Pokaż pełną wersje : Sprzedawanie run
Chrisss1111
20-04-2008, 16:08
Witam jestem magiem mieszkającym w Thais na 14 lvl i robie runy Poison Field wiecie gdzie je się sprzedaje...bo nie mam co z nimi robić??
Możesz je sprzedać tylko innym graczom. Jak handlować z innymi graczami masz napisane tutaj http://tibia.pl/show_page.php?p=manual-sterowanie-podstawowe#handel
Nikt ci tego nie kupi. Pierwsze runki nadające sie do sellania to hmm.
Chrisss1111
20-04-2008, 17:17
A jakie się nadają do sprzedaży?? Czyli nikt inny tego nie kupi oprócz graczy, czy jest ktoś może skupujący runy??
@up
Masz jakiś problem z czytaniem ze zrozumieniem?
Już udzielono odpowiedzi na pytania które ponownie zadałeś.
kaxiorek
21-04-2008, 08:13
@up
Wyobraź sobie ze nie każdy zna od razu wszystkie skróty. Może pomyślał, że "hmm." oznaczało zastanawianie sie. Wiec jak masz jakiś problem nie związany z tematem nie pisz
@topic
Jak napisał Donatz pierwszymi runami jakimi opłaca sie zająć aby trochę zarobić są runy HMM (Heavy Magic Missile), oraz tylko gracze mogą od ciebie kupić runy.
Chrisss1111
21-04-2008, 16:02
Dziękuje za przejrzystą odpowiedz. Jestem nowym graczem więc chyba nie muszę znać wszystkich skrótów...dopiero się uczę
Dziękuje za przejrzystą odpowiedz. Jestem nowym graczem więc chyba nie muszę znać wszystkich skrótów...dopiero się uczę
stary to ja dam ci najlepsza rade
wywal tibie od razu z kompa i nie graj w to, bo bedziesz zalowal ( dopiero jak sobie uswiadomisz ile swojego cennego czasu marnujesz na tą glupia i odmóżdżającą grę )
stary to ja dam ci najlepsza rade
wywal tibie od razu z kompa i nie graj w to, bo bedziesz zalowal ( dopiero jak sobie uswiadomisz ile swojego cennego czasu marnujesz na tą glupia i odmóżdżającą grę )
erm... na ch..olere tu siedzisz? zeby wyzywac? idz stad plxxx
@topik
poison fieldow nikt raczej nie kupuje, bo zwykle jak ktos potrzebuje, to kupi w sklepie, ale mozeee... kiedys... ktos od ciebie kupi, ale robienie poison field na sell jest nieoplacalne
@offtopik
jaka jest cena za bp hmm i czy bede musial dlugo czekac az ktos zechce kupic, bo siedzie se troche pod dp i moge porobic, ale nie wiem czy mi sie oplaci i czy ktos kupi :[
bp hmm raczej 1,5-1,7 k
zawsze ktos kupi
a co do tematu lepiej wbij 15 i porob lmm
ja kiedys kupilem hurtowo 12 bp ;p;p;p
niebede mowil po co
>>>Mazix<<<
01-05-2008, 11:22
Te runki mogą ci się przydać, by usunąć jakiś szit, badz by kogoś wkurzyć. Ale wbij lewel, i rób inne, bo te narazie nawet do trenienia mlvla sa stratą.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.