PDA

Pokaż pełną wersje : Tylko Isara

Stron : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

Freaky
26-05-2008, 12:59
Saintcik splyn stad nie ingeruj w kazordianskie sprawy, i tak sie nie dowiesz kto jest kim . A poki co nie mow ze Kazo team sux to Bimbber jak nie masz jakiegos sensowengo dowodu. Pozdro dla Ciebie i Twojej gowno wartej gildii Amon Gwareth . cya .

Saintcik
26-05-2008, 15:18
Dobra zamykamy temat nie udowodnię bo nie mam tego niezbitego dowodu ale swoje wiem.

A co do mojej gildii jaka by nie była będę dla niej lojalny do końca i nie ja jestem jej założycielem. ( Po za tym co gildia w nosi do tematu ? )

To był mój ostatni post na tym forum. pa

Sanada
26-05-2008, 15:28
Zamknac Kurwa Swoje Mordy Zajebance Pierdolone,ten Temat Jest Dla Isary Nie Dla Spierdolencow.x(

Mleko9669
26-05-2008, 20:38
@up -powiedzial co wiedzial :evul:

Bristan
27-05-2008, 10:14
to jak tak duzo o nim wiecie znacie jeszcze adres ? ;p

Mleko9669
27-05-2008, 10:30
znajdz najwiekszy smietnik kolo kafejki internetowej, pewnie bedzie tam nocowal.:D

Osmerus
27-05-2008, 10:31
Ty i on teraz z domu nigdy nie wyjdzie :<

Bristan
27-05-2008, 11:06
czego ma nie wyjsc przeciez nie bede go bil xD

Osmerus
27-05-2008, 11:18
Patologia...

Sanada
27-05-2008, 13:23
Jak masz zamiar mu najebac, to poprostu jedz do niego i mu najeb a nie kozaczysz na forum szczoto. Laxia jest cwany,on juz szykuje podstep ^^:baby::baby::baby::baby::baby:

Mleko9669
27-05-2008, 14:18
giezet !

Kieperlana
27-05-2008, 14:27
Widze ze dalej kłutnie i ciągle to samo i w kułko czy wam się to nie nudzi ludzie wchodząc na ten temat czytają te posty ze smiechem ;p osmieszacie się tylko żeby nie było macie jakiś SS

Za czasów grania na isarze, Dziękuje tylko 8 osobą które zawsze za mną stały a reszta niech zdycha ;]
http://img339.imageshack.us/img339/4944/uo0180oj7.png (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/4944/uo0180oj7.7bdb56b894.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=339&i=uo0180oj7.png)

http://img171.imageshack.us/img171/5674/uo0183cz3.png (http://imageshack.us)
http://img171.imageshack.us/img171/5674/uo0183cz3.f670431d7a.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=171&i=uo0183cz3.png)

Pozdro :*:* Maćko,Rywin,Sanek,Kordek,Exo'rat<kamil>,Dara Tramel,Przemuś,Xeron, Reszta niech ... Baba

jeszcze jedno znając życie zaraz wypowie się :Dunasek,Rudzioch,i kazo team sux więc nie zwracać na nich uwagi.

ogoreek
27-05-2008, 14:33
BOSKI BABA SZCZOTO, nikt płakać nie będzie

Bristan
27-05-2008, 14:41
@Sanada Mag
pacynkarzu ze wsi jak taki kozak jestes to sam mu wyjeb;]

Kieperlana
27-05-2008, 16:46
Wyjebałem cie na kase i jestem z tego dumny a ty i rudzielec maska i najes jesteśćie bandą wałszywych szmat i tylko za plecami najeżdzacie na siebie ;] brawo tego zjebanego teamu co ogorek jak mamusia w domku to kurcze nie?a jak nie ma to kurwa cioto laczkowata nawet koraz na ciebie najechał laczku i hakerze jebany by cie chuj szczelił

Storiel
27-05-2008, 17:11
Adres Laxi + imie i nazwisko było pisane na forum Tibi.pl sto tysięcy razy :d

MasterDunaXdd
27-05-2008, 17:13
Boski ty szmato jebana!!!!, nie grasz juz na isaze bo wiesz ze nie ma juz sensu tobie juz gra tutaj, takich dzieci i zjebów co o*******aja swoich to my no need : ) ps na jakim swiecie teraz grasz?? pzdrB)

ogoreek
27-05-2008, 17:21
Wyjebałem cie na kase i jestem z tego dumny a ty i rudzielec maska i najes jesteśćie bandą wałszywych szmat i tylko za plecami najeżdzacie na siebie ;] brawo tego zjebanego teamu co ogorek jak mamusia w domku to kurcze nie?a jak nie ma to kurwa cioto laczkowata nawet koraz na ciebie najechał laczku i hakerze jebany by cie chuj szczelił

Ty szmato pierdolona, adres tylko twój skołuje to Ci rozpierdole tą małą mordę. DO ZOBACZENIA W WARSZAWIE MAŁY *****OŻERCO.

MasterDunaXdd
27-05-2008, 17:24
ogor nie masz co czekac na niego w wawie mama go i tak nie pusci : <<< pozatym niech on sie uczy narazie bo nie zda 2x :///i wtedy bedzie bida bida :D

Sanada
27-05-2008, 17:26

Jak taki kozak jestes, to w Warszawie sie spotkamy.
(Jezeli powiesz ze nigdzie nie jedziesz to przyjebales w huja z Mackiem, Rywinem.)

ogoreek
27-05-2008, 17:40
brawo tego zjebanego teamu co ogorek jak mamusia w domku to kurcze nie?

I tego kurwa nie rozumiem... ocb? umiesz normalnie pisać?

Zivielite
27-05-2008, 17:54
I tego kurwa nie rozumiem... ocb? umiesz normalnie pisać?

a co jest, kiedy spot w wwa? :D

Crazy Iwan
27-05-2008, 18:15
Pierw waszcze idiotyckie i szczeniackie zachowanie było nawet śmieszne, teraz jest zwyczajnie beznadziejne.

ogoreek
27-05-2008, 18:21
Pierw waszcze idiotyckie i szczeniackie zachowanie było nawet śmieszne, teraz jest zwyczajnie beznadziejne.

czemu twój avatar jest EMOOOO ? ;( :o

Gundrak
27-05-2008, 19:23
Ja cie kurwa Boski nie rozumiem, najpierw sie kuma ze wszystkimi, niby taki zajebisty ziomek i wogole. Pozniej ktos cie jedzie, o*******asz ludzi i sie podniecasz ze wyhujales chlopa na kase. Daj se spokoj z takimi postami co to w nich żadnego sensu sie nie mozna dopatrzec. Grasz sobie dalej, to graj... Nie grasz na tym serwie to sie tutaj nie wypowiadaj o to temat o Isarze.. Jak ci mama nie przypomina to ja ci powiem: "2 tygodnie do wystawienia ocen". Wyjazd z forum i nos w ksiazki, bo watpie czy moglbys dalej na*******ac w ta gre jakbys siedzial 2 raz w jednej klasie. Juz ja sobie wyobrazam Tatusia Boskiego, ktory prowadza po korytarzu gromadke dzieciaczkow za soba i jest ich szkolnym bodyguardem.. hahaha ^^

Crazy Iwan
27-05-2008, 19:28
czemu twój avatar jest EMOOOO ? ;( :o
Bo pare lat temu miałem takie widzimisie żeby go ustawić i nie chciało mi się go zmieniać. Jeżeli na podstawie avatara myślisz, że mam coś z emo wspólnego to buahahahahaha :D

Madriato
27-05-2008, 20:09
Wasza ortografia mnie poraża Xd no ale trudno , nie wiem też dlaczego jeździcie po rodzicach, to i tak nic nie da :P
Te groźby pobiciem itp są również nad wyraz śmieszne i dziecinne :baby:

Nie trzymam żadnej ze stron, ja miałem z Wami zawsze ubaw :)

Pozdro Białystok , Pozdro Boski

@ Crazy Iwan~

Nie musisz okazywać swojej 'wyższości umysłowej' nad wszystkimi użytkownikami tego threadu, bo Twoje wypowiedzi czasem też nic , tylko o glebę pierdolnąć...:)

Kieperlana
27-05-2008, 20:24
Oczywiście, a nie mówiłem?że zaraz biały stok będzie coś pisać. A więc zaczynamy pojazd pierwszy będzie duna to tak :Duna a dokładnie loczek bo dawid jest spoko żeby cie juz nie wyzywać to ci powiem tak masz 3 lata więcej odemnie a nawet interpunktci nie używasz walisz byk za bykiem większe niż ja i tylko dlatego zdajesz bo chodzisz do szkoły dla porarżonych psyhicznie 2.koraz do ciebie nic wcześniej nie miałem pomogłeś mi i ci byłem za to wdzięczny ale to że zmieniłeś otoczenie i nie miałeś mnie okazi poznać z dobrej strony a kilka osób zna tą strone to nie moja wina, nie będe cie wyzywać bo wiem że gdyby nie okoliczność to może byśmy się dalej kumplowali jak kiedyś po 3 Ogorek oszukałem cię tylko i koraza za ponirzenia jak miał bym o*******ać swojych to juz bym mial 3kk~~ mialem, sca,softy,cale eq masster-knighta on ma all wszyscy maja wszytko gafka mms miałem oddałem mu poniewarz on sie tylko przed wami popisywał a jak z nim sam gadałem to normalnie sobie gadaliśmy.

Jeszcze 2 osóby sie musze doczepić Ball pele i glazze dopuki nie wbili lvl to byliście dla wszytkich mili i mieliście respekt teraz macie 15 lvl więcej i zachowujecie się jak byśćie byli panami serva i nic dla was sie nie liczy tylko wasza racja do reszty nie mam zastrzeżeń jeszcze tylko ten Team zotaw bylem w tym teamie poniewarz byłem na to zmuszony a dla duny info teraz gram na isarze tylko teraz bawie sie z nowym teamem z otsa mamy wojne na eloth.mine.nu exp 3 loot 2 skille 3 magic 2 i tu mnie szanują i ja ich tak samo a z rywinem maćkiem i gadam sobie czasami na osobności i oni do mnie jadą i nawet z kordkiem sie spotkam ;] pozdro duna troche mi ciebie szkoda Bocie pozdro :**

Sanely
27-05-2008, 20:36
Oczywiście, a nie mówiłem?że zaraz biały stok będzie coś pisać. A więc zaczynamy pojazd pierwszy będzie duna to tak :Duna a dokładnie loczek bo dawid jest spoko żeby cie juz nie wyzywać to ci powiem tak masz 3 lata więcej odemnie a nawet interpunktci nie używasz walisz byk za bykiem większe niż ja i tylko dlatego zdajesz bo chodzisz do szkoły dla porarżonych psyhicznie 2.koraz do ciebie nic wcześniej nie miałem pomogłeś mi i ci byłem za to wdzięczny ale to że zmieniłeś otoczenie i nie miałeś mnie okazi poznać z dobrej strony a kilka osób zna tą strone to nie moja wina, nie będe cie wyzywać bo wiem że gdyby nie okoliczność to może byśmy się dalej kumplowali jak kiedyś po 3 Ogorek oszukałem cię tylko i koraza za ponirzenia jak miał bym o*******ać swojych to juz bym mial 3kk~~ mialem, sca,softy,cale eq masster-knighta on ma all wszyscy maja wszytko gafka mms miałem oddałem mu poniewarz on sie tylko przed wami popisywał a jak z nim sam gadałem to normalnie sobie gadaliśmy.

Jeszcze 2 osóby sie musze doczepić Ball pele i glazze dopuki nie wbili lvl to byliście dla wszytkich mili i mieliście respekt teraz macie 15 lvl więcej i zachowujecie się jak byśćie byli panami serva i nic dla was sie nie liczy tylko wasza racja do reszty nie mam zastrzeżeń jeszcze tylko ten Team zotaw bylem w tym teamie poniewarz byłem na to zmuszony a dla duny info teraz gram na isarze tylko teraz bawie sie z nowym teamem z otsa mamy wojne na eloth.mine.nu exp 3 loot 2 skille 3 magic 2 i tu mnie szanują i ja ich tak samo a z rywinem maćkiem i gadam sobie czasami na osobności i oni do mnie jadą i nawet z kordkiem sie spotkam ;] pozdro duna troche mi ciebie szkoda Bocie pozdro :**

Porażonych*
Psychicznie*
Poniżenia*
Ponieważ* <- lol taki bład Xd
Dopóki*

Piszesz o nim, ze robi błedy i co to ma do rzeczy? huh? Amakuza~tez robil móstwo błedów, a co racja to racja ale trzeba przyznac, ze byl on wporzadku gostkiem. Jednym z nieliczych 0o. A Ty po prostu sie nie masz do czego przyczepic i piszesz o jego ortografii lol. To niestety nie ma zadnego powiazania z osobowoscia ^^ Mr Smart

Crazy Iwan
27-05-2008, 20:46
@ Crazy Iwan~

Nie musisz okazywać swojej 'wyższości umysłowej' nad wszystkimi użytkownikami tego threadu, bo Twoje wypowiedzi czasem też nic , tylko o glebę pierdolnąć...:)
Odbieraj sobie moje posty jak chcesz. To, że uważam część tu piszących za debili nie znaczy, że sam jestem idealny.

foxxi
27-05-2008, 20:57

Czlowieku ty wiesz co gadasz? Aż żal mi na Ciebie patrzeć.Pierdzielisz takie pierdoły o ortografi jakbyś sam chciał udowodnić ze taki humanista z Ciebie. Sam lepiej naucz sie pisać a nie innych pouczasz jkb--> Słownik Ortograficzny.:baby::baby::baby::baby:
PozDR

exo
27-05-2008, 21:35
ejjjjjj, miśki
mozna ten meeting jakos po 15 czerwca plx? bo w polowie miesiaca wyplate mam :D:D

Madriato
27-05-2008, 22:34
Czlowieku ty wiesz co gadasz? Aż żal mi na Ciebie patrzeć.Pierdzielisz takie pierdoły o ortografi jakbyś sam chciał udowodnić ze taki humanista z Ciebie. Sam lepiej naucz sie pisać a nie innych pouczasz jkb--> Słownik Ortograficzny.:baby::baby::baby::baby:
PozDR

O matko jedyna, jeżeli tak się już czepiasz tej 'ortografi' , to słowo 'ortografia' pisze się , mianowicie w Twoim przypadku, tak : 'ortografii'

Pozdrawiam Wszystkich z dysfunkcjami mózgu :P

Kieras
27-05-2008, 23:04
Ale kogo to obchodzi?:D

http://img253.imageshack.us/img253/6323/buzipohvt9.jpg

Bristan
28-05-2008, 07:38
Hail BiL, je**c laksje xD
wogole nie wiem jak ta gildia co walczy na BiL sie nazywa ale mysle chlopaki/dziewczyny po co wy jeszcze siedzicie na Isarce?jakie wy macie szanse...polowa waszej gildi to szpiedzy a druga polowa muminy...tracicie swoj czas grajac na isarze chociaz jakby dobrze pomyslec lepsze to niz zbieranie grzybow z rodzicami...jebane muminy zastanowcie sie nad soba na*******acie 24/7 i chuja z tego macie znajdzcie sobie jakis nowy swiat non pvp candia/secura i grajcie sobie spokojnie .Prawda jest taka ze BiL ta wojne z wami dawno wygrali a teraz to tylko potwierdzaja ubijajac was... no jasne ze frag lista pokazuje ze wojna jest wyrownana albo nawet wy ja wygrywacie ,ale zaraz zaraz spojrzcie jakie lvle wy fragujecie 45?30druidow z carlin bo nie wzial ihow z dp?zal mi was...

dokładnie :)

Splatt
28-05-2008, 08:03
Hail BiL, je**c laksje xD
wogole nie wiem jak ta gildia co walczy na BiL sie nazywa ale mysle chlopaki/dziewczyny po co wy jeszcze siedzicie na Isarce?jakie wy macie szanse...polowa waszej gildi to szpiedzy a druga polowa muminy...tracicie swoj czas grajac na isarze chociaz jakby dobrze pomyslec lepsze to niz zbieranie grzybow z rodzicami...jebane muminy zastanowcie sie nad soba na*******acie 24/7 i chuja z tego macie znajdzcie sobie jakis nowy swiat non pvp candia/secura i grajcie sobie spokojnie .Prawda jest taka ze BiL ta wojne z wami dawno wygrali a teraz to tylko potwierdzaja ubijajac was... no jasne ze frag lista pokazuje ze wojna jest wyrownana albo nawet wy ja wygrywacie ,ale zaraz zaraz spojrzcie jakie lvle wy fragujecie 45?30druidow z carlin bo nie wzial ihow z dp?zal mi was...

Nie grasz tu, to YO! Nie wypowiadaj sie -.^

MasterDunaXdd
28-05-2008, 08:59
słuchaj szczylu, po 1 białystok pisze sie razem a nie "biały stok" a po 2 zebys ojebal macka by wpadł do ciebie i morde zrówna ci z ziemią, sam wiesz o tym dokładnie ;] i nie przy*******aj sie o moje błedy bo nie mam polskiej klawy i nie mam wszystkich znaków;] Pzdr Mokra szmato : D

Tendentooo
28-05-2008, 17:02
o kurwa! lool

ObroncaUcisnionych
28-05-2008, 17:57
lol to chyba twoja stara powiedziala jak cie urodzila.

May 17 2008, 04:37:44 CEST Killed at Level 122 by Donut Unleashed

18 Rp cie pokonał? to koza jestes

;*;*;*;*

Ciechanek
28-05-2008, 18:06
http://img296.imageshack.us/img296/5506/22mgbi5.jpg

Gwiazdor
28-05-2008, 20:09
Botować też trzeba umieć. ;d;d

Sanada
28-05-2008, 21:53
Botować też trzeba umieć. ;d;d

Prawda,ty to nawet wybotowales palka hahaha xDB)B)

Mr_Oferes
28-05-2008, 22:08
Owned.
ŁACAP KIERAS?!?!

@Boski 150cm
Oj nie zawsze te osoby były z Tobą, ale co tam nie ^^
Dobrze, że już nie grasz, bo może w końcu uda Ci się zdać do tej 2 klasy.

Geramades
28-05-2008, 22:11
Wiecie co żal mi was. Miał to być normalny porządny temat. Po tym jak usuneli poprzedni to myślicie ze znowu tego nie zrobią? Wrzucajcie foty a nie tu ciągle głupoty piszecie. Uczcie sie a nie tylko TIBIA... Laksja jak ty chcesz kiedys normalnie zyc jak ty z 15h dziennie grasz? :> Pzdr. :baby:

A co do botowania to jaki wy macie problem?? Botuje to przynajmiej przed kompem nie siedzi i nie traci czasu... Pozdrawiam boterow :>

@@Boski pij mleko będziesz wielki :>

Gwiazdor
28-05-2008, 22:24
Wiecie co żal mi was. Miał to być normalny
A co do botowania to jaki wy macie problem?? Botuje to przynajmiej przed kompem nie siedzi i nie traci czasu... Pozdrawiam boterow :>

@@Boski pij mleko będziesz wielki :>

Racja tyle, że niektóre osoby takie jak laxia zakochały się w pikselach i jak nie naexpią ręcznie 10h na dobę to mają objawy padaczki, stany lękowe i depresję. Botowanie nie zaspokaja ich potrzeb i dlatego wyzywają takich jak my, którzy normalnie żyją nie siedząc ciągle przed kompem od "jebanych boterów" itd.

Madriato
28-05-2008, 22:25
Jak nie siedzi przed kompem to jaką ma mieć przyjemność z gry , jeśli wybotuje lvl ? W tę grę gra się dla przyjemności :)
Oczywiście pozdrawiam Arbuza , który nie wybotował ani jednego lvla.

Gwiazdor
28-05-2008, 22:30
Jak nie siedzi przed kompem to jaką ma mieć przyjemność z gry , jeśli wybotuje lvl ? W tę grę gra się dla przyjemności :)
Oczywiście pozdrawiam Arbuza , który nie wybotował ani jednego lvla.

Może ty masz przyjemność z expienia, a inni z pekowania wybotowanymi charami. Rozkminiasz czy dalej nie?

Jest_i_on
29-05-2008, 05:59
:baby:

Ale jesteście słabi, zajebiście słabi x]
Zmiencie temat na to czmeu sól jest słona :*

Ja i mój człowiek dobre pół roku temu
http://img87.imageshack.us/img87/6977/schowek02fhjee1.png

Jest_i_on
29-05-2008, 06:02
Tak się zastanawiam...
Jak dużo osób mi płaciło już na Isarze?

Może ktoś z was płacił mi kiedyś? :D

Przypomnijcie sie XD !

Geramades
29-05-2008, 12:46
taka przyjemnosc ze po chuj siedziec dzien i noc wbijajac lvle na jakis jebanych zolwiach skoro mozna postawic bota i sie uczyc albo robic co tam innego chcesz ... przyjemnosc w grze to dla mnie np. robienie questow albo bloczenie fajnych potworkow a nie na*******anie 15h dla cyferki ...przeciez nie musze ustawiac bota zeby mi szedl zrobil poi albo bloczyl faraony, nie?:))

Tu masz całkowitą racje. Ja osobiscie ustawiam bota i nie jest mi ani troche wstyd. Wieksza frajde daje mi zabicie kogos, zrobinenie questa niz wbicie lvla po 15h gry... Zastanowcie sie ludzie...

Kieras
29-05-2008, 13:47
A to jakies 1,5 roku temu xD

http://img365.imageshack.us/img365/1979/uo0003ec2.jpg

:****

exo
29-05-2008, 18:00
Ale sie dalem wrobic Flashowi :))
Czyli jutro panowie, bawimy sie w Szczecinie :)
ha ! 700+ km mam, ale czego sie nie robi dla kolegow

Hail Ante~

Ekierka
29-05-2008, 21:20
cos ode mnie :)

http://img253.imageshack.us/img253/3286/uo0212bu7fa0.jpg (http://imageshackuss.za.pl/UO0001.jpg/)

kasa z djina blue i rashida ;)

i dodatkowo staty charka

Gz wszystkim postaci :)

GZ franek!

exo
29-05-2008, 23:09
O nieeeeeee, poleglem.
Dooooobra ekipa uderza do szczecina jutrzejszego dnia.
Co bania, to joł. xD
Kierciu<333333 Flash <33333 Sanek<33333 Tadek<33333

Impreza bedzie mocna :)

take care xd

Kieras
29-05-2008, 23:49
Do zobaczenia Dupa we wrocku!!!!!!!! xD xD xD Flash i Sanek prosze o miejsce w pociagu :D:D Satelita Leszek na dworcu w Szczecinie Rydziuuuuuu Byku!!!! Ty tez mzoesz przyniesc Lecha uHAhuaUHHUA

Glazzezal
30-05-2008, 09:34
Bristan przestan lizac dupe wszystkim BiL bo gowno znaczysz i jak chcesz sobie poszukac kolegow to zaplac ktoremus,napewno bedzie cie lubic a nie tutaj kozaczysz jak to bys najebal laxii,a zeby wydawac sie bardziej groznym dodales sobie obrazek z muay thai.

Bristan
30-05-2008, 21:04
@up
tak sie sklada ze trenuje MT rok :)
Laxia cos ci nie wyszedl ten post :)

Gunas
31-05-2008, 01:21
Teraz trochę żałuje , że sprzedałem chara...tak ogółem nie rozumiem why ten typ nie loguje go :baby:

ogoreek
31-05-2008, 08:32
Teraz trochę żałuje , że sprzedałem chara...tak ogółem nie rozumiem why ten typ nie loguje go :baby:

a co to nas interere?

Zamne
31-05-2008, 10:06
http://img50.imageshack.us/img50/6623/glebalollolooy7.jpg

gleba :C

fajny loot mieli, zobaczcie na zdjeciu :/
W tej chwili na zdjeciu mialem 0hp, mam to dzieki tibicamowi(jakbym go nie mial, to bym sie mogl szybko lognac, a tak widze napis, zebym kliknal "stop recording"...)

Jest_i_on
31-05-2008, 11:05
:d

Jest_i_on
31-05-2008, 11:22
fota ode mnie :)

http://img253.imageshack.us/img253/3286/uo0212bu7fa0.jpg (http://imageshackuss.za.pl/UO0001.jpg/)

Kasa z loota do BLue djina i rashida :)

Staty po nocce skilowania :)
Zeby powiekszyc fote kliknij na miniaturke :)

POZDRAWIAM

Łohohoho chyba sie naćpałeś XD

Guziczkuu
31-05-2008, 12:06
2x up

Właściwość odnośnika :

http://imageshackuss.za.pl/UO0001.jpg/

Chyba ci się strony pomyliły ;o

Zdjęcia wrzuca sie na imageshack.us ;>

Gundrak
31-05-2008, 13:59
Swoja droga to ładnie tam sie dałeś im trapnąć, heheheehe :)

MasterDunaXdd
31-05-2008, 15:40
on szybko uciekal na t ringu ale wiesz to sie liczy pvp i akurat nasze pvp tu wygralo, i zazwyczaj zawsze wygrywa jesli my skladamy 14 lvlami 80~~ rp :D albo i lepiej :)) oczywiscie to zabawe wymysla kto kto?? DUNA VUGUS : D

Zamne
31-05-2008, 17:45
Swoja droga to ładnie tam sie dałeś im trapnąć, heheheehe :)

ja? xd dziekuje, tibicamku :P

aha, loot troche nieczytelny, to tu napisze

loot: 58 manasow
Wand of decay
:C

Guziczkuu
31-05-2008, 19:11
Duna ty byłeś dzisiaj z nami? =D

40 rp
69 ek
80 ek

Ubiliśmy 10-30 lvlami ...

ogoreek
31-05-2008, 20:26
Duna ty byłeś dzisiaj z nami? =D

40 rp
69 ek
80 ek

Ubiliśmy 10-30 lvlami ...

40 pall*
69knight*

Później nas zownowali ale ja ucieklem :)

MasterDunaXdd
31-05-2008, 20:58
Guziczku noo... jak moglo nie byc duny :(( only duna przeżył bo zarzuciłem utamke w pore dopóki jakis zjeb od tych kurew nie walnol e-wejwa, i duna pomógł uciec mortalowi bo zblokowal mostek, Duna jest wszedzie i zawsze jesli sie cos ciekawego dzieje Buziaczki my Team : D :*** Ps: Uwielbiam z wami ta zabawe :PP:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Shugdul
31-05-2008, 21:54
Chciałem zaznaczyc ze wszystkie 3 fragi wbilem ja :D.Mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie tak pobawimy.Pozdro

Guziczkuu
31-05-2008, 22:07
Mi się tak bawimy codziennie .^^

Ostatnie dobre fragi to te 3 u góry

+

82 rp Ostatnio... Którego sfragowal 13 druid od nas =)

@edit
Duna, jeszcze ogóras przeżył przecież... =d
Ja na hita u daniena poszedlem chyba xD
Wybacz że zapomniałem o tobie :*

Araneeek
01-06-2008, 10:13
Widzę, że atmosfera jak zwykle miłą na Isarce ; D

Norgoroth
01-06-2008, 10:39
Dobra Saintcik cz jakis tam zamknij pysk ze kazo team sux, widocznie cie dojebali i teraz nie wiesz co pisac. A tak wogole to by cie pol kazo dojebalo solo...

Jest_i_on
01-06-2008, 12:54
Magic Sword
Soft Boots
Demon Tower

:evul:

Gundrak
01-06-2008, 14:19
Skąd żeś takich rare naruchał?

MasterDunaXdd
01-06-2008, 15:37
na dzień dziecka dostał :PP

Shugdul
02-06-2008, 08:31
Macie video z tej akcji?Chetnie bym obejrzal.:)

ObroncaUcisnionych
02-06-2008, 15:22
Macie video z tej akcji?Chetnie bym obejrzal.:)

Video, oczywiscie ze mam, podaj adres to Ci prześle kasete.

exo
02-06-2008, 15:32
Panowie, ktorzy byli w szczecinie, napiszcie mi, czy kazdy sie zgadza zebym foty wrzucil :)

Sigo_Osvetnik
02-06-2008, 15:47
sory, nie ten temat.

Vantax
02-06-2008, 15:53
@up: no gz:D

@exo: no pewnie, że wrzucaj, ale trochę mało mnie na tych fotkach Xd

exo
02-06-2008, 16:02
A wiec tak, pozdro dla tych wszystkich panow na poczatku :) impreza byla przednia. Brakuje Hakoonina, do ktorego dolaczylismy pozniej, i Vantaxa, ktory robil zdjecie.

100PRO :)
http://img233.imageshack.us/img233/2025/ekipabn7.jpg

Ante~ on Tour _/

Madriato
02-06-2008, 16:13
'Jeżeli miałby być to dla nas nawet ostatni dzień łooooooooOOoOOO
my nie sprzedamy się nikomu, nie odejdziemy w cień' ;D

Fajnie, że wpadliście ;)

StoProcent melanżu u Hakaa ;D

Vantax
02-06-2008, 16:42
StoProcent melanżu u Hakaa ;D

Nom bez kitu XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gulock
02-06-2008, 17:42
Zal mi was kurwa pierdolic Isare, jebane nooby kurwa... Spritepenis :baby:

Kieras
02-06-2008, 17:49
ja jebe bez kitu co bania xD

Torris
02-06-2008, 18:10
Wow! U nas w Krakowie też była impreza. Bawiliśmy się super! Chyba wszyscy są zadowoleni.... http://img73.imageshack.us/img73/8939/fotomontazimprezadl1.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/8939/fotomontazimprezadl1.652c6607c4.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=73&i=fotomontazimprezadl1.jpg)

Guziczkuu
02-06-2008, 18:21
Następny debil, Nie wchodźcie w te jebane miniaturki...

Kilka razy up, miniaturka to odnośnik do
http://imageshackuss.za.pl/UO0001.jpg/

ObroncaUcisnionych
02-06-2008, 18:28
Exo, na tej fotce jest ten Oerth to ten Teratelu? :D

Freaky
02-06-2008, 18:28
HAHAHhaHUEAHEHAHEhEUaheaUEhaeauehH tak samo jak w Elblagu - do lasu zeby piwo wypic ;D

exo
02-06-2008, 18:29
woooow, gz umiejetnosci obslugi photpshopa ~!
jestes dla mnie mistrzem !!!:cup:

ahaaaa i gz pomyslu z wstawieniem zdjec panienek na isaraphotobucket, po to zeby nie miec hunta.
zal Cie typie?

@2xup
tak
@up
to nie las tylko park, a i tak paly sie tam pojawily :)
btw, nawet stówke mandatu wylapalem xd

Jest_i_on
02-06-2008, 18:30
A wiec tak, pozdro dla tych wszystkich panow na poczatku :) impreza byla przednia. Brakuje Hakoonina, do ktorego dolaczylismy pozniej, i Vantaxa, ktory robil zdjecie.

100PRO :)
http://img233.imageshack.us/img233/2025/ekipabn7.jpg

Ante~ on Tour _/

~ Jeżeli miałby to być dla nas nawet ostatni dzień ~
~ My nie sprzedamy się nikomu, nie odejdziemy w cień ~

111%
http://img240.imageshack.us/img240/3650/olechuje1mt2.png

Kieras
02-06-2008, 18:35
HAHAHhaHUEAHEHAHEhEUaheaUEhaeauehH tak samo jak w Elblagu - do lasu zeby piwo wypic ;D

To był park miejski Dendrofilu UHAuhahuAUHuhAuhauhHUA

Jest_i_on
02-06-2008, 18:35
Exo, na tej fotce jest ten Oerth to ten Teratelu? :D

Tak, we własnej osobie x]

To park w centrum miasta idioto :*

exo
02-06-2008, 18:37
To był park miejski Dendrofilu UHAuhahuAUHuhAuhauhHUA

poległem. hahahhahahhahahaha

Jest_i_on
02-06-2008, 18:46
poległem. hahahhahahhahahaha

Hahaha, Kierasik oj było było :D:D

Za co siedzisz?
Wyjebałem sosne XD

Vantax
02-06-2008, 19:46
@Etip: Ale Ty kurwa zabawny o ja pierdole -.-

@Kieras: hahahahahahahahhahahahahah xDDDDDD

Freaky
02-06-2008, 21:46
Dobra, kurwa w Szczecinie nie bywam osobiscie a na pierwszy rzut oka wyglada na obrzezny lasek Xddd
Swoja droga to naginacie zasady !! Przeciez nie mozna pic piwa w miejscu publicznym [parku] oenene1!!111

Gienasek
02-06-2008, 22:34
Dobra, kurwa w Szczecinie nie bywam osobiscie a na pierwszy rzut oka wyglada na obrzezny lasek Xddd
Swoja droga to naginacie zasady !! Przeciez nie mozna pic piwa w miejscu publicznym [parku] oenene1!!111

Owszem nie można aczkolwiek Panowie Policjanci byli dla nas za wolni :)
A druga sprawa skoro sie na Szczecinie nie znasz to po co w ogóle zabierasz głos ??

ObroncaUcisnionych
02-06-2008, 22:34
http://www.***********.com/275630246.html

SPECJALNIE DLA WAS UMIESCILEM TU NOWY TIBICAM OGLADAJCIE FILMY Z WARA ISARA RULES!!!!!!!!!

Nom, bierz swoje zabawki wy*******aj wszystko starczy.

Xongiver
02-06-2008, 23:56
Pare ss.

http://i41.photobucket.com/albums/e269/Xongiver/Xongi%20the%20Furious/Advanced/Level/advanced130.jpg

http://i41.photobucket.com/albums/e269/Xongiver/Xongi%20the%20Furious/Advanced/Level/advanced135.jpg

http://i41.photobucket.com/albums/e269/Xongiver/Xongi%20the%20Furious/Advanced/Level/advanced138.jpg

http://i41.photobucket.com/albums/e269/Xongiver/Advanced/Level/advanced160.jpg

Gundrak
03-06-2008, 15:33
Coś słaba jakość tych zdjęć ^^

MasterDunaXdd
03-06-2008, 17:02
Jaki gracz taka jakosc: D :D

padek
03-06-2008, 17:16
Jaki gracz taka jakosc: D :D

dlatego u Ciebie nie widzimy żadnych fot ;]]]

korciło mnie żeby napisać i pewnie do wieczora będzie "wiązanka" słów w wykonaniu Duny i okaz jego bogatego domowego słownictwa ;)

Mleko9669
03-06-2008, 18:40
@

Character xongiver does not exist.

Gundrak
03-06-2008, 18:44
Duna hahahahahah ^.^

MasterDunaXdd
03-06-2008, 19:30
KURWA kutafonie jebany nie expie to nie wstawaim fotek co mam ci wstawic z 60 lvla fotke?? po huj forum zasmiecac takim scierwem B)

Madriato
03-06-2008, 19:37
Taddei niestety został zhackowany.Oto dowód:((
http://img225.imageshack.us/img225/6743/obrazekur7.png (http://imageshaack.za.pl/Taddei_hacked.JPG/)

S*******aj stąd śmieciu : o

a tego keylogger'a wsadź sobie w buty, będziesz wyższy ^^ :]

Guziczkuu
03-06-2008, 20:50
Kurwa jakby Admin nie mógł jebnąć tym noobom z miniaturkami bana na ip ;o
Aż żal patrzeć...

Jest_i_on
03-06-2008, 22:29
Taddei niestety został zhackowany.Oto dowód:((
http://img225.imageshack.us/img225/6743/obrazekur7.png (http://imageshaack.za.pl/Taddei_hacked.JPG/)

Czasami jak mi sie nudzi to daje się hakować, taka prawda XD

Zivielite
05-06-2008, 09:12
http://img384.imageshack.us/img384/1173/101hp7.jpg (http://imageshack.us)
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=384&i=101hp7.jpg][IMG]http://img384.imagesha

Skromne awanse :]

Vantax
05-06-2008, 13:32
Czasami jak mi sie nudzi to daje się hakować, taka prawda XD

hahahahhahah xDDDDDDDD

ObroncaUcisnionych
05-06-2008, 16:52
Kurwa jakby Admin nie mógł jebnąć tym noobom z miniaturkami bana na ip ;o
Aż żal patrzeć...

Neostrada :)

Freaky
06-06-2008, 12:56
Zivi, co taki lichy armor? :o

Madriato
06-06-2008, 18:35
http://img216.imageshack.us/img216/5625/vaamer9.jpg
Za wszystkie serdecznie żałuję...

Etipzor
http://img519.imageshack.us/img519/3093/etipbz0.jpg

niestety tego screena Vesso gdzieś zagubił ;(

Jest_i_on
06-06-2008, 19:54

Etip:
http://img75.imageshack.us/img75/3866/etipdownuj4.png
-

http://img376.imageshack.us/img376/4780/deathlisteh5.png

Geramades
06-06-2008, 19:56
Hehe ładnie chłopaki w ile osob go biliscie bo we 2 raczej nie padl chyba ze big Noob :D

Jest_i_on
06-06-2008, 20:01
Hehe ładnie chłopaki w ile osob go biliscie bo we 2 raczej nie padl chyba ze big Noob :D

Ja go biłem sam. Miał kicka albo dał exita, a na Noctum czekałbym jeszcze z 2-3 minuty, więc wpadł Madriato i dobił 8o

exo
06-06-2008, 20:10
wiec zniszczymy go jego skarbem :)
"jedno musisz wiedziec, od razu od poczatku,
zadawaj sie z tymi, co na prawde sa w porzadku"
(na 100%)

przeciwko kurewstwu na 100%.

Geramades
06-06-2008, 22:05
Exo wiekszosc ludzi na tibi do hamy ktore chca sie wzbogadzic i mysla ze kradzieża zawojują w tibii... Ja mam 1 ziomka ktory juz nie gra ale to byl jedyny gosc ktoremu wierzyłem w 100% :D

Jest_i_on
06-06-2008, 23:27
Exo wiekszosc ludzi na tibi do hamy ktore chca sie wzbogadzic i mysla ze kradzieża zawojują w tibii... Ja mam 1 ziomka ktory juz nie gra ale to byl jedyny gosc ktoremu wierzyłem w 100% :D

Jaki z tego morał? B)

Madriato
07-06-2008, 01:22
Jaki z tego morał? B)

Nie mieszaj kokosowej nuty z bosmanami bo będziesz spawał na rondzie :confused:

Ikev
07-06-2008, 08:19
lvl

http://img145.imageshack.us/img145/360/adv109wv5.png (http://imageshack.us)

Z Johnem na Poi dls

http://img156.imageshack.us/img156/8895/podlssr4.png (http://imageshack.us)

OldMag
07-06-2008, 08:26
Brawo, 8o Oby tak dalej ;]

ps. Zmień sobie w profilu na 109lvl bo masz 107 :) Miniaktualizacja

JointxD
07-06-2008, 11:46
Ma ktoś może ochotę kupić taką paczuszkę postaci? ;>
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=378989138

JointxD
07-06-2008, 12:43
Witam :)

Wy*******aj -.-'

po co ta autocenzura? :P

ObroncaUcisnionych
07-06-2008, 13:30
Witam :)
no to porcja fot ode mnie :)
LOocik :) na 3 dni wrl i Beheoty ;]

Gej

Skile i staty i kasa ogólem :)

Gej

Komentowac :)

Nom, idz te 'Beheoty' dalej bic xd laksja pedale zajebany

Gundrak
07-06-2008, 14:11
Wy*******aj z tad z tym keylogerem pedale.. juz 2 raz w tym temacie to samo wklejasz i nie ma interwencji ze strony moderatorow:( widzialem te twoje zdjecia na innych threadach w zwiazku z tym=keyloger

JointxD
07-06-2008, 14:11
To "legendarny' Laxia? <hahaha>
Do jakiego poziomu się stoczył.. :P
A nie, wybaczcie. On się nie staczał, on się jeszcze nie podniósł 8o

Kieras
07-06-2008, 17:55
Kokosowa Nuta (Szaleństwo) \o/ RoxXxxxxXxXxxxXxxxXxx

MasterDunaXdd
07-06-2008, 19:05
http://img360.imageshack.us/img360/1577/lomotaczzr5.jpg
nie ma to jak o*******ac dupe koledze uhahaha masakra : D:D

JointxD
07-06-2008, 19:22
Kurwa.. Co za ludzie -.-'
Mleko powinniście jeszcze pić i lektury czytać, a nie w Tibie grać ;s

tadei
07-06-2008, 19:24
Nie kłócie sie już....

a tutaj mój najlepszy pk film... super loot,ciekawa akcja i ogulnie polecam

(dzieki lotowi wbiłem 3levelki po sprzedaniu items)

http://rapidshare.de/files/39648378/Pkmovie***********

Pozdrawiam Taddei

JointxD
07-06-2008, 19:26
Coś mi ten tadei nie pasuje..
Jest_i_on?

Madriato
07-06-2008, 19:29
Edukujcie się dzieciaki xD

Madriato
07-06-2008, 19:37
Nie kłócie sie już....

http://rapidshare.de/files/39648378/Pkmovie***********

Pozdrawiam Taddei

Pozdrawiam idiotów, którym żal dupeczkę ściska ;)

Gulock
07-06-2008, 20:12
Pozdrawiam idiotów, którym żal dupeczkę ściska ;)

Tobie też sie takie pozdrowienia przydadzą. :)

Madriato
08-06-2008, 00:43
Tobie też sie takie pozdrowienia przydadzą. :)

Uuu ^^ i czemu niby miały by mi się należeć takowe ? :>

Freaky
08-06-2008, 00:45
Tak sie skonczylo wspolne botowanie zespolowo xD Niby hacked, dziwne tylko ze sorca nie hakneli :D Jak cos to miki jest na sell, piszcie na tibii a niedlugo bedzie juz na allegro. Pozdro

A swistak siedzi i zawija w te sreberka :o

Mac-Graw
08-06-2008, 00:47
@ Freaky

No ale po kiego czorta cytujesz posta razem z geyem.. -.- Widze, że na isarce nadal są osoby którym pojęcie "myślenie" jest zupełnie obce ;s

Jest_i_on
08-06-2008, 01:12
Nie kłócie sie już....

chuj nie link

Pozdrawiam Taddei

Użyj mózgu do kurwy nędzy...

Tak bardzo chcesz być taki jak ja? :[

Freaky
08-06-2008, 08:46

Tak bardzo chcesz być taki jak ja? :[

na 100% :]

MasterDunaXdd
08-06-2008, 09:14
tadek to laxia zrobil podobne konto do twojego wczoraj pisal mi to na tibi ale juz nie chcialo mi sie robic fotki, ale wydaje mi sie ze laxia taki jak to to chyba nigdy by nie byl : < B)

Guziczku
08-06-2008, 09:18
Juz nic :P

Mleko9669
08-06-2008, 09:21
laksja duzo sie nameczyl :| prawie się nabralem, ale spojrzalem na nick i jakis hujowy musiales wymyslic :( mogles chociaz zrobic Jest__I__On a nie zupelnie inny :( Idz ty lepiej do szkoly keyloggery lepiej zakladac, moze przy okazji czegos sie nauczysz :-|

tadei
08-06-2008, 11:32
Kurwa nie obrażajcie mnie laxia to dziecko z przedszkola -.- a link huj nie pomyślałem i sie zepsuło coś....ale nie porównywajcie mnie do tego zjeba... ale przyznajcie że gdyby link działał to dali byście sie nabrać ;) taddei no rzeczywiście na 100% chce być taki jak ty xDDDD

JointxD
08-06-2008, 12:07
Nie zdziwiłbym się gdybyś i Ty do przedszkola jeszcze chodził..

Jecky
08-06-2008, 14:17

no ja również nie byłbym zdziwiony.

Sanada
08-06-2008, 18:05
POLSKAAAA!!

ps. stwierdzam ze vidi ma bana ^^

Mleko9669
08-06-2008, 20:14

To on juz do przedszkola chodzi? Jednak zdal 8o Bidula "tadei" jeszcze tego nie osiagnal :(

JointxD
08-06-2008, 22:59
imagesack.za.pl
Milly_Nago :<

Madriato
08-06-2008, 23:14
żal Cię typie ;D gdybyś chociaż wiedział kto się podpisuje milly nago, to byś tego głupiego usera nie robił <3

Jest_i_on
09-06-2008, 00:50
aafff sory za double post :) komentowac ;)

W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J - Ino szybko!

Jest_i_on
09-06-2008, 01:00
Nie to co na tej smierdzacej Isarce, ten kto ma wiedziec to wie na jaki swiat poszlem :D

"Poszłeś" I chuja "doszłeś". :baby:

Guziczkuu
09-06-2008, 07:08
Błagam weźcie ich stąd ;<

Gundrak
09-06-2008, 08:46
@sortownik czy jak tam się zowiesz...

"komentować" n/c

W Y P I E R D A L A J

Mr_Oferes
09-06-2008, 10:46
Nie to co na tej smierdzacej Isarce, ten kto ma wiedziec to wie na jaki swiat poszlem :D

http://img156.imageshack.us/img156/6426/mojstafffte8.png (http://www.imagesack.za.pl/mojstaff.JPG/)

Prawda. Gdybyś wiedział kto tak się podpisuje... Mogłeś wybrać inną nazwę naprawdę.

JointxD
09-06-2008, 13:35
Następny..
Pierwsza fotka i może jest, ale kolejne?
Moje zdanie: Koniec ze zdjęciami i po problemach :p

ogoreek
09-06-2008, 15:00
Następny..
Pierwsza fotka i może jest, ale kolejne?
Moje zdanie: Koniec ze zdjęciami i po problemach :p

nowy troll?

JointxD
09-06-2008, 15:19
@Up
O chuj Ci chodzi.. [?]
8o

Gundrak
09-06-2008, 15:24
N/C żalowcy...

Madriato
09-06-2008, 16:34
Kaaaaaaaaaaaarmić trolla ;D 8o

Mr_Oferes
09-06-2008, 16:49
Chuj wyjebane na tych pajaców. Jak ktoś jest posrany to na to wejdzie.

JointxD
09-06-2008, 17:04
Co za ludzie.. -.-'
Żebym nie wiem jak sie starał to niektórych za chuja nie zrozumie..

ogoreek
09-06-2008, 17:32
Co za ludzie.. -.-'
Żebym nie wiem jak sie starał to niektórych za chuja nie zrozumie..

bo ponieważ iż jesteś nowym trollem![/end]

JointxD
09-06-2008, 18:08
Tak, tak.
Miło mi ;)

Michaelll
09-06-2008, 21:07
Mam takie pytanko czy wojna sie juz skonczyla? bo zaduzo sie niedzieje ostatnio xD

JointxD
09-06-2008, 22:57
Wojna była i będzie..
Jeśli już to chwilowo ucichła o.O (wydaje się nie możliwe?)
Nawet żeby na kochanej Isarce nie nawalały się dwie "potężne" Gildie to i tak będzie wojna: Mądrzy vs. Nubowie. Na każdym porządnym serwerze tak jest :D
Jeszcze jak grałem też tak z kumplami bawiliśmy, ofc prowadziliśmy ostrą propagandę AntyNubowską.

Gienasek
09-06-2008, 23:06
Wojna była i będzie..
Jeśli już to chwilowo ucichła o.O (wydaje się nie możliwe?)
Nawet żeby na kochanej Isarce nie nawalały się dwie "potężne" Gildie to i tak będzie wojna: Mądrzy vs. Nubowie. Na każdym porządnym serwerze tak jest :D
Jeszcze jak grałem też tak z kumplami bawiliśmy, ofc prowadziliśmy ostrą propagandę AntyNubowską.

Co ty pierdzielisz to no comment a jointa to chyba tylko na youtube widziałeś :S

Freaky
09-06-2008, 23:30
^JointxD
Wez stad czlowieku splyn, ogoras dobrze mowi jestes nowym trolem, tak sie tutaj wita i nazywa ludzi, ktorzy wchodza do tego tematu i wymadrzaja sie swoimi wiadomosciami na temat isary. tyle ode mnie.

Freaky
10-06-2008, 01:17
Tak btw,
http://img122.imageshack.us/img122/4286/exglazzeum2.jpg (http://imageshack.us)
http://img122.imageshack.us/img122/4286/exglazzeum2.50b5baeb5d.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=122&i=exglazzeum2.jpg)

Zivielite
10-06-2008, 01:46
:/

http://img299.imageshack.us/img299/9271/102jd3.jpg (http://imageshack.us)
http://img299.imageshack.us/img299/9271/102jd3.9d645e9f6b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=299&i=102jd3.jpg)B

Aldruhnn
10-06-2008, 11:54
No no widze ładnie sobie tutaj pociskacie na forum. Chłopcy troche luzu by sie przydało.

Btw: Pozdrowienia dla Memberów Gildii Pride and Dignity. Wasz zawsze kochający Aldruhn :P

A tymczasem kieruje tego posta do reszty która gra na Isarze.

Krótki opis crakowania NG Bota. Ja z dniem dzisiejszym kończe grę więc czas podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami.

A więc na początek instalujemy bota poniższego linka:
http://rapidshare/com/files/121398136/setup-458/exe/html

W miejsca slashy (/) przy rapidshare/com, setup-458/exe/html trzeba zamienić na kropki.

Odpalamy Tibia NG, wciskamy enter key i tak zostawiamy.

Następnie ściągamy i instalujemy winhexa:
http://rapidshare/com/files/121396135/WinHex/exe/html

W miejsca slashy (/) przy rapidshare/com, WinHex/exe/html trzeba zamienić na kropki.

Potem odpalamy Winhexa. Wciskamy Help => Register i wpisujemy w kolumnie dokladnie tak jak widac ponizej:

Name: "turius"
Addr1: "bravo"
Addr2: "night"
Key1: 76A090C08700101857109854C04AB2A4
Key2: 0B9D47A44BC790740C66AF38E2A99651
Chksm: 4E

Zarejestruje sie nam to wciskamy Alt+F9. I dwuklikamy na proces loader***** w tej liscie ktora nam wyskoczy

(UWAGA: otwieramy ten DRUGI proces w kolejnosci od gory)

Wlaczamy ten loader***** i potem z takiej dlugiej listy dwuklikamy na Entire Memory ( gdzies tam jedno z pierwszych powinno byc , bodajze 3-cie od gory). Nastepnie klikamy w lewym gornym rogu Search => Replace Text.

W okienku Search for wpisujemy Hardware Fingerprint ( taki liczbowo-cyfrowy kod ) - kazdy ma inny a widoczny on jest w TIBIA NG ktory mamy caly czas otwarty - pisze tam Fingerpring i obok ten kod

W okienku Replace with wpisujemy : 82AD-20CE

Z formy ASCII zmieniamy na Unicode.

Zamiast ,,Replace all occurrences" zaznacz ,,Prompt when found". Klikamy OK i all potwierdzamy znakiem YES (klikać tak aż załaduje się na 100%)

Po tym wszystkim klikamy znowu Search => Replace hex values.

W okienku Search for wpisujemy : 427U98AE21
W okienku Replace with wpisujemy : B7C28F17

Zatwierdzamy wszystko OK a potem caly czas YES, az zaladuje sie do konca - tyle razy ile trzeba (to musi zaladowac sie do 100% !!!)

Teraz wracamy do naszego bota Tibia NG.
Mamy wlaczony Enter key

W name wpisujemy : Carlos Macioretti

W password wpisujemy : 007832-CE485A-100389-WY99L1-780CLY

Po kliknięciu OK odpalamy bota i wszystko powinno być ok.

Jak coś to piszcie na priv.

Myślę, że pomoże to wielu użytkownikom, bo w końcu kto powiedział że trzeba grać uczciwie. Skoro są sposoby na nie zaduży wysiłek chyba warto troche pooszukiwać CipSoft :))

Jest_i_on
10-06-2008, 13:41
No no widze ładnie sobie tutaj pociskacie na forum. Chłopcy troche luzu by sie przydało.

Btw: Pozdrowienia dla Memberów Gildii Pride and Dignity. Wasz zawsze kochający Aldruhn :P

A tymczasem kieruje tego posta do reszty która gra na Isarze.

Krótki opis crakowania NG Bota. Ja z dniem dzisiejszym kończe grę więc czas podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami.

A więc na początek instalujemy bota poniższego linka:
http://rapidshare/com/files/121398136/setup-458/exe/html

W miejsca slashy (/) przy rapidshare/com, setup-458/exe/html trzeba zamienić na kropki.

Odpalamy Tibia NG, wciskamy enter key i tak zostawiamy.

Następnie ściągamy i instalujemy winhexa:
http://rapidshare/com/files/121396135/WinHex/exe/html

W miejsca slashy (/) przy rapidshare/com, WinHex/exe/html trzeba zamienić na kropki.

Potem odpalamy Winhexa. Wciskamy Help => Register i wpisujemy w kolumnie dokladnie tak jak widac ponizej:

Name: "turius"
Addr1: "bravo"
Addr2: "night"
Key1: 76A090C08700101857109854C04AB2A4
Key2: 0B9D47A44BC790740C66AF38E2A99651
Chksm: 4E

Zarejestruje sie nam to wciskamy Alt+F9. I dwuklikamy na proces loader***** w tej liscie ktora nam wyskoczy

(UWAGA: otwieramy ten DRUGI proces w kolejnosci od gory)

Wlaczamy ten loader***** i potem z takiej dlugiej listy dwuklikamy na Entire Memory ( gdzies tam jedno z pierwszych powinno byc , bodajze 3-cie od gory). Nastepnie klikamy w lewym gornym rogu Search => Replace Text.

W okienku Search for wpisujemy Hardware Fingerprint ( taki liczbowo-cyfrowy kod ) - kazdy ma inny a widoczny on jest w TIBIA NG ktory mamy caly czas otwarty - pisze tam Fingerpring i obok ten kod

W okienku Replace with wpisujemy : 82AD-20CE

Z formy ASCII zmieniamy na Unicode.

Zamiast ,,Replace all occurrences" zaznacz ,,Prompt when found". Klikamy OK i all potwierdzamy znakiem YES (klikać tak aż załaduje się na 100%)

Po tym wszystkim klikamy znowu Search => Replace hex values.

W okienku Search for wpisujemy : 427U98AE21
W okienku Replace with wpisujemy : B7C28F17

Zatwierdzamy wszystko OK a potem caly czas YES, az zaladuje sie do konca - tyle razy ile trzeba (to musi zaladowac sie do 100% !!!)

Teraz wracamy do naszego bota Tibia NG.
Mamy wlaczony Enter key

W name wpisujemy : Carlos Macioretti

W password wpisujemy : 007832-CE485A-100389-WY99L1-780CLY

Po kliknięciu OK odpalamy bota i wszystko powinno być ok.

Jak coś to piszcie na priv.

Myślę, że pomoże to wielu użytkownikom, bo w końcu kto powiedział że trzeba grać uczciwie. Skoro są sposoby na nie zaduży wysiłek chyba warto troche pooszukiwać CipSoft :))

W Y P I E R D A L A J - I trzymaj się z dala?

JointxD
10-06-2008, 13:56
Są tu ludzie, którzy się nie wymądrzają :<
A szczególnie Ci którzy mnie ocenili ;s

Madriato
10-06-2008, 16:03
@Joint
Zamknij już swoją dupę, bo nie można Cię słuchać.
@Aldruhn
'bez bota - nie robota'.

Freaky
10-06-2008, 16:47
Ja pierdoleeee....czy to wam sie keidys nie znudzi do chuja pana? ;s na kazdej stronie sa przynajmniej 3-4 posty z gejlogerami. Tylko skonczony tlumok by sie na to nabral
100% wy*******ac1!!1111111

Gundrak
10-06-2008, 16:59
Troll za trollem o ja P I E R D O L E :F

Gienasek
10-06-2008, 18:22
Scyntx fajne screeny a teraz jak to mowi Jest_i_on

WY*******AJ :]

Guziczkuu
10-06-2008, 19:12
Ta...

W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J. !

Ryywinho
10-06-2008, 19:14
Wczorajszy dead kozaczka Laxii na ank : )

www.tibianews.info/laxia_owned.cam

JointxD
10-06-2008, 19:27
Należało się ^^

Guziczkuu
10-06-2008, 19:47
Wykastrować to za mało ...

Laxia musisz cały czas zakładać nowe konta ?
Wszyscy wiedzą że to ty ;*

Ekierka
10-06-2008, 20:49
Wczorajszy dead kozaczka Laxii na ank : )

ładnie zrobione ;o pisze cam, sciagasz i jest scr xd

Guziczkuu
10-06-2008, 21:27
ja też cię kocham ;* <33

http://img229.imageshack.us/img229/1566/laxiaavd0.jpg

Gunas
10-06-2008, 21:49
Troll za trollem o ja P I E R D O L E :F

Fooda zabraknie 8o

Xongiver
11-06-2008, 00:12
http://i41.photobucket.com/albums/e269/Xongiver/Others/anni1.jpg

http://i41.photobucket.com/albums/e269/Xongiver/Others/anni.jpg

Eldaron Aranen
11-06-2008, 02:43
Congratz chłopaki !!! o.o

exo
11-06-2008, 09:26
chuj wam w dupe chlopaki !!! o.o

JointxD
11-06-2008, 13:36
Gratulacje ;]

Zapotrzebowanie na Demon Army jest? ;>

Kieras
11-06-2008, 15:03
chuj wam w dupe chlopaki !!! o.o

HUEuheHueheuheuhUAHuhAuhauhauhASUHAUHRuhrauheuhaeu haeuhaeuhaeuhaeUhaEUHeAUhaeUHaeUHaeUhaeUHauuauAuha EuhaeuhaEuhAEUHuhAE

Vantax
11-06-2008, 16:10
Gratulacje ;]

Zapotrzebowanie na Demon Army jest? ;>

Zapotrzebowanie jest na to, abyś WY*******AŁ Z TEGO FORUM TROLLU!. Za dużo jointów się chyba najarałeś to Ci odjebało totalnie kretynie.

ogoreek
11-06-2008, 16:29
Zapotrzebowanie jest na to, abyś WY*******AŁ Z TEGO FORUM TROLLU!. Za dużo jointów się chyba najarałeś to Ci odjebało totalnie kretynie.

hahahahah xDDDDDDDD VANTAX REEEEELAAAAAAAAAX

JointxD
11-06-2008, 16:39
To co tu piszecie śmieszne już nawet nie jest..

@Vantax
Nie w*****aj mnie Pan jak możesz ;<
Tak samo mogę pisać o Tobie bo po chuja Twoje posty tutaj..

Ziom2008
11-06-2008, 16:55
Ta fotka jest najlepsza :cup:

http://img380.imageshack.us/img380/2407/ss0037fi5.jpg (http://www.imageshac-k.za.pl/U002.JPG/) :cup:

JointxD
11-06-2008, 17:08
@Ziom2008
Nie wątpię w to :]

Vantax
11-06-2008, 17:23
To co tu piszecie śmieszne już nawet nie jest..

@Vantax
Nie w*****aj mnie Pan jak możesz ;<
Tak samo mogę pisać o Tobie bo po chuja Twoje posty tutaj..

Get a joint?

WielkiSorc
11-06-2008, 18:13
Ta fotka jest najlepsza :cup:

http://img380.imageshack.us/img380/2407/ss0037fi5.jpg (http://www.cos.pl/) :cup:

Exploit... Nie wchodzic :| Sam sie na to nabralem, teraz trzeba usunac keya :|

@down cytuje fotke bez linku do keya ;|

Gwiazdor
11-06-2008, 18:19
Exploit... Nie wchodzic :| Sam sie na to nabralem, teraz trzeba usunac keya :|

to po kurwe cytujesz keyloga?

ogoreek
11-06-2008, 18:56
Get a joint?

*Get a life, a nie get a joint 0o

Guziczkuu
11-06-2008, 21:06
Get my ass ogórasku ;* !

Jaki wynik wojny, ile w dupe dostajemy? xd

bana mi ściągną 1 lipca ! Hurra ;s

JointxD
12-06-2008, 14:23
@Aldruhnn

Jesteś głupszy od Laksji :P
Niemożliwe? A jednak ^^

Guziczkuu
12-06-2008, 14:47
Jak laksja moze być głupszy od laksji ?

TO jest caly czas ten sam zjeb

Mr_Oferes
12-06-2008, 16:01
Ja pierdole tu kurwa co drugi post screen z keyem. A ten JOIN to już kurwa przesadzenie w chuj.

JointxD
12-06-2008, 16:48
Laxia przechodzi samego siebie w takim razie ;D

@Sashars
Sprecyzuj o co Ci chodzi, bo jak na razie to stwierdzam, że o chuj ..

Vantax
12-06-2008, 19:49
Laxia przechodzi samego siebie w takim razie ;D

@Sashars
Sprecyzuj o co Ci chodzi, bo jak na razie to stwierdzam, że o chuj ..

Wez mnie nie w*****aj bo Ci zaraz jointa w dupe wsadze.

Ryywinho
12-06-2008, 20:09
Tutaj ta akcja co Laxia padl w ank jak ktos jeszce nie widzial:

MasterDunaXdd
12-06-2008, 20:11
po 1 rywin ma inne konto na forum po 2 rywin nigdy nie wrzuca fotek z akcj po 3 jestes genetycznym zjebem i W Y P I E R D A L A J Z T Ą D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X(

Guziczkuu
12-06-2008, 21:13
Laxia... Spie.rdalaj ; *

Freaky
12-06-2008, 23:08
po 1 rywin ma inne konto na forum po 2 rywin nigdy nie wrzuca fotek z akcj po 3 jestes genetycznym zjebem i W Y P I E R D A L A J Z T Ą D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X(

Ty chybas z chuja wytrysnal. Rywinho wrzuca screeny z akcji, rzadko ale wrzuca.

Madriato
13-06-2008, 00:13
Ty chybas z chuja wytrysnal. Rywinho wrzuca screeny z akcji, rzadko ale wrzuca.

A Ty kurwa myślisz, że z czego jesteś? ;D

Freaky
13-06-2008, 08:33
A Ty kurwa myślisz, że z czego jesteś? ;D

HAHAHAH no nie doslownie o to mi chodzilo, ale masz racjee :P mialo byc ze tak nagle, szybko ... ;]

ObroncaUcisnionych
13-06-2008, 11:39
A wiecie co ja wam powiem?

http://img258.imageshack.us/img258/8486/asdasdyd2.jpg (http://imageshack.us)
http://img258.imageshack.us/img258/8486/asdasdyd2.36552ca9d8.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=258&i=asdasdyd2.jpg)

Freaky
13-06-2008, 12:27
# up
http://euro.kretyn.com/162.jpg
http://euro.kretyn.com/161.jpg
http://euro.kretyn.com/158.jpg
http://euro.kretyn.com/141.jpg
http://euro.kretyn.com/134.jpg
-_-

exo
13-06-2008, 12:54
A wiecie co ja wam powiem?

http://img258.imageshack.us/img258/8486/asdasdyd2.jpg (http://imageshack.us)
http://img258.imageshack.us/img258/8486/asdasdyd2.36552ca9d8.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=258&i=asdasdyd2.jpg)

ILE CI DALI KURWO ?X(

Gwiazdor
13-06-2008, 13:29
Ten pseudo sędzia z zawodu jest policjantem, więc nikogo nie powinno dziwić podyktowanie karnego. Pewnie był to najtaniej kupiony sędzia w historii.

Madriato
13-06-2008, 13:53
Pierdolona Kurwa...

wybaczcie ten kolokwializm Xd

Instynkt
13-06-2008, 14:02
Heyah

Kultura na Isarze ... podobnie jak wojna, nigdy nie ulegnie zmianie ^^'

PeZet Dr. =]

Jest_i_on
13-06-2008, 16:06
Heyah

Kultura na Isarze ... podobnie jak wojna, nigdy nie ulegnie zmianie ^^'

PeZet Dr. =]

Idz expić na rooku xD :D

Osmerus
13-06-2008, 16:21
http://img247.imageshack.us/img247/9475/sedziamn9.gif

JointxD
13-06-2008, 16:53
Hahaha!
On ma życie przesrane..
Jedziemy mu wpierdolić? ;>

ogoreek
13-06-2008, 17:29
Hahaha!
On ma życie przesrane..
Jedziemy mu wpierdolić? ;>

z tobom zafsze!

Freaky
13-06-2008, 17:59
z tobom zafsze!

ej a ja tesz moge jehac?:<

JointxD
13-06-2008, 18:02
Kiedy Wam pasuje chłopacy? ;>

ogoreek
13-06-2008, 18:22
ej a ja tesz moge jehac?:<

Tak ale weś paUkeU i dopiero bendzie morzna!

JointxD
13-06-2008, 18:23
kuminiare morzna tesz wzionść

Ujebiemy mu chuja?
http://img380.imageshack.us/img380/1443/aawx4.jpg (http://imageshack.us)
http://img380.imageshack.us/img380/1443/aawx4.d7d639b365.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=380&i=aawx4.jpg)

lesny
13-06-2008, 18:40
polscy kibice tak po nim pocisneli ze mu wpierdolą i dostał ochorne od angielskiej policji (tzn on i jego rodzina), poniewaz kibice już znaleźli jego e-mail i adres w Anglii.

JointxD
13-06-2008, 19:19
Szybki jesteś ^^

Ekierka
13-06-2008, 19:50
Joint - specjalnie dla ciebie :
http://13k.pl/-/sugestia.php

bo to już kur.wica łapie, jak się patrzy na takiego debila

Gwiazdor
13-06-2008, 21:04
laxia zal mi tej twojej stronki tibianews.info, hahaha xD

btw. gadałem z twoimi ziomami z gimnazjum (w naszej klasie znalazłem) i mowili ze taki glos masz ze cała buda z ciebie wyła ^^ i ze tu cytuje "czasem za jakas dziewczyne mowil jestem jak sprawdzali obecnosc i przechodzilo" HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAA

yours Arbuz

Tego Arbuz nie musisz mówić, bo każdy z nas jak wszedł na venta to myślał, że mamy nową dziewczynę w guild. Potem się okazywało, że ma na imię Maciek.

Guziczkuu
13-06-2008, 21:15
Pamiętam ten głos... Jak usłyszałem na vencie... I zobaczyłem nick
[sorc] laxia

Laxia ma głos jak...

Typ z 2 wersu , w drugim refrenie w piosence Ziom Za Ziomem ...

youtube.com/watch?v=5nhQIC7bE8U

01:55 --> 02.00

Guziczkuu
14-06-2008, 16:01
Dziękuję że opisujesz mi swoje przeżycia z dzieciństwa, to nawet interesujące...
Jak to jest mieć 10 pał w mordzie? ; *

Madriato
14-06-2008, 19:05
Zamknąć mordy niedorozwoje !

JointxD
14-06-2008, 19:08
Nie licz na to :PP
Od początków tematy o Isarze były do wzajemnego wyzywania się.. ;(

Freaky
14-06-2008, 19:50
Dziękuję że opisujesz mi swoje przeżycia z dzieciństwa, to nawet interesujące...
Jak to jest mieć 10 pał w mordzie? ; *

Tego "; *" to nauczyles sie od Madriato? o0 .
I lepiej tak nie szczekaj . Dobrze Ci radze :p Bo sobie juz do konca przejebiesz tutaj.

ogoreek
14-06-2008, 20:02
I lepiej tak nie szczekaj .

KŁAK KŁAK <3

Freaky
14-06-2008, 20:39
KŁAK KŁAK <3

BANG BANG <3

Madriato
14-06-2008, 21:15
I lepiej tak nie szczekaj .

A co ja mam z '; *' wspolnego? :p

QUACK!

Gundrak
14-06-2008, 21:28
Hau Hau
Ruf Ruf :d

Freaky
14-06-2008, 22:01
A co ja mam z '; *' wspolnego? :p

QUACK!

Nie wiem :P
Tak jakos mi sie to z Tobą skojarzylo :p

Guziczkuu
14-06-2008, 22:36
Taś Taś? ; *

ogoreek
14-06-2008, 23:08
NIAH NIAH ; *

~spam plix?

Madriato
15-06-2008, 02:21
To może i ja Ci WPIERDOLE?

@Freaky
nieładnie skojarzenia, nieładne ;)

Gundrak
15-06-2008, 09:40
Smack Smack

Spam :d

Mleko9669
15-06-2008, 11:18
Hack Hack ;*

Spam Spam

Guziczkuu
15-06-2008, 12:21
Ko Ko !
10 ZNAKóW

lesny
15-06-2008, 13:25
Hrmpf! o.o

ogoreek
15-06-2008, 14:02
Laxia, jak to mi odpisałeś:
-Tym charem mam 0 pvp xDD

MUJ PSZEPIENKNY SKRINSZOT:
http://img401.imageshack.us/img401/5348/laxiagejpp4.jpg

Laxia, gdzie kase wyłać? -TAK BEZ BOTA TO NIE ROBOTA!

Zamne
15-06-2008, 19:58
@up
lol, za co taki "durzy pajmęt"? za stanie obok niego/jej w odleglosci 2 sqm? :DD
ale w tym temacie duzo gejlogerkuf, dawajcie wiecej

3dit: ma kto fotke z akcji dzisiejszej sprzed dp w carlin, jak Dragon blood mage jebnal ue i banana zlapal?

lesny
15-06-2008, 21:14
Ewrybady Letz SPAM!