Pokaż pełną wersje : Troche pomocy zawsze sie przyda
Zapraszam na strone mojego kolegi...
Troche pomocy zawsze sie w grze przyda, ja osobiscie uzywam tych programow bo sa bardzo pomocne : np. tibia skrol bar itp...za niedlugo umieszcze zdjecie swojego seciku :)
-->www.raynold.rules.pl <--
Pozdrawiam...
Zara pewnie będzie ban...
Doman_89
17-11-2004, 17:08
Qrwa hakerze ty s*******aj z stad i tak nikt się nie nabierze idż gdzie indziej znajdywać n00bow frajerze!!
Dr.Demon
17-11-2004, 17:09
Qrwa hakerze ty s*******aj z stad i tak nikt się nie nabierze idż gdzie indziej znajdywać n00bow frajerze!! Poparcie :)
Eh nie wchodzę lepiej, bo nie chę mieć schakowanej postaci. Tym bardziej nie używam cheatów i szczerze, głośno mówię, że tylko nooby używają cheatów, którzy nie mogą sobie poradzić z grą. Są za słabi i muszą się wspomagać cheatami ;/ Raczej odradzam wchodzenia ;/
Btw to raczej nie ten temat. IMHO specjalnie zrobiłeś tego posta w zdjęciach, bo najwięcej osób ogląda ten temat i jak najszybciej chciałbyś kogoś shackować?
Tfardziel
17-11-2004, 17:12
Qrwa hakerze ty s*******aj z stad i tak nikt się nie nabierze idż gdzie indziej znajdywać n00bow frajerze!!
Cos Ty ****a taki nerwowy ..... niechce wnikac ale pewnie wlasnie kiedys Ty wlazles na cos takiego sciagnoles sobie tgg i ciorales sobie ze swiatelkiem to teraz sie w****iasz jak ktos chce sobie paru ludzi pohakowac ?? koles bana napewno niedostanie .... jedyne co to temat bedzie usuniety i to pewnie zaraz ... ale moze jednak z tymi moderatorami to echhhhh :D :D :D
wiesz co to wsadź se te programy w dupe!!! ja osobiście nie nawidze takich po*******onych i pisioro-siorbiących hakerów!!!! i nikt nie lubi z tymi keyloggerami to wy*******aj z tego forum
takich programików używają ludzie którzy nie potrafią se pochodni kupić(czyt. nooby)
srry za bluzgi :P
mysiupysu
17-11-2004, 17:21
Qr*a ale z ciebie n00b i jeszcze hacker tak na przyszłość nie ma czegoś takiego ja skroll bar tylko skill bar :p
Powiem krótko:
DEBIL
HAM
H*J
CHEATER *******ONY
NOOB WALONY I LESZCZ ZA***ANY
Srry za slownictwo ale trzeba go najnormalniej zlinczować!!
MODERATORZY ZAMKNIJCIE TEN TEMAT!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.