Pokaż pełną wersje : Mintwallin
Nieuchwytny_Uchwyt
22-04-2008, 12:05
Witam wszystkich (:p), slyszalem ze na mintwallin podobno wpada dobry exp + loot + kasa. Mam 28 lvl, 26 mlvl profa sorc. I wlasnie nie wiem czy moge isc tam expic. Prosze o rade dobrych graczy:p
hmm nie pamietam ale jesli juz mozesz summonowac monstery to polecam monka i masz git ;p
Jeśli jesteś newbie to będziesz miał waste. ;)
Nieuchwytny_Uchwyt
22-04-2008, 12:13
@up
Waste mi nie przeszkadza, glownym celem jest dobry exp:]
@Arack
Moge juz monki summonowac;)
z monkami nie opłaca się expić bo expisz 3 x dłużej...poczekaj do 33 lvl na woi i idź bez summonów. Większe skupiska czyść z fire wave i uważaj na general murmius oraz nie mów królowi hi kiedy stoisz niedaleko niego :P
Nie zapomnij wziąć ze sobą osbidian knife.
hmm nie pamietam ale jesli juz mozesz summonowac monstery to polecam monka i 2 monki i masz git ;p
z tego co wiem mozna tylko 2 summonowac ;]
@topic
uwazzaj na generala i nie gadaj z krolem ;]
najlepiej wpadnij tam berserker i monk
Nieuchwytny_Uchwyt
22-04-2008, 16:48
z monkami nie opłaca się expić bo expisz 3 x dłużej...poczekaj do 33 lvl na woi i idź bez summonów. Większe skupiska czyść z fire wave i uważaj na general murmius oraz nie mów królowi hi kiedy stoisz niedaleko niego :P
To w takim razie gdzie mam expic?
Nieuchwytny_Uchwyt
22-04-2008, 16:49
To w takim razie gdzie mam expic? Wiem jak sie expi z summonami, 28 lvl robilem z 2 monkami na Dwacatrze;)
Dragones5
22-04-2008, 17:07
Moim zdaniem mintwain(nie wiem jak to sie pisze) to nie jest miejsce dla sorka.Jesli masz pacc i zrobiony postman to powiedzmy ze sobie zarobisz troche i skorki jesli masz obsidiana.Ale ogolnie lepiej jest isc expic na dwarfy guardy albo cyklopy choc tam to ciagle zapchane.Mintwain zawsze bylo miejscem do expa dla najtow i chyba tak zostanie ;)
@up palek też tam nieźle śmiga
Idź na guardy/cyce/tomb dla facc
Nieuchwytny_Uchwyt
22-04-2008, 19:21
tomb dla facc
A gdzie to jest bo jeszcze tam nie bylem
Dragon-Fly
22-04-2008, 19:37
@UP - Inaczej MT. Sternum Undead Cave
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.