Pokaż pełną wersje : Geen Djinn Quest.
Jeśli zagadałem do Blue Djinna, ale dopiero rozmowę o cookbook, ale chcę zacząć Green Djin Questa, to mogę to zrobić? Na razie odpowiada mi tak:
23:25 Yukka [75]: DJANNI'HAH
23:25 Ubaid: What? You know the word, Yukka? All right then - I won't kill you. At least, not now.
23:25 Yukka [75]: door
23:25 Ubaid: Only the mighty Efreet, the true djinn of Tibia, may enter Mal'ouquah! ...
23:25 Yukka [75]: no
23:25 Ubaid: Who do you think you are? A Marid? Shove off, moron.
..................
Ufocznik
21-04-2008, 00:29
Jeśli zagadałem do Blue Djinna, ale dopiero rozmowę o cookbook, ale chcę zacząć Green Djin Questa, to mogę to zrobić?
wez to napisz poprawnie gramatycznie, bo za nic nie moge sie domyslic o co ci chodzi :S
Co w tym jest nie gramatycznego? Porozmawiałem z Blue Djinnem. 1 Misje, Poszedłem na górę do kucharza djinnów który zażyczył sobie cookbook. Ale postanowiłem robić green djinn quest, jednak NPC u zielonych djinnow odrzuca moją rozmowę. Chodzi o to, że już gadałem z niebieskimi?
Otwórz sobie Quest-log i zobacz czy masz zaczęty ów Quest (Fractions), będziesz miał odpowiedź na swoje pytanie.
Marid Faction. 1 Zaczęta... Czyli tzn, że jestem idiotą i nie mogę zrobić green tak? :/
Ufocznik
21-04-2008, 15:17
Co w tym jest nie gramatycznego? Porozmawiałem z Blue Djinnem. 1 Misje, Poszedłem na górę do kucharza djinnów który zażyczył sobie cookbook. Ale postanowiłem robić green djinn quest, jednak NPC u zielonych djinnow odrzuca moją rozmowę. Chodzi o to, że już gadałem z niebieskimi?
powinno brzmiec np: czy jesli zagadalem do blue djinna o cookbook, to czy jest teraz mozliwosc, zebym zrobil green djinn questa? albo jakos, w kazdym razie bardziej zrozumiale
@topic
nie, nie mozesz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.