Pokaż pełną wersje : Ograniczenie?
Serafin-San
21-04-2008, 16:18
yo mam pytanie czy w tibi jest ograniczenie lvla a jak jest to do którego:P:P:faceoff:
Teoretycznie nie, ale kiedyś EO zdażyło się, że 'przeszedł' Tibię.
A teraz, to limit jest ustawiony na niewiadomo jaki.
NecroLukas
21-04-2008, 16:35
można się tylko domyślać, że do 450.
teorytycznie nie ma(lvl mozna bic w nieskonczonosc, dlatego sa na ot serv postacie na ch**wie jakim lvl), ale byc moze jest jakies ograniczenie...
wg. mnie głupie pytanie troche.. nawet jakby był załóżmy 500 albo 1000.. to kto tyle by wbił.. <SAM>
Richard56
22-04-2008, 12:15
Według mnie nie ma
Tak EO jako pierwszy przeszedł tom grę .
Ograniczenie jest chyba do 470 lvl
Ograniczenie jest chyba do 470 lvl
Rotfl, cipsoft to twoi rodzice? Może kolega taty twojego znajomego, który stracił nogę w wypadku z czołgiem przeciwlotniczym z koleżanką twojej siostry ze strony bratanka któlewny, której nie ma ?
Nie ma max levela, to nie MU, albo WYD!
Jeśli jest max lvl, nikt o tym nie wie, prócz tych kilkunastu osób, które pracują w cipsofcie ...
Nie ma ograniczenia lvl ale kiedys EO chyba pszedl calom tibie 8o
NecroLukas
22-04-2008, 13:34
wg. mnie głupie pytanie troche.. nawet jakby był załóżmy 500 albo 1000.. to kto tyle by wbił.. <SAM>
pare lat temu też mówili, że nikt nie wbije 300 lvl
Nie ma ograniczenia lvl. Kiedyś był, dobił go EO, ale potem go zwiększyli. Jak będzie trzeba to znowu zwiększą.
Pewnie ograniczenia lvla jest ale to tylko Cipy wiedza na którym lvlu jest ograniczenie a jezeli którys gracz bedzie sie zblizal do tego lvla to zapewnie zwieksa te ogranicenie :P
Hmm... myślę, że na pewno nie mniejszy niż 999. Po co, w takim razie, byłaby bramka na Banucie?
mana'potion
22-04-2008, 16:37
Rotfl, cipsoft to twoi rodzice? Może kolega taty twojego znajomego, który stracił nogę w wypadku z czołgiem przeciwlotniczym z koleżanką twojej siostry ze strony bratanka któlewny, której nie ma ?
Nie ma max levela, to nie MU, albo WYD!
Jeśli jest max lvl, nikt o tym nie wie, prócz tych kilkunastu osób, które pracują w cipsofcie ...
To mnie rozwaliło.
@Topic
Na o$s <w miejsce $ t >. PO chyba 500 lvl ilość exp spada do 0 ale lvl dalej jest xxx.
Kiedyś był, dobił go EO, ale potem go zwiększyli.
Ktoś może powiedzieć na ten temat coś więcej?
Elder-poskramiacz-katany
23-04-2008, 18:43
@up no ze EO wbil powiedzmy 200 lvl ale dlaej nie mogl bo bylo ograniczenie lvlowe no wiec zniesli to i zapewnie jest jakies kolejne ograniczenie :baby:
@up no ze EO wbil powiedzmy 200 lvl ale dlaej nie mogl bo bylo ograniczenie lvlowe no wiec zniesli to i zapewnie jest jakies kolejne ograniczenie :baby:
bólszit
Wbił chyba 270lv, w każdym bądź razie coś koło tego, i mu nie dodało ani HP ani MP, jak to ma miejsce kiedy wbijamy kolejny poziom doświadczenia.
Ograniczenie lvla bylo zawsze i zawsze bedzie. Kiedy EO dobil ten magiczny poziom, zwiekszyli maksymalny lvl do np... 400? Ograniczenie jest, ale nie wiadomo jakie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.