Pokaż pełną wersje : Sonda!
Jak myślicie, po jakim czasie jakiś modek zaszczyci nas kasacją tematu z keylogerem? "[Elysia][OpenBattle] In Port Hope!'' Głosujcie!
PiotrasSz
29-04-2008, 22:58
Nie rozumiem Ciebie! -.-
Nie rozumiem Ciebie! -.-
To taki żarcik sytuacyjny, w którym autor tego tematu próbuje przesmiac grono moderatorskie za ich opieszałość, natomiast w tym wszystkim znajduje się drugie dno, na dole którego są modkowie na czele z atimciom i to oni sie z nas smieją. Kiedys niemiecki polityk powiedzial, ze najlepiej polakom dac wolnosc to sie sami ze soba wykoncza-modkowie robia tak samo. Dają nam wolnosc, i sie powoli sami wykanczamy robiac przy tym kupe(tak chodzi mi o gówno) smiechu.
W sumie kolega ma rację - normalne tematy tematy jak i te w których prowadzone są normalne dyskusje na temat są o wiele szybciej kasowane niż głupie keyloggery, ten garbaty lamus zamiast dawać ostrzeżenia za przeklinanie, lub jego garbata koleżanka mogli by skasować takie tematy jak ten.
/Edit : Mym zdaniem pan up świetnie nadawałby się na moda, ba nawet sam robiłby więcej przez jeden dzień niż 10 modów przez miesiąc.
W sumie kolega ma rację - tematy w których prowadzone są dyskusje na temat są o wiele szybciej kasowane niż głupie keyloggery, ten garbaty lamus zamiast dawać ostrzeżenia za przeklinanie, lub jego garbata koleżanka mogli by skasować takie tematy jak ten.
Tak samo bym to ujął ;)
To taki żarcik sytuacyjny, w którym autor tego tematu próbuje przesmiac grono moderatorskie za ich opieszałość, natomiast w tym wszystkim znajduje się drugie dno, na dole którego są modkowie na czele z atimciom i to oni sie z nas smieją. Kiedys niemiecki polityk powiedzial, ze najlepiej polakom dac wolnosc to sie sami ze soba wykoncza-modkowie robia tak samo. Dają nam wolnosc, i sie powoli sami wykanczamy robiac przy tym kupe(tak chodzi mi o gówno) smiechu.
Popieram Cię...ale nie do końca... Jeżeli masz cytować niemieckich polityków, szyderczo i błazeńsko żartujących sobie z naszego narodu to poprostu wyjdź. Nie po to ginęli setki i miliony polaków byś Ty teraz na polskim forum nawet o tej grze popierał działania narodu "bydlaczego"... Szwaby//Szfaby... jak kto zwał... Jedno gówno...A temat powinien iść do kasacji.....!!...
JAK SIĘ KOMUŚ NIE PODOBA POLSKA TO PROSZĘ BARDZO...>
> WY*******AĆ! RASIZM RASIZMOWI!! -.-
xXSrOkUXx
29-04-2008, 23:17
Ja dostałem warna za jedno przekleństwo, ale co tam.. Po co usuwać keyloggery ;s
Popieram Cię...ale nie do końca... Jeżeli masz cytować niemieckich polityków, szyderczo i błazeńsko żartujących sobie z naszego narodu to poprostu wyjdź. Nie po to ginęli setki i miliony polaków byś Ty teraz na polskim forum nawet o tej grze popierał działania narodu "bydlaczego"... Szwaby//Szfaby... jak kto zwał... Jedno gówno...A temat powinien iść do kasacji.....!!...
A czy autor tematu wspominał coś o Polsce..? xd btw. tematu nie skasują zapewne, jeżeli już to dopiero za dłuugi czas
A czy autor tematu wspominał coś o Polsce..? xd btw. tematu nie skasują zapewne, jeżeli już to dopiero za dłuugi czas
A czy ja cytowałem autora tematu ?... Omg.
A czy ja cytowałem autora tematu ?... Omg.
Nie, ale z tego co pisałeś, można było odczuć ze te słowa są kierowane również do niego.
Moderatorzy na forum.tibia.pl - Banda leniwych obiboków, które nie spełniają nawet w 1/4 swoich obowiązków. Oni modami są tylko, gdy trzeba komuś dać warna za jakieś wogóle nic nikomu nie przeszkadzające drobiazgi. Przydała by się wam jakaś dyscyplina wy zarozumiałe parszywe obiboki. Kijem k*rwa trzeba gonić w tym wypadku was do roboty... Mam w*jebane na wasze warny, gdyż świadczą one tylko o waszym cipstwie i braku argumentów. Na forum gdzie ja jestem modem, takie akcje by nie przeszły.
@down
Signed.
Prawda boli eh.
Ja jeszcze jestem tylko ciekaw, czy jako pierwszy zniknie ten temat czy temat z keyem o którym tu mowa(o ile garbate przydupasy ruszą dupe)...
/Edit : Xr3, pamiętasz może Twojego posta :
Czasami bywa, że regulamin trzeba nagiąć. Sugeruję, aby wyp*erdolić go stąd, pomimo tego, że regulaminu właściwie nie łamie. A banda skretyniałych cymbałów nie rozumie, że gość na nich żeruje i krytykują bez umiaru posty takie jak ten...
na którego odpowiedziałem :
Nalegam jednak abyś go miszczu nie wypier*alał. On tu na nikim nie żeruje, daje niektóre BARDZO ciekawe filmiki, a w zamian otrzymuje punkty na rapidzie, a poznajdywać i pohostować te filmiki też zajmuje trochę czasu więc odp**dolcie sie od niego.
i za niego właśnie wyrwałem warna, a z tego co mi widzę Ty chyba nie :D
Ja jeszcze jestem tylko ciekaw, czy jako pierwszy zniknie ten temat czy temat z keyem o którym tu mowa(o ile garbate przydupasy ruszą dupe)...
Najpierw buraki wsadza nam warny za wyswiska, usuna ten temat a potem dopiero moooooze usuna keya
BingooCola
29-04-2008, 23:44
Zagłosowałem na tydzień ;) im sie nigdy nie spieszy.
Panowie mają szybkość jak moja neostrada 128;)
(niegdyś bo teraz mam 512!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1)
A jak ja tu napiszę posta i nawet powiem, że zgadzam się z niektórymi wypowiedziami powyżej, ale nikogo nie obrażę to też dostanę warna czy nie dostanę, hm?
hahah, ja nigdzie nie wspominałem i nigdzie nie wyśmiewałem żadnego polaka, a ten cytat jest chyba bismarcka i idealnie odnosi się do polakow(nawet teraz). Radzę ci poczytać o bismarcku bo pomimo, że był to kawał skurwasyna to przewidział sytuacje w europie jaka będzie 50 lat po jego śmierci;]
psyhopatka
30-04-2008, 07:50
Etoric nie pisz takich mądrych komentarzy bo dzieci zaczynają sie podniecać np. Ok'rzec.;p
W sumie kolega ma rację - normalne tematy tematy jak i te w których prowadzone są normalne dyskusje na temat są o wiele szybciej kasowane niż głupie keyloggery, ten garbaty lamus zamiast dawać ostrzeżenia za przeklinanie, lub jego garbata koleżanka mogli by skasować takie tematy jak ten.
/Edit : Mym zdaniem pan up świetnie nadawałby się na moda, ba nawet sam robiłby więcej przez jeden dzień niż 10 modów przez miesiąc.
Ja tego nie powiedziałem xD.
Grono aktywnych moderatorów można policzyć na palcach jednej ręki. Większość odeszła, bo nie podoba im się sytuacja wewnętrzna serwisu. Mi również się nie podoba, ale nie zamierzam uciekać niczym szczur z tonącego statku...
Musicie jednak zrozumieć, iż moderatorzy również mają swoje życie prywatne. Ponad to nikt nam za tę robotę nie płaci, więc nie mamy obowiązku siedzieć tu 24h/dobę. No i najważniejsze - mogę śmiało stwierdzić, iż 90% akcji moderatorskich jest niewidocznych dla szarego, przeciętnego użytkownika - nie wiecie nawet ile postów i tematów jest wywalanych hardem. Jeśli chodzi o mnie, to tak na oko mogę strzelić, iż na 20 postów wywalonych hardem, usuwam 1 softem - widoczny dla wszystkich. Nie widzicie również ostrzeżeń jakie się posypały w tym temacie - za wulgarne słownictwo i spamowanie poprzez zakładanie takich topiców
Nowych moderatorów nie jest wybrać łatwo, bo musimy mieć pewność, iż taka osoba będzie odpowiedzialna i nie wywinie jakiegoś numeru. Z resztą, na początku każdy nowy jest bardzo aktywny, chce się pokazać, ale z czasem ten zapał mija... zapewniam iż będzie tak w przypadku każdego, więc nie ma sensu ciągle rekrutować nowych moderatorów, bo i tak z czasem im się odechce siedzenia tu.
Na forum gdzie ja jestem modem, takie akcje by nie przeszły.Forum, które zapewne nie generuje nawet 5% ruchu tego...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.