Pokaż pełną wersje : Rs + Bug? = Miesiąc męcki ....
Zakładam Temat aby Zapytać was czy mieliście styczność z Bugiem RS
Otóż expiłem [mniejsza oto..] Wpadł noobek i zabiłem go z powodu Loot Thiefu...
Po 1 Zabiciu Miałem fraga
2 min później wyskakują mi w okienku default 2 kolejne komunikaty o zabiciu tego oto gracza... nagle koło mojego nicku pojawia się Red Skull....
Czy wiecie oco może chodzić?
Btw. ZABIŁEM GO Tylko raz
uprzedzając pytania
nie w ciagu 24 h nie biłem nikogo prucz tego newb...X(
Carbon, często avatary zmieniasz ;)
Napisz do supportu w tej sprawie, my tutaj nic nie zdziałamy, nie mniej jednak może na forum zdarzył się taki przypadek.
@edit
Co do tych avatów, to styl idzie coraz bliżej w stronę mangi, mam rację? ;p
@arcan
a co fajne avatki?^^
@topic
racja ;/ najwyżej mogę się pogodzić z tym i odczekać 1 miesiąc Męki :S
A może zostawiłeś fire fielda i on specjalnie potem przyszedł i znów padł byś miał RSA i ktoś mógł Cię zabić ?
- teoria
A może zostawiłeś fire fielda i on specjalnie potem przyszedł i znów padł byś miał RSA i ktoś mógł Cię zabić ?
- teoria
Rzucony fire field traci właściciela po ~3 sekundach, więc twoja teoria jest mało możliwa.
Rzucony fire field traci właściciela po ~3 sekundach, więc twoja teoria jest mało możliwa.
yhm, tylko próbuje , bo wiesz, rzadko mi się zdarzyło usłyszeć o czymś takim, a na PVP też mało gram więc nie pamiętam .. ,może firebomb, albo firefield fire elementala ,nie mam pojęcia
:p
ja pall
jestem spokojnym człowiekiem zero pk ani nic to był przypadek a tu nagle? RS :D
SInGApOOre
22-04-2008, 09:04
ja pall
jestem spokojnym człowiekiem zero pk ani nic to był przypadek a tu nagle? RS :D
Wejdz na tibia.com po czym zaloguj się i znajdz siebie w 'characters' jak sie nie myle tam pisze kiedy kogo zabiles na jakim lvl'u i czy z unjustem czy nie, jak bys mogl zrob zrzut ekranu ;)
yhm, tylko próbuje , bo wiesz, rzadko mi się zdarzyło usłyszeć o czymś takim, a na PVP też mało gram więc nie pamiętam .. ,może firebomb, albo firefield fire elementala ,nie mam pojęcia
:p
firebomb to dla servera tibii tylko 9 fieldow ulozonych w kwadrat a ff fire elementa to field po prostu, traktuje je tak samo jak zwykle fieldy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.