Pokaż pełną wersje : k legsy czy w helmet ???
Może ktoś doradzi mi co mam kupić, bo nie mogę się zdecydować. Gram na Chimerze i zastanawiam się czy kupić sobie k legsy czy w helmet ? Cena oczywiście trochę się różni. K legsy widziłam chodzą po jakieś 14k, a w helmet po 8k.
Knight 24lvl
Dark Helmet
Dragon Shield
Noble Armor
Fire Sword
Plate Legs
Boots :p
zdecydowanie hełm, bo da ci 2 obrony więcej, a jak kupisz k-legsy to zyskasz tylko 1 w obronie
Też tak myślałem. Tylko czy to rzeczywiście Jest taka sama różnica w arm. ?
Transparent Ghost
18-11-2004, 17:18
Radze kupić hełm, gdyż jest przedewszystkim tańszy, a na twoim levelu możesz łatwo paść i stracić dość drogie K-Legsy.
Dla zainteresowanych zdecydowałem się na warrior helmeta ! Udało mi się kupić go za 7k ! A co knight legsów to zauważyłem że są nawet droższe niż pisałem wyżej (dochodzą do 20k) :(
Pozdrawiam !
Jak dla mnie to kup sobie hełm a pozniej pozbieraj sobie kase i kup crown legsy sa ladniejsze i lzejsze :D ale to tylko moje skromne zdanie :D
a pozniej pozbieraj sobie kase i kup crown legsy sa ladniejsze i lzejsze :D ale to tylko moje skromne zdanie :D
lol?
on jest knightem, to po co przeplacac 20k dla crownów skoro k legsy dają tyle samo obrony?
Karteazusz
24-11-2004, 22:55
Polecam warrior helmeta. Ostatnio jego cena spada i można go za dość skromną sumkę kupić. Jak ktoś już mówił, tak będziesz miał 2 pkt. armora up, a w przypadku knight legów, tylko 1 pkt. armora up...
A więc...
- płacisz mniej, a masz więcej! :D
Keinim of titania
30-11-2004, 22:00
HMM to zależy od Eq jaki posiadasz obecnie jeśli masz crown lub devil helmet to kup knight legsy oczywiście
KEINIM OF TITANIA
KNIGHT
20lvl 4 mlv
SKILLS:55/51
Hitibani
01-12-2004, 12:38
Kup sobie helm bo bardziej sie oplaca
zyskasz kase,a puzniej se kupisz
k-legsy
;)
Kup sobie helm bo bardziej sie oplaca
Możesz nam wyjaśnić Drogi Hitibani co to znaczy bardziej się opłaca?
Rozumiem że jesteś tu nowy ale takie odpowiedzi to postowanie.
Jak nie czytałeś regulaminu to twój problem!!
Porządek musi być :P
Mine druid :}
01-12-2004, 14:07
ty n00bie niedorozwiniety ( zaj.. mi lootbaga pod dp ) :) i beszczelnie muwil ze to nie on !!!!!!!!!!!!!!! HAM
Ehhh...
tego koleśa ( HITIBANI ) znam bo gra na galanie no ja nie moge .
Nie słuchajcie lepiej jego rad bo niedobrze na tym wyjdziecie..
Chociaż teraz z tym w helmetem to miał racje...
Pewnie strzelał... :D
EKHYMM
Może nie wiecie ale autor topicu już dawno temu kupił tego hełma -_-"
@topic
teraz zbierz sobie może na k-armora?
Widzę, że wreszcie ktoś zrozumiał, że już kupiłem w helmet 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.