zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa Wojna - Reign of Darkness VS Deathly Edge, Nil Desperandum

MatrinPlayerKiller
27-04-2008, 16:59
Tu mozecie pisać o nowej wojnie na kyrze zapoczątkowanej dnia 25/26 kwietnia

Pierwsze fragi juz są:

Dla RoD:
Kataruso
Apr 27 2008, 10:14:06 CEST Killed at Level 150 by Herineey
and by Krivedko

Aavill'Cruger
Apr 27 2008, 10:09:52 CEST Killed at Level 125 by Rhu Inferno
and by Lady'bloody

Lady phiro
Apr 27 2008, 14:57:03 CEST Killed at Level 140 by Boltos
and by Guiig

Dla DE,DL :

Shine falcom
Apr 27 2008, 01:34:14 CEST Killed at Level 160 by Lord Shefer
and by Gobaldor

Filmiki mile widziane

Valest
27-04-2008, 18:49
Kasspa
Apr 27 2008, 15:03:52 CEST Killed at Level 111 by Vistian

acid22
28-04-2008, 14:13
o ile się nie myle to kaspa nie jest w wojnie jeszcze

Valest
28-04-2008, 17:24
o ile się nie myle to kaspa nie jest w wojnie jeszcze

Byl liderem gildi Dark~ ktorej membersi dolaczyli do wojny ;P wiec powinien sie liczyc

A i tu Filmik jak pada
Kataruso
wczesniej pada Aavill'Cruger ale Krevidko byl za wolny :p
http://www.***********.com/220713160.html
"speedy share"

it's_me
30-04-2008, 10:19
@up
nie chcial dochodzic do wojny z pewnego powodu (zangiew sie pewnie juz chwalil dlaczego) wiec wedlug mnie liczyc sie nie powinien ale rozumiem czemu go zabiliscie.

MatrinPlayerKiller
30-04-2008, 17:36
he zabilismy go bo jest nubem i mysle ze to wystarczajacy powod
jego miejsce jest na non pvp celesta style

btw kolejne fragi
min:
bataten ,ragap salvator, sir apocaliptic, vishu i ktos jeszcze xd

Prowo'kator
30-04-2008, 18:55

btw kolejne fragi
min:

To moze Ty teraz sie ujawnisz panie Mastahpvp skoro kazda twoja wypowiedz idzie w kierunku wywyzszania sie nad innymi:>

MatrinPlayerKiller
30-04-2008, 18:58
nie wywyzszam sie nad innymi
tylko nad wami
<3

Valest
30-04-2008, 19:41

btw kolejne fragi
min:

Lomooth ;>

Dwik
30-04-2008, 20:12
Moze dostaliscie taki wpierdol na opence ze az szkoda ujac do tych statystyk?
@martinevulkiller
Taki laps jak ty to co najwyzej moze wywyzszac sie nad swoimi kumplami z podworka.

MatrinPlayerKiller
30-04-2008, 20:54
taaaaaki wpierdol dosstalissmyyy ze sie niemozemy pozbierac
szkoda gadac no nie?
szkoda ze juz 5 masslogow poszlo od tamtego opena i jakos nic nie robicie z tym faktem
nastepny open moze nie byc dla was tak sprzyjajacy, i skonczycie tak jak na zeszlej wojnie pokolei 28:3~~ 31;10 itp

jestem cholernie ciekaw jaki bylby was los na kyrze bez siomkow z aldory i furory?
yol

Exodus
01-05-2008, 02:12
Matrin to pewnie jakis Silveris albo inny jemu podobny i na forum sie zachowuje jakby byl conajmniej Abem xdd

Niech se geddy maja kumpli z furory czy tam aldory, skoro wy nie macie to nie jest ich problem. Po prostu walczcie i nie szukajcie wymowek typu " ich bylo 15x wiecej i mieli ze soba 300 noob charow" takie gadanie niczemu nie sluzy, jedynie pokazuje ze przegrani nie umieja pogodzic sie z porazka.

Numenorian
01-05-2008, 10:57
Matrin nie kozacz tyle.. i podaj swój name ;d

pCz
01-05-2008, 17:02
szkoda ze juz 5 masslogow poszlo od tamtego opena i jakos nic nie robicie z tym faktem

Wy tez nic nie robiliscie jak was bil team Numenorian'a.
Pozatym z taka pewnosci piszesz na forum ze szczerze watpie zebys mial chara w RoD, a jesli nawet to chyba sie tam w ogole nie liczysz i prubojesz na forum zablysnac.

Valest
01-05-2008, 17:52
Wy tez nic nie robiliscie jak was bil team Numenorian'a.
Pozatym z taka pewnosci piszesz na forum ze szczerze watpie zebys mial chara w RoD, a jesli nawet to chyba sie tam w ogole nie liczysz i prubojesz na forum zablysnac.

Co ty porównujesz ? bez jaj

Numenorian
01-05-2008, 20:14
No a co, prawda boli że padaliście jak kaczki? nie wywyższajcie sie tak bo każdy ma lepsze i gorsze dni, teraz sie śmiejecie a później będziecie płakać, naprawde dajcie sobie na luz

Prowo'kator
01-05-2008, 22:51
Ehh i znowu openki nie bylo. A dlaczego?

Bo znowu nasi przeciwnicy nie wyszli ehh

n/c

Numenorian
02-05-2008, 00:23
Nom znowu nie wyszli, heh. Ale trzeba przyznać, że często sneaki robią, tzn są aktywni :D

Valest
02-05-2008, 14:08
Nom znowu nie wyszli, heh. Ale trzeba przyznać, że często sneaki robią, tzn są aktywni :D

Nie wiem ale ja nic o wczorajszym Ob nic nie wiedzialem ;>

Numenorian
02-05-2008, 14:27
Btw, gratulacje udanego massloga na 65 druida xD!

Valest
02-05-2008, 14:42
Btw, gratulacje udanego massloga na 65 druida xD!

70najt jeszcze

Bo wiesz w pz'cie zabic sie nie da ;>

Numenorian
02-05-2008, 17:52
Jeśli chcesz dalej dyskutować to podaj chociaż swój nick

Prowo'kator
02-05-2008, 19:24
Jeśli chcesz dalej dyskutować to podaj chociaż swój nick

vales=lady'bloody

A Martin~ to chyba udaje ze jest w gildi i na forum spamuje bo podac nicku niechce:D

Numenorian
02-05-2008, 20:54
O nie..

Utamo Vita ftw !!

Kenes
03-05-2008, 13:47
O nie..

Utamo Vita ftw !!

Te Numenorian a przypomniec ci jak dupe mi lizales o inva zeby wejc do Ygo academy? cytuje 'prosze daj inva ja juz nie bede pekowac plxxx'
przestan teraz tutaj wymiatac bo w pk team kazdy moze sobie pokozaczyc.
Jak jestes taki mastah pvp to jedz na ob a nie w team 30 vs 1 lub 2 :)
i sie nie kryj z tylu bo pz nie robisz i logasz na pustyni. cya

Numenorian
03-05-2008, 16:28
Po 1 nie prosiłem tylko zapytałem po 2 nigdy nikomu dupy nie lizałem jak ty :p
Chciałem dojść do tej gldi bo za taniej POI było dla membersów. I to nie ja pytałem sie gdzie jest 'zachud' B)

Prowo'kator
03-05-2008, 17:21
Te Numenorian a przypomniec ci jak dupe mi lizales o inva zeby wejc do Ygo academy? cytuje 'prosze daj inva ja juz nie bede pekowac plxxx'
przestan teraz tutaj wymiatac bo w pk team kazdy moze sobie pokozaczyc.
Jak jestes taki mastah pvp to jedz na ob a nie w team 30 vs 1 lub 2 :)
i sie nie kryj z tylu bo pz nie robisz i logasz na pustyni. cya

Kenessio KOZAK!_/ xD

Elvvons
03-05-2008, 22:31
@kenessio

Ty sie tutaj nie wypowiadaj bo jestes ofiara losu, o ile pamietam to z ciebie 80% ludzi na kyrze mialo polew po twych podbijach na forum i twej przygodzie w warze... (Gdzie byles czolowym fragerem szanowanym przez swych jak i przez oponentow) <IRONIA>

Exodus
04-05-2008, 00:57
W sumie ja sie tu wywyzszal nie bede(bo nic wielkiego na kyrze nie osiagnalem), ale o ile pamieatam to raczej Kenessio zadnej znaczacej roli w jakimkolwiek warze nie odegral. xddd

Kenes
04-05-2008, 01:18
@kenessio

Ty sie tutaj nie wypowiadaj bo jestes ofiara losu, o ile pamietam to z ciebie 80% ludzi na kyrze mialo polew po twych podbijach na forum i twej przygodzie w warze... (Gdzie byles czolowym fragerem szanowanym przez swych jak i przez oponentow) <IRONIA>

Jak taki madry jestes to badz 'czolowym fragerem' 118 ek jezeli wogole wiesz co to znaczy. Widac ze troszke pusto w tej glowce masz. Jak taki kozak jestes to podaj swoj nick. Czy sie boisz? :) 80% no ladnie patrz nei wiedzialem. Nie uwazam ze jestem 'kims' bo dla mnie to gra i gram po to zeby sie bawic. Odwrotnie od ciebie ja jestem kims na rl a ty tylko w grze i uwierz ze tam pozostaniesz.pozdrawiam ^^

Kenes
04-05-2008, 01:18
W sumie ja sie tu wywyzszal nie bede(bo nic wielkiego na kyrze nie osiagnalem), ale o ile pamieatam to raczej Kenessio zadnej znaczacej roli w jakimkolwiek warze nie odegral. xddd

To fakt. Nie uwazam ze jakas 'role glowna odegralem' ale nie daze do tego. Gram by sie bawic :) pzdr

Kenes
04-05-2008, 01:23
Po 1 nie prosiłem tylko zapytałem po 2 nigdy nikomu dupy nie lizałem jak ty :p
Chciałem dojść do tej gldi bo za taniej POI było dla membersów. I to nie ja pytałem sie gdzie jest 'zachud' B)

Hehe nie prosiles? ;] przypomnij sobie dokladnie jak to bylo :) nie mam ci tego za zle ale nie pisz bzdur na temat RoD etc. Rozumiem ze padles bez powodu ale trzeba sie troszke honoru trzymac a nie pisac jak 13 latek co mu slina na jezyk przyniesie ;) Ja nie prosilem zeby mnie do YGO Academy wzieli tylko sami sie zapytali. pozdr

z3n3k
04-05-2008, 10:45
Hehe nie prosiles? ;] przypomnij sobie dokladnie jak to bylo :) nie mam ci tego za zle ale nie pisz bzdur na temat RoD etc. Rozumiem ze padles bez powodu ale trzeba sie troszke honoru trzymac a nie pisac jak 13 latek co mu slina na jezyk przyniesie ;) Ja nie prosilem zeby mnie do YGO Academy wzieli tylko sami sie zapytali. pozdr

O ile dobrze pamiętam to ty lepszy nie byłeś..

Numenorian
04-05-2008, 13:33
Hehehehe, każdy każdemu ciśnie ^^

Kenes
04-05-2008, 13:42
Hehehehe, każdy każdemu ciśnie ^^

pisz cos bo zwala ^^

Elvvons
04-05-2008, 15:06
@Kenes

A na post Znk juz nie łaska odpisac? I Pisz kurwa wszystko w jednym poscie bo chyba mamusia nie powiedziala ze tutaj licznika postow nie ma, wiec nie zaimponujesz nam liczba pod avatarem:)

Jestes kims na rl? Chyba kurwa scierwem do bicia.

Kenes
04-05-2008, 18:40
@Kenes

A na post Znk juz nie łaska odpisac? I Pisz kurwa wszystko w jednym poscie bo chyba mamusia nie powiedziala ze tutaj licznika postow nie ma, wiec nie zaimponujesz nam liczba pod avatarem:)

Jestes kims na rl? Chyba kurwa scierwem do bicia.

Tyle ile bede pisal to moja sprawa , nie staram sie by zaimponowac takiemu 'scierwu' jakim jestes ty. A tak wogole to mamusia nie nauczyla sie wyrazac publicznie? Taki kozak jestes to spotkajmy sie a poprawie ci ta morde bo jak mi sie zdaje to tylko w necie piszesz bzdury a tak jestes smieciem. W dupie mam co piszesz bo nie przejmuje sie takimi smieciami jak ty. pozdrawiam ;)

goog
04-05-2008, 21:29
Kenes, Elvvons oboje reprezentujecie taki sam niski poziom i nie wnosicie wiele do tematu :S
Myślicie, że obchodzą kogoś wasze beznadziejne kłótnie?

Dwik
04-05-2008, 21:57
Piękny wpierdol gracze DE + SC sprawili naszemu kochanemu RoD. 13:0 albo cuś?

thoro
04-05-2008, 22:15
Prosto z Tibia.de dla naszej umilowanej spolecznosci, nagranie 191 ms'a:

http://www.speedy.share.com/865615949.html

Elvvons
04-05-2008, 23:15
@Kenes

Zenus cie zgasil i teraz unikasz odpowiedzi na jego post? Jak cos zapraszam do mnie... Tak samo moge powiedziec... Wiec nie mysl ze jezeli powiesz ze obijesz komus ryj na forum internetowym staniesz sie idolem nastolatek.

Wiesz czym sie roznimy? To nie mnie hunci polowa kyry , nie ja lize dupe kazdemu i nie ja jestem posmiewiskiem serwa.

Pzdr.

Aby nie wnosic offtopu
13:0 dzis ;)

A Zaczelo sie tak niewinnie w thais gdy Smiley~ bili Noob chary Szwedow ;)

Kenes
05-05-2008, 00:17
@Kenes

Zenus cie zgasil i teraz unikasz odpowiedzi na jego post? Jak cos zapraszam do mnie... Tak samo moge powiedziec... Wiec nie mysl ze jezeli powiesz ze obijesz komus ryj na forum internetowym staniesz sie idolem nastolatek.

Wiesz czym sie roznimy? To nie mnie hunci polowa kyry , nie ja lize dupe kazdemu i nie ja jestem posmiewiskiem serwa.

Pzdr.

Aby nie wnosic offtopu
13:0 dzis ;)

A Zaczelo sie tak niewinnie w thais gdy Smiley~ bili Noob chary Szwedow ;)

No masz racje zgasilem mnie jak samskurwysyn ;(
A mnie jebie co on pisze. Bo nie ja prosilem zeby wejsc do ygo academy tylko silveris sie mnie pytal to na co tu odpowiadac e?
Zwisa mi to kto cie hunci wiec po co to piszesz.
Dalej masz zamiar ciagnac te swoje glupie teksty? :)
Nie chce nawet rozmyslac ile ty masz lat bo po twoim stylu pisania to nie mozesz miec za wiele :)
Dobra koniec dyskutowania ;)

Pozdrawiam ;]

Numenorian
05-05-2008, 16:41
Masskick :O

Kenes
05-05-2008, 19:53
Masskick :O

Tylko nie mow ze znowu sie zaczna mass kicki... Rozpatrywales moze tego eventa na lota? ;)

Numenorian
05-05-2008, 20:06
Tylko nie mow ze znowu sie zaczna mass kicki... Rozpatrywales moze tego eventa na lota? ;)

Niezbyt bo quary cały czas zajęte :/

Kenes
05-05-2008, 20:47
Niezbyt bo quary cały czas zajęte :/

Ja bym clothy pozbieral ale nie gram.
Niechce mi sie juz,ten swiat jest nudny.
Sam rozumiesz dobrze ;)
Walczysz,placisz i tak padasz no ale niestety.
Na ob niechce mi sie chodzic bo co zrobie 118ek. Tzw. Zywe mieso.
No ale kit z tym moze przez lato znajde czas na Exp.

P.S
Co sie dzialo wczoraj ze tyle ppl z RoD padlo ?

thoro
06-05-2008, 09:49
Nova rozwalila Aldore na Kyrze. Proste co nie?

Exodus
06-05-2008, 14:43
Gz, smieszy mnie troche ostanio bylo battle 13 :0 dla geddow uja ludzie o tym
pisali, teraz wygrali ci drudzy 15:10 czy w sumie nie znam w fragow i wszyscy podnieta i posty "buhauehauehuahuea orgazm hahahhaha". Troche to smieszne.

@Kenes
7.4

Kenes
06-05-2008, 17:23
Gz, smieszy mnie troche ostanio bylo battle 13 :0 dla geddow uja ludzie o tym
pisali, teraz wygrali ci drudzy 15:10 czy w sumie nie znam w fragow i wszyscy podnieta i posty "buhauehauehuahuea orgazm hahahhaha". Troche to smieszne.

Jedna rzecz. Nadmierna pewnosc siebie rowna sie z przegrana.
Jak gedd wygra raz to juz mysli ze wygra wszystko i jest zbyt pewny siebie i to jego zguba.
;)
Mam nadzieje ze RoD wygra ;)

Dwik
06-05-2008, 18:41
Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana.
Choćby nie wiem jak Gedd (a dokładniej już nie gedd) się starał to zawsze w ekipie znajdą się osoby które coś spieprzą. Wytrzebiony team zaczyna się sypać. W sumie porażka 18:10 to nie aż taka masakra, jednak śmierć liderów maluje już się odrobinę gorzej. Mimo wszystko to RoD dostaje bardziej po dupsku i musi się bawić w sneak'i i kombinować na lewo i prawo. Dodatkowo warto zauważyć że pare osób z RoDu złapało bana na tej opence (głupota czy brak skilla) co osłabi w pewien sposób zespół ;)

Kenes
06-05-2008, 19:12
Choćby nie wiem jak Gedd (a dokładniej już nie gedd) się starał to zawsze w ekipie znajdą się osoby które coś spieprzą. Wytrzebiony team zaczyna się sypać. W sumie porażka 18:10 to nie aż taka masakra, jednak śmierć liderów maluje już się odrobinę gorzej. Mimo wszystko to RoD dostaje bardziej po dupsku i musi się bawić w sneak'i i kombinować na lewo i prawo. Dodatkowo warto zauważyć że pare osób z RoDu złapało bana na tej opence (głupota czy brak skilla) co osłabi w pewien sposób zespół ;)

Z tymi banami to troche przesadziles. Bez przesady to az tak nie oslabi team ;]
Liczy sie pvp a raczej dobre uzycia hot keya ;)
Ktos z was chcialby wrocic do tibi 7.6 ? bo ja sie na to pisze ;)
Czytal z was ktos nowinke z tibi.com? Tibia.pl juz nie jest support fansite.
Przesadzaja no ale coz widac ze Niemcy nawet w grze musza odreagowac na polakach. ;p

May 06 2008 - Tibia.pl not supported anymore! Even though we have asked them ...
Tibia.pl not supported anymore! Even though we have asked them several times to remove links that lead to illegal websites, they refused to do so. Please note that it is no longer allowed to post links to tibia.pl.

MatrinPlayerKiller
07-05-2008, 18:31
thomonix kataruso yorbbi i paru ss'u
FREE

Ciekawe czy uznali ze wojna niema juz sensu czy cos innego planują przy tymczasowym freedom

MatrinPlayerKiller
07-05-2008, 19:29
FREE

Ciekawe czy uznali ze wojna niema juz sensu czy cos innego planują przy tymczasowym freedom

acid22
08-05-2008, 10:57
oprócz banowania wszystkiego co się da nic ciekawego się narazie nie dzieje

Kenes
08-05-2008, 19:53
FREE

Wiem xd
Smieszne dla mnie no ale bywa.
Ja bym zadnej ob nie opuscil gdyby nie pan hacker aka stypi.
Ale mniejsza o to ;) i tak gram dla zabawy a ,ze nie ktorzy probuja mnie tego pozbawic to ich sprawa ;]
I tak wkoncu wroce.
Sc sie bawi w banowanie,smieszni sa no ale coz.
Tak samo jak hackowali mnie czy niejakiego Damian de'fire i Elfoy.
Tak to jest jak sie wygrac nie umie bo to cipki z 0 pvp ;) nawet hoty wciskac nie potrafia.
Pozdrawiam.

Kenes
08-05-2008, 19:58
oprócz banowania wszystkiego co się da nic ciekawego się narazie nie dzieje

Co sie da czy kogo sie da? :)
Rozrozniaj rzeczy od osob.
A dokladniej to osoby z RoD i ich pomocnikow ;)
Mnie chcieli zrokowac ale sie nie dalem ;)
Teraz musze zmienic ip etc. Ale to nie ma problemu bo i tak gram dla zabawy a narazie trzeba odpoczac ;) W lato wroce.

Dwik
08-05-2008, 22:57
Nie popełniać głupich błędów i nie ma powodu do banowania. Za darmo to w ryj można dostać, na bana trzeba zasłużyć.

Kenes
08-05-2008, 23:33
Nie popełniać głupich błędów i nie ma powodu do banowania. Za darmo to w ryj można dostać, na bana trzeba zasłużyć.

Widac malo wiesz na temat tych banow,radze sie 'doinformowac' a pozniej pisac.

Exodus
09-05-2008, 10:34
Jestem pewien, ze kazdy z nich zasluzyl na bana.

Dwik
09-05-2008, 11:53
Widac malo wiesz na temat tych banow,radze sie 'doinformowac' a pozniej pisac.
Wiem z pewnością wystarczająco aby się na ten temat wypowiadać.
Gwoli ścisłości, większość z nich zaslużyła na bana:

Teraxul - wcześniej grał nim Niemiec obecnie jakiś typ ze Szwecji z Novej
Ervelio - z tego co mi wiadomo użyczany na wojny chłopcom z Novej
Moothonost - inny owner (?)/użyczanie postaci
Nonix Dark - oczywisty ban za jakąś idiotyczną wypowiedź/comment
Tetro Aurelius - char wypożyczany do walki
Shine Falcom - j/w

Nie mówię że DE & SC jest święte, oni również stosują praktykę dzielenia konta, w szczególności podczas openek etc. Jednak gracze z RoD nie potrafią tego udowodnić i tu leży ich strata. Dodatkowo przy takiej liczbie banów zgodnie z gamemaster reference, GM powinien skonsultować swoją decyzję na specjalnym forum Gamemasterów.

Pawlos II
09-05-2008, 14:36

Shine Falcom - j/w

Nie mówię że DE & SC jest święte, oni również stosują praktykę dzielenia konta, w szczególności podczas openek etc. Jednak gracze z RoD nie potrafią tego udowodnić i tu leży ich strata. Dodatkowo przy takiej liczbie banów zgodnie z gamemaster reference, GM powinien skonsultować swoją decyzję na specjalnym forum Gamemasterów.

Kochany Dwiku jeżeli (Insulting statement in a letter, dated 11 Nov 2007) to jest za "jakąś idotyczna wypowiedź lub comment" to połowa z DE byłaby juz deleted.

Dwik
09-05-2008, 15:23
Heheh racja teraz ty grasz Nonixem :P No niestety jak widzisz kupowanie charów ma swoje zalety i wady. Widocznie jakiś z ownerów zabezpieczył się w ten sposób i przygotował liścik o charakterze ofensywnym. Nic na to nie poradzisz, stara jak swiat praktyka. Widocznie liscik wpadl w niepowolane rece i jest zonk. Generalnie ciezko w ogole pisac jakies zazalenia w tej sprawie gdyz wina jest oczywista, a piszac cos w stylu "it was previous owner" narazasz sie na dodatkowego bana ;)

Piszac idiotyczna wypowiedz lub comment mam na mysli cos co zrobil Xarantiel, gdy napisal jakies suck my cock you bitch etc. Czysta glupota, CipSoft nie rozumie znaczenia ironi/sarkazmu. Sam mialem z tego powody 2 razy bana za account sharing. Trzeba wazyc slowa, tyle.

Kenes
09-05-2008, 17:25

Shine Falcom - j/w

Nie mowmy lepiej o DE i SC bo oni to przeginaja ale tak to jest jak sie ma 0 pvp.
No ale coz ich strata tak to moga koledzy z Aldory ogladac jak sie pada ;)
Pewna osoba zna GM-a czy cos takiego i z tad te 'oczywiste bany'
Wiesz z sharowaniem kont to moze i sharuja ale jak by mieli znajomego wsrod gm czy cm to tez by im dali fakty dotyczace DE i SC. Bo np. Wyslj email do CIP-softu to napewno cos zrobia z tym ze ktos sharuje ;) ale jak sie ma znajomego pokaze mu sie jakies rzeczy on uzyje te fakty i tyle.
Niestety nie ktorzy umieja grac i pogodzic sie z przegrana a nie ktorzy nie i szukaja roznych rzeczy by zniszczyc czyjas wygrana ;) A tym bardziej SC szuka 'hackow' 'banow' etc.
Zreszta chyba cala Kyra wie ze oni nie nadaja sie do gry w Tibie.
Pvp=0
Exp=0 bo ciagle boty
Nie rozumiem wiec po co graja skoro nic nie robia...

Exodus
09-05-2008, 23:50
Nie mowmy lepiej o DE i SC bo oni to przeginaja ale tak to jest jak sie ma 0 pvp.
No ale coz ich strata tak to moga koledzy z Aldory ogladac jak sie pada ;)
Pewna osoba zna GM-a czy cos takiego i z tad te 'oczywiste bany'
Wiesz z sharowaniem kont to moze i sharuja ale jak by mieli znajomego wsrod gm czy cm to tez by im dali fakty dotyczace DE i SC. Bo np. Wyslj email do CIP-softu to napewno cos zrobia z tym ze ktos sharuje ;) ale jak sie ma znajomego pokaze mu sie jakies rzeczy on uzyje te fakty i tyle.
Niestety nie ktorzy umieja grac i pogodzic sie z przegrana a nie ktorzy nie i szukaja roznych rzeczy by zniszczyc czyjas wygrana ;) A tym bardziej SC szuka 'hackow' 'banow' etc.
Zreszta chyba cala Kyra wie ze oni nie nadaja sie do gry w Tibie.
Pvp=0
Exp=0 bo ciagle boty
Nie rozumiem wiec po co graja skoro nic nie robia...

po ch tak pjerd , jak wiadomo cala kyra ( w sumei szwedy chyba bardziej) to nooby, ktore nigdy nie potrafia sie pogodzic z porazka. Nie wiem po co siejesz propagande ze tylko SC itd to nooby nie umiejace grac, skoro twoja gildia nie jest lepsza.

Pawlos II
10-05-2008, 00:18
po ch tak pjerd , jak wiadomo cala kyra ( w sumei szwedy chyba bardziej) to nooby, ktore nigdy nie potrafia sie pogodzic z porazka. Nie wiem po co siejesz propagande ze tylko SC itd to nooby nie umiejace grac, skoro twoja gildia nie jest lepsza.

SC dużo razy pokazało swoje pvp :) w walce :)

Kenes
10-05-2008, 00:26
SC dużo razy pokazało swoje pvp :) w walce :)

No wlasnie ;)
Dziekuje ze odpowiedziales za mnie ;p
Pamietasz moze postac Danshey? ;] Taki znajomy z miasta nim gral jak dobrze pamietam to Szymiel.
A ty kim grasz/grales? :)

A i drogi Exodus.
Dla twojej swiadomosci to ja nie mam gildi ;) sprawdz a pozniej gadaj ;)

Prowo'kator
11-05-2008, 00:44
No wlasnie ;)
Dziekuje ze odpowiedziales za mnie ;p
Pamietasz moze postac Danshey? ;] Taki znajomy z miasta nim gral jak dobrze pamietam to Szymiel.
A ty kim grasz/grales? :)

A i drogi Exodus.
Dla twojej swiadomosci to ja nie mam gildi ;) sprawdz a pozniej gadaj ;)

Ehh patrze rozbrykales sie na forum ale szkoda ze tylko na forum;]

Kenes
11-05-2008, 01:25
Ehh patrze rozbrykales sie na forum ale szkoda ze tylko na forum;]

Ja tylko odpisuje ;)
No niestety ale nie gram ;) I nie zaluje ale nie boj sie kiedys wroce ;)
Mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie zobaczymy ;]

P.S : ty na forum nie potrafisz pisac a na ob też coś ci nie wychodzi,nawet s*******anie,zapytaj sie o korepetycje kogos z SC ;)

Prowo'kator
11-05-2008, 07:21
Ja tylko odpisuje ;)
No niestety ale nie gram ;) I nie zaluje ale nie boj sie kiedys wroce ;)
Mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie zobaczymy ;]

P.S : ty na forum nie potrafisz pisac a na ob też coś ci nie wychodzi,nawet s*******anie,zapytaj sie o korepetycje kogos z SC ;)

Mozesz dokladnie okreslic swoja odpowiedz bo niebardzo wiem oco Ci chodzi ale nic Ty masz swoj swiat,swoje kredki na Tym forum.

MatrinPlayerKiller
11-05-2008, 10:27
przypuszczam ze chodzilo mu oto że?:

-nie umiesz wypowiadać sie na forum
-nie idzie ci walka na open'ach (agree)
-nawet s*******anie ci nie wychodzi
-I powinienes wziasc korki od kogos z SC (chodzi o wyzej wymienione punkty)

XD

A co do tematu wojny to wczoraj nie miało być opena, wiec niewiem czemu wszystkie nubki placzą "o ja czikens z tych rodów" Mysle ze dzisiaj juz sie cos odbędzie, jednak nie liczylbym na Bóg wie jaki open i czy w ogole bedzie poniewaz RoD objelo dosyc dobrą strategie ze gatherują sie, i czekaja 30min na tamtych, max 1h po to aby nie zdązyli zebrac aldorianczyków i fagasów z furory;p bo open RoD vs reszta swiata (swiatów) niema za duzego sensu xd
a co do fragów, to padaja jakies mniejsze lvle w sumie codziennie dzis w nocy z 2 osoby z smiley face 70+ siadly
i ktos z Heroes dev~~ :p

emaema

Eabbol
11-05-2008, 10:37

XD

A co do tematu wojny to wczoraj nie miało być opena, wiec niewiem czemu wszystkie nubki placzą "o ja czikens z tych rodów" Mysle ze dzisiaj juz sie cos odbędzie, jednak nie liczylbym na Bóg wie jaki open i czy w ogole bedzie poniewaz RoD objelo dosyc dobrą strategie ze gatherują sie, i czekaja 30min na tamtych, max 1h po to aby nie zdązyli zebrac aldorianczyków i fagasów z furory;p bo open RoD vs reszta swiata (swiatów) niema za duzego sensu xd
a co do fragów, to padaja jakies mniejsze lvle w sumie codziennie dzis w nocy z 2 osoby z smiley face 70+ siadly

emaema

a kto dowodzi szwedami? niejaki Bsp z novej?

MatrinPlayerKiller
11-05-2008, 11:39
to zalezy
Shyan lepiej sie spisuje jako commander;p (gra juffsem)
praktycznie w 3/4 openów ktorych shyan dowodzil to bromma team itp wygrywał, ajezeli przegrywal to nie znacznie

bsp jako commander srednio ale bez zażutów;p Tylko ze przez jego plan ktorego nie zrozumiala polowa os na vent , Rod przejebal ten najwiekszy open ;d bo pobiegli do defence w 2 rozne meisjca a wiadomo jak to sie konczy xd

shyan jeszcze dowodzil za czasów FG .. To byly wojny ;ddd wtedy jeszcze
Swe + Geddy, potęzni itp vs zenek i reszta polakow hajt lef
zajebiscie openy wygladaly, 25 z fg na 50 z Mo murda/wiw
i itak zawsze wpierdol MM dostawalo nawet po 30 fragów + na jednym battlu z czego FG tracilo max 2-3 os a wszystko dzieki commanderowaniu, zenek zazwyczaj nimi dowodzil a kiedy padl to juz nikt sie nie odzywal i bylo run far away xd
mam jeszcze zachowane filmiki z tego okresu, i 2 Wmv zrobione przez olika i zenka xd Jakby ktos chcial moge zahostować w sumie:p

szwagiereczek
11-05-2008, 17:07
Zenek nigdy nami nie dowodził.

Exodus
11-05-2008, 17:22
Mysle ze dzisiaj juz sie cos odbędzie, jednak nie liczylbym na Bóg wie jaki open i czy w ogole bedzie poniewaz RoD objelo dosyc dobrą strategie ze gatherują sie, i czekaja 30min na tamtych, max 1h po to aby nie zdązyli zebrac aldorianczyków i fagasów z furory;p bo open RoD vs reszta swiata (swiatów) niema za duzego sensu xd

Czyli wy zbieracie noob chary caly team ready i dajecie im czas 30 minut zeby wyszli w mniej osob bez zadnego nub chara, dobrze zrozumialem?

@V
btw. Ja jestem neutralny i nie mam nic wspolnego z zadna ze stron. Na kyrze juz nie gram, ale dalej sie nia interesuje. A i nicku nie podawaj, ja kiedys podalem to po mnie wpadali co 2 dzień xD

MatrinPlayerKiller
11-05-2008, 18:22
stary
tak szczerze to na noobcharach w Rod moze z 10 os chodzi i to jakies friendsy same ,reszta to gapie albo nie udolnie blokujący swoich fagasy z furor aldor i innych kurwa cyrków na kólkach
a mi sie kurwa wydaje ze u was z czasem wazniejszy staje sie Noob team od Mage team^^
bez jaj :P napisales "bez zadnego nuubchara.."? Yyy jakby obsadzić drugich ownerów charów, to mielibyscie z 20 :<
pozatym was jest wpizdu wiecej,przy full team na full team, Takze nawet jezeli wyjdziecie oslabieni to bedzie was porównywalnie duzo,ale dobrze Wiesz ze tu nie chodzi o liczbe graczy,tylko o to zeby ktoś inteligentny z aldory wami pokierował bo tak to dupa wpierdol do lochu :( i trzeba przyznac ze na kyrze jest tak iż jezeli ktos zacznie prowadzic to zaraz znajdzie sie stado przydupasów 100lvi co bedą pomagać w wojnie zeby potem nie miec problemow z nową wladzą, a jezeli cos idzie nie tak to wycofuja sie i "No co ty ja pomagalem?gdzie tam :O"

@up~~ ta sory nie zenek tylko jakis inny szefuncio nawet niewnikam
liczy sie to co dalej i wczesniej napisalem :X

Kenes
11-05-2008, 18:38
stary
tak szczerze to na noobcharach w Rod moze z 10 os chodzi i to jakies friendsy same ,reszta to gapie albo nie udolnie blokujący swoich fagasy z furor aldor i innych kurwa cyrków na kólkach
a mi sie kurwa wydaje ze u was z czasem wazniejszy staje sie Noob team od Mage team^^
bez jaj :P napisales "bez zadnego nuubchara.."? Yyy jakby obsadzić drugich ownerów charów, to mielibyscie z 20 :<
pozatym was jest wpizdu wiecej,przy full team na full team, Takze nawet jezeli wyjdziecie oslabieni to bedzie was porównywalnie duzo,ale dobrze Wiesz ze tu nie chodzi o liczbe graczy,tylko o to zeby ktoś inteligentny z aldory wami pokierował bo tak to dupa wpierdol do lochu :( i trzeba przyznac ze na kyrze jest tak iż jezeli ktos zacznie prowadzic to zaraz znajdzie sie stado przydupasów 100lvi co bedą pomagać w wojnie zeby potem nie miec problemow z nową wladzą, a jezeli cos idzie nie tak to wycofuja sie i "No co ty ja pomagalem?gdzie tam :O"

@up~~ ta sory nie zenek tylko jakis inny szefuncio nawet niewnikam
liczy sie to co dalej i wczesniej napisalem :X

Cała prawda ;)

Gedd
11-05-2008, 18:47
to zalezy
praktycznie w 3/4 openów ktorych shyan dowodzil to bromma team itp wygrywał, ajezeli przegrywal to nie znacznie

bsp jako commander srednio ale bez zażutów;p Tylko ze przez jego plan ktorego nie zrozumiala polowa os na vent , Rod przejebal ten najwiekszy open ;d bo pobiegli do defence w 2 rozne meisjca a wiadomo jak to sie konczy xd

i itak zawsze wpierdol MM dostawalo nawet po 30 fragów + na jednym battlu z czego FG tracilo max 2-3 os a wszystko dzieki commanderowaniu, zenek zazwyczaj nimi dowodzil a kiedy padl to juz nikt sie nie odzywal i bylo run far away xd
mam jeszcze zachowane filmiki z tego okresu, i 2 Wmv zrobione przez olika i zenka xd Jakby ktos chcial moge zahostować w sumie:p

oh, jakis ty poinformowany. szkoda ze nigdy nie byles na vencie zadnej ze stron

Kenes
11-05-2008, 19:23
oh, jakis ty poinformowany. szkoda ze nigdy nie byles na vencie zadnej ze stron

Niezly jestes,myslisz ze pogadasz z kims na vencie to juz twoj kumpel? ;)
Widac dla ciebie tylko vent sie liczy.

Prowo'kator
11-05-2008, 19:33

XD

emaema

No to panie madry powiedz mi kiedy ja z opena ucieklem ;o
A Ty tak wypowiadasz sie na tym forum a dalej nicku podac niechcesz ,ciekawe dlaczego:>

MatrinPlayerKiller
11-05-2008, 20:14
nie podam nicku bo nie mam wlasnego chara puki co ,no cóż
na ostatnim openie gralem 80msem ktorego nicku nie podam bo nie jest moj,
ale gdy jakis bede mial na dluzej to napewno dam znać, bedziecie mogli mnie zOWNWOAFć :p

@geddzio
nie denerfuj sie,spokojna twoja rozczocharana ze bylem na ventach obu stron swego czasu za mlodej kyry :S

@sir apokacostam
stary nie wdzialem cie nigdy rushującego na openie, pozatym na twoim miejscu wziolbym itemy na noobchara,najta zamienil na 70 sorka i sie bawil , bo tak to biegasz jak miesą jezeli niemasz 160+ lv kinem

Kenes
11-05-2008, 21:33
nie podam nicku bo nie mam wlasnego chara puki co ,no cóż
na ostatnim openie gralem 80msem ktorego nicku nie podam bo nie jest moj,
ale gdy jakis bede mial na dluzej to napewno dam znać, bedziecie mogli mnie zOWNWOAFć :p

@geddzio
nie denerfuj sie,spokojna twoja rozczocharana ze bylem na ventach obu stron swego czasu za mlodej kyry :S

@sir apokacostam
stary nie wdzialem cie nigdy rushującego na openie, pozatym na twoim miejscu wziolbym itemy na noobchara,najta zamienil na 70 sorka i sie bawil , bo tak to biegasz jak miesą jezeli niemasz 160+ lv kinem

No juz nie przesadzaj mamy na kinach swoje magiczne exori hur xD
Choc w tym szansa na wbicie fraga jest 1 na 100
No moze z exori gran podbic to tylko to i nic wiecej.
Jak bys mial jakiegos 70 + lvlka na wymiane oczywiscie nie ek to mozemy sie ugadac kiedys tam.
Mialem 123 rp ale wbilem bana na deleted bo chcial koles wywalowac xd
A dla mnie to tylko gra i zal wcale go mi nie bylo ;)

MatrinPlayerKiller
11-05-2008, 21:46
ek nie jest w cenie...
300zl i masz 100+ ek
a za 100 sorka?700+?800?+;p
do nastepnego up'a?;s

z3n3k
11-05-2008, 23:27
to zalezy

Jebnij się w łeb. Nie wiem kim jesteś i to chyba lepiej dla ciebie, bo za te głupoty które wypisujesz na tym śmiesznym forum byś już nie wszedł na "nasze" vent (o ile w ogóle masz tam wstęp)... Mm ja zrobiłem film wmv? Dobrze wiedziec. Jeszcze jakies newsy?

Elvvons
11-05-2008, 23:49
Almighty Znk "wlaczyl agreche"

goog
12-05-2008, 09:26
(...) i trzeba przyznac ze na kyrze jest tak iż jezeli ktos zacznie prowadzic to zaraz znajdzie sie stado przydupasów 100lvi co bedą pomagać w wojnie zeby potem nie miec problemow z nową wladzą, a jezeli cos idzie nie tak to wycofuja sie i "No co ty ja pomagalem?gdzie tam :O" (...)

Nie lubię cię gościu, ale tu muszę się z tobą zgodzić, przerażająco dużo dzieciaków tak robi :S
że aż (jak to się mówi) żal.
ek nie jest w cenie...
300zl i masz 100+ ek
do nastepnego up'a?;s
700+?800?+ chodzi ci o ZŁ? :o
Coś nie wydaje mi się, za dużo.

Pablofon
12-05-2008, 11:31
Co sie da czy kogo sie da? :)
Rozrozniaj rzeczy od osob.
A dokladniej to osoby z RoD i ich pomocnikow ;)
Mnie chcieli zrokowac ale sie nie dalem ;)
Teraz musze zmienic ip etc. Ale to nie ma problemu bo i tak gram dla zabawy a narazie trzeba odpoczac ;) W lato wroce.

No nie wyszło Ci, bo nie nazwałbym np Teraxula osobą tylko pixelami, czyli w konsekwencji rzeczą, wiec jako to już powiedziałes: 'Rozróżniaj ludzi od rzeczy.'

to zalezy

1. Zarzutów przez er zet
2. O ile sie nie myle to podczas wojny, gdy istniała FG, Zenek był ze szwedami.
3. WiW nigdy nie przegrało 3:30. Zdarzyło sie bodajże 2 razy razy, że przegrali 2:20 ~ i to było pod logiem innej gildii.

ek nie jest w cenie...
300zl i masz 100+ ek
do nastepnego up'a?;s

za 400 złotych mogę Tobie załatwić 100 maga, a jak masz 1000 zł to sprzedam Ci Masoja.

Exodus
12-05-2008, 12:23
@up
Duza roznica te 600 zl jak na 35 lvli, taki 135 ms teraz chodzi pewnie max 700

Kenes
12-05-2008, 15:12
@up
Duza roznica te 600 zl jak na 35 lvli, taki 135 ms teraz chodzi pewnie max 700

Nie wiem czy dobrze widzialem ale zanim tetro zalapal bana to chyba mial byc sprzedany na allegro bodajze za 700 zl czy 800zl.

Gedd
12-05-2008, 18:35
Jebnij się w łeb. Nie wiem kim jesteś i to chyba lepiej dla ciebie, bo za te głupoty które wypisujesz na tym śmiesznym forum byś już nie wszedł na "nasze" vent (o ile w ogóle masz tam wstęp)... Mm ja zrobiłem film wmv? Dobrze wiedziec. Jeszcze jakies newsy?

cze bartek ;d
dzis mi w rl powiedzial typ od was z gildi ze ten matrin to u was na vencie ze dwa razy byl, i ze podobno go w rl widzialem kiedys ;d to pewnie jakis od ogunow ziomal

@dół

niewiem czy wiesz ziomal, ale struka i phiry sa akurat w jednej druzynie z tzw "polakami", ale milo ze zyczysz im powodzenia!

szczerkos
13-05-2008, 15:19
Możecie pozdrowić ode mnie tych hiszpańskich leszczy - struka i royal phiro...no do struka jeszcze mam jakiś tam szacunek ale phiro to jeden wielki paaowiec. No ale jak oni to powiedzieli, szwedzi Paauja, to i oni będą.

Powodzenia na wojnie PL o/

Numenorian
13-05-2008, 15:31
@up

zabrali ci plate seta?

thoro
13-05-2008, 15:45

Ale zawiało grozą :]
Jak ja lubie kozaków przez szklana szybe ;p
Zablokuje Cie na vent !!!!!!! Nie bede juz z toba klikal na GG!!!!!
Zobaczymy jeszcze!

Buaahah kurwa nie moge :D

z3n3k
13-05-2008, 22:40
Ale zawiało grozą :]
Jak ja lubie kozaków przez szklana szybe ;p
Zablokuje Cie na vent !!!!!!! Nie bede juz z toba klikal na GG!!!!!
Zobaczymy jeszcze!

Buaahah kurwa nie moge :D

Poprostu śmieszy mnie to, że ktoś wypowiada sie o sprawach o których nie ma pojęcia.. A to co ty sobie o tym myślisz to mnie ch** interesuje.

@Gedd

Nice, masz dobrych informatorów xD! ale ja i tak nie wiem kto to =PP

Gedd
13-05-2008, 23:05
ja tez nie, ale jak sie dowiem to ci powiem ok? :*kc

szczerkos
14-05-2008, 00:36
@up

zabrali ci plate seta?

nie, chcieli bohy ale nie dałem bo miałem aola i za to mam hunta. żal.iraq

pozdro dla twojego ironicznego poczucia humorku ;)

thoro
14-05-2008, 19:54
Poprostu śmieszy mnie to, że ktoś wypowiada sie o sprawach o których nie ma pojęcia.. A to co ty sobie o tym myślisz to mnie ch** interesuje.

@Gedd

Nice, masz dobrych informatorów xD! ale ja i tak nie wiem kto to =PP

Nie musi cie to interesowac ale skoro wypowiadasz się na publicznym forum to ja mam prawo sie z ciebie posmiac. pozdro ;]

Prowo'kator
14-05-2008, 22:58
@MatrinPlayerKiller

Jakos teraz ucichles na forum Ciekawe dlaczego:>

thoro
15-05-2008, 15:56
Mesmeroo
http://allegro.pl/item364832646_tibia_super_170_rp_kyra_okazja_.html

postac ma wielu przyjaciol, [...] nie byla i nie jest huntowana, zadnych dlugow ani nic :D

MatrinPlayerKiller
15-05-2008, 16:27
ucichlem bo mam zaliczenia , spoko uaktywnie sie w czerwcu

a co do tego kim jestem
to wystarczy to co gedzio powiedzial
trafiony :(

w sumei bylem tylko na pierwszej wojnie,teraz jestem duchowo :(

Numenorian
15-05-2008, 22:01
A tak kozakujesz :P

Kenes
15-05-2008, 23:32
A tak kozakujesz :P

A ty sie tak dajesz :( bump

szczerkos
16-05-2008, 11:03
@Gedd

wiem, ze sa, ale ja zycze powodzenia dokladnie polakom a nie hiszpanom mimo ze sa w jednej druzynie :P

Elvvons
16-05-2008, 14:33
"mimo ze sa w jednej druzynie "

Hmm?

Exodus
17-05-2008, 14:07
no to teraz ŻOB bedzie rzadzila

Kenes
17-05-2008, 23:14
Co sie wogole teraz dzieje na kyrze?
Moze ktos napisac xd?

MatrinPlayerKiller
18-05-2008, 09:26
Bona fide ma wojne z beach boys?
czyli swe z hiszpanami? vs polacy?
RoD neutral?
Nil desperandum neutral?
Heroes devision neutral?

lol takie rzeczy tylko na kyrze
w 1 dzien taki obrót sprawy , niech ktos kto jest w temacie napisze jakies szczególy, bo widze ze zaczelo sie od zgonu jinxza

thoro
18-05-2008, 11:02
Czyli lipa, stypa i nuda.
Ale to sie zmieni, taki uklad po prostu nie moze wytrzymac dlugo ;D

Kenes
18-05-2008, 13:11
Bona fide ma wojne z beach boys?
czyli swe z hiszpanami? vs polacy?
RoD neutral?
Nil desperandum neutral?
Heroes devision neutral?

lol takie rzeczy tylko na kyrze
w 1 dzien taki obrót sprawy , niech ktos kto jest w temacie napisze jakies szczególy, bo widze ze zaczelo sie od zgonu jinxza

Co fakt to fakt takie rzeczy to tylko na kyrze ...
Pierdolenie ze zawsze razem...
Hiszpanie to cioty i nigdy bym im nie pomogl ...

Elvvons
18-05-2008, 13:19
@Kenes , bylbys ostatnia osoba ktora poprosiliby o pomoc

Rod - Neutral

Poprostu Rod sie podzieliło na ludzi ktorzy chca walczyc i ów ludzie zrobili Beachboys do ktorych doszlo Smiley Face i SC ktorzy teraz prowadza war przeciwko Bona Fide

Popraw mnie ktos w razie bledu

Kenes
18-05-2008, 14:32
@Kenes , bylbys ostatnia osoba ktora poprosiliby o pomoc

Rod - Neutral

Poprostu Rod sie podzieliło na ludzi ktorzy chca walczyc i ów ludzie zrobili Beachboys do ktorych doszlo Smiley Face i SC ktorzy teraz prowadza war przeciwko Bona Fide

Popraw mnie ktos w razie bledu

Skoncz juz z tym do*******aniem bo pierdolisz jak sam chuj wie kims byl.
Nie madrz sie bo glupich zabraknie
pozdro

Gedd
18-05-2008, 14:55
Skoncz juz z tym do*******aniem bo pierdolisz jak sam chuj wie kims byl.
Nie madrz sie bo glupich zabraknie
pozdro

ej ale on ma racje xd

Kenes
18-05-2008, 15:09
ej ale on ma racje xd

Ja tylko mowie ze nigdy bym do SC nie dolaczyl.
A ten cwaniaczek pisze jakies farmazony ;)

MatrinPlayerKiller
19-05-2008, 12:15
kenes
mysle ze jakbys byl w RoDzie i powiedzieliby ze SC dołącza do RoDu, to nie odszedlbys ^^
tak samo jakbys byl w rodzie i rod powiedzialby "idziemy do beachboys, ...poszedlbys ^^ jestem 100% pewien xd

Eabbol
19-05-2008, 12:28
i tu pojawia sie pytanie co by Kenes zrobił jakby powiedzieli mu ze ma skoczyc z mostu.

Kenes
19-05-2008, 17:21
kenes
mysle ze jakbys byl w RoDzie i powiedzieliby ze SC dołącza do RoDu, to nie odszedlbys ^^
tak samo jakbys byl w rodzie i rod powiedzialby "idziemy do beachboys, ...poszedlbys ^^ jestem 100% pewien xd

Nieee xd
Wtedy powiedzialbym ze jestem neutral xd
I jak by wrocilo do normy i cos sie zmienilo to bym wrocil do war ;p
A na kyrze co chwile sie cos zmienia wiec z tym nie problem ;)

vivatoholinekso
20-05-2008, 14:35
http://images23.fotosik.pl/215/386602a54ff7a337.jpg (www.fotosik.pl)

hahah natron zeia ze smiley face macie tego rudego frajera !!!

Mowilem zebys nie kozaczyl (jesli to czytasz)

acid22
20-05-2008, 14:38
AAAAHAHAAHHAAHHAHA own3d xDDDD

Jovere'xik
20-05-2008, 18:41
nice foto xD

Exodus
20-05-2008, 22:21
Powstawiajcie odrazu swoje fotki, najlepiej tez robione z nienacka itd. Jak was tak to bawi, nie znam goscia. Wyglad ma przecietny, nie wiem co w tym tak smiesznego.

MatrinPlayerKiller
21-05-2008, 10:51
mialem pisac to samo co exodus : p

Bloody'Lady
21-05-2008, 15:01
Foto nic nadzwyczajnego pospolity żydek...

Kenes
21-05-2008, 17:15
Foto nic nadzwyczajnego pospolity żydek...

a kto ty? ;o

Prowo'kator
21-05-2008, 21:07
a kto ty? ;o

HahahaxDDDD

Elvvons
22-05-2008, 13:06
a kto ty? ;o

Widze ze twoj iloraz inteligencji nie jest az tak wygorowany by sie domyslic wiec odpowiem ci na twym poziomie

"Twoj stary"

Kenes
22-05-2008, 17:28
Widze ze twoj iloraz inteligencji nie jest az tak wygorowany by sie domyslic wiec odpowiem ci na twym poziomie

"Twoj stary"

Za to ja odpowiem ci na twoim poziomie.
Jestes tepy jak kant gowna,fajnie?

To ze ty kazdemu dupe lizesz to uwazasz ze ich znasz? Spoko ;)

cReativee
22-05-2008, 19:28
Za to ja odpowiem ci na twoim poziomie.
Jestes tepy jak kant gowna,fajnie?

To ze ty kazdemu dupe lizesz to uwazasz ze ich znasz? Spoko ;)

Kenes skończ pierdolić, nie widzisz idioto że każdy tu po Tobie jedzie. Niby jesteś wielki RETIRED a pierdolisz ciągle " co tam na kyrze ".

Kenes
22-05-2008, 21:27
Kenes skończ pierdolić, nie widzisz idioto że każdy tu po Tobie jedzie. Niby jesteś wielki RETIRED a pierdolisz ciągle " co tam na kyrze ".

Masz racje 'każdy' a po 2 nie zabronisz mi pisac tutaj wiec japa psie.
Daj nick z Kyry no chyba ze sie boisz takiego idioty jak ja ;>
Dobra kapciu koniec konwersacji ;)

Eabbol
22-05-2008, 22:19

a gdzie "a po 1" ?

Kenes
23-05-2008, 00:25
a gdzie "a po 1" ?

Sam nie wiem xd

z3n3k
23-05-2008, 17:48

Mm.. A ja moge Ci podac "nick z Kyry"?

Kenes
23-05-2008, 18:15

A ktos sie ciebie pytal? Wydaje mi sie ze nie ;)

Exodus
23-05-2008, 20:22

Podaj, ostatnio na filmiku Garl po szwedzku gadal. To kim ty grasz?

Roflcopter666
24-05-2008, 00:42
Alez ci Szwedzi sa waleczni:)

z3n3k
24-05-2008, 11:40
A ktos sie ciebie pytal? Wydaje mi sie ze nie ;)

Twojego pozwolenia napewno nie potrzebuje :<

Misiuuu
25-05-2008, 17:32
da sie grać na tym servie?

Prowo'kator
25-05-2008, 18:39

Nieda sie ...

thoro
27-05-2008, 15:20
Jak umiesz to sie da ;]

ebernardyn
27-05-2008, 21:02
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=122113

http://img291.imageshack.us/img291/9628/hahaxolonh2.jpg

Buahahahaha, Ahhahaha :D 8o

it's_me
29-05-2008, 09:19
to pewnie jakis od ogunow ziomal
lol, co zlego to og thuny xD

Heroes devision neutral?
omg! i jeszcze darkness slayer chcialo byc neutral. Dobrze ze najpotezniejsze gildie sie nie wlaczyly do tej wojny

Ja tylko mowie ze nigdy bym do SC nie dolaczyl.
jestes potem, i tak by cie nie chcieli

To dobrze ze nigdy nie wroci bo to oznacza neutralnosc. A jakby pomagal ktorejs stronie w wojnie to to jest natychmiastowa wygrana tej strony.

Podaj, ostatnio na filmiku Garl po szwedzku gadal. To kim ty grasz?
A to ciekawe wlasnie na kim gra od kad mu mootha zbanowali

nie

Gedd
29-05-2008, 16:35
lol, co zlego to og thuny xD

najnowsze info xd podobno to olaf ten gandamirowy XD

Pawlos II
29-05-2008, 17:29

Co tłuste to geddy..

Kenes
29-05-2008, 17:41
@up
Nie dosc ze tlusty to glupi

Niedlugo moze powiesz ze to twoj stary?

ebernardyn
31-05-2008, 14:43
@up
Nie dosc ze tlusty to glupi
Niedlugo moze powiesz ze to twoj stary?
Krzysiu kurwa robisz z siebie pośmiewisko i każdy z ciebie leje a ty tego nie widzisz, wyjdz stąd bo robisz z siebie większego idiotę niż jesteś. Kozaczysz a jesteś jedynie pionkiem. I nie zamierzam z tobą polemizować, nawet nie odpisuj na tego posta, a jeśli odpiszesz to pokażesz jakim można być debilem. :baby:

Kenes
31-05-2008, 15:17
Krzysiu kurwa robisz z siebie pośmiewisko i każdy z ciebie leje a ty tego nie widzisz, wyjdz stąd bo robisz z siebie większego idiotę niż jesteś. Kozaczysz a jesteś jedynie pionkiem. I nie zamierzam z tobą polemizować, nawet nie odpisuj na tego posta, a jeśli odpiszesz to pokażesz jakim można być debilem. :baby:

Nie bedzie mi taki pies mowic co mam robic. Pisz se co chcesz kozaku za monitora :)

P.S a ty kim jestes mastah? haha
Pokaz mi regulamin gdzie jest napisane ze : pionki nie moga pisac na forum ;> To ze takie pionki jak ty dupe liza to wiesz. Takie pizdy jak ty najwiecej pierdola na forach a wiec popierdol se troche wiecej bo ja leje na ciebie

Pawlos II
31-05-2008, 18:17

Widze ze musze pierwszy raz sie zgodzic z eber~
Kenes nie rob juz z siebie posmiewiska..

Kenes
31-05-2008, 19:09
Widze ze musze pierwszy raz sie zgodzic z eber~
Kenes nie rob juz z siebie posmiewiska..

Ta? a niby w jakim sensie robie z siebie posmiewisko ? Ze jakies 10 letnie dzieciaki wyzywaja mnie a ja odpisuje to posmiewisko? No w sumie jak lubisz

P.S : Mozesz na mnie najezdzac nie znajac mnie wogole a wysmiewajac za ekranu :) tak latwiej co nie ?

@down
Jezeli probujesz mnie wysmiac poprzez 'spamowales mi mojego prv asslickerze!!' to ci nie wychodzi bo nie przypominam sobie zebym komukolwiek dupe lizal. Ale twoj maly rozumek umie wkoncu wszystko powymyslac :)

z3n3k
31-05-2008, 22:23
Nie bedzie mi taki pies mowic co mam robic. Pisz se co chcesz kozaku za monitora :)

P.S a ty kim jestes mastah? haha
Pokaz mi regulamin gdzie jest napisane ze : pionki nie moga pisac na forum ;> To ze takie pionki jak ty dupe liza to wiesz. Takie pizdy jak ty najwiecej pierdola na forach a wiec popierdol se troche wiecej bo ja leje na ciebie

A Ty niby co takiego robisz oprócz pisania na tym forum? Bo z Kyry to znam Cię tylko jako przydupasa, który oprócz spamowania mojego prv nic nie robił.

Exodus
01-06-2008, 09:33
No Kenes, oni maja racje. Odpusc sobie.

Sergiej
01-06-2008, 12:04
A Ty niby co takiego robisz oprócz pisania na tym forum? Bo z Kyry to znam Cię tylko jako przydupasa, który oprócz spamowania mojego prv nic nie robił.

Nie to ze bronie Kenesa ale Zenek ty tez nie bądź taki pro ; D bo ty to umiesz tylko chary kupować :P

z3n3k
01-06-2008, 13:36
Nie to ze bronie Kenesa ale Zenek ty tez nie bądź taki pro ; D bo ty to umiesz tylko chary kupować :P

Yyyy bo?
A co do charów, to już ich nie mam.

it's_me
03-06-2008, 15:19
To ze takie pionki jak ty dupe liza to wiesz.
Ty za to nie lizales? Doszedles do lepszej strony i pisales wszedzie ze ty podazasz za Herineeyem.
Do tego jeszcze spamowales forum tym swoim angielskim zachowujac sie tak samo jak inny lizodup rod - pekaparia.

Ze jakies 10 letnie dzieciaki wyzywaja mnie a ja odpisuje to posmiewisko?
Tak, tym sie osmiesasz bo albo sie tego w ogole nie robi albo sie to robi inteligentnie.

to ci nie wychodzi bo nie przypominam sobie zebym komukolwiek dupe lizal.
Pewnie robiles to odruchowo gadajac z kazdym wyzszym lv.

A co do charów, to już ich nie mam
A co, mootha sprzedales?

Kenes
04-06-2008, 05:15
Hehe, zabawny jestes ale zamiast oceniac czyjas inteligencje to spojrz wpierw na swoja.

Eabbol
04-06-2008, 08:55
Hehe, zabawny jestes ale zamiast oceniac czyjas inteligencje to spojrz wpierw na swoja.

jest minimum 100 razy inteligentniejszy niż ty.

cReativee
04-06-2008, 15:35

Signed.:p:p:p:p

pCz
05-06-2008, 09:14
Signed.:p:p:p:p

with blood.

Kenes
05-06-2008, 12:00

Spox pisz sobie co chcesz skoro i tak mnie nie znasz :)
Twardy na forum ? Jak masz jakis problem do mnie to daj namiary.
Elo

Eabbol
05-06-2008, 14:33
Spox pisz sobie co chcesz skoro i tak mnie nie znasz :)
Twardy na forum ? Jak masz jakis problem do mnie to daj namiary.
Elo

Szamarzewskiego 3/17 Poznań

Haloren
06-06-2008, 01:53
"to daj namiary" - kozak Keness jesteś, na twoim miejscu zadzwoniłbym do ziomków z pracy (policja), oni na pewno Ci powiedzą.

thoro
06-06-2008, 19:02
Z3n3k nakupywal postaci a teraz, dla dobra ogolu, dla lepszej kyry i w rzeczywistosci dla was pooddawal postacie szwedom :D
Dobrze miec takiego zenka, no nie? :D
Ale no coz, kazdy swiat kogos takiego ma. Np na furorze jest Orzech, a na kyrze - zenek :D

it's_me
06-06-2008, 19:03
Moja jest strasznie niska a dowodem tego moze byc to, ze kloce sie z kims takim jak ty.

Jak masz jakis problem do mnie to daj namiary.
co pro z siebie robisz to nie mam pytan xD

szwagiereczek
08-06-2008, 11:18
Z3n3k nakupywal postaci a teraz, dla dobra ogolu, dla lepszej kyry i w rzeczywistosci dla was pooddawal postacie szwedom :D
Dobrze miec takiego zenka, no nie? :D
Ale no coz, kazdy swiat kogos takiego ma. Np na furorze jest Orzech, a na kyrze - zenek :D

Szczególnie, że Jinxz i Gimoon byłe chary Zenka są przeciwko niemu w wojnie a Nonix, Awer Fast i Teraxul to Polacy, Garlerdon został sprzedany. Zenkowi został więc tylko Mooth i 130 knightcik bez pacca

Numenorian
08-06-2008, 16:41
Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa

¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.polska.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\

Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa

z3n3k
09-06-2008, 00:21
Szczególnie, że Jinxz i Gimoon byłe chary Zenka są przeciwko niemu w wojnie a Nonix, Awer Fast i Teraxul to Polacy, Garlerdon został sprzedany. Zenkowi został więc tylko Mooth i 130 knightcik bez pacca

Może chcesz jeszcze moją biografie napisac?

thoro
09-06-2008, 20:36
Taka jest prawda ze sie nawzajem sprzedajecie, kiedys kumple ale teraz warto brudy powyciagac ;]

z3n3k
09-06-2008, 20:44
Taka jest prawda ze sie nawzajem sprzedajecie, kiedys kumple ale teraz warto brudy powyciagac ;]

No to je powyciągaj, ja nie mam nic do ukrycia..

goog
14-06-2008, 18:08
Może wreszcie spammerzy z forum się przydadzą do czegoś.
Mam pytanie, a mianowicie: o co chodzi? :d
Teraz jest wojna 'zydzi' kontra 'polaczki', tak?
Kto wymyślił takie głupie przezwisko 'żyd'? Latają jacyś kretyni po depo i mówią na tych co nie są z nimi 'żydzi' i coś o budowaniu obozów. Mi to wygląda na kolejną demonstrację siły organizacji "dzieci neostrady". Może mi ktoś wyłożyć jak prostemu chłopu z roli o co tu chodzi?

Exodus
15-06-2008, 01:25
chyba jestes zydem ;/

na moje zyd-wrog i tyle

Sergiej
15-06-2008, 13:43
Może wreszcie spammerzy z forum się przydadzą do czegoś.
Mam pytanie, a mianowicie: o co chodzi? :d
Teraz jest wojna 'zydzi' kontra 'polaczki', tak?
Kto wymyślił takie głupie przezwisko 'żyd'? Latają jacyś kretyni po depo i mówią na tych co nie są z nimi 'żydzi' i coś o budowaniu obozów. Mi to wygląda na kolejną demonstrację siły organizacji "dzieci neostrady". Może mi ktoś wyłożyć jak prostemu chłopu z roli o co tu chodzi?

Wymyślili to gracze aldory bo jeden z liderow był żydem na rl :P

Valest
16-06-2008, 11:07
Wymyślili to gracze aldory bo jeden z liderow był żydem na rl :P

A teraz? przeszedl na prawosławie?xD

thoro
16-06-2008, 13:21
To ze kogos wyzywaja od zydow jest po prostu przejawem niewiedzy i nieznajomosci historii. Krzywdzace to jest ale przez takie glupoty sie buduje nienawiesc miedzy narodami. Duzo z tych dzieciakow nie rozumie ze chodzi o zyda jakiegos gracza, potem ida na dwor i sie wyzywaja od zydow.
Szkoda ze nasz dumny narod prezentuje tak niski poziom ;/

Exodus
16-06-2008, 18:22
Polacy maja niechec do Zydow od dawna, wiec nie wyzywaja sie od Zydow, dlatego ze tak w grze ktos wymyslil.

Moppy
16-06-2008, 18:58
Chce mi się śmiać i płakać jak to czytam...

@Thoro
Po prostu ludzie idą za tłumem, człowiek widzi ze wszyscy cisną po Żydach to se myśli: ja też pocisne zeby sie nie wyrożniać. Wiekszosc tak na prawde nawet nie wie za co ich nie lubi, prawo tłumu, nie wymagaj i daruj sobie.

The Chaotic Paladin
18-06-2008, 10:35
Ma ktoś filmiki z ostatnich bitew?

Vankel
18-06-2008, 20:45
A teraz? przeszedl na prawosławie?xD

Pierdolnij sie w łeb człowieku ... brałeś coś?? robiąc jaja z religi ?

paior
18-06-2008, 22:49
Dosc dawno mnie tu nie bylo ale jakos tak zainteresowalo mnie zeby dowiedziec sie co sie dzieje na kyrze dokladnie od czasu kiedy sprzedalem postac czyli od updaya z gorama ;p

Sergiej
23-06-2008, 17:33
Stara openka z testa na 7.6
http://img156.imageshack.us/img156/8503/warvr2.jpg (http://img518.imageshackuss.za.pl/img529/6278/UO0218.jpg/)

Pierdolnij sie w ten głupi Łep i wyjdź z tego forum ;] nie wchodzic !!

Dwik
23-06-2008, 17:33
@up
A raczej zwykly keylogger.

Swoja droga z daleka widac ze jest to slawna akcja DT na cylopolis. Chyba tylko Hya'ite i Athaniel uciekli. A calosc z filmiku Medioty :) I nie byl to test naabku tylko Isara =)

GrS
24-06-2008, 12:09
Stara openka z testa na 7.6
http://img156.imageshack.us/img156/8503/warvr2.jpg (http://img518.imageshackuss.za.pl/img529/6278/UO0218.jpg/)
zal to jest openka na vinerze a nie isarze i zaden key zjeby..

Dobry żal to człowieku z Ciebie. Myślisz, że każdy jest taki głupi jak ty i nie domyśli się, że rozszerzenie .*scr na jakims "serverze" imageshackuss.za.pl to keyloger? Poza tym kaspersky wykrywa: wykryto: koñ trojañski Trojan-PSW.Win32.Tibia.go URL: http://imageshackuss.za.pl/UO0218*****

Zamiast okradać ludzi którzy czasami nawet długimi latami grają w Tibię, żeby osiągnąć sukces idź sobie do pracy i zarób troche grosza na wydatki.

Przepraszam gorąco za off-topa ;)

M4ni3k
24-06-2008, 15:29
Zadko czytam te forum i zaczynam tego zalowac ;p
wchodze na temat zwiazany z wojna na kyrze, a widze wojne na forum
kyry, ktora jest o wiele smieszniejsza niz ta w pikselach :)
gl to both sides

Eabbol
24-06-2008, 16:22
Zadko czytam te forum i zaczynam tego zalowac ;p
wchodze na temat zwiazany z wojna na kyrze, a widze wojne na forum
kyry, ktora jest o wiele smieszniejsza niz ta w pikselach :)
gl to both sides

Zadko to była literówka czy jesteś tak tępy?

M4ni3k
24-06-2008, 17:23
Zadko to była literówka czy jesteś tak tępy?
jestem tepym analfabetom z poglebiajaca sie dysleksja, wystarczy panie nieomylny?

thoro
24-06-2008, 18:44
No to sobie sprawdzaj posty w Wordzie skoro masz dysmozgowia.

M4ni3k
24-06-2008, 19:00
No to sobie sprawdzaj posty w Wordzie skoro masz dysmozgowia.

Rada z autopsji?

Eabbol
25-06-2008, 12:05
O ile się nie myle to jesteś tegorocznym maturzystą, wiec nie spodziewałem się po kimś takim błędu w wyrazie, który nawet pięciolatek wie jak napisac.
Błędy te mnie nie dziwią, ale dalej mi przeszkadzają i cały czas je poprawiam. Generalnie poprawiam wszystkich, z którymi rozmawiam przez Internet. Na gg, na ircu, wszędzie. To nie wynika z mojej złośliwości, czy chęci okazania swojej wyższości albo lepszej znajomości języka. Często tak właśnie ludzie odbierają moje poprawianie ich. Ale bardzo często nikt inny po prostu nie poprawi takiego delikwenta i będzie on wciąż stawiał byki.

Aqis
25-06-2008, 12:10
O ile się nie myle to jesteś tegorocznym maturzystą, wiec nie spodziewałem się po kimś takim błędu w wyrazie, który nawet pięciolatek wie jak napisac.
Błędy te mnie nie dziwią, ale dalej mi przeszkadzają i cały czas je poprawiam. Generalnie poprawiam wszystkich, z którymi rozmawiam przez Internet. Na gg, na ircu, wszędzie. To nie wynika z mojej złośliwości, czy chęci okazania swojej wyższości albo lepszej znajomości języka. Często tak właśnie ludzie odbierają moje poprawianie ich. Ale bardzo często nikt inny po prostu nie poprawi takiego delikwenta i będzie on wciąż stawiał byki.

alerz s ciepie polonizta pofinienerz bydz naudzycielem ,nje?

Elvvons
25-06-2008, 13:31
Taki z niego nauczyciel jak z ciebie komik.

Aqis
25-06-2008, 14:33
Taki z niego nauczyciel jak z ciebie komik.

ty nawet komikiem nie mozesz byc hahaha wracaj do kanalow szczurze ^^

goog
25-06-2008, 14:36
alerz s ciepie polonizta pofinienerz bydz naudzycielem ,nje?
To nie jest zabawne, a Eabbol ma trochę racji, popatrz co się dzieje chociażby na tym forum, przemyśl to.

Aqis
25-06-2008, 14:53
To nie jest zabawne, a Eabbol ma trochę racji, popatrz co się dzieje chociażby na tym forum, przemyśl to.

idz czatuj 24/7 co sie dzieje na forum i sobie przemyslaj xd bo ja tak nie musze ^^

M4ni3k
25-06-2008, 18:09

Nikt nie jest idealny... Polonisty ze mnie nie zrobisz nawet jak bys mnie poprawial na kazdym kroku :) szczerze to pierdoli mnie to czy razi cie moja delikatna dysortografia w oczy czy nie, dla mnie wazna jest tresc nie jakis dziwny blad ortograficzny. Ogolnie mowiac to zenujaca jest ta twoja pedantycznosc ortograficzna

Exodus
25-06-2008, 20:46
Watpie ze to Boltos, chyba az takim idiota to on nie byl?
Mozliwe ze jakis nowy ownerl...

Aqis
25-06-2008, 21:51
to ja slyszalem ze to ty tu jestes idiota xdxd napisz riposte bo mi sie nudzi xd trolowanie to twoje zycie przeciesz

it's_me
25-06-2008, 21:52
idz czatuj 24/7 co sie dzieje na forum i sobie przemyslaj xd bo ja tak nie musze ^^

nie musisz? a narazie jestes najbardziej aktywny :x

Watpie ze to Boltos, chyba az takim idiota to on nie byl?
stary boltos -> ten typ co kupil alex de'la bezel (znany rowniez pod groznym pseudonimem goryl) -> stary xarantiel (mozna by rzec ze sie zamienili na chary no ale nie do konca)

Aqis
25-06-2008, 22:08
nie musisz? a narazie jestes najbardziej aktywny :x

stary boltos -> ten typ co kupil alex de'la bezel (znany rowniez pod groznym pseudonimem goryl) -> stary xarantiel (mozna by rzec ze sie zamienili na chary no ale nie do konca)

no staram sie byc lepszy od was i nie bij plx :X

Vademecum
25-06-2008, 23:27
piszcie cos , wyklinajcie sie cokolwiek bo jak mi sie nudzi to nawet tutaj nie mam co czytac
zenek moglbys w przyblizeniu napisac ile miales charow?

goog
26-06-2008, 10:00
Dlaczego RoD i spóła aż tak wczoraj dostali? Siły chyba były wyrównane? Ma ktoś filmiki z ich strony?
Nie będę apelował do trolli o powstrzymanie się od głupich komentarzy typu "bo to nuby", bo wiem ze to nie ma sensu : -p

Eabbol
26-06-2008, 16:52
Dlaczego RoD i spóła aż tak wczoraj dostali? Siły chyba były wyrównane? Ma ktoś filmiki z ich strony?
Nie będę apelował do trolli o powstrzymanie się od głupich komentarzy typu "bo to nuby", bo wiem ze to nie ma sensu : -p

wyrównane to składy nie były Rod miało jednak dość sporą przewagę z tego co zaobserwowałem. Widziałem filmik jedynie z wizji Thomonixa (jest on na tibia de) i moim zdaniem w ogóle nie rushowali BF.

Doneq
26-06-2008, 23:19
http://www.hamptonteam.freens.pl/

Jestem w szoku, teraz w wielu wojnach mogą pozmieniać sie wyniki.