PDA

Pokaż pełną wersje : Jak wrócić do świetnośći po shakowaniu i obrobieniu konta?

Ass91
22-04-2008, 23:05
No właśnie... Shakowane i obrabowane konto.
Mam 22 lvl Knighta. Skille 52/43. Jestem prawie totalnie bez porządnej kasy już nie mówiąc o itemach ;) No ale tak się zastanawiam, gdzie expic, co zrobić aby przywrócić tego knighta trochę do porządku i przy okazji zbić troszkę gp żeby lepiej się wyposażyć ;) Pozdrawiam i czekam na jakieś porady.

Dragon-Fly
22-04-2008, 23:15
Hmm... MT. Sternum Undead cave - Ghoule. Kasa + lootbag.
Dark Cathedral -1. Bardzo ładne miejsce.
Podziemia mino tower - lootbag'i.
Pasuje? ;]

Ass91
22-04-2008, 23:16
Tak, tak tylko... po polsku proszę... ^^ Ja wróciłam do Tibii po 2,5 rocznej przerwieee. Nie no mniejwięcej rozumiem, ale hehe ^^ ; D

Arcan
22-04-2008, 23:17
Na początku idź na jakieś trolle itp. , aby zebrać eq. Wtedy dorób się tych 2k na plate seta na rotwormach (polecam Ancient Temple w Thais). Gdy będziesz miał plate seta, zacznij skillować do 60/60. Z takimi skillami możesz już korzystnie expić.

@up
Tak jak Ważka powiedział (znowu mnie wyprzedził! ;p), z taką różnicą, że na tych skillach nie możesz się zapuszczać na niższe piętra.

Dragon-Fly
22-04-2008, 23:18
Pisz na PW. Połowa forum mnie zje.

Aruon
23-04-2008, 10:19
Ja miałem taką sytuację, że postanowiłem skończyć z grą, bo nie miałem czasu na nią. Zrobiłem akcje "free items" wyrzucając wszystko włącznie z knight setem, który był dla mnie cenny. Oczyściłem się z itemów, odinstalowałem tibie i...
... i ostatnio znalazłem troszkę czasu aby zagrać :)

W depo poprosiłem grzecznie ludzi o jakiś słaby miecz typu katana, albo i gorszy, żebym mógł wilka chociaż ubić :D Pochodziłem sobie po depo i z ziemi pozbierałem jakieś "zbroje" z armem:4 :D

Tak oto przygotowany ruszyłem na kopalnie dwarfów ;]
Kwestią dnia było dorobienie się plate setu + serpent sworda + dwarven shielda, a z takim eq dało się chodzić już na swoje stare miejscówki :)

Tibinosss
23-04-2008, 12:43
gz ?? czy cos w tym stylu...