zaloguj się

Pokaż pełną wersje : problem 50rp

Enze
25-04-2008, 17:34
Witam!

Przez ponad 4 lata gralem roznymi postaciami tylko na FACC(teraz fram 53rp), ale przyszedl momet w ktorym zakupilem PACC. Wszystko ladnie pieknie ale dziwie sie ze na pacc expi sie gorzej niz na facc. Na hellgate wyciagalem ~45k expa/h, a na pacc area (zolwie, malpy, piraty, scaraby, nawet tomb na wschod od ank) jest zaledwie ~30k exp/h. Uwazam ze jezeli mam pacc to chce expic na pacc area, jednak nie umiem znalezc jakiegos "godnego miejsca" z ~50k expa/1h. Prosze o pomoc. z gory dziekuje.

Marander
25-04-2008, 17:37
Niestety na takim lvl nie wykozytasz najlepszych paccowskich expowisk.dobij lvl to polecam ci dle (edron),hydry (tiquanda)frosty,bonebeast island,gsy,na goromie.spprobuj poexpic na wierzy na barb campie.(poaszcz sobie royalki w bagu)

neopostman
25-04-2008, 17:43
Stone tomb -3 za telportem, chociaż lepiej byłoby -4. Spokojnie 70 k expa/h. Ewentualnie Ancient Scaraby, 80 k expa/h. Możesz spróbować Quara Hell, Dragon Lair w edron/venore.

Vyohman
26-04-2008, 00:50
Nie wiem... Może necro na drefii? Dużo ich tam i pare dsów między respami. Krążą plotki, że po upie necro sie mocniej leczy ale nie wiem czy to prawda.

Fuella
28-04-2008, 17:56
Pacc daje Ci więcej miejsc, a niekoniecznie lepszego expa, chociaż to się ze sobą wiąże. Poszukaj, popytaj przyjaciół, połaź - odkrywanie samemu to wielka frajda. Na faccu też można dobrze poexpić, pacc daje więcej "gadżetów" niż ułatwień.

Jak to ktoś na 50 lvlu dobrze ujął - "Mam kryzys levela średniego" - pięćdziesiątka to taki lvl, że low potwory już nie wystarczają, a te mocniejsze są jeszcze za mocne. Life is brutal ;) coś o tym wiem.

W związku z tym, albo nuda na słabych, albo waste na mocnych ^^

Suczek
28-04-2008, 21:07
Proponuje dragi na edron lub venore albo bb isle. Wbij z 10 lvli i bedzie ci sie juz lepiej gralo i z kazdym lvlem bedziesz mial coraz wiecej expowisk.

P.S na piratach powines miec niezly exp na twoj lvl ;)