Pokaż pełną wersje : Szukam Kogoś kto umie robić dobre WMV
Propan Butan
22-04-2008, 16:21
Więc szukam kogoś kto umie robić dobre filmy wmv, oczywiście za dobrze zrobiony film jestem w stanie zapłacić w gp na shiverze bądź rl kasą
Jeśli ktoś byłby chętny do współpracy prosze o pm bądź napisać tutaj.
Pozdrawiam
Skun ,do Krótkiego Lolka pisz :p
btw Napisz do mnie na GG bo gdzies Twój nr mi wsiąkł xD
psyhopatka
22-04-2008, 18:43
Za takie coś warna dostałem :P
N/A 22-11-2006
14:01 Wygasło 10 Handel niezgodny z zasadami tibii lub regulaminem forum emilok
Propan Butan
23-04-2008, 08:28
Odświeżam temat :P
Mogę zrobić pół/free głównie dla swojego treningu
PM ME
Propan Butan
23-04-2008, 14:13
Proszę was darujcie sobie też wysyłanie hax site bo to nieprzejdzie
Proszę was darujcie sobie też wysyłanie hax site bo to nieprzejdzie
to nie jest forum od "PLX HJALP". Gdy sam nie umiesz zrobić filmu to tylko i wylacznie mi ciebie szkoda bo w zyciu sobie nie poradzisz. PLX wypelni ktos za mne zeznanie podatkowe bo nie umiem tego zrobic plx;(999
@down
tylko geje z giżycka
to nie jest forum od "PLX HJALP". Gdy sam nie umiesz zrobić filmu to tylko i wylacznie mi ciebie szkoda bo w zyciu sobie nie poradzisz. PLX wypelni ktos za mne zeznanie podatkowe bo nie umiem tego zrobic plx;(999
to geje placa podatki?
Propan Butan
23-04-2008, 22:42
@down
tylko geje z giżycka
zwykle nie chce mi się odpowiadać na jałowe posty ale dla ciebie zrobię wyjątek, widocznie masz racje nie poradzę sobie w życiu bo nie potrafię wmv robić :<, dla twojej informacji mam ciekawsze rzeczy do roboty niż wmv, za dobrze zrobiony film coś mogę zarobić więc ja tu widzie łatwy zarobek, szkoda to mi ciebie i twojej polszczyzny
zwykle nie chce mi się odpowiadać na jałowe posty ale dla ciebie zrobię wyjątek, widocznie masz racje nie poradzę sobie w życiu bo nie potrafię wmv robić :<, dla twojej informacji mam ciekawsze rzeczy do roboty niż wmv, za dobrze zrobiony film coś mogę zarobić więc ja tu widzie łatwy zarobek, szkoda to mi ciebie i twojej polszczyzny
powiedział to koleś który ma nick propan butan. Nie jestes zaradny, a sprytniejsza osoba ojebała by ciebie szybciutko[;
Propan Butan
23-04-2008, 23:47
powiedział to koleś który ma nick propan butan. Nie jestes zaradny, a sprytniejsza osoba ojebała by ciebie szybciutko[;
lol a co ma do tego mój nick? szkoda słów na takiego dzieciucha, wracaj krowy doić
Looknij 'ORMO 2008' 1st i 2nd part.. ; p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.