Pokaż pełną wersje : Jak wyjść ...
Yago Slayer
18-11-2004, 19:10
Utknąłem pod pustynią. Dajcie mapke jak wyjść albo przynajmniej powiedzcie gdzie i jak. Proszeee!! :(
powiem ci
idź ciągle na lewo, albo na wschód, albo w dół, albo na północ -.-
głupia odpowiedźna głupie pytanie :(
uuuuuu... Stary wplątałeś się w ładne bagno;/. Ja jak tam ugrzęzłem to miałem okazje widzieć fajne potwory.. ale i tak w końcu dojechały mnie fire devile(szmaty). Czekaj aż jacyś goście będą szli na deserta. Wtedy poproś ich o pomoc. Proste nie...? :)
Poszukaj na tym forum, lub na innych stronach a znajdziesz dokładną mapkę jak wyjść.
Nosfe Draconis
18-11-2004, 22:57
Kolo vocation questa jest taki maly teleporcik z tabliczka : ESCAPE !!. Tam mozesz wyjsc na powierzchnie. Ale nie powiem Ci jak tam trafic bo t obylby quest spoiling ( czy jak to tam sie pisze :P) :P
Kerin Tale
18-11-2004, 23:19
No....a jak sie wpakowałes w dziure bez tzw,,ropeplace" to raczej juz nie wyjdziesz :]
Ej , spokojnie ...
Wszystko będzie dobrze ...
Tylko musisz uzbroić sie w cierpliwość ...
Oraz zachować zimną krew i stalowe nerwy ...
Wylądowałeś w sali pająków ....
Skręcaj dwa razy w prawo , idz na dol ...
Omijaj fire devile , jak spotkasz same slimy to jesteś już blisko wyjścia.
Wiem , bo niedawno sam się tam wpakowałem ...
Też się na początku wystraszyłem , ale jakoś wybrnąłem ... :)
Mroczny_Elfo
19-11-2004, 22:07
O K***a tez tam raz wpadlem z kolegami Stary jak masz taki quesciu z Firedevilami to idziesz na polodnie i potem na wschod idziesz do gory i masz teleporta jak ja wyszedelm zostalo mi 7 HP !!!!!!!
Acha jeszcze sie uchow nie mialo :(:(:( powodzenia nie masz sie czego bac tylko beholdery chyab 2-3 Bannshe i Fd full
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.