ;(
B robe? na chuj mu? Chcesz mało capa to sobie kup mammoth fur cape i bohy oczywiście, które są podstawą eq dla paladyna.
@Kremas
Do Ciebie to brak mi słów - spamujesz w temacie, że jest debilem, a sam nie jesteś lepszy, bo nie dość że nie pomogłeś, to jeszcze napisałeś bezsensownego, nikomu niepotrzebnego posta.
Mmmm, ja preferuje styl chodzenia w p-secie i kupienia na 30 lvlku bohów i ewentualnie później dorabiać się na nieco lepsze i lżejsze eq ;)
Więc najpierw BoH i potem Blue Robe, no chyba, że jesteś kasiasty ;)
Na twoj lvl to kup najpierw bohy a potem raz dwa uzbierasz te 11-14k i bedziesz mial blue robe pozdro.....:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.