Pokaż pełną wersje : Grafika jakiej jeszcze nie widzieliscie
Faith Keeper
17-11-2004, 18:52
CZy jestescie znudzeni juz stara grafika tibi ? Myslicie ze wraz z poprawa grafiki pogorszy sie klimat? No wiec mowie tak... Sprawdzcie ten link a oczy wam wyjda z orbit "grafa do tibi" (http://wop.tibia.gamigo.de/proposals/showartist.wop?user_ID=140) Patrzac na to co ta osoba stworzyla zastanawiam sie kogo CIP soft zatrudnia? Bo to musza byc jacys partacze. Niejaki Eloryn stworzyl grafike zapierajaca dech w piersiach koniec z nudnymi obrazkami teraz zachwycaja one kolorem, fantazja oraz szczegulowoscia. Porownajcie sobie naszego Noble Armora a przedstawiona tam koncepcje. No wiec zadam pytanie co wy Tibianie o tym myslicie ? Czy woleli byscie zeby w jednym z dodatkow ( chocby i gwiazdkowym ) pojawila sie taka grafika ?
Uncle Warrior
17-11-2004, 18:55
LOL! :P z tego co wiem to kilka prac Eloryna znalazlo sie w poprzednim updacie :p Fakt ze gosc wie co robi i robi to dobrze ;] Podoba mi sie to moze nie wszystkie ale zdecydowana wiekszosc.
Btw. Jego prace takze mozna zobaczyc na forum tibia.de ;\
NOOBle armor wygląda na jego grafach jak Crown -.-
a pozatym niektóre ładne
<EDIT>
teraz się przyjżałem i mi się bronie spodobały :D
Zastanawiam sie czy nie podmienic sobie kilku grafik =] Mnie sie bardzo podobaja ^^ Fakt chlopak wie co robi.
Zmieniam grafiki. Dzieki za linka. Sa wyrabane w kosmos.
gdyby wiekszosc z tych grafik znalazla sie w update grafika tibii wydala
by sie duuuzo lepsza (pod wzgledem grafik)
a samemu autorowi mogli by dac prezent w formie np. rocznego PACC'a albo czegos w tym stylu :D
tylko wtedy kazdy by chcial miec PACC'a za free i byly by kradieze grafik itd.
wszyscy beda sie bali pokazac swoje grafy
Zarąbiste itemki, najbardziej podobają mi się armory i buty. Koleś powinien się znaleźć w składzie Cipsoftu :)
Gościu poprostu jest master! Chyba podmienie sobie grafiki na jeg, chociaż ten Spike sword troche zyt szeroki a kolce niewidoczne ale po za tym to świetne! Poprost majstersztyk!
Często odwiedzam forum tibia.de, więc większość z nich widziałem. Muszę przyznać, ze są naprawdę imponujące.
Za***iste niektore sa duzo lepsze niz te w tibi co tu duzo gadac "Za***iste"
Jakoś tego nie widzę w Tibi. Jakby ktoś miał ss'y z sprite'm takim własnie niech da!
Iris on Eternia
18-11-2004, 21:34
No nieźle, niedość że jest ładne to jeszcze tego dużo.
Gratz Eloryn.
Sam nie wiem...owszem grafiki sa ladne ale....Tibia to Tibia a te itemki sprawia ze nasze RPG bedzie podchodzilo juz pod Ultima online i takie tam...caly urok tej gry w prostocie...moze CIP dadza to w upgdate ale...to moze byc tez ich zgubą...ale graficzki fajne...naprawde fajne :>
zwiastun ciemnosci
21-11-2004, 12:56
sciagnolem kilka grafik i mam pytanie jak oto wlozyc do tibia.spr?
Iris on Eternia
21-11-2004, 15:11
Robie sobie z tamtych grafik plik spr. Troche roboty, ale cóż :P
wielkie gratz... bardzo fajna grafika. Wszystkie rodzaje-armory,swordy... jesnym słowem gz
Master Duch
22-11-2004, 17:56
oooooooooo kurde mole nie moge zawaliste te obrazki poprostu wy****ne w kosmos nie no powinni go zatrudnic w cipsofcie jako grafika takie rzeczy jak by byly w tibi to az by mi sie chcialo grac nalogowo :P
jak chcecie wiecej grafik to macie jeszcze grafiki iz'a
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=44665&page=1&pp=15
slimaczek
22-11-2004, 20:07
Wy***iste w kosmos, ale nie tylko equip, drzewka itd. tez mi sie podobaja. Chyba dzisiaj to wszystko podmienie w spr
slimaczek
24-11-2004, 18:13
Jezeli chodzi o grafiki na stronie na ktorej podane sa w tym temacie elorena, to da sie z tamtad sciagac pelne grafiki? bo przeciez taka sciana jest tam tylko jeden kawałek, a napewno nie umieszczal tego na stronie tylko dla jednej strony.
Patimrok
24-11-2004, 21:08
co tu dużo gadać, PO PROSTU ZAJEFAJNE, WYCZEPISTE, SUPER brak mi słów
jedyne co mi się nie podoba to scarf, do cipsoftu z nim :D
Winged Helmet Helmets The yellow condom with wings! -cough-
lol??
Yazon Zigrin
25-11-2004, 10:08
Grafa... o qrwa, chciałbym tak rysować (kto by nie chciał :D)
Jak te grafy wywalić do Tibii...proszę o pomoc
Nie ja po prostu nie mam pytan 8o gosciu jest najlepszy. Te **** z cip softu
robia grafiki do bani. Niech sie wzrouja na innych ludziach. Ich grafikii sa plaskie i nudne!!!! X( X( X(
Shanhaevel
26-11-2004, 12:43
@up
Nie wiesz, że niektóre grafiki biorą właśnie z tej strony...?
EDIT: Też tam daję grafiki. :>
taaa ma gosciu talent.
Ps tam moje grafiki tez sa... lukaszzz :P
Shanhaevel
28-11-2004, 11:21
@up
Hehe, kto zgadnie jaki mam tam nick? ^_^
Hegemmon
28-11-2004, 13:02
:) większość grafik jest naprawdę spoko :P tylko te swordy są zbyt podobne do siebie....
Moze ktoś zapodać gotowy spr z tymi grafikami bo ja sie na tym zbytnio nie znam.
Lord kasztanowiec
02-12-2004, 15:43
koles zna sie na rzeczy a ma ktos moze DOBRY link do sprite edytora 1.1 bo w FAQ nie dziala
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.