Pokaż pełną wersje : Nowa Wojna - Omega vs Demonic Empire
Co sadzicie o tej wojnie?
Ktora ze stron ma lepsze pvp? Ktora waszym zdaniem wygra?
NecroLukas
23-04-2008, 13:55
ja bym raczej zadał pytanie- skończy się przed końcem tygodnia czy po?
to bedzie coś ala fraternitas- fbn
Squrewski
23-04-2008, 14:19
ja bym raczej zadał pytanie- skończy się przed końcem tygodnia czy po?
to bedzie coś ala fraternitas- fbn
Zgadzam się, że war niebawem się skończy- parodia wojny?...
Po 2 pytasz o PVP. Moim zdaniem nie ma nic do znaczenia. Zależy od tego kto będzie miał bardziej kumatego combo leadera...
Zgadzam się, że war niebawem się skończy- parodia wojny?...
Po 2 pytasz o PVP. Moim zdaniem nie ma nic do znaczenia. Zależy od tego kto będzie miał bardziej kumatego combo leadera...
Combo Omegi to miecz+Exori Gran xDD
Wreszcie będą wolne BOT spawny jak ludki z Omegi hunted xDD
Bosy_Wiesniak
23-04-2008, 21:36
Problem w tym, ze lider Omegi ma wlazenie w dupe opanowane do perfekcji. Jest swietnie poinformowany i wie komu w danym momencie lizac zeby sie oplacalo. Kiedys lizal kaziowy row. Kazio srednio dbał o higiene, pozatym przegral wojne wiec i dupa zaczela mniej smakowac. Obecnie wiec Exsiliun dba o zadowolenie SCK. Dupcia SCK pachnaca niczym lawenda - sam smak. SCK korzysta, bo kto by nie korzystał. Dobry niewolnik jest w dzisiejszych czasach na wage zlota. Atrybuty pana Exsiliuna to brazowy jezor i zero honoru.
Jednym zdaniem: CHŁOPAK NA CZASIE.
Nie bede komentowal Twoich dziecinnych komentarzy :) bb
Bosy_Wiesniak
23-04-2008, 21:45
A ja mam nadzieje mimo, ze srednio cie lubie, ze deerdek nie bedzie rzadzil nebula. Jego higieny napewno bys nie przezyl, syf murowany.
PS.
AAAAAA, i nie zaraź nam SCK syfem z kaziowego rowa.
Legendanebuli
03-05-2008, 18:36
Ja chyba tylko do Exsiliuna, Masharta i Arcziego nic nie mam z całej Omegi.
Reszta to nuby jakich mało, zresztą było to widać w ab.
Źle ustawiony trap, strach przed jednym palladynem, nie ogarnięcie.
Ale wg mnie to z tej całej Omegi to na nebuli powinni grać tylko Mashart, Arczi no i Exsiliun. Reszta to wybotowane świnie [ Tak samo jak Vixz ;( ]
Ok, ja musze kończyć posta, Ojciec idzie ;[
Ja chyba tylko do Exsiliuna, Masharta i Arcziego nic nie mam z całej Omegi.
Reszta to nuby jakich mało, zresztą było to widać w ab.
Źle ustawiony trap, strach przed jednym palladynem, nie ogarnięcie.
Ale wg mnie to z tej całej Omegi to na nebuli powinni grać tylko Mashart, Arczi no i Exsiliun. Reszta to wybotowane świnie [ Tak samo jak Vixz ;( ]
Ok, ja musze kończyć posta, Ojciec idzie ;[
rotfl kiedy arczi dołączył do omegi :O
a Viks to nie tylko wybotowane ale także gruba świnia :|
#Wawiernia
Oh przepraszam, jestem wielkim noobem, wybociłem się na trollach i nie jestem godzien grać na god-forsaken nebuli.
Grałem na nebuli od 27 kwietnia 2005. Jeżeli nie wierzysz, zapraszam na priv.
a wawierni stary botowal na matce lynxa, ale ze uzywali tibia auto to cos sie skraszowalo i dwa debugi wyjebalo
"he he"
a wawierni stary botowal na matce lynxa, ale ze uzywali tibia auto to cos sie skraszowalo i dwa debugi wyjebalo
"he he"
NARESZCIE WIKTOR KOGOS POJECHAł GZ DLA CIEBIE ;*
moim skromnym zdaniem omega ich robi jak chce
Do Demonic Empire dołączyła gildia United Nebula. Czas zacząć zabawę jakiej chłopcy z nonskilla nie widzieli..
United nebula to cfele jakich mało i jeśli ktoś twierdzi inaczej sam jest cfelem jakich mało.:>
Miraz znajdź sobie swojego przeciwnika a nie dołanczasz sie do ( strategicznie lepszych przeciwników ). Wojna ED vs Omega przypomina wojnę VU vs vo słabszy team zbiera ścierwo z całego serwera ( patrz miraz i jego ziomki od lizania dupy )
Dlatego Hail OMEGA hail VU (lizodupy LEAVE NEBULA ;D )
Btw: xeam najwięcej sapiesz na temat lizania dupy a sam jesteś w gildii w której 49% to największe lizo dupy nebuli. koleś ty sam byś lizał, bo tylko pierdolić i wyzywać umiesz szczawi na forum. śmiejesz sie z włosów derdka,( wyślij nam swoja focie to tez sie po na*******amy z dziada xeama ;))
United nebula to cfele jakich mało i jeśli ktoś twierdzi inaczej sam jest cfelem jakich mało.:>
Miraz znajdź sobie swojego przeciwnika a nie dołanczasz sie do ( strategicznie lepszych przeciwników ). Wojna ED vs Omega przypomina wojnę VU vs vo słabszy team zbiera ścierwo z całego serwera ( patrz miraz i jego ziomki od lizania dupy )
Btw: xeam najwięcej sapiesz na temat lizania dupy a sam jesteś w gildii w której 49% to największe lizo dupy nebuli. koleś ty sam byś lizał, bo tylko pierdolić i wyzywać umiesz szczawi na forum. śmiejesz sie z włosów derdka,( wyślij nam swoja focie to tez sie po na*******amy z dziada xeama ;))
hahahah a z Omegi to nikt nie liże <3 xDDD
Ja was nie rozumiem. Po deklaracji wojny dolaczyly do was 4 osoby. U nas bylo kilka osob, ktore w ogole nie graly i dzis zostali usunieci z gildii, a united nebula nie dolacza cala tylko kilka osob dolaczylo.
Legendanebuli
04-05-2008, 01:12
#Wawiernia
Oh przepraszam, jestem wielkim noobem, wybociłem się na trollach i nie jestem godzien grać na god-forsaken nebuli.
Grałem na nebuli od 27 kwietnia 2005. Jeżeli nie wierzysz, zapraszam na priv.
Dopiero teraz zauważyłem że jesteś w Omedze, btw pierwszy raz cię widzę.
JaSprite
04-05-2008, 01:48
Biedny chłopczyk z omegi :(( <głaszcze>
Mar 24 2008, 17:09:48 CET Killed Exsiliun at Level 131 unjustified
prafie jak Łor frak ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Bosy_Wiesniak
08-05-2008, 11:11
1. Jesli juz wyzywasz ludzi to zrob to poprawnie - "*W**" nie "CFEL".
2. Tak byłem w guildi w ktorej 49% lizalo dupe. Bylem w VU, ale kto nie był??
3. Z ostatnich doniesień wiem, że Deerdek zaczał uprawiać nową dyscyplinę zwaną "higieną osobistą", więc jednak na coś się te posty przydały.
4. Moje zdjecia sa od dawna na photobuckecie, wygladam jak wygladam jednak na zadnym z nich nie smierdzę.
5. Ciebie nie wyzwę, bedziesz wyjątkiem który potwierdza regułę, pierwszy szczaw na forum któremu sie nie oberwało.
6. Jest 11:05 pociong z wynglem ruszył, biegnij szczaw biegnij, moze ci cos skapnie. Ja w tym czasie skończę puszkę pepsi, jak wrócisz to powiedz z którego okna wyrzucić ci aluminium będziesz bogaty.
1. Jesli juz wyzywasz ludzi to zrob to poprawnie - "*W**" nie "CFEL".
2. Tak byłem w guildi w ktorej 49% lizalo dupe. Bylem w VU, ale kto nie był??
3. Z ostatnich doniesień wiem, że Deerdek zaczał uprawiać nową dyscyplinę zwaną "higieną osobistą", więc jednak na coś się te posty przydały.
4. Moje zdjecia sa od dawna na photobuckecie, wygladam jak wygladam jednak na zadnym z nich nie smierdzę.
5. Ciebie nie wyzwę, bedziesz wyjątkiem który potwierdza regułę, pierwszy szczaw na forum któremu sie nie oberwało.
6. Jest 11:05 pociong z wynglem ruszył, biegnij szczaw biegnij, moze ci cos skapnie. Ja w tym czasie skończę puszkę pepsi, jak wrócisz to powiedz z którego okna wyrzucić ci aluminium będziesz bogaty.
Ad1.cFel jest zawsze ****em. ( i nie wytykaj mi moich błędów bo sam najebałeś parę ort. II stopnia ;] )
Ad2. Czytanie ze zrozumieniem. Urzyłem czasu teraźniejszego, a nie przeszłego.
Ad6.Mam szacunek dla tych co " zbierają " i zawsze z takimi będę trzymał sztamę niż z kurwami które srają hajsem.
"...Tacy jak ty mają z domu kurwa piękny start,
ale bardzo kiepsko kończą jak domek z kart.
Ty pierwszy ruszyłeś rzeczy których się nie rusza
dziewczyna, rodzina wyzywanie od lamusa. ..."
Pozdro<<<
Ad1.cFel jest zawsze ****em. ( i nie wytykaj mi moich błędów bo sam najebałeś parę ort. II stopnia ;] )
Ad6.Mam szacunek dla tych co " zbierają " i zawsze z takimi będę trzymał sztamę niż z kurwami które srają hajsem.
"...Tacy jak ty mają z domu kurwa piękny start,
ale bardzo kiepsko kończą jak domek z kart.
Ty pierwszy ruszyłeś rzeczy których się nie rusza
dziewczyna, rodzina wyzywanie od lamusa. ..."
Pozdro<<<
aleś ty męski ;)
jesteś fanem tedego?;<
aleś ty męski ;)
jesteś fanem tedego?;<
Błaźnisz sie koleś ;] to jest diss na tedego < o ile wiesz co to diss >
Jak masz coś pisać od łacha to lepiej nie pisz wcale, bo to nazywa sie spamem.
Pozdro <<<
To s********j dalej słuchać swoich lerków czy tam nowatorów, tępy c***u.
Squrewski
08-05-2008, 21:19
Płomień jak już...
"To ty najdłużej zostawałeś po lekcjach u WF'isty"
Mniemam że Lynx ma problemy z określeniem kim naprawdę jest. Gdzie nie spojrzę, widzę jego post a w nim "Aleś ty menski". Najwidoczniej [w mojej opinii] chłopak [?] miał lub ma problemy w szkole/domu gdzie wyzywali lub wyzywają go od "pizd*czek".
Nie zdziwiłbym się gdyby owy Lynx ważył 50 kg, miał 160 CM i nosił piękne lunety. Komplegz menzkości.
Nie zdziwiłbym się gdyby owy Lynx ważył 50 kg, miał 160 CM i nosił piękne lunety. Komplegz menzkości.
niemalże zgadłeś ale waże 32 kg ;//
To s********j dalej słuchać swoich lerków czy tam nowatorów, tępy c***u.
Wow dajesz, dajesz ;] widze że puszczają ci nierwy ;] to pewnie twoja niemoc ;]
btw. nie słucham tego tylko przytoczyłem.
gdybym rozmawiał tobą przytoczył bym coś bardziej zjebanego, aczkolwiek nie porozmawiamy, bo z pospulstwem nie mam zwyczaju wchodzić w takowe pogawędki. Xeam tez sie do takich zalicza, ale on jest troche bardziej obyty i umie się przynajmniej wysłowić. Gdyby nie trzymał z (L)oleckiem to może by na stare lata coś z niego było ;7
Pozdro<<<
Czlowieku...Pomysl 5 razy zanim sie wypowiesz prosze Cie..
Powiedz mi kiedy Fraternitas/Amistad lizalo vu? Bo z tego co pamietam to jeszcze nas bili... A Mirazz sie dolonczyl bo ich nie lubi lub przez to ze kiedys go ubili? Pomysl troszeczke :) a powiedz mi kiedy mirazz i komu lizal dupe? a po 2 Co ty myslales ze jak omega wypowie wojne to bd sie bili dalej w takiej samej ekipie? No to Gl Dla CIebie
Pozdo ;]:baby:
15:49 Gauwartt'Pulse [100]: ask Exsliun
15:49 Gauwartt'Pulse [100]: whats my payment is
15:49 Gauwartt'Pulse [100]: i fuck this war now
po wojnie?;<
Powiedz mi kiedy Fraternitas/Amistad lizalo vu? Bo z tego co pamietam to jeszcze nas bili... A Mirazz sie dolonczyl bo ich nie lubi lub przez to ze kiedys go ubili? Pomysl troszeczke :) a powiedz mi kiedy mirazz i komu lizal dupe? a po 2 Co ty myslales ze jak omega wypowie wojne to bd sie bili dalej w takiej samej ekipie? No to Gl Dla CIebie
Jak Amistady lizały nam dupy to ty jeszcze nie wiedziałeś co to tibia ;]
PS. Zanim ja cokolwiek piszę myślę nad tym 10 razy anie tylko 5 prościuchu, a jak chcesz żebym ci udowodnił w jakim jesteś błędzie mogę udostępnić ci filmiki w których Mirazz aka Eka z nami p********a. Magus był paccowym sponsorem dla całego vu, a kiedy mieli wara z żydami ludzie z vu grali na jego koncie. ;]
A TERAZ KOTQ ZASTANÓW SIE KTO TU JEST FRAJEREM I KTO SIE ZNOWU ZBłAźNIł I S*****ł Pozdro<<<
Jak Amistady lizały nam dupy to ty jeszcze nie wiedziałeś co to tibia ;]
PS. Zanim ja cokolwiek piszę myślę nad tym 10 razy anie tylko 5 prościuchu, a jak chcesz żebym ci udowodnił w jakim jesteś błędzie mogę udostępnić ci filmiki w których Mirazz aka Eka z nami p********a. Magus był paccowym sponsorem dla całego vu, a kiedy mieli wara z żydami ludzie z vu grali na jego koncie. ;]
A TERAZ KOTQ ZASTANÓW SIE KTO TU JEST FRAJEREM I KTO SIE ZNOWU ZBłAźNIł I S*****ł Pozdro<<<
Spoko Czekam na filmik a co do magusa pacce sellal nie tylko on i nie tylko dla vu ... Tylko dla znajomych albo cos ?:> Grali bo moze on nie zawsze mial czas? Ma tez Cos takiego Jak praca a nie siedzi ciagle przed pc... a Komu Amistady lizaly Dupe? No powiedz kto jestes jak taki wielki kozak.. Sadze ze ktos z dredow....a jak tak to pomysl jakimi wy byliscie frajerami mowiliscie pomozemy" a jak przyszlo co do czego to co..? Boimy sie ze dupcia w pzcie bedzie? to mysl 15 bo 10 za malo...
b]Powiedz mi kiedy Fraternitas/Amistad lizalo vu?[/b] Bo z tego co pamietam to jeszcze nas bili... A Mirazz sie dolonczyl bo ich nie lubi lub przez to ze kiedys go ubili? Pomysl troszeczke :) a powiedz mi kiedy mirazz i komu lizal dupe? a po 2 Co ty myslales ze jak omega wypowie wojne to bd sie bili dalej w takiej samej ekipie? No to Gl Dla CIebie
Cały czas :) Począwszy od Magusia po pionków...
Uua Mirazz aka Eka tego nie wiedziałem, skoro o nim mowa...Mogę zapewnić was , że ten osbnik lizał i to ostro a w czasie wojny poprzedniej pomagał nam.
TheDwarf
11-05-2008, 13:34
Cały czas :) Począwszy od Magusia po pionków...
Uua Mirazz aka Eka tego nie wiedziałem, skoro o nim mowa...Mogę zapewnić was , że ten osbnik lizał i to ostro a w czasie wojny poprzedniej pomagał nam.
a kto na nebuli nigdy nie lizał?
z tego co mi wiadomo wojna zakonczyla sie dzis wyrokiem sca knighta .
z tego co mi wiadomo wojna zakonczyla sie dzis wyrokiem sca knighta .
Dobrze Ci wiadomo.
Legendanebuli
13-06-2008, 22:36
a kto na nebuli nigdy nie lizał?
Ja. ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.