Pokaż pełną wersje : Exevo firgo hur
...HERIO...
29-04-2008, 22:47
czy m lev zalezy ile walniesz z exevo firgo hur i np hmm lub lmm ???? ;):):):):):)
PiotrasSz
29-04-2008, 22:49
Tak czym wyższy m lev, tym lepszy hit z magii. Wez załóż forum o nazwie np. "Moje pytania", a nie że zaraz zaśmiecisz całe forum.
A jakie są przeważne hity z tego? Mam 18 druida z 16 mlvl
Twoje hity będą dochodziły do okolo 30, w porywach 40:]
mlvl sie liczy w duzym stopniu co do sily magi ale pamientajcie ze lvl tez sie liczy w troche mniejszym stopniu co mlvl ale sie liczy .. jak u knighta teraz w bardzo duzym stopniu sie licza skile aby wiecej hital jak i lvl :P noi oczywiscie dana bron
Twoje hity będą dochodziły do okolo 30, w porywach 40:]
Nie wiesz to shut up pls? Jak mnie wnerwiają tacy ludzie co gówno wiedzą , a piszą głupoty ...
Ja mam 18 lvl i 23 mlvl wale max za 30~ a standardowy hit to 17.. Pozdro
@up
takie hity to w pvp..
on mowil o pvm..
Aaaa ja mam 42 mlv i w draga bije po ~100 !11
Omg po co się chwalisz ;[
@Topic
Tak magic lv ma znaczenie
Aaaa ja mam 42 mlv i w draga bije po ~100 !11
Omg po co się chwalisz ;[
@Topic
Tak magic lv ma znaczenie
się nie chwale , tylko mówie jakie hity wchodzą ? Czyż nie o to pytali? 0,0
Ja na Neranie (non-pvp) 23 druid 25 magiczny i wale hity 60~
Szescian
25-05-2008, 20:52
Xevo123 wiesz co az mi sie smiac jak Ciebie slucham mialem 19 druida 16mlvl z "exevo frigo hur" walilem 30 w porywach 40 tak jak mowil moj poprzednik. [non-pvp]
Tak, dmg zadawane zalezy od lvla.
Moim druidem (72 lvl, 54 mlvl) w dragi wchodzi czasem po 180+, ale i rowniez ~80 ;) Wiec bardzo duza rozbierznosc jest.
Pozdr.
Xevo123 wiesz co az mi sie smiac jak Ciebie slucham mialem 19 druida 16mlvl z "exevo frigo hur" walilem 30 w porywach 40 tak jak mowil moj poprzednik. [non-pvp]
Ty mnie śmieszyć , z postów wyżej wynika iż mówiłem o hicie w GRACZA , a nie w potwora -,- I cieszy Cie to nabijanie postów?
Astilinek
27-05-2008, 23:12
Ty mnie śmieszyć , z postów wyżej wynika iż mówiłem o hicie w GRACZA , a nie w potwora -,- I cieszy Cie to nabijanie postów?
co ty bredzisz synku ty nigdzie nie napisałeś że tyle w potwora wchodzi...
Shadowpiece
28-05-2008, 14:17
Kali chcieć, Kali mieć ... i co wy macie z tym nabijaniem postów? gdzie tu jest jakiś licznik?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.