PDA

Pokaż pełną wersje : Jumpstyle - Tutorials?

Carbon
24-04-2008, 21:32
Siema!
Temat chcę poświęcić "stylowi" Jump [Jump Style]

Wiem były już te tematy [szukałem]
Ale żaden z takich...

a więc
Wasze ulubione tricki
Tutoriale
oraz Filmiki o Jump Style'u

Może wasze układy lub osiągnięcia

więc zaczne

mój ulubiony Tutorial by Golden Inferno

http://www.youtube.com/watch?v=1X8v6rbe27s

Mój ulubiony filmik Jump style v.s Hardstyle Shuffle

http://pl.youtube.com/watch?v=ZCUuEfgqctk
/\/\
Gorąco polecam dla nowych jumperów

Ulubiona piosenka do Jumpingu

Mayor Brayce - Money

Trance Generator - Do u wanna balloon

oraz wielle innych :P

Prosze o wypowiedzi bez typu ....

1. do dupy nie podoba mi się [nie? to sie nie wypowiadaj]

Temat raczej dla jumperow oraz dla chcącyh się nauczyć

metiu
24-04-2008, 21:37
Jumpstyle śmierdzi. Co jest fajnego w skakaniu i machaniu girami? Pod co to podchodzi, sport czy taniec? Tego jumpstyla widziałem kilka razy na żywo i nie zrobił na mnie wrażenia. Pierwszy raz jak to zobaczyłem myślałem, że to jakieś dzieciaki się wygłupiają, dopiero jak zobaczyłem to gdzieś na VIVIE to zrozumiałem, że to nowy LANS LANS LANS... Który już za około miesiąc zniknie

Carbon
24-04-2008, 21:52
Jumpstyle śmierdzi. Co jest fajnego w skakaniu i machaniu girami? Pod co to podchodzi, sport czy taniec? Tego jumpstyla widziałem kilka razy na żywo i nie zrobił na mnie wrażenia. Pierwszy raz jak to zobaczyłem myślałem, że to jakieś dzieciaki się wygłupiają, dopiero jak zobaczyłem to gdzieś na VIVIE to zrozumiałem, że to nowy LANS LANS LANS... Który już za około miesiąc zniknie

Chłopcze Drogi

Czytałeś co pisałem? czy nie nauczyli cię czytać ze Zrozumieniem w szkole podstawowej oraz Gimnazjum

Przeczytaj to raz jeszce

JEŻELI MASZ ZAMIAR WYPOWIADAĆ SIĘ ( DŻAMP ZTAJL SMIERCI) TO SIE NIE WYPOWIADAJ

.......

Nadrill
24-04-2008, 22:08
Chłopcze Drogi

Czytałeś co pisałem? czy nie nauczyli cię czytać ze Zrozumieniem w szkole podstawowej oraz Gimnazjum

Przeczytaj to raz jeszce

JEŻELI MASZ ZAMIAR WYPOWIADAĆ SIĘ ( DŻAMP ZTAJL SMIERCI) TO SIE NIE WYPOWIADAJ

.......

Chłopcze drogi. Skoro dajesz temat do O wszystkim i o niczym, musisz wiedzieć, że nie możesz decydować, kto ma się wypowiadać w temacie. Napisz taki w dziale Parkour czy gdzie tam. Nie ma takiego? To spieprzaj na takie forum, skoro ci to nie odpowiada.
A od siebie powiem, że od zeszłego roku nie widziałem nikogo, kto kozacko przeskakuje ławki. Nawet jeśli, to pewnie zostanie wyśmiany.

Davido16
24-04-2008, 22:23
To jest forum i tu ma się prawo wypowiedzieć każdy i gdzie chce (no prawie). Szczególnie w owionie.

Arfyd
24-04-2008, 22:49
A po drugie. Czemu nie może się wypowiedzieć krytycznie o dżampstajlu ?
Bo wszystkim musi się on podobać? Otóż nie. A, że jest to forum, to można się tu wypowiadać zarówno krytycznie jak i pozytywnie.

Vanhelsen
24-04-2008, 23:30
Tia, dla mnie większym szpanem było by, gdyby ktoś zamiast jumpa odwalił na parkiecie namietne tango :< To przynajmniej jest taniec warty nauki :<

.Matrik.
24-04-2008, 23:38
do dupy nie podoba mi się

"jeżeli masz zamiar wypowiadać się to się nie wypowiadaj" - pwn3d

Serious Sam
25-04-2008, 07:55
trick jump sux i tyle

Nowa , chwilowa moda.

Voon
25-04-2008, 08:05
Jumpstyle śmierdzi.

Chłopcze, śmierdzi czy nie śmierdzi, ważne że jest modne. A grunt to być modnym, prawda Carbonie?

@Top:
Google.pl, twój życiowy przewodnik...

sphinx123
25-04-2008, 17:22
taa Jumpstyle, następna moda w stylu fingerboard XDD Nie podoba mi sie, czemu to ma służyć, robieniu sobie przypału na imprezach chyba.

Hodal
25-04-2008, 17:33
Tia, dla mnie większym szpanem było by, gdyby ktoś zamiast jumpa odwalił na parkiecie namietne tango :< To przynajmniej jest taniec warty nauki :<

Mhmmm.. dokładnie ;P widziałem w RL tego Jumpa na filmikach też i mnie to nie kręci jakoś..

Emcess
25-04-2008, 17:40
Chłopcze Drogi
Przeczytaj to raz jeszce
JEŻELI MASZ ZAMIAR WYPOWIADAĆ SIĘ ( DŻAMP ZTAJL SMIERCI) TO SIE NIE WYPOWIADAJ.......

Mimo to popieram go : )) DŻAMP ZTAJL SMIERCI!
To jest moda, która za niedługo przejdzie..
Bardziej popieram c-walka ; dd
@Wieszok,
rotfl. ; d Ale w sumie co racja to racja ;;

metiu
25-04-2008, 20:22
Właśnie c-walk jest już bardziej interesujący wg mnie.

Kogucik302
25-04-2008, 21:15
Mi się C-Walk nie podoba, ale Jumpstyla ćwiczę.
Uważam, że to ciekawe.

Walekifa
25-04-2008, 22:26
Wszystkie zajawki które się nie podobają ludziom (Jumpstyle/C-Walk,wszystkie inne tańce/sporty) Są fajne. Bo to są właśnie zajawki. Robione dla siebie a nie na pokaz innym.

Bezmusk
25-04-2008, 23:03
Jumpstyle to odbre dla osób z nadwagą, którym podniesienie 200kg coś pomoże, nieraz jak widze na mieście (najczęściej w sklepach) jak dzieci z komórkami skaczą przy tym bardzo sie fazując to mnie ...(cenzura), aż chce się takim dzieciom krzywde zrobić.

Najlepszy trik jumpstyle, to jump myszki w prawy-górny róg ekranu, trafienie w X i klik :)

Bezmusk
25-04-2008, 23:04
Jumpstyle to odbre dla osób z nadwagą, którym podniesienie 200kg coś pomoże, nieraz jak widze na mieście (najczęściej w sklepach) jak dzieci z komórkami skaczą przy tym bardzo sie fazując to mnie ...(cenzura), aż chce się takim dzieciom krzywde zrobić.

Najlepszy trik jumpstyle, to jump myszki w prawy-górny róg ekranu, trafienie w X i klik :)

EDIT: jak wiesz wszystko można skrytykować, jeśli ktoś czegoś nie lubi, to ci to powie, a nie będzie gadać i szukać po jutubach "o to mi się podoba" ...