zaloguj się

Pokaż pełną wersje : nowy wyglad strony tibia.pl

Szymek87
22-04-2008, 14:02
mam parę słów na ten temat

1.Nowe, nie oznacza lepsze, strona nie wygląda estetycznie, jest przeładowana reklamami i skryptami.Mi działa poprawnie tylko w FF. Wiem, że to jest tylko ''kawałek'' nowego wyglądu, nie dokończone. Wiec rozumiem to. Mam nadzieje, że będzie lepiej.

2. Widziałem, że niektóre obrazki zostały skopiowane z gry HoMM V - skoro grafik nie potrafi sam zrobić ładnego banera, buttona. Tylko lamersko kopiować i coś wyciąć, machnąć brushem. Ehh wszystkie strony mają znaczek © szkoda tylko, ze szasami sami tego prawa nie przestrzegają.

Dragon-Fly
22-04-2008, 14:06
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=172078
Wy macie jakąś manię spamowania? :/

Arack
22-04-2008, 14:16
debilizm...

Hodal
22-04-2008, 14:27
kyrie elejson..

Ashlon
22-04-2008, 16:02
1.Nowe, nie oznacza lepsze, strona nie wygląda estetycznie, jest przeładowana reklamami i skryptami.Mi działa poprawnie tylko w FF. Wiem, że to jest tylko ''kawałek'' nowego wyglądu, nie dokończone. Wiec rozumiem to. Mam nadzieje, że będzie lepiej.

Niestety, Bosal nie rozumie, ze to jest tibia.pl, a nie reklamy.pl.

2. Widziałem, że niektóre obrazki zostały skopiowane z gry HoMM V - skoro grafik nie potrafi sam zrobić ładnego banera, buttona. Tylko lamersko kopiować i coś wyciąć, machnąć brushem. Ehh wszystkie strony mają znaczek © szkoda tylko, ze szasami sami tego prawa nie przestrzegają.

Ale kogo to interesuje? Z pewnoscia nie Bosala, ze lamie prawa autorskie. Nie bede mowil jak pospolicie nazywa sie taka akcja. Ponadto, nowy layout byl rodzony od tak dawna i w takich wielkich bolach, ze sam sie dziwie, ze po tak dlugim czasie strona wyszla niekompletna.

Btw odsylam do tematu "update tibia.pl"