zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Guildhall. Pytania.

-Fardox-
27-04-2008, 23:57
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Mam kilka pytań co do Guildhallu.

1.) Czy lider może wejść do pokoju który mi przydzielił? Jeśli tak to czy może wziąć rzeczy które tam mam ?

2.) Są 2 ludzie w pokoju, obaj mamy prawa : Otwierania drzwi do tego pokouju i przebywanie w guildhallu. To czy druga osoba może mnie wywalić z pokoju ? (alana sio "nick)

3.) Jeśli mam rzeczy w pokoiku i mnie wywalą z guildhallu na stałe (rzadnych praw nie mam ) to rzeczy sie nie przeniosą do depo ?

Wybaczcie jeśli to już było. Jestem nowy tutaj. Znalazłem temat "Wszystko o domku" ale odpowiedzi na to nie znalazłem.
Pozdrawiam wszystkich ! :)

Kamliss
28-04-2008, 07:23
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Mam kilka pytań co do Guildhallu.

1.) Czy lider może wejść do pokoju który mi przydzielił? Jeśli tak to czy może wziąć rzeczy które tam mam ?

2.) Są 2 ludzie w pokoju, obaj mamy prawa : Otwierania drzwi do tego pokouju i przebywanie w guildhallu. To czy druga osoba może mnie wywalić z pokoju ? (alana sio "nick)

3.) Jeśli mam rzeczy w pokoiku i mnie wywalą z guildhallu na stałe (rzadnych praw nie mam ) to rzeczy sie nie przeniosą do depo ?

Wybaczcie jeśli to już było. Jestem nowy tutaj. Znalazłem temat "Wszystko o domku" ale odpowiedzi na to nie znalazłem.
Pozdrawiam wszystkich ! :)

1. Tak, leader (właściciel GH) może wejść do każdego pokoiku i zabrać itemy.

2. Alany sio użyć może tylko właściciel GH lub Ty, na sobie ofc.

3. Jeżeli Cię wyrzucą to wszystkie Twoje rzeczy zostaną w GH.

-Fardox-
28-04-2008, 14:39
No bo mi taka koleżanka tibijska mówi, bo ona jest też w tym Gh że ldier może wejść do twojego pokoju, ale itemów nie zabierze.

Kamliss
28-04-2008, 16:37
No bo mi taka koleżanka tibijska mówi, bo ona jest też w tym Gh że ldier może wejść do twojego pokoju, ale itemów nie zabierze.

Czyli taka Twoja tibijska koleżanka chce Cie zrobić w ch**a(zapewne razem z właścicielem GH). Z resztą logiczne jeżeli może wejść do pokoju, to itemy też podnieść może.

-Fardox-
28-04-2008, 21:06
To ja mam w dupie takie coś ! Kupie sobie PACCA, albo będe Smsy wysyłał na tibia.pl to może wygram, kupie domek i będzie super :]

Kamliss
28-04-2008, 21:58
To ja mam w dupie takie coś ! Kupie sobie PACCA, albo będe Smsy wysyłał na tibia.pl to może wygram, kupie domek i będzie super :]

Przypadek na który natrawiłeś był czystym przypadkiem wykorzystywaniem graczy niedoświadczonych - którzy tracą itemy przez swój błąd i bezmyślność, ostrzegam bo takich przypadków będziesz miał jeszcze dużo i radzę czytać poradniki.

Undeadzik
28-04-2008, 22:26
Dla wszystkich: NIGDY NIE ZOSTAWIAJCIE ITEMOW W GH KOGOS W OGOLE NIEZNAJOMEGO/NIEZAUFANEGO