Pokaż pełn± wersje : Ważne wydarzenia
Lady_Sais
01-05-2008, 06:14
Siemanko ;]. Jako, że nie znalazłem tematu gdzie mog± byc podane konkretne terminy jaki¶ ważnych wydarzeń [ typu POI Quest, Anihilator ;], Banuta] postanowiłem takowy założyć. Prosze o wpisywanie tu dat i godzin konkretnych wydarzeń. I bardzo was prosze piszcie na temat. Jak kto¶ zaczyna pieprzyć o dupie maryny to to strasznie utrudnia znalezienie czego¶.
ye ye
dzi¶ odbędzie sie 30 sekundowy hunt na ratach na rooku chętnych zapraszam do wspólnego huntowania o 14 pod ¶wi±tyni±
kapisz? po ch to komu
ye ye
dzi¶ odbędzie sie 30 sekundowy hunt na ratach na rooku chętnych zapraszam do wspólnego huntowania o 14 pod ¶wi±tyni±
kapisz? po ch to komu
ej ja czekałem i nikogo nie było :(
Lady_Sais
02-05-2008, 10:07
ye ye
kapisz? po ch to komu
:baby: dzieci.... pewnych rzeczy nie potrafia zrozumiec...
chociazby po to zeby wiedziec co sie dzieje i zeby mozna sie bylo na jakis quest z lepszym teamem zabrac
Legendanebuli
02-05-2008, 10:25
Hejka, Dzisiaj 2giego maja szukam teamu na kupienie blessów.
10+ osób żeby waste nie było.
Chętnych prosze o kontakt w grze albo przez priwejt mesejdż.
DZISIAJ O 20 WYRUSZAMY Z FIBULI :):):):):):):):):):)):):):):):):):):):):):):):):): ):):):):)
):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)):):):):) :):)>):):
):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)):):):):) :):)>):):
Inferno3031
02-05-2008, 10:25
Siemanko ;]. Jako, że nie znalazłem tematu gdzie mog± byc podane konkretne terminy jaki¶ ważnych wydarzeń [ typu POI Quest, Anihilator ;], Banuta] postanowiłem takowy założyć.
To może zajrzyj na forum swojego ¶wiata na tibia.com (http://forum.tibia.com) ?
TheDwarf
02-05-2008, 10:43
no to ja dzis idem na hunt krabuw pod karlin :cup::cup: hentnyh do wziencia udzialu w tym jakrze wjelkim pszedsiemwzienciu proshe o wpisanie sie tutaj morze lutniemy jakoms rybke :o ewentułanie morze jakies golden leks albo inny demon armor wpisowe 1k pisac!:evul::evul:
NecroLukas
02-05-2008, 10:43
To może zajrzyj na forum swojego ¶wiata na tibia.com (http://forum.tibia.com) ?
przeca tam po angielsku wjenc cięko z nawigacjom:D:D:D:baby::baby:X(:confused:8o
@gura
boje sie krabuw:(:(:(:(
no to ja dzis idem na hunt krabuw pod karlin :cup::cup: hentnyh do wziencia udzialu w tym jakrze wjelkim pszedsiemwzienciu proshe o wpisanie sie tutaj morze lutniemy jakoms rybke :o ewentułanie morze jakies golden leks albo inny demon armor wpisowe 1k pisac!:evul::evul:
Ja morze pszyhance 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.