Pokaż pełną wersje : Incredible N00b Killer
czekam z utensknieniem na nastepny odcinek:D:D:D:D:D to jest jeden z lepszych tematow na tym forum :) czlowieku masz talen :king: a i nie pytac sie kiedy bedzie nastepny -.- to nie jest 5 min roboty :baby: : ))) rob dalej plxor:balwanek:
To jest najlepszy fake jaki widzialem
COOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :] :cup: :cup: :cup:
ExTra,Świetnie,Super poMySł....
Czekam na Więcej :D :D
Isair of Xel'Rash
03-02-2005, 11:44
Wykonanie 8/10
Pomysłowość 9/10
Mi sie bardzo podobało
-------------
LESZCZ tak na mnie zwą
B) B) B)
Green-Boys
04-02-2005, 01:54
jak dla mnie narazie :cup: za***sity komiks heheh NOOB KILLER~~~~> 8o
Hellraider
18-02-2005, 00:42
Szkoda, że już bardzo długo nie ma następnego odcinka. Czekamy i Czekamy ale ile mozna czekać?? Tylko plx nie mów że skończyłeś z tym ;(
jakuzzja
18-02-2005, 07:36
za***iste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p :p :p :p :p :p B)
:) :D :D plz zrób kolejna część bo ta byla za***ista X(
Aureliunkunfun (DruiD)
18-02-2005, 08:05
te trzy odcinki sa fajne ocena: 10000000/10
czekam na next :D :cup:
G R A T Z
100/10
acha co do tego że na tibiua.org ktoś kopiował to ja znam kolesia na rl i on by tego nie wymyślił lol -.-
Knightman
18-02-2005, 16:13
hehe piękny komiks :D
oby tak dalej
Wladca demonov
18-02-2005, 16:27
Bardzo fajny komiks.Moim zdaniem najlepszy jaki widzialem na forum.Tylko szkoda ze nie ma 4 odcinka.Ale mimo wszystko bedeczekal. B)
Cookievann
18-02-2005, 22:37
no spox, wimiare dobre jak dla mnie to ocena 9/9 dawaj wiecej :cup:
Aval kiedy 4 odcinek czyzby the end ?
obiecalesnam wszystkim czekamy(wiem ze to pracochlonne)ale my chce wiecej!!!
super :cup: zrob cos jeszcze. brava dla tego pana :flaga_pl:
Druid'ek Miyakishi
19-02-2005, 13:41
Zarombisty fake'i oby tak dalej 8o
Aval'yah PANUJE, a reszta to uje... :D :D :D
Thimburd
19-02-2005, 16:03
Ja nie śpię po nocach tylko czekam na IV część :) To jest chyba the best fake-historyjka na całym forum :)
Już ktoś to pisał i go popieram "dostał sie do artist i juz nie bedzie robil nie rozumiecie tego "?
Aval'yah zrób nowy temat i powklejaj wszystkie 3 części, wraz z 4, żeby było czytelniejsze.
Aval'yah rox ;p
Za***isty za***isty super za***isty komiks
Pomysl 10/10
Wykonanie 100/100
DAwaj wiencej
Yazon Zigrin
19-02-2005, 21:46
Już ktoś to pisał i go popieram "dostał sie do artist i juz nie bedzie robil nie rozumiecie tego "?
Ja tak pisałem
Chodzę z Avalem do klasy... i wiem o co mu biegało... ja dostałem się do Artist i żal mu dupę ściskał, że on nie... i musiał w czymś zabłysnąć, a że talentu nie ma to do pixartów się nie weżmie i posatnowił robiś fake'i... zauważcie że dostał się do Artist tuż po 3 odcinku... dostał się i... nic dalej nie robi... I TO JEST CAŁA PRAWDA!!!
Slagolash
19-02-2005, 22:02
Ja tak pisałem
Chodzę z Avalem do klasy... i wiem o co mu biegało... ja dostałem się do Artist i żal mu dupę ściskał, że on nie... i musiał w czymś zabłysnąć, a że talentu nie ma to do pixartów się nie weżmie i posatnowił robiś fake'i... zauważcie że dostał się do Artist tuż po 3 odcinku... dostał się i... nic dalej nie robi... I TO JEST CAŁA PRAWDA!!!
Mushe ci po części przyznac racje...:P
Aval po III czesci n00b killera zmienił podpis na "Przykro mi,ze nie skończyłem n00b killera, ale to mnie przerosło...", tymczasem w rl jak sie pytałem kiedy skończy to mówił "ze mu sie nie chce":P. Z deka nieuczciwe, nie?
Tylko ze to troche nielogiczne-jak człowiek chce się dostac do Artist, to po to, żeby po dostaniu się tworzyć dalej...a Aval...zresztą ocencie go sami :P
Mi sie bardzo podoba zwlaszcza gdy
niesamowity n00b killer sie
kamofloje wsrod n00bow
Cookievann
20-02-2005, 20:23
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: Wszystki odcinki były niezłe mało powiedziane były wyczepane. Najlepszy był odcinek 3 :cup: .
Czy jest juz odcinek 4 jak tak to podaj w jakim poście się on znajdnuje!!!!
GRATZ GRATZ GRATZ historyjek :cup: :] B) B) :D :) ;) ;)
:mag: sorcerer the master
Yazon Zigrin
22-02-2005, 15:25
Czy jest juz odcinek 4 jak tak to podaj w jakim poście się on znajdnuje!!!!
Tyle razy mówić, że już nie będzier żądnych odcinków... Aval to debil, więc się mówi trudno
Slagolash
22-02-2005, 15:28
Aval to debil
Bez takich bluzgów :P Aval powinien inaczej postąpić, ale bez przesady :P:P:P
Anaconde
22-02-2005, 15:46
Gratz odcinków, podobały mi sie. Hehe, szkoda, że nie zrobisz 4 odcinka, bo rtoche do artist nie zasłużyłeś (chyba trzeba dalej cośrobić, a nie być i sie cieszyć, jak tak ma to wyglądaćto ja też robie proste fake'i =] ) .
Zarąbiste fake'i dawno sie tak nie uśmiałem... :P
Bam Margera
22-02-2005, 16:22
I co z tym nastepnym odcinkiem
I co z tym nastepnym odcinkiem
Nie bedzię go, ponieważ autorowi z tego co widze nie chce go sie robić :/
Wogóle to wszytkie odcinki były super. Ale taki koniec pogromcy noobów... :(
Cookievann
23-02-2005, 15:32
Tyle razy mówić, że już nie będzier żądnych odcinków... Aval to debil, więc się mówi trudno
Yazon nie wku***** mnie
PS.
DAJ SPOKUJ AVALOWI
:mag: SORCERER RULEZ :mag:
fabula jak znamy dobrze ale swietne fake'i
Facet nas olał bo mu sie niechciało.Zmarnował swój talent(nie robiąc tego dalej).
:p szkoda tego n00b killera.
PS. Jak on sie zgodzi to niech ktoś inny to dokończy.(może też wyjdzie)
Widze Aval że wszyscy cię uwielbiają...........no może poza Yazon Zigrin bo on uwarza że jesteś debilem - może poprostu zazdraści(niewiem)
Moim zdaniem ten faczkins:) jest cool, niewiem czy skończyłeś z tym, ale mam nadziję że nie :cup:
Ja myśle że przygotowujesz się do czegoś naprawde super:) - oby(każdy się ze mną zgodzi^.--).
Ja i wszyscy doradzamy ci żebyś nie skończył na tym i robił dalej - oby tak było.
NARTY WSZYSTKIM:)
Cor Tibiarz
19-03-2005, 12:45
Widze Aval że wszyscy cię uwielbiają...........no może poza Yazon Zigrin bo on uwarza że jesteś debilem - może poprostu zazdraści(niewiem)
Moim zdaniem ten faczkins:) jest cool, niewiem czy skończyłeś z tym, ale mam nadziję że nie :cup:
Ja myśle że przygotowujesz się do czegoś naprawde super:) - oby(każdy się ze mną zgodzi^.--).
Ja i wszyscy doradzamy ci żebyś nie skończył na tym i robił dalej - oby tak było.
NARTY WSZYSTKIM:)
LóL Aval dostal sie do artist bo chcial tego i juz nie bedzie robil! jemu tylko o to chodzilo.
Nie kumisz??? Nie bedzie nastepnych noobkillerow :(
I nikt mu nie zazdrosci mowia prawde! ie powinien sie tak zachowywac> Powinien to jakos zakonczyc
Raistlinek
19-03-2005, 12:53
no właśnie....ja za kare wywaliłbym go z artist, gdyż takie zachowanie nie przystaje artyście....on powinien tworzyć dla SIEBIE, a nie po to żeby być w jakimś artist :P
przecierz to jasne że jak mistrz n00bow<czy jak mu tam>wypil eliksir,sam aval sie zamienil w n00ba!jeszcze to do was nie dotarło?
Po co Wy OdŚwieŻacie Stare Topici ?!
Poznanski Rycerz
04-04-2005, 22:23
wywalcie go z tych artist to moze to ... dokonczy bo naprawde te fake sa wywalone w kosmos!!
Slagolash
05-04-2005, 18:48
@up: od 2.04.05 ma bana ;p, takze nawet przy wywaleniu z MTA nie dokończy fake'a (i tak chyba nie miał zamiaru, a szkoda)....:P
Zrub Wiecej Takich Fake'Ów!!!
ZRUB WIECEJ TAKICH FAKE'ÓW!!!
bardzo fajnie to zrobiles podobalo mi sie:)
EKSTRA FAKE.
mi sie bardzo podobal rub siecej takich fake'ów!!!
level:8
świat:amera
profesja:palladyn
skills:67/53
Thimburd
05-04-2005, 20:48
Ludzie! Nie odgrzewajcie starych kotletów! Aval'yah ma bana i pozatym nie wyraził chęci dokończenia komiksu. Dajcie już spokój!
digimon0
06-04-2005, 20:39
bardzo fajnemoze by kto to dokonczyl?
Malutki Palladino
07-04-2005, 22:29
hehe zaje***te ... Najbardziej podoba mi sie ten bajerek jak lookasz przez noktowizorek, to paint? -.-
Dlaczego nie ma aktualizacji ?! ;(
300 post mój :cup:
właśnie czemu nie ma nowych odcinków
Lucker Graja
08-06-2005, 19:56
off topic rattata nie pisz 3 postów pod żąd tylko edytuj a w te twoje skile wątpie 67/53 na 8 lvlu lol
@topic
Szkoda że nie robi więcej faków bo robił ciekawe ,ale może po zniknięciu bana :P
Lord Niusia plxOr
17-06-2005, 18:18
ta gazeta fajna XD
Van Deer Zudrak
23-06-2005, 14:26
Gratz. PRAWIE najlepszy Fake'i jaki czytal/oglądałem
pomysł 7/10 wykonanie 10/10
OMG. LUDZIE! Wy nie musicie się dopisywać do każdego tematu, który widzicie, jeżeli przeglądacie coś co jest dalej niż trzecia strona nie odpowiadajcie na to.
To jest przywracanie śmieci.
Yah dawno nie robi faków.
Lukas Hiper
24-06-2005, 17:42
Wykonanie: 9/10
Pomysł: 10/10
Czyli muwiąc inaczej poprostu COOL 8o 8o
Pozdro ;)
gdy zobaczylem 1st czesc bylem zachwycony....byl to wtedy najlepszy fake jaki widzialem, bo gdy powstala 1 czesc mialem jakies 20 postow a teraz mam prawie 30x wiecej ;]. Kolejne czesci nie byly jush tak fajne pod wzgledem wykonania, ale ciagle mysle, ze to jest fajny Fake story i smialo mozesz dawac wiecej. W koncu malo ktory Fake ma tyle komentarzy jak ten...
Gothican
24-06-2005, 20:02
Spoko.Bardzo ciekawe i na serio przydałby się taki kolo na każdym serwie.
wykonanie 9/10
fabuła 11/10
ogół 10/10
daj next fake gaz
NOOOOB killeerr cccoooll
OMG
kto odświeżył topic ? = Kretyn ...
Dr.Deve~
25-06-2005, 16:14
Naprawde niezle :D
Shadow warrior
25-06-2005, 17:41
Moim zadaniem bardzo dobry fake
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.