Pokaż pełną wersje : dh czy g legs
Jestem paladynem, posiadam eq: platinium ammulet, royal helmet, demon shield, blue robe, blue legs, boh, wedding ring 8o i zastanwaiam się co mi sie bardziej przyda, czy demon helmet czy golden legs. proszę o odpowiedz B)
Allegro rox ^.^
na sekurce mailem takie eq na 20 lev z kasy na trollach..
Przemyśl zanim napiszesz
Przemyśl zanim napiszesz
No to nie wiem jak ty to robisz ^.^. Bo full eq na 20 lvl i tak sie nie opyla, a jak już co, to sie aola kupuje a nie platinum amulet :s
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .........................
neopostman
01-05-2008, 09:43
Przemyśl zanim napiszesz
Piękne bajeczki nam tu opowiadasz : P.
allegro? haahahahahahahhahaahhaahaah na tym swiecie gram od roku roznymi postaciami to mi sie kasa uzbierala, a jak dzieci neo nie umieja grac i ktos ma wiecej kasy to odrazu tekst: allegro!! lub ile dales za to kasy na allegro?... omg zal dzieci neo to trzeba tepic!!
hahahahhahahahahah. No rzeczywiscie bardzo smieszne. Dlaczego sie tak denerwujesz? Gdyby nie to, to moglbym uwierzyc, ze masz takie eq, ale ktos @up chyba powiedzial prawde, ze sie tak frustrujesz :)
mniejsza o moje eq ja sie pytam czy glegi czy dh
Piękne bajeczki nam tu opowiadasz : P.
miałem dokładnie demonke, royala, dsm, b-legs i boh. ...oblicz ile co kosztuje... i sprawdz ile możesz zarobić na samych trollach/rotach w jakieś 2 tygodnie.
neopostman
01-05-2008, 10:10
miałem dokładnie demonke, royala, dsm, b-legs i boh. ...oblicz ile co kosztuje... i sprawdz ile możesz zarobić na samych trollach/rotach w jakieś 2 tygodnie.
Oki, przyjmując teoretycznie, że trolla zabijasz co 12 sekund i grasz dziennie 3 godziny, wychodzi nam, że na godzine zarabiasz 1.2 k co daje nam 3.6k w ciągu jednego dnia. 2 tygodnie = 14 dni, więc 3.6k *14 = 50 k. Ale te 50 k to i tak zakładając, że będziesz miał spore szczęście =0.
na foldzie mozna wyciagnac spokojnie 5-7k w ciagu 5h
Zioomasek
01-05-2008, 10:13
a ja cos na temat napisze
kupuj dh, bo lżejszy
a ja cos na temat napisze
kupuj dh, bo lżejszy
no to tak: dh na celescie ~200k glegs ~100k + aol licze 50k no to jakies 70 musze dozbierac ew od qmpla pozyczyc :D
allegro? haahahahahahahhahaahhaahaah na tym swiecie gram od roku roznymi postaciami to mi sie kasa uzbierala, a jak dzieci neo nie umieja grac i ktos ma wiecej kasy to odrazu tekst: allegro!! lub ile dales za to kasy na allegro?... omg zal dzieci neo to trzeba tepic!!
Hahaha, No lifer. Po pierwsze, idź do szkoły naucz się ortografii i stawiaj polskie znaki. Po drugie, to co ja mam duchem świętym żebym wiedział ile masz postaci?? Jak ja bym miał 210 charów to też bym spokojnie miał już najlepsze eq w grze. Po trzecie to nie rozumiem po co ci taki ekwipunek skoro nie masz aola, tylko platinum amulet :D. A po czwarte nie graj tyle w tibie, bo patrząc na twoje statystyki na pskonejocie to aż żal mi dupę ściska....
no to tak: dh na celescie ~200k glegs ~100k + aol licze 50k no to jakies 70 musze dozbierac ew od qmpla pozyczyc :D
ja ci polecam mms , najwazniejsza czescia ekwipunku jest tarcza , w nastepnej kolejnosci golden legi , a dh bym wogole nie kupowal tylko zdobyl.
Kileros fire'son
01-05-2008, 13:07
Hahaha, No lifer. Po pierwsze, idź do szkoły naucz się ortografii i stawiaj polskie znaki. Po drugie, to co ja mam duchem świętym żebym wiedział ile masz postaci?? Jak ja bym miał 210 charów to też bym spokojnie miał już najlepsze eq w grze. Po trzecie to nie rozumiem po co ci taki ekwipunek skoro nie masz aola, tylko platinum amulet :D. A po czwarte nie graj tyle w tibie, bo patrząc na twoje statystyki na pskonejocie to aż żal mi dupę ściska....
Po co ma stawiac polskie znaki na forum? To sobie zrob 210 postaci i kup sobie te full eq. Nie chce aola nie nosi jego problem. Gra ile chce i to jego sprawa i za przeproszeniem ch*j Ci do tego!! Wk*rwiaja mnie tacy ludzie jak Ty.
Kup DH, bo blue legsy lzejsze od g legsow.
Kubusssek
01-05-2008, 13:19
Demon Helmet na początek full eq pasuje a potem reszta...
Na forum nie potrzebuje polskich znakow, a co do aola to normalne ze kupie -.- a co do moich statow na psk~ to chyba odemnie zalezy ile gram nie? zalujesz bo grac nieumiesz i tyle. ale z reszta po co z takim cielakiem jak ty gadam?
moge powiedziec do ciebie to co mam w podpisie :> hyba cie buk opuscil
hmm nie wiem jak ty ale ja zawsze robie tak:
1. armor/shield
2. legi
3. helm
4. reszta
Oki, przyjmując teoretycznie, że trolla zabijasz co 12 sekund i grasz dziennie 3 godziny, wychodzi nam, że na godzine zarabiasz 1.2 k co daje nam 3.6k w ciągu jednego dnia. 2 tygodnie = 14 dni, więc 3.6k *14 = 50 k. Ale te 50 k to i tak zakładając, że będziesz miał spore szczęście =0.
Dolicz do tego speary, które paladyni kupują.W dodatku rope sprzedajesz 15gp/szt w Edron, a ropy praktycznie leżą na ziemi, hand axe po 4 gp Edron, a tego także leży od groma, leather helmet 4 gp, tego również od groma jest,wooden shield 5 gp, tego również od groma jest.Pewnie dużo nie da, ale chciałem Cię uświadomić, że można wyciągnąć spokojnie więcej niż 50k w 2 tyg.Poza tym trolla raczej się w 12 sekund nie bije nawet na 15 lvlu.A na rotwormach to 200+ k normalnie można wyciągnąć, sprawdzone na bocie.
EDIT ; Kup golden legi.
Na forum nie potrzebuje polskich znakow, a co do aola to normalne ze kupie -.- a co do moich statow na psk~ to chyba odemnie zalezy ile gram nie? zalujesz bo grac nieumiesz i tyle. ale z reszta po co z takim cielakiem jak ty gadam?
moge powiedziec do ciebie to co mam w podpisie :> hyba cie buk opuscil
Alleluja!!! Kupisz aola!!! 8o GZ!!!
Zależy od ciebie ile grasz, ale nie wychodzi ci to na dobre
Nie martw się, potrafię grać
Nie musisz gadać ze mną, idź pogadać z kolegami z tibii...
Bóg mnie nie opuścił, za to ciebie chyba tak...
Po co ma stawiac polskie znaki na forum? To sobie zrob 210 postaci i kup sobie te full eq. Nie chce aola nie nosi jego problem. Gra ile chce i to jego sprawa i za przeproszeniem ch*j Ci do tego!! Wk*rwiaja mnie tacy ludzie jak Ty.
To chyba normalne że polak stawia polskie znaki...
Nie zrobię 210 postaci, bo to strata czasu
Jak widać chce nosić aola
A niech gra ile chce...
Jak cię denerwuje to nie czytaj
KACpero_1994
01-05-2008, 14:34
Dh.......Zdecydowanie
Boomberman
01-05-2008, 14:56
u mnie dh stoi 160k tyle dalem wiec bierz dh
a ja se wezme tera g legsy
FreeMartin58
01-05-2008, 17:01
ja bym wybrał g legs ;]
Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 6, gości: 0)
moj temat przyciagnal uwage "milionow"
Ja bym nic nie kupowal dopiero na 35+, bo zgon i szkoda aola...
neopostman
01-05-2008, 18:23
Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 6, gości: 0)
moj temat przyciagnal uwage "milionow"
Czujesz się z tego powodu sławny i fajny Xd ?
Za dziecko neo to ty mozesz uznawac siebie... Ja walsnie za dzieci neo uznaje osoby ktore mni nie potrafia grac jedna postacia...
Przemyśl zanim napiszesz
dobra baja <BRAVO>
codziennie 6h? a gdzie codzienne zycie, kumplem, panienki...(to sie nazywa uzaleznienie, owinienes sieleczyc jesli tyle grasz)
To była ironia..
Nie kupuj. Szkoda kasy na ten lvl.
@down
Naucz sie edytować posty.
up
a wiesz co to edytuj post ??
do tematu :
kup dh zajebiście wygląda a da ci to samo co przerzutka na g legi wiec różnicy nie ma .
No life rox... 12h,13h,15h jesteś świetny :D
Inferno3031
02-05-2008, 10:35
Przemyśl zanim napiszesz
Przykro mi xD
Btw ostatnio zabiłem 60 knight'a na foldzie jak botował ;] 7 k mu wypadlo + pare itemów... Śmieszne xD Najbogatsza profesja w grze a na trolach zarabia xD
@topic
Przestałbyś już się popisywać... rzeczywiście masz dylemat jak cholera... 20 lvl bez aola pyta "dh czy g legs". Dzięki takim "ludziom" pk'owcy są w stanie naprawde dużo zarobić xD
Co do ludzi, ktorzy pisza, ze autor ma full eq, to nie wiem o co im chodzi:/
Przeciez to jest eq kazdego przecietnego gostka.
Co do tego, ze nie biega w aolu no to coz jego sprawa. Moze mysli ze przy dedzie wypada jedynie bp+jedna rzecz z eq, a nie tak jak to jest czasami-kilka itemow.
Co do tego, ze na malym lvlu mozna miec bardzo dobre eq to sie zgodze, bo sam tak mialem i mam. Nie uzywajac allegro, botow, xx postaci, hackowania i czego tam jeszcze ludzie nie wymysla. Wystarczy miec szczescie i nie wastowac.
Co do tematu:
Ja bym kupil dh, poniewaz jest lzejszy od royala, a cap sie zawsze przyda.
jakie wy cielaki jestescie -.- przeciez aol to normalne, ja sie pytam co do aola anie mi mowicie teksty: nie ma aola, pk zarobia... zal
@3x up Inferno3031
a gdzie mial niby botowac floda jest malo zalodniona i jak ktos jest to jakis noobq,
jak botowal 20h to sie nie dziw ze mial te 7k
Inferno3031
03-05-2008, 08:50
@3x up Inferno3031
a gdzie mial niby botowac floda jest malo zalodniona i jak ktos jest to jakis noobq,
jak botowal 20h to sie nie dziw ze mial te 7k
Tyle to można wyzbierać w 1h sprzedając viale rozrzucone na facc tombach :s
lvlanius
03-05-2008, 09:19
nie wiem po jakiego ch... się wypowiadają osoby które piszą "allegro rox" albo coś w tym stylu zazdrość was zjada tak? bo nie wiem co was obchodzi chodzby i kupił na allegro nic was to nie powinno obchodzi bo on nie o to pyta czy kupil na allegro czy sam zdobyl bo to wie najlepiej. Na tym forum panuje dziwna zazdrosc jeden pojedzie reszta odrazu tez go jedzie tak? widze ze nawet moderatorzy sie pod to podpisuja...
#topic
nie warto CI nic z tego kupywac bo jak kupisz g legi bedziesz mial 1 arm wiecej i to Ci nic nie da bo bedziesz musial kupic aola a p ammy ma 2 arm wiec na jedno wychodzi podobnie royal helmet, jak juz to kup mms albo mpa
D helmet bedzie z Questa..
Leci nie .. i tansze.. są kup legi ; ))
Macko121
03-05-2008, 14:06
Ja na twoim miejscu kupiłbym Demon Helmet, waży tyle samo co Crown Helmet, a ma więcej obrony. Kupując Golden Legi stracisz jakże cenną dla paladyna, szczególnie na tym poziomie, pojemność. Oczywiście mówimy tu o zamianie Blue Legs na Golden Legs. Dla mnie wystarczyłoby Demon Helmet, Blue Robe, Blue Legs, BoH, Demon Shield, AoL. Reszta na E~, czy R~ Speary, Power Bolty, czy Assassin Stary. Wybranie takiego uzbrojenia gwarantuje ci mniej więcej dobrą obronę i dużą ilość załadunku na runy, czy manasy.
po wywodach tych wszystki "madrych" zdecydowalem sie nie kupowac nic :D, uzbieram sobie na softy 8o
@up:
Było sporo odpowiedzi "kup legi bo" "kup d helm bo", więc nie wiem czemu jesteś taką *_*CENZURA*_*
DuskinessvsVision
03-05-2008, 20:18
A ja ci powiem zostaw jak jest i kup softy.
Mając aola tracisz 2 arma, która miałbyś z platinum amulet.Zamieniając b legi na g legi zyskujesz 1 arma więc się nie opłaca i tracisz jeszcze capa.
Zamieniając rh na demon helmet jest tak samo.
Podsumowując : z takim eq jak masz teraz nie jest ci potrzebny aol, więc zyskujesz 2 arma z platinum amuleta, którego z kkolei nie mógłbyś nosić z rare setem.
ZBIERAJ NA SOFTY!
Killuminati
03-05-2008, 20:24
Tylko, że SOFTY = AOL, też zapomniałeś o tym ^^
DuskinessvsVision
03-05-2008, 20:34
No, ale jak sie kupuje softy to chyba nie dla arma...A jak kupujesz demon helmet, albo g legi to chyba nie dla regeneracji many?
@up:
Było sporo odpowiedzi "kup legi bo" "kup d helm bo", więc nie wiem czemu jesteś taką *_*CENZURA*_*
no dokoncz... po to jest forum zeby sie czegos dowiedziec.
A ja ci powiem zostaw jak jest i kup softy.
Mając aola tracisz 2 arma, która miałbyś z platinum amulet.Zamieniając b legi na g legi zyskujesz 1 arma więc się nie opłaca i tracisz jeszcze capa.
Zamieniając rh na demon helmet jest tak samo.
Podsumowując : z takim eq jak masz teraz nie jest ci potrzebny aol, więc zyskujesz 2 arma z platinum amuleta, którego z kkolei nie mógłbyś nosić z rare setem.
ZBIERAJ NA SOFTY!
I tak wlasnie zrobie, dozbieram 100k, pozycze od qmpla next 100 i bedzie gitosko 8o
temat do zamkniecia, kupilem softy i jestem fajny - tak na allegro kupilem - dobra temat do zamkniecia
a i lev juz 47 :D
ColinZzZ
29-05-2008, 14:26
kupuj dh, bo lżejszy
Zioomasek ma racje , dh lzejszy bez dwoch zdan, ale rob co uwazasz...
Polepszając swoje eq najlepiej jest zacząć od tarczy. Kup sobie mms i aol.
Oxidosis
29-05-2008, 17:54
Srry, ale czy ty umiesz liczyć ?xD
Minuta to 60 sekund, nie 100 :]
@Topic Demon helmet, zdecydowanie ;]
Honestus
29-05-2008, 19:16
ej a bendziesh moim góru?
powiesh mi jak ustawic tibiaauto???
a gdzie ty botujeshh??? na bagach ???
ColinZzZ
29-05-2008, 20:40
ej
powiesh mi jak ustawic tibiaauto???
a gdzie ty botujeshh??? na bagach ???
Watpie aby bot na jakimkolwiek serwierze byl legalny.B)
Edit : wrocmy do tematu :P
Watpie aby bot na jakimkolwiek serwierze byl legalny.B)
Edit : wrocmy do tematu :P
Skoro chcesz wrócić do tematu to czemu się nie wypowiedziałeś? :p
Kup sobie g-legsy bo dh i tak bedzie z questa ;-)
ColinZzZ
30-05-2008, 10:14
Skoro chcesz wrócić do tematu to czemu się nie wypowiedziałeś? :p
Raz chyba mi wolno ucieknac poza temat prawda?
Edit : Lecz szybko staram sie nawiazac do niego :P
Kamilq96
05-08-2008, 18:16
Ja uwazam ze golden legs bardziej sie przydaja dla palla
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.