Pokaż pełną wersje : Speary, kusza a może łuk?
Wsumie łuk to głupi pomysł . Ale ja jestem graczen starej daty (4 lata temu grałem) i wtedy nie do pomyslenia byl exp ze spearami. A teraz podobno to normalne. Jak wy uwaazacie dlaczego akurat speary? Chyba z kuszy wchodza lepsze dmg...
Speary, ponieważ nie trzeba ich zbierać z ziemi, tylko są w łapie cały czas ;) A jeszcze assasin stary są dobre, bo nie rozwalają się po 1 hicie.
Na sperach sie lepiej wychodzi - taniej
łuk to w ogóle do dupy - drogie arrowy , słabe dmg
a na boltach nie zawsze sie jedzie bo przecież z ue też większe dmg a jakoś tak często sie go nie używa 8o
no rzeczywiscie luk odpada przynajmniej ja nim wogole nie expilem i nie mam zamiaru. po last update najpopularniejsze sa royal speary(od 25lvla) popierwsze dlatego jak napisal kolega wyzej nie trzeba ich podnosic jak to dawniej bywalo no i wychodza swietne hity. kusze uzywa sie zazwyczaj tylko do wiekszych huntow i z tego co widzialem po screenach roznych h lvli to hunci sie glownie p boltami wtedy. no a na bardzo mocne potworki rzecz jasna assasin stary. ja mam 41 pala i caly czas expie rsami. hity wychodza bardzo przyzwoite:p
Na sperach sie lepiej wychodzi - taniej
łuk to w ogóle do dupy - drogie arrowy , słabe dmg
a na boltach nie zawsze sie jedzie bo przecież z ue też większe dmg a jakoś tak często sie go nie używa 8o
czy ja wiem czy takie tanie są speary (strzaly do łuku mozesz se wyczarowac i pykac) a speary musisz kupowac co chwila... a łuk to 1 lepszy noob wyjebie na ziemie w dp albo kupi za 50gp xD ale i tak ja wale z spears bo masz lepszy def (bo masz tarcze) (zaczynam Pallem ;] " Bobek of Furora 8o
speary najlepsze, jak bedziesz mial 25 lvl to kupuj od paccow royale, czesto dosyc ludzie je sprzedaja...
(strzaly do łuku mozesz se wyczarowac i pykac)
nom, ale takie 10 strzal zabiera 100 many, a te 10 strzal wywalisz w potworki w pol minuty, a zrobienie wiekszej ilosci strzal to trzeba kampic pod dp wiecej od runemakerow na botach...
... a speary musisz kupowac co chwila... 8o
jak bedziesz mogl uniesc 20 spearow to nie bedzie tak dlugo...
no rzeczywiscie luk odpada przynajmniej ja nim wogole nie expilem i nie mam zamiaru. po last update najpopularniejsze sa royal speary(od 25lvla) popierwsze dlatego jak napisal kolega wyzej nie trzeba ich podnosic jak to dawniej bywalo no i wychodza swietne hity. kusze uzywa sie zazwyczaj tylko do wiekszych huntow i z tego co widzialem po screenach roznych h lvli to hunci sie glownie p boltami wtedy. no a na bardzo mocne potworki rzecz jasna assasin stary. ja mam 41 pala i caly czas expie rsami. hity wychodza bardzo przyzwoite:p
A można wiedziać jakie masz skille ? :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.