Pokaż pełną wersje : outfity na facc??
jewlar_damit
28-04-2008, 14:14
hej! po nowej przemianie Tibia.pl jest temat OUTFITY --> STANDARDOWE ( dla facc). są nawet niezłe i chciałbym jeden z nich mieć ( maga z wandem albo citizena z plecakiem) ale nie jest dokładnie napisane jak i gdzie to sie robi... do tego na tibiawiki jest napisane że trzeba PACC żeby go robić:( Czy któs wie jak takiego questa zrobić?? i czy można to zrobić bez PACC?? ;(
Aron Roar
28-04-2008, 14:21
OMG. Następny... Napisane jest, że outfity są dla FACC. Zaś addony są tylko dla PACC. Pozatym było DUŻO razy. Poszukaj na przyszłość.
@down
Różdżka i kapelusz to addony. Outfity są w tabelce podstawowe. Bez piórek, plecaczków i innych dupereli. Kaput?
jewlar_damit
28-04-2008, 14:24
ale nierozumiem..... ja chcem różdżkę!!!
Piranezi
28-04-2008, 14:49
moge Ci dac moja do wylizania k. Wypad po PACCA:baby:
1.Aby miec addon nawet do outfitu dostepnego dla facc potrzebne jest platne konto.
2.Wszystkie informacje na temat questow zawarte sa na stronach fanowskich Tibii.
3.Do tego questa o ile sie nie myle potrzebny jest Soul Stone ktory jest dosyc rzadki,drogi i wypada z bosa respiacego sie w towarzystwie wielu Necromancerow.
1000000000000000000000x napisane, że addony są tylko dla pacc, po raz 100000000000 pytam się 79zł to taka wielka kwota? Następne kupisz za zarobioną kase etc.
ale nierozumiem..... ja chcem różdżkę!!!
Po 1 addony dla pacc
Po 2 fajnie że se sam zlocisz soul stone na różdżkę a wniskując że nie masz pacc i oceniając twoją wiedzę o tibi nie masz również kasy na kupienie tego dość żadkiego itemka^.^
Grimerapall
28-04-2008, 16:52
Po pierwsze do addonow wymagany jest pacc.PO drugie podaje linka z questami na addon http://tibia.pl/questslist/outfit
RailChris
28-04-2008, 17:34
moge Ci dac moja do wylizania k. Wypad po PACCA
Ja bym banował ...
Nie wystarczy że jedna osoba wytłumaczy? Po ch*j odpowiadacie pięć razy?
Napiszę w języku laickim:
outfit - strój
addon - dodatek do powyższego
niektóre stroje są dostępne dla facc, ale wszystkie addony dla pacc
kapisz?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.