Pokaż pełną wersje : Jaki serwer pvp wybrać?
Witam! Szukam świata pvp (bo non-pvp mi się znudził) na którym gra bardzo mało osbób(np. podczas gdy na guardi siedzi 900+ osób to na servie gra około 300-350). Chciałem zagrać pallem więc małego wsparcia bym nie od mówił. :)
DexteroO
23-04-2008, 22:49
azura, elysia, iridia - srednio 350/400 osob dziennie ;x
DzymekofFurora
23-04-2008, 22:56
Hiberna? :<
Diablord
24-04-2008, 16:02
Nieważne kto wygra wojne na Furorze i tak będą to Polacy. Wszyscy narzekają, że jak wygrywają Polacy to server jest zjebany. Nie podoba się to grajcie na amerykańskich serverach z BR.
uzytkownik2000
24-04-2008, 21:12
saphira
max 350 osob xD
zgadniesz dlaczego?
ogromne pa i random pk
nie radze grac ;]
come for furora zajebisty najlepszy server inne wymiękają kazdy lubi furore :D
Jesli Nie Jestes Pipa Jestes Mocny W Muzgu Nie Boisz Sie Jak Padniesz :/ Jak Padniesz To Odrobisz A Nie Ze Jak Padniesz To Elo Elo <jakis Tam Server> To Idz Pomusz Polakom Na Saphira!!
JaSprite
25-04-2008, 10:07
"Jesli Nie Jestes Pipa Jestes Mocny W Muzgu"
pwn
Nebula zapraszam..
come for furora zajebisty najlepszy server inne wymiękają kazdy lubi furore :D
HEHEHEHE good joke. Zależy kto trzyma władzę. Jak jest Vision, to jest OK. :P
Konradus12345
12-06-2008, 22:46
Na iNferne idz:baby:
Na thorii jak bedziesz lizal dupe to wbijesz powyzej 50!
Pythera xD Jest mala wojna br vs pl ale jest dobrze xP
Zapraszamy na Elysię. Mam nadzieję że idąc na PVP masz wliczone w rachubę mnóstwo dedów, bycie hunted za free, a jak przyjdziesz do nas i wbijesz 30+ lvl to gratis dostaniesz hunta od Polaków lub Szwedów. Takie małe PA nigdy nie jest złe :D:D
Dobrze się zastanów bo nie potrzebujemy kolesia co będzie narzekał że PA za duże 8o
Tripida zanim stworzył swego legendarnego chara próbował swych sił na Elysii ale widać cienias z niego bo odpadł szybko. :evul:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.