Pokaż pełną wersje : [rehost] Odtwarzacz plików .cam
Tak jak w temacie.
Potrzebuje czystego odtwarzacza plików typu .cam
tylko nie podawać tibicam bo ona odtwarza tylko .rec
Mietek919
29-04-2008, 01:01
http://tibiacam.tv/download.php
Bye...
no kurwa mać człowieku opanuj się. Drugi forumowy leniwy idiota, który nie ruszy dupska i sam nie poszuka tylko czeka na gotowe. W domu też czekasz na żarcie, aż ktoś ci podstawi pod nos ? Boże wybacz tym ludziom i sprowadź na dobrą drogę.
No ale masz -.- poznaj moje dobre serce.
http://tibiacam.tv/download/TibiaCamLite-1.9.ex e <-- usun spacje miedzy "x" a "e"
żeby ci to bokiem wyszło
@up
fakink first
Up tak ciezko podac komus linka do instalki zal nie musisz odrazu komus jechac moze nie chcial wpisywac tego w google i wchodzic na jakas stronke co mu keylogeny sciagnie jak nie chcesz podac linka to nie pisz w tym temacie na to miales czas ^.-
Works__1985
29-04-2008, 12:05
no kurwa mać człowieku opanuj się. Drugi forumowy leniwy idiota, który nie ruszy dupska i sam nie poszuka tylko czeka na gotowe. W domu też czekasz na żarcie, aż ktoś ci podstawi pod nos ? Boże wybacz tym ludziom i sprowadź na dobrą drogę.
No ale masz -.- poznaj moje dobre serce.
http://tibiacam.tv/download/TibiaCamLite-1.9.ex e <-- usun spacje miedzy "x" a "e"
żeby ci to bokiem wyszło
@up
fakink first
A ty kurwa nie pierdol jak nauczyciel bo mnie to w*****a ...
Nie kleje waszego braku konsekwencji, w pierwszej części posta bluzgacie go a w drugiej dajecie mu link. Dla mnie to kolejny forumowy troll, który nie umie nic znaleźć, a jego temat zostanie nagrodzony linkiem i brakiem bana.
Do tych co sapią, żeby takim debilom pomagac:
dzisiaj im pomożesz w tym temacie, a on jutro założy kolejny bzdurny temat "przecież inni dają odpowiedz wiec dlaczego mam szukac jak ktos moze to inny zrobic". Pomoc pomocą, ale tutaj trzeba dla tych głupków dać wędkę(umiejetnosc szukania), a nie rybę(sucha odpowiedz na temat)
Mnie za to w*****a jak taki debil palcem nie ruszy a wymaga pomocy od innych. RTFM! (http://rtfm.killfile.pl/)
Up tak ciezko podac komus linka do instalki zal nie musisz odrazu komus jechac moze nie chcial wpisywac tego w google i wchodzic na jakas stronke co mu keylogeny sciagnie jak nie chcesz podac linka to nie pisz w tym temacie na to miales czas ^.-
Idiotyczne rozumowanie.
Forum jest chyba od tego żeby pomagać? Specjalnie szukałem tego na tym forum i nie znalazłem, więc nie wiem czemu sie kolesia czepiacie. Nie chcecie pomóc tylko bluzgać, nic nie piszcie!
Forum jest chyba od tego żeby pomagać? Specjalnie szukałem tego na tym forum i nie znalazłem, więc nie wiem czemu sie kolesia czepiacie. Nie chcecie pomóc tylko bluzgać, nic nie piszcie!
tu jest ta różnica, że ty średnio na to forum wchodzisz raz na ruski rok, a ja tutaj jestem codziennie i mnie nuży codzienne odpisywanie na głupie tematy. Forum nie jest od pomagania, bo pomagają na bravogirls.forum.sex . A jeżeli nie umiesz znaleźć jednego odtwarzacza to jesteś biedny, bo kiedyś majtek w szafie nie znajdziesz i zadasz pytanie"ej qwka ziomki gdzie moje majtki plx chelp"
Jesli ktos wymaga pomocy, to niech najpierw sam cos zrobi. Troche wlasnej inicjatywy, a nie 'dajcie mi to i to bo mi sie szukac nie chce'. Niech chociaz przejrzy siec, trzeba miec jakies wodoglowie zeby nie potrafic znalezc takiego playera za pomoca pierwszej lepszej wyszukiwarki. Wiekszosc ludzi nie wie jak obslugiwac forum. RTFM, tak jak wczesniej mowilem. Naprawde nie gryzie, mozecie wejsc i poczytac.
"Nigdy nie zakładaj, że należy Ci się odpowiedź. Nie należy się - w końcu nie płacisz za to. Otrzymasz odpowiedź, jeżeli na nią zasłużysz - gdy zadasz solidne, interesujące i zmuszające do myślenia pytanie. Takie, które może wzbogacić wiedzę ogółu, a nie takie, które jedynie wyciąga od innych informacje."
Odnosnie wedki i ryby.
"Bardzo dobrym początkiem będzie wykazanie chęci współpracy w procesie rozwiązywania problemu. Zadając pytania typu: "czy ktoś może dać mi jakąś wskazówkę", "czego tu brakuje" lub "czy jest jakaś strona, gdzie mógłbym to sprawdzić", masz większą szansę na odpowiedź, niż gdyby pytanie brzmiało: "Proszę o przesłanie dokładnej procedury". Daje to pewność, że dokończysz proces, jeśli tylko ktoś Cię odpowiednio nakieruje."
tu jest ta różnica, że ty średnio na to forum wchodzisz raz na ruski rok, a ja tutaj jestem codziennie i mnie nuży codzienne odpisywanie na głupie tematy. Forum nie jest od pomagania, bo pomagają na bravogirls.forum.sex . A jeżeli nie umiesz znaleźć jednego odtwarzacza to jesteś biedny, bo kiedyś majtek w szafie nie znajdziesz i zadasz pytanie"ej qwka ziomki gdzie moje majtki plx chelp"
Rozumiem cię, że takie tematy w*****aja, ale wierz mi ze mając samo rozszerzenie trudno mi bylo znalesc ten program, a szukalem tego 2 dni temu.
Rozumiem cię, że takie tematy w*****aja, ale wierz mi ze mając samo rozszerzenie trudno mi bylo znalesc ten program, a szukalem tego 2 dni temu.
Przegladasz 2 strony tego forum i masz 7 filmów cam, z czego 6 umieszczonych na stronie producenta playera.
Przegladasz 2 strony tego forum i masz 7 filmów cam, z czego 6 umieszczonych na stronie producenta playera.
Każdy, ktory znalazlem byl na innym hoście
http://img168.imageshack.us/img168/7063/trudnozlanezccj8.png
Musiałeś dobrze szukać.
A ty kurwa nie pierdol jak nauczyciel bo mnie to w*****a ...
jak cie to w*****a to wy*******aj, przynajmniej bedzie spokoj.
takich ludzi, jak założyciel tego tematu trzeba tępić, bo to są parszywe bezczelne lenie, które nie umieją nic samemu zrobić tylko czekają na gotowce. Jak to napisał Erotic taki typ w przyszłości nie znajdzie sam własnych majtek w szafie, albo i własnego fiuta w bokserkach.
Szczyt lenistwa precz z debilami :/
Jezu ale problem
Szukałem na google to mi wyskakiwał key jak ściągałem (nie nie mam avasta). Jakoś nie chciało mi to wyskoczyć. Jak ci sie nie podoba to nie musisz odpisywać bo to była prośba!?!
Znalazłem w 2 minuty po tym jak założyłem topic
I tak sie składa że szukałem to albo mi wyskakiwał jakiś z keyem albo coś w ogóle nie związanego z tibią.
Jakbym nie szukał sam to bym nie prosił. I sie zastanawiam kto tu jest bardziej leniwy
ja który szukał i nie mógł znaleźć czy taki idiota który wchodzi w temat i wie czego szukam ale woli wjeżdżać komuś na ambicje. Poczekaj aż sam czegoś nie będziesz mógł znaleźć
życie
nie pozdrawiam
Efru
Jezu ale problem
Szukałem na google to mi wyskakiwał key jak ściągałem (nie nie mam avasta). Jakoś nie chciało mi to wyskoczyć. Jak ci sie nie podoba to nie musisz odpisywać bo to była prośba!?!
I tak sie składa że szukałem to albo mi wyskakiwał jakiś z keyem albo coś w ogóle nie związanego z tibią.
Jakbym nie szukał sam to bym nie prosił. I sie zastanawiam kto tu jest bardziej leniwy
ja który szukał i nie mógł znaleźć czy taki idiota który wchodzi w temat i wie czego szukam ale woli wjeżdżać komuś na ambicje. Poczekaj aż sam czegoś nie będziesz mógł znaleźć
życie
nie pozdrawiam
Efru
Z tego co cię znam z aldory to miałem nadzieje, że chodziaż odrobine myślisz mmm.... Czyżbym się mylił ? :(
Koleś nie mógł znaleźć, poprosił o pomoc - normalne . Prawda jest taka że na tym forum jest coraz większy syf, potraficie tylko wsadzać keye lub bluzgać jak ktoś prosi o pomoc(tak trudno jest wkleić jeden link?)... żałosne. Do tego modkowie zaglądają od święta.
No tak, bo tak ciężko wpisać w google TibiacamTV, no nie? Keylogeny mowisz. Trzeba miec tylko troche rozumu i nie włazić na strony typu tibians.y0.pl (btw. takie strony na google, albo ich nie ma, albo są na 150 stronie). Czy widziales kiedys keyloggera na stronie .com, .pl itd. na której nie ma tylko "Zaejbiaszy program do nagrywanmie filmów!!", ja pierdole.
Oli666
nie gram na aldorze
grałem ale dałem chara (efru - palladyn) rl kumplowi
A za co mam dziękować?? Za to że pokazaliście wasze nadzwyczaj niskie IQ i zbluzgaliście człowieka który PROSIŁ o pomoc?? Pierdole....
MC200
No tak, bo tak ciężko wpisać w google TibiacamTV
no to teraz żeś dojebał swoją inteligencją. Skoro nie wiedziałem czym to odtworzyć to z kąd miałem wiedzieć co wpisać??? żal
EQQ
Podałeś mi link z "jak mądrze zadawać pytania "
a tam było
Gdy pytasz
Odpowiednio wybieraj swoje forum
Wielkie dzięki... teraz już wiem że tibia.pl to nie jest odpowiednie forum (chyba że ktoś lubi jeździć komuś za to że szukał i nie znalazł)
Pierdole was serdecznie
Nikt wam nie każe pomagać
Prośba to prośba nic od was nie wymagałem a tym bardziej żebyście pokazali że tibia.pl śmierdzi noobami. Reszta która mi to mówiła miała racje a ja im nie wierzyłem... niestety
Co do kilku normalnych osób to dziękuje za normalną postawę.
Tibia.pl = tibia.zal.br
Nara
nie pozdrawiam
Oli666
nie gram na aldorze
A za co mam dziękować?? Za to że pokazaliście wasze nadzwyczaj niskie IQ i zbluzgaliście człowieka który PROSIŁ o pomoc?? Pierdole....
MC200
no to teraz żeś dojebał swoją inteligencją. Skoro nie wiedziałem czym to odtworzyć to z kąd miałem wiedzieć co wpisać??? żal
EQQ
a tam było
Gdy pytasz
Wielkie dzięki... teraz już wiem że tibia.pl to nie jest odpowiednie forum (chyba że ktoś lubi jeździć komuś za to że szukał i nie znalazł)
Pierdole was serdecznie
Prośba to prośba nic od was nie wymagałem a tym bardziej żebyście pokazali że tibia.pl śmierdzi noobami. Reszta która mi to mówiła miała racje a ja im nie wierzyłem... niestety
Tibia.pl = tibia.zal.br
Nara
nie pozdrawiam
Wiem, że jest tutaj dużo "noobów" ale nie sądzisz, że czas aby to zmienić ?
A s*******aj stad, ktos cie trzyma? Idz trollowac i solidaryzowac sie z innymi botterami na torga. Krzyz na droge.
A s*******aj stad, ktos cie trzyma? Idz trollowac i solidaryzowac sie z innymi botterami na torga. Krzyz na droge.
Jak tu co kolwiek zmieniać skoro wyjeżdzasz z takimi tekstami?
oli
Ale ja nikogo nie zmuszałem żeby mi odpowiadał
Poprosiłem tylko o pomoc
szukałem nie znalazłem zdarza się..
A za ten czas co niektórzy tutaj pierdolą farmazony mogli by pomóc mi i zająć się czymś innym. Ale nie bo skoro siedzicie 24/7 przy kompie to nie wiecie co z czasem zrobić. Radziłbym od czasu do czasu wyłączyć komputer i zobaczyć że istnieje też inny świat niż wirtualny. założę się że w rl większość by nawet pyska nie otworzyła bo by się okazało że to jakiś lamer w okularkach który wygląda jak Harry Potter i sie boi rzeczywistośći
EQQ
oo widzę że ty taki "błyskotliwy" że po poście an forum potrafisz stwierdzić czy ktoś botuje czy tez nie
No to gratuluje umiejętność tylko tak się składa że nie używam botów. I skoro traktujesz innych z góry to ja też
Wy*******aj lamerze
@down
80% tych nabków tutaj to dwulicowce
Na necie kozaki a w rl lamerzy w okularkach
Efru
Wiesz... ja po częsci cię rozumiem, że mogłeś nie znać nazwy program. A jeżeli chodzi o tych co cię obrażali mam wrażenie, że to zwykła reakcja, oburzenie na twoje pytanie tak więc zdarzają się też tacy co jak napisałeś są modrzy na necie i ich nikt nie zna a na rl zwykłe paszczury.
oli
Poprosiłem tylko o pomoc
A za ten czas co niektórzy tutaj pierdolą farmazony mogli by pomóc mi i zająć się czymś innym. Ale nie bo skoro siedzicie 24/7 przy kompie to nie wiecie co z czasem zrobić. Radziłbym od czasu do czasu wyłączyć komputer i zobaczyć że istnieje też inny świat niż wirtualny. założę się że w rl większość by nawet pyska nie otworzyła bo by się okazało że to jakiś lamer w okularkach który wygląda jak Harry Potter i sie boi rzeczywistośći
Haha prosze cie nie załamuj mnie, jak gówno wiesz to sie nie wypowiadaj. Tak się składa, że pracuję oraz uczę się, więc ni jak nie mam czasu na przesiadywanie na kompie, do tego nigdy nie nosiłem okularów, a wzrok mam bardzo dobry. Niewdzięczny, leniwy idiota. Dostałeś co chciałeś ? Tak, to wy*******aj stąd
Oli666
nie gram na aldorze
MC200
EQQ
a tam było
Gdy pytasz
Pierdole was serdecznie
Tibia.pl = tibia.zal.br
Nara
nie pozdrawiam
Dokladnie, dlugo nie bylem na tym forum ale jak tu wrocilem to aż oczy bola.. same niedojeby, tylko bluzgac umieją zamiast zrobić wielkie poświęcenie i podać głupi link..
Kk, zacznijmy od tego.
1st
Zanim wyślesz email z zapytaniem, zadasz pytanie na grupach dyskusyjnych czy też na innym forum, postaraj się znaleźć odpowiedź:
przeszukując sieć,
czytając dokumentację,
studiując FAQ,
eksperymentując,
zadając pytanie doświadczonemu koledze,
czytając kod źródłowy, jeżeli jesteś programistą.
Gdy będziesz zadawać pytanie, zaznacz, że zrobiłeś już wymienione powyżej rzeczy. Dzieki temu będziemy wiedzieć, że nie jesteś leniwy i nie marnujesz cudzego czasu. Jeszcze lepiej będzie, gdy przedstawisz, czego się dowiedziałeś dzięki "zaliczeniu" powyższych punktów. Lubimy pomagać ludziom, którzy pokazują, że potrafią się uczyć na pytaniach.
Ten punkt mozemy sobie odpuscic - zostal on stworzony po to, zeby zapobiec kilkukrotnemu przeszukiwaniu danego zrodla przez kazda osobe, ale jak juz wiemy jestes daunem ktory nie potrafi obslugiwac google. Wybaczamy.
2nd
Przygotuj pytanie. Przemyśl je. Im lepiej pokażesz, że włożyłeś wysiłek w próbę rozwiązania problemu zanim zapytałeś nas, tym większe będzie prawdopodobieństwo, że rzeczywiście uzyskasz pomoc.
Napisales pytania, z ktorego mozna bylo wywnioskowac, ze sam gowno zrobiles w celu znalezienia na nie odpowiedzi. Nie dziw sie wiec, ze zostales pojechany - to nie zabawa w 21 pytan, ze mamy sie ciebie dopraszac o informacje nt. czego probowales, a czego nie.
3rd - to wczesniej powiedziane
Nigdy nie zakładaj, że należy Ci się odpowiedź. Nie należy się - w końcu nie płacisz za to. Otrzymasz odpowiedź, jeżeli na nią zasłużysz - gdy zadasz solidne, interesujące i zmuszające do myślenia pytanie. Takie, które może wzbogacić wiedzę ogółu, a nie takie, które jedynie wyciąga od innych informacje.
Twoje pytanie polegalo na wyciagnieciu informacji, ktore przy minimalnym nakladzie czasu i wysilku sam bys znalazl. Ty wolisz jednak napinac sie twierdzac, ze szukales a nie znalazles - sam sobie wystawiasz opinie debila, kazdy normalny sam by zalatwil taka banalna sprawe.
4th
Opisz, co sprawdziłeś, <cut> zanim zadałeś pytanie.
Opisz, jakie kroki podjąłeś, <cut> zanim zadałeś pytanie.
Tak jak wczesniej pisalem - twoje pytanie bylo typowo lamerskim pytaniem. Napisales, czego chcesz. Nie byles laskaw napisac, co sam zrobiles w tej sprawie - kolejny raz to powiem, skad mielismy wiedziec ze gdzies tam szukales? Wypadaloby to powiedziec, niz robic z siebie idiote ktory sam nie kiwnie palcem we wlasnym interesie.
5th
Bądź uprzejmy. Używaj zwrotów 'proszę' i 'z góry dziękuję'. Doceniaj to, że ludzie spędzają czas, by Ci pomóc zupełnie za darmo.
Huh?
6th
Kiedy już rozwiązałeś problem, wyślij wiadomość do tych, którzy Ci pomogli. Daj znać, jak poszło, i podziękuj.
Twoja odpowiedz:
Jezu ale problem
życie
nie pozdrawiam
Efru
Oli666
nie gram na aldorze
A za co mam dziękować?? Za to że pokazaliście wasze nadzwyczaj niskie IQ i zbluzgaliście człowieka który PROSIŁ(**) o pomoc?? Pierdole....
MC200
no to teraz żeś dojebał swoją inteligencją. Skoro nie wiedziałem czym to odtworzyć to z kąd miałem wiedzieć co wpisać???(*) żal
EQQ
a tam było
Gdy pytasz
Pierdole was serdecznie
Tibia.pl = tibia.zal.br
Nara
nie pozdrawiam
Teraz male adnotacje.
* - Bodajze Hugo zaprezentowal Ci, w jaki sposob znalazl to, czego szukales. I wcale nie uzywal nazwy playera.
** - Tak jak w temacie.
Potrzebuje czystego odtwarzacza plików typu .cam
tylko nie podawać tibicam bo ona odtwarza tylko .rec
TO nie jest prosba. Ty tu komus rozkazujesz. Myslisz, ze nasza powinnoscia jest rozwiazanie TWOJEGO problemu (patrz pkt. 3).
7th - niezmiernie wazny punkt, ktory (jesli jeszcze do tej pory tego nie zrobiles) pomoze Ci zrozumiec to, dlaczego tak zostales potraktowany.
Opryskliwe traktowanie
W naszym kręgu większość z tego, co wydaje się nieuprzejmością i opryskliwością, nie wynika z chęci obrażenia kogokolwiek. Raczej jest to efekt bezpośredniego, oczyszczonego z głupot stylu komunikacji, naturalnego dla ludzi, którzy bardziej koncentrują się na rozwiązaniu problemu, niż tworzeniu sympatycznego i miłego nastroju.
Jeśli dostrzeżesz tego typu opryskliwość, nie reaguj gwałtownie. Jeśli ktoś rzeczywiście przesadził, najprawdopodobniej ktoś ze starszyzny listy/grupy/forum go zmityguje. Jeśli jednak nic takiego się nie zdarzy, a Ty straciłeś cierpliwość, jest prawie pewne, że tamto podejście jest tam normalne i to Ty zachowałeś się niewłaściwie. Twój błąd. To zmniejsza Twoje szanse na uzyskanie informacji lub pomocy, której potrzebowałeś.
Prawdopodobnie parę razy dasz ciała w sposób tu opisany bądź podobny. Zostaniesz o tym dokładnie poinformowany, kwiecistymi słowy. Publicznie.
Najgorsze, co możesz wtedy zrobić, to jęczeć na temat tego, co Cię spotkało, twierdzić, że zostałeś obrażony, żądać przeprosin, krzyczeć, wstrzymywać oddech, aż posiniejesz, straszyć sądem, skarżyć się pracodawcom, zostawiać podniesioną deskę klozetową itp
Jest jeszcze wiele przykladow, jednak nie wiem, czy jest sens je przedstawiac. Zauwaz, ze to ty zachowales sie jak przyglup. Wiekszosc (tak, jak w powyzszych akapitach) nakreslila twoja glupia postawe "kwiecistymi słowy". Natomiast ty zaczales "jęczeć na temat tego, co Cię spotkało, twierdzić, że zostałeś obrażony" itp, itd.
8th
Poniżej kilka przykładów klasycznych głupich pytań - zobacz, co o tym sądzimy i dlaczego nie odpowiadamy.
P: Gdzie znajdę program X?
O: W tym samym miejscu gdzie ja znalazłem. Nie pajacuj - na drugim końcu jakiejś wyszukiwarki. Boże, czy ludzie jeszcze nie wiedzą, jak używać Google?
Dziesiatki podpunktow, ktore moglyby sie odniesc do ciebie. Dziesiatki (nie?)pisanych praw, ktore zlamales.
Albo forum będzie milutkie, albo użyteczne.
@EQQ ile bierzesz za sprawe, prokuratorze? Wyjdź..
czemu ładujecie się beze mnie;D? ja też chcę, brakuje mi tutaj makuuowca, żeby mi mówił, że nie jestem fajny;D
@down
ja szukałem ostatnio w Wawie PKiN, pomimo że pytałem się każdego i miałem mapę to nie znalazłem;( ftw czy ja jestem inny? Pewnych rzeczy się nie da niezauważyc.
A co do twojego kozaczkowania to ja już sobie ciebie wyobrażam, 16latek z garbem
eQQ
wychodzę z założenia że skoro proszę na forum to znaczy że już szukałem i nie znalazłem więc nie widzę powodu do zbędnego lania wody ze szukałem itp. Jak ktoś chce pomóc to pomoże a jak ktoś nie chce to zbluzga i wyjdzie an frajera. Takie realia
a i piszesz o grzeczności tak?? to dlaczego sam taki nie jesteś??
poprosiłem o coś a dostałem lin + milion kurw, leni frajerów lamerów i innych rzeczy. I jak tutaj być miłym?? nie będę dziękował za to że ktoś mnie zjechał skoro na rl mnie nie zna i za takie gadanie bez podstaw najzwyczajniej wyłapał by w pysk
@up
ja nie kozakuje tylko stwierdzam fakty
Nie jestem żaden figo fago ale jestem normalny. Nie widzę sensu twojej wypowiedzi tutaj.
Nie opisze tutaj jak sobie wyobrażam ciebie bo zapewniam... nie było by to przyjemne
Jak ktoś chce pomóc to pomoże a jak ktoś nie chce to zbluzga i wyjdzie an frajera. Takie realia
Tylko, że nie ty pierwszy i niestety nie ostatni zakładasz takie idiotyczne i nieprzemyślane tematy. Jakbyś spędził na tym forum troche czasu i poczytałbyś głupoty twojego pokroju pisane przez innych mniej inteligentnych użytszkodników miałbyś tak samo dosyć ich, jak ich bazgrołów. Na pierwszej stronie w googlach miałeś link do downloadu ale nie, ty wolisz napisać o tym na forum, zostać zjechanym a potem płakać do poduszki, że Even na forum.tibia.pl pojechał mi ;'(
i za takie gadanie bez podstaw najzwyczajniej wyłapał by w pysk
No co ty pierdolisz o0 grozisz mi ?
KURWA! ludzie! wyluzujcie już! To jest forum, jest między innymi po to aby pomagać! Koleś nie mógł znaleźć to zwrócił się o pomoc do jasnej cholery! A wy od razu z mordami.. Na google pewnie nieodpowiednio wpisał, też mialem taki problem pare dni temu
KURWA! ludzie! wyluzujcie już! To jest forum, jest między innymi po to aby pomagać! Koleś nie mógł znaleźć to zwrócił się o pomoc do jasnej cholery! A wy od razu z mordami.. Na google pewnie nieodpowiednio wpisał, też mialem taki problem pare dni temu
Ty na tym forum jesteś rzadko, a jak Even napisał codzienne czytanie tego stosu spamu, może wyprowadzić każdego z równowagi[; Wiesz ile już było postów typu'chelp pomuzcie'?-MASA.
Zaraz ten fighter wyklnie nas od skurczybyków i pójdzie pisząc"fek ju bitczez", a udzielająca się część tego forum będzie czekała na przybycie kolejnego kozaczka, oczekującego na pomoc.
@down
zrobił zle i powinien sie powiesic:)
Ty na tym forum jesteś rzadko, a jak Even napisał codzienne czytanie tego stosu spamu, może wyprowadzić każdego z równowagi[; Wiesz ile już było postów typu'chelp pomuzcie'?-MASA.
Zaraz ten fighter wyklnie nas od skurczybyków i pójdzie pisząc"fek ju bitczez", a udzielająca się część tego forum będzie czekała na przybycie kolejnego kozaczka, oczekującego na pomoc.
Nie wiem jakie to jest uczucie widzieć tyle spamy, może masz racje, ale wydaje mi się że ten koleś źle nie zrobił;p
Works__1985
30-04-2008, 00:19
Nom super temacik dzięki xD
Wyjebałem się od pk trochę się w*****łem ale przeglądnąłem ten temat i humor mam z powrotem na + xDD
Ja tu jestem po stronie Efru... Spytacie dlaczego? pojedziecie mi?
Po prostu ostatnio i wcale nie tak dawno szukałem Tego programu w google ale dokładnie nazwy nie potrafiłem wpisać spytałem kolegę i mi pomógł, na forum szukałem przedtem ale po 3 stronach szukania mi się znudziło ... To jest tak: ktoś zapyta się o ten programik do otwierania tego typu plików ok jedna osoba da reszta zbluzga, że jest trollem itp... Modki usuwają potem te tematy bo chyba same bany by leciały za przekleństwa itp... Jak dla mnie temat powinien powstać o tym programie i zostać przyklejony ponieważ za tydzień czy kiedyś indziej znów będzie taka sama sytuacja, jakoś nikt na forum nie pyta sie jak otworzyć plik .rec a dlaczego ? bo jest przyklejony temat, a jak otworzyć plik .cam nie ma ...
Mam wyjść ? nie ma sprawy wyjdę zamknę drzwi nawet na klucz...
I jeszcze taki mały dodatek... tacy agresywni są tu niektórzy i rozwydrzeni przez to, że codziennie ktoś na tym forum daje linka do keyloggera pragnąc ukraść komuś przedmioty, wy go jedziecie, że jest taki i taki no ok zgadzam się z tym nie ma sprawy na takiego sobie mówcie co chcecie, ale potem tak samo reagujecie na to jak ktoś czegoś chce, że jest taki sraki i owaki ... wychodzę papa =)
E tam powiesić, hop siup i po sprawie. Niech sobie żyły podetnie i łoniaki na żywca wyrwie!
Even
taki głupi żeby se żyły podcinać albo się wieszać to nie jestem.
Chyba że ty lubisz takie rozrywki to powodzenia <emo>
I tak sram na to co mówisz także możesz przestać się już tutaj udzielać
Jezu ale problem
życie
nie pozdrawiam
Efru
jaki ty zacofany jesteś to mi tylko się niedobrze robie od takich kretynów...leniów...i dzieci wychowanych do 18 roku życia na gorącym mleczku mamysi... Ciągle Ci key wyskakiwał....?.... to się naucz najważniejszych stron bezpiecznych o tibii i będziesz wiedział gdzie masz keya...narazie masz go na bani bo nie umiesz sam nic zrobić. Żałosny dzieciak.
oli
Ale ja nikogo nie zmuszałem żeby mi odpowiadał
Poprosiłem tylko o pomoc
EQQ
oo widzę że ty taki "błyskotliwy" że po poście an forum potrafisz stwierdzić czy ktoś botuje czy tez nie
No to gratuluje umiejętność tylko tak się składa że nie używam botów. I skoro traktujesz innych z góry to ja też
Wy*******aj lamerze
@down
80% tych nabków tutaj to dwulicowce
Na necie kozaki a w rl lamerzy w okularkach
TO pokaż siebie na rl i pogadamy w tedy jakżeś taki skory do oceny innych.... Gówno wiesz o innych gówno prawdę mówisz... ale rozumiem tak Cie wychowano....sry nie wychowano Cię.... A może Ty odejdź od komputera ? Hę ?....
PS>.<Sorry za double ale takie lapsfire mnie w*****ają.
40 postów w temacie, na który już w pierwszym poście przyszła odpowiedź. Gratuluję.
@down: Ostatni post był wczoraj. Odświeżyłem? >.>
Works__1985
01-05-2008, 09:13
Temat już szedł sobie na dalsze strony i nikt nie pisał ...
To po grzyba go odświeżyłeś ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.