zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sonda!

Anoda
29-04-2008, 22:56
Jak myślicie, po jakim czasie jakiś modek zaszczyci nas kasacją tematu z keylogerem? "[Elysia][OpenBattle] In Port Hope!'' Głosujcie!

PiotrasSz
29-04-2008, 22:58
Nie rozumiem Ciebie! -.-

Etoric
29-04-2008, 23:02
Nie rozumiem Ciebie! -.-
To taki żarcik sytuacyjny, w którym autor tego tematu próbuje przesmiac grono moderatorskie za ich opieszałość, natomiast w tym wszystkim znajduje się drugie dno, na dole którego są modkowie na czele z atimciom i to oni sie z nas smieją. Kiedys niemiecki polityk powiedzial, ze najlepiej polakom dac wolnosc to sie sami ze soba wykoncza-modkowie robia tak samo. Dają nam wolnosc, i sie powoli sami wykanczamy robiac przy tym kupe(tak chodzi mi o gówno) smiechu.

Kamliss
29-04-2008, 23:03
W sumie kolega ma rację - normalne tematy tematy jak i te w których prowadzone są normalne dyskusje na temat są o wiele szybciej kasowane niż głupie keyloggery, ten garbaty lamus zamiast dawać ostrzeżenia za przeklinanie, lub jego garbata koleżanka mogli by skasować takie tematy jak ten.

/Edit : Mym zdaniem pan up świetnie nadawałby się na moda, ba nawet sam robiłby więcej przez jeden dzień niż 10 modów przez miesiąc.

Xerden
29-04-2008, 23:06
W sumie kolega ma rację - tematy w których prowadzone są dyskusje na temat są o wiele szybciej kasowane niż głupie keyloggery, ten garbaty lamus zamiast dawać ostrzeżenia za przeklinanie, lub jego garbata koleżanka mogli by skasować takie tematy jak ten.

Tak samo bym to ujął ;)

Ok'rzes
29-04-2008, 23:17
To taki żarcik sytuacyjny, w którym autor tego tematu próbuje przesmiac grono moderatorskie za ich opieszałość, natomiast w tym wszystkim znajduje się drugie dno, na dole którego są modkowie na czele z atimciom i to oni sie z nas smieją. Kiedys niemiecki polityk powiedzial, ze najlepiej polakom dac wolnosc to sie sami ze soba wykoncza-modkowie robia tak samo. Dają nam wolnosc, i sie powoli sami wykanczamy robiac przy tym kupe(tak chodzi mi o gówno) smiechu.

Popieram Cię...ale nie do końca... Jeżeli masz cytować niemieckich polityków, szyderczo i błazeńsko żartujących sobie z naszego narodu to poprostu wyjdź. Nie po to ginęli setki i miliony polaków byś Ty teraz na polskim forum nawet o tej grze popierał działania narodu "bydlaczego"... Szwaby//Szfaby... jak kto zwał... Jedno gówno...A temat powinien iść do kasacji.....!!...

JAK SIĘ KOMUŚ NIE PODOBA POLSKA TO PROSZĘ BARDZO...>
> WY*******AĆ! RASIZM RASIZMOWI!! -.-

xXSrOkUXx
29-04-2008, 23:17
Ja dostałem warna za jedno przekleństwo, ale co tam.. Po co usuwać keyloggery ;s

Xerden
29-04-2008, 23:19
Popieram Cię...ale nie do końca... Jeżeli masz cytować niemieckich polityków, szyderczo i błazeńsko żartujących sobie z naszego narodu to poprostu wyjdź. Nie po to ginęli setki i miliony polaków byś Ty teraz na polskim forum nawet o tej grze popierał działania narodu "bydlaczego"... Szwaby//Szfaby... jak kto zwał... Jedno gówno...A temat powinien iść do kasacji.....!!...

A czy autor tematu wspominał coś o Polsce..? xd btw. tematu nie skasują zapewne, jeżeli już to dopiero za dłuugi czas

Ok'rzes
29-04-2008, 23:21
A czy autor tematu wspominał coś o Polsce..? xd btw. tematu nie skasują zapewne, jeżeli już to dopiero za dłuugi czas

A czy ja cytowałem autora tematu ?... Omg.

Xerden
29-04-2008, 23:24
A czy ja cytowałem autora tematu ?... Omg.

Nie, ale z tego co pisałeś, można było odczuć ze te słowa są kierowane również do niego.

Xr3
29-04-2008, 23:27
Moderatorzy na forum.tibia.pl - Banda leniwych obiboków, które nie spełniają nawet w 1/4 swoich obowiązków. Oni modami są tylko, gdy trzeba komuś dać warna za jakieś wogóle nic nikomu nie przeszkadzające drobiazgi. Przydała by się wam jakaś dyscyplina wy zarozumiałe parszywe obiboki. Kijem k*rwa trzeba gonić w tym wypadku was do roboty... Mam w*jebane na wasze warny, gdyż świadczą one tylko o waszym cipstwie i braku argumentów. Na forum gdzie ja jestem modem, takie akcje by nie przeszły.

@down
Signed.

Caruel
29-04-2008, 23:30

Prawda boli eh.

Kamliss
29-04-2008, 23:35
Ja jeszcze jestem tylko ciekaw, czy jako pierwszy zniknie ten temat czy temat z keyem o którym tu mowa(o ile garbate przydupasy ruszą dupe)...

/Edit : Xr3, pamiętasz może Twojego posta :

Czasami bywa, że regulamin trzeba nagiąć. Sugeruję, aby wyp*erdolić go stąd, pomimo tego, że regulaminu właściwie nie łamie. A banda skretyniałych cymbałów nie rozumie, że gość na nich żeruje i krytykują bez umiaru posty takie jak ten...

na którego odpowiedziałem :

Nalegam jednak abyś go miszczu nie wypier*alał. On tu na nikim nie żeruje, daje niektóre BARDZO ciekawe filmiki, a w zamian otrzymuje punkty na rapidzie, a poznajdywać i pohostować te filmiki też zajmuje trochę czasu więc odp**dolcie sie od niego.

i za niego właśnie wyrwałem warna, a z tego co mi widzę Ty chyba nie :D

Xerden
29-04-2008, 23:37
Ja jeszcze jestem tylko ciekaw, czy jako pierwszy zniknie ten temat czy temat z keyem o którym tu mowa(o ile garbate przydupasy ruszą dupe)...

Najpierw buraki wsadza nam warny za wyswiska, usuna ten temat a potem dopiero moooooze usuna keya

BingooCola
29-04-2008, 23:44
Zagłosowałem na tydzień ;) im sie nigdy nie spieszy.

Cacuss
29-04-2008, 23:46
Panowie mają szybkość jak moja neostrada 128;)
(niegdyś bo teraz mam 512!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1)

A jak ja tu napiszę posta i nawet powiem, że zgadzam się z niektórymi wypowiedziami powyżej, ale nikogo nie obrażę to też dostanę warna czy nie dostanę, hm?

Etoric
29-04-2008, 23:52

hahah, ja nigdzie nie wspominałem i nigdzie nie wyśmiewałem żadnego polaka, a ten cytat jest chyba bismarcka i idealnie odnosi się do polakow(nawet teraz). Radzę ci poczytać o bismarcku bo pomimo, że był to kawał skurwasyna to przewidział sytuacje w europie jaka będzie 50 lat po jego śmierci;]

psyhopatka
30-04-2008, 07:50
Etoric nie pisz takich mądrych komentarzy bo dzieci zaczynają sie podniecać np. Ok'rzec.;p

Hugo
30-04-2008, 13:34
W sumie kolega ma rację - normalne tematy tematy jak i te w których prowadzone są normalne dyskusje na temat są o wiele szybciej kasowane niż głupie keyloggery, ten garbaty lamus zamiast dawać ostrzeżenia za przeklinanie, lub jego garbata koleżanka mogli by skasować takie tematy jak ten.

/Edit : Mym zdaniem pan up świetnie nadawałby się na moda, ba nawet sam robiłby więcej przez jeden dzień niż 10 modów przez miesiąc.

Ja tego nie powiedziałem xD.

Rothes
30-04-2008, 15:49
Grono aktywnych moderatorów można policzyć na palcach jednej ręki. Większość odeszła, bo nie podoba im się sytuacja wewnętrzna serwisu. Mi również się nie podoba, ale nie zamierzam uciekać niczym szczur z tonącego statku...

Musicie jednak zrozumieć, iż moderatorzy również mają swoje życie prywatne. Ponad to nikt nam za tę robotę nie płaci, więc nie mamy obowiązku siedzieć tu 24h/dobę. No i najważniejsze - mogę śmiało stwierdzić, iż 90% akcji moderatorskich jest niewidocznych dla szarego, przeciętnego użytkownika - nie wiecie nawet ile postów i tematów jest wywalanych hardem. Jeśli chodzi o mnie, to tak na oko mogę strzelić, iż na 20 postów wywalonych hardem, usuwam 1 softem - widoczny dla wszystkich. Nie widzicie również ostrzeżeń jakie się posypały w tym temacie - za wulgarne słownictwo i spamowanie poprzez zakładanie takich topiców

Nowych moderatorów nie jest wybrać łatwo, bo musimy mieć pewność, iż taka osoba będzie odpowiedzialna i nie wywinie jakiegoś numeru. Z resztą, na początku każdy nowy jest bardzo aktywny, chce się pokazać, ale z czasem ten zapał mija... zapewniam iż będzie tak w przypadku każdego, więc nie ma sensu ciągle rekrutować nowych moderatorów, bo i tak z czasem im się odechce siedzenia tu.

Na forum gdzie ja jestem modem, takie akcje by nie przeszły.Forum, które zapewne nie generuje nawet 5% ruchu tego...