PDA

Pokaż pełną wersje : Sprzedawanie run

Chrisss1111
20-04-2008, 16:08
Witam jestem magiem mieszkającym w Thais na 14 lvl i robie runy Poison Field wiecie gdzie je się sprzedaje...bo nie mam co z nimi robić??

Sesef
20-04-2008, 16:12
Możesz je sprzedać tylko innym graczom. Jak handlować z innymi graczami masz napisane tutaj http://tibia.pl/show_page.php?p=manual-sterowanie-podstawowe#handel

Donatz
20-04-2008, 17:02
Nikt ci tego nie kupi. Pierwsze runki nadające sie do sellania to hmm.

Chrisss1111
20-04-2008, 17:17
A jakie się nadają do sprzedaży?? Czyli nikt inny tego nie kupi oprócz graczy, czy jest ktoś może skupujący runy??

Arcan
20-04-2008, 17:32
@up
Masz jakiś problem z czytaniem ze zrozumieniem?
Już udzielono odpowiedzi na pytania które ponownie zadałeś.

kaxiorek
21-04-2008, 08:13
@up
Wyobraź sobie ze nie każdy zna od razu wszystkie skróty. Może pomyślał, że "hmm." oznaczało zastanawianie sie. Wiec jak masz jakiś problem nie związany z tematem nie pisz

@topic
Jak napisał Donatz pierwszymi runami jakimi opłaca sie zająć aby trochę zarobić są runy HMM (Heavy Magic Missile), oraz tylko gracze mogą od ciebie kupić runy.

Chrisss1111
21-04-2008, 16:02
Dziękuje za przejrzystą odpowiedz. Jestem nowym graczem więc chyba nie muszę znać wszystkich skrótów...dopiero się uczę

Hoxiu
21-04-2008, 16:59
Dziękuje za przejrzystą odpowiedz. Jestem nowym graczem więc chyba nie muszę znać wszystkich skrótów...dopiero się uczę

stary to ja dam ci najlepsza rade

wywal tibie od razu z kompa i nie graj w to, bo bedziesz zalowal ( dopiero jak sobie uswiadomisz ile swojego cennego czasu marnujesz na tą glupia i odmóżdżającą grę )

Zamne
23-04-2008, 08:52
stary to ja dam ci najlepsza rade

wywal tibie od razu z kompa i nie graj w to, bo bedziesz zalowal ( dopiero jak sobie uswiadomisz ile swojego cennego czasu marnujesz na tą glupia i odmóżdżającą grę )

erm... na ch..olere tu siedzisz? zeby wyzywac? idz stad plxxx

@topik
poison fieldow nikt raczej nie kupuje, bo zwykle jak ktos potrzebuje, to kupi w sklepie, ale mozeee... kiedys... ktos od ciebie kupi, ale robienie poison field na sell jest nieoplacalne

@offtopik
jaka jest cena za bp hmm i czy bede musial dlugo czekac az ktos zechce kupic, bo siedzie se troche pod dp i moge porobic, ale nie wiem czy mi sie oplaci i czy ktos kupi :[

Axdinel
29-04-2008, 20:53
bp hmm raczej 1,5-1,7 k
zawsze ktos kupi

a co do tematu lepiej wbij 15 i porob lmm
ja kiedys kupilem hurtowo 12 bp ;p;p;p
niebede mowil po co

>>>Mazix<<<
01-05-2008, 11:22
Te runki mogą ci się przydać, by usunąć jakiś szit, badz by kogoś wkurzyć. Ale wbij lewel, i rób inne, bo te narazie nawet do trenienia mlvla sa stratą.