Pokaż pełną wersje : Cyclopy
Czy dam rade cyclopą na 22 lvl z skillami 51/49 i z p setem. ?? Chodzi mi o Cyclopy niedaleko Thais.
JimmyCzk
26-04-2008, 21:34
Dasz radę ale zabierz jakieś life fluidy albo runy leczące.
Ja dawałem radę z 15lvl, 3mlvl, skillami 55/55 i z samą exurą.
Dopiro jak mnie otoczyły 3 to musiałem zużyć 1 IH (Intense Healing Rune).
EQ:Crusader Helmet, Knight Legs, Knight Armor, Fur Boots, Vampire Shield, Orcish Axe, Platinum Amulet.
Wylansowany
27-04-2008, 08:19
Następnym razem:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=66187
Nie bardzo widze kim grasz... Ale ogolnie dasz rade, tylko jeszcze nie widadomo czy Ci sie to oplaci
Dasz radę, tylko jak natrafisz na Cyclops Smitha to możesz paść, on wali czasem po 150+, więc musisz wziąć ze sobą zapas health potionów, szczególnie jeśli jestes palladynem, ponieważ on upija, a do tego kręci się tam dużo noobków, które mogą cię blokować.
OKi juz tam byłam ale nie opłaca mi się...
Jeden noobek mnie przyblokowal to prawie padłam ;(.
Vasudanin
27-04-2008, 17:24
Dasz radę ale zabierz jakieś life fluidy albo runy leczące.
tiaa uhy i ihy rlz =]
@top
dasz rade dasz ale kup sobie 3 lf'y i szykuj sie na waste xD
hm... ja na tym lvl i z niższymi [!] skillami dałam spokojnie radę. na jednego zużywałam około 2-3 health potiony.
skoro grasz na Candii to się nie dziw, że Cię ktoś przyblokował... ^^ taki to jest świat...
Dasz rade tylko bedziesz miala lekkie waste (1-3 Health Potionkow):]
Nie polecam Cycow:p
DzymekofFurora
28-04-2008, 22:04
Ja radzę doskillowac 60/60 i dopiero wybierac sie na Cyclopy ;] Przy Twoich aktualnych skillach bedzie lekkie waste, a gdy spotkasz Smith, lub Drone to masz łagodnie mówiąc... przesrane ^^
@up mam takie samo zdanie. Dasz rade ale potrenuj sobie troche niech ci ktoś monka zrobi dobij skile do 60 albo chociaz 55 :D ... Weź waste (10 health potion) i możesz jeechać . Jeżeli spotkasz smitha to uckiekaj aż się bedzie kurzyć ( w przeciwnym przypadku będzisz zrównany z ziemią :D ). BO drone rozwalisz :)
Ten u góry myslalem ze candia to jest swiat non pvp to jak ktos postawi jej monka to skilowac niemoze lol..........
neopostman
01-05-2008, 18:10
Ten u góry myslalem ze candia to jest swiat non pvp to jak ktos postawi jej monka to skilowac niemoze lol..........
No i co w związku z tym 0= ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.