Pokaż pełną wersje : 30 dniowy pacc
Czy drom sprzedaje już 30 dniowe pacce??:(
Dragon-Fly
22-04-2008, 21:34
Przeczytaj news na tibia.com o PACC'ach na 30 dni.
Nie, jest to przedłużenie posiadanego pacca, cosik jakby abonament. Nie kupisz go oddzielnie tylko na 30 dni.
Nie jest to przedłużenie posiadanego pacca, cosik jakby abonament. Nie kupisz go oddzielnie tylko na 30 dni.
co wy ludzie za głupoty gadacie
or to order single premium time periods of 30 or 90 days.
... albo zamówić POJEDYŃCZE OKRESY 30 lub 90 dniowe ...
Niedozwolony
23-04-2008, 07:24
więcej info plx.... też mam zamiar zakupić miesięcznego paca:]
MORE INFO :baby:
Narazie te płatności nie są dostępne dla polski!! (i bardzo dobrze, bo jeszcze nie będziemy spotykać 9-cio latkow którzy dostali pacc na dzień dziecka itp..) Tylko tyle w tym temacie.
...i bardzo dobrze, bo jeszcze nie będziemy spotykać 9-cio latkow którzy dostali pacc na dzień dziecka itp..
Nie? ;(;9:9(((9;(:(:(X(X(:baby::baby::evul::evul::cup:: cup:
neopostman
23-04-2008, 15:00
Czegoś takiego jak PACC na 30 dni nie ma. Można tylko przedłużyć o 30 dni.:baby:
Czegoś takiego jak PACC na 30 dni nie ma. Można tylko przedłużyć o 30 dni.:baby:
potrafisz udowodnić swoją teorię ?
neopostman
24-04-2008, 14:50
potrafisz udowodnić swoją teorię ?
A potrafisz czytać manuale ?:baby::baby:
@up lol nie pierdo.... ale zal-.- to ktoś mi wkoncu powie czy mozna kupic na 30 dni cyz nie?...
neopostman
24-04-2008, 15:08
@up lol nie pierdo.... ale zal-.- to ktoś mi wkoncu powie czy mozna kupic na 30 dni cyz nie?...
Opisane jest wszystku u góry... Jak jesteś FACC i chcesz kupić na 30 dni to nie takiej możliwości, za to jak masz PACC i chcesz przedłużyć czas premium to tylko wtedy możesz zamówić na 30 dni. Ale to tylko wtedy jak masz abonament..
Opisane jest wszystku u góry... Jak jesteś FACC i chcesz kupić na 30 dni to nie takiej możliwości, za to jak masz PACC i chcesz przedłużyć czas premium to tylko wtedy możesz zamówić na 30 dni. Ale to tylko wtedy jak masz abonament..
możesz wskazać mi odpowiedni fragment tekstu, z którego się dowiedziałeś o tym? dziękuje.
neopostman
24-04-2008, 16:00
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=168014
Abonament jest zgodą na pobieranie opłat z Twojego konta, za 30 lub za 90 dni konta premium automatycznie, kiedy jest ono bliskie wyczerpania.
I bardzo dobrze. Nie wyobrazam sobie ile ludzi mialoby Pacc za 30 zl. 30 zl uzbiera byle glupie dziecko, a 90 zl to sumka nie mała...
Nie, jest to przedłużenie posiadanego pacca, cosik jakby abonament. Nie kupisz go oddzielnie tylko na 30 dni.
co wy ludzie za głupoty gadacie
or to order single premium time periods of 30 or 90 days.
... albo zamówić POJEDYŃCZE OKRESY 30 lub 90 dniowe ...
możesz wskazać mi odpowiedni fragment tekstu, z którego się dowiedziałeś o tym? dziękuje.
Co do mojej wypowiedzi jest ona w 100% poprawna...
O to cała bitwa :
a) Ordering a single premium time period
Single premium time periods will not be extended automatically. If your premium time runs out, the corresponding account is set to free status and the additional premium features are suspended. It is recommended that you always order new premium time in time to avoid problems such as lost houses.
Zgodnie z zapowiedziami CipSoftu, nowy system płatności właśnie został wprowadzony w życie. Daje on możliwość wykupienia za równo pojedynczego premium UWAGA (standardowy zakup), oraz ustalenie abonamentu UWAGA na 30 lub 90 dni.
Źródła:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=168401
http://www.tibia.com/gameguides/?subtopic=manual§ion=accounts#tibiapayment
roo^master^
24-04-2008, 19:51
Masz rację trzeba tępic noobów...jakies dziecko zakosi mamie/tacie 30 zł i będzie się cieszyło że pacc kupiło...B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.