Pokaż pełną wersje : ODPOWIED
NO spokojnie tęmpie cycki chodź walczenie z cycem solo mam klopoty ale na dystans nie mam najmniejszych kłopotów :D A co doklaniej do tej jakini z behami to gdzie to jest ???
ogolnie behemoty wiem ze sa kolo venore mozna tam wejsc poprzec jaskinie rotow niestety mapki niedam :( ale jak polazisz po tej jaskini rotow napewno znajdziesz bh [mozna isc do tej jaskini niewchodzac do rotow ale musisz miec chyba machete , a jka niemasz idz do rotow i wyjdz drabina przy ktorej rosna rosliny (przy innych drabinach ich niema) pozniej idz na dol i sa bh]
re: Kagan
Nie behemoty a beholdery (z behemotem nie ma zadnych szans bo on moze walnac 500+ za 1 strzalem)
oj oj ale plama mialem na mysli beheloldery a tak wlasciwie co do behelolderow czy oplaca sie na nich expic?
Opłaca się. Zwłaszcza że może ci wylecieć bs. RZadko ale może!
Oryginalnie dodany przez kagan
oj oj ale plama mialem na mysli beheloldery a tak wlasciwie co do behelolderow czy oplaca sie na nich expic?
Oczywiscie ze sie oplaca . Jesli tylko nie tracisz na bh duzo HP to exp leci az milo ( 170 za jednego bh ) a loot jest tez calkiem cenny : two handed sword (mozna sprzedac za 450 w ab), Morning Star (zawsze sie opyli jakiemus poczatkujacemu clubowiczowi:D) no i bh shield ale ja znajdziesz srednio raz na 200 beholderow:(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.