Pokaż pełną wersje : Orc Bersercer
Mam pytanie. Byłem dzisiaj w zamku orków koło Ab'D.
I tam wyszedł mi na spotkanie orc bersercer (niezle zasowa) wiedz ja sie zasłonilem orciem spearmenem (to bylo w korytarzu) poczym mialem zamiar go z hmmow pociskac ale on zabil spearmena i zaczal mnie atakowac (naszczescie przezylem, i duzo mi nie stracil tylko 76hp :D ).
Moje pytanie brzmi następująco:
Czy zawsze orc bersercer zabijał inne potwory zeby dojsc do playera i go strzaskać czy to jest jeden z tych nowych upedów??
I drugie pytanie:
Czy tylko bersercer tak robi czy inne potwory tez??
Hejka!
Pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Zawsze jak mnie 1 potworek walił, to ten co był z tyłu po prostu szedl na kogoś innego albo czekał aż zabije się tego z przodu. Z berserkerem nigdy nie probowalam...
Ale dziwne... :P :)
A was coś takiego spotkało?
Może ci się przewidział albo coś..
No, albo ja się mylę... :D
siemka all
Moze poprostu miales laga albo niezauwazyles ze jakis
(debil!!!) niemondry czlowiek stal gdzies w bespiecznym miejscu i szczelil do orka spirmana zeby cie zabil ten berserker :P
:D
kotomaniak
16-11-2003, 18:36
Niektóre potworki np. GSy zabijają inne by się dostać do playera. Możliwe że to dodano w ostatnim update.
No tez tak moze byc jak muwi kotomaniak :P
ja sie jeszcze z tym niespotkalem ,ale jak wy sie z tym spotkaliscie to ok.
:D
1. To przez te udpade.
2. Inne tez.
Teraz najlepsza metoda na zabice bersekera dla low lvl ;P (oprocz knightow). Tzn jesli posiadasz czar invisible to czarujesz i bijesz zerka newet ze spearow. Ja tak robilem moim magiem i z hmm, teraz bede tak robic palladynem.
nawigator
16-11-2003, 18:48
hmm taki temat juz byl. o tym ze inne potworki sie zabijaja zeby sie do ciebie dostac
ale najfajniej wyglada jak GS zabija poision spider (jak by go walec rozjwechal :D
Nic mi sie nie przewidziało i nikt go nie zabił bo nikogo nie było tam!!! A bersercer zeby sie dostac do mnie zabil na poczatku minoska a potem spearmena.
Ja mam 25 lev i skiell 60/59 więc bym zabil tego orca ale bym zmarnowal przy tym z 2UHy więc uciekłem :D
Czkowron
27-11-2003, 17:00
Ja znam fajne miejsce dla paladyna , gdzie bez zbędnych ceregieli i dosc szybko można zerka zaciupać bez żadnych "invislibe" itp. ;) . Sam tam byłem z qmpelm , ale nie powiem gdzie to jest bo zaraz by było pewnie tam w kólko zajęte np.na liberze ;) ;)
tez mialem ten sam wypadek w tym samym miejscu ale zerk zabil minosa :P i prawie zdechlem bo tylko 1 uha mialem :D
Eustachy
27-11-2003, 21:56
jednym słowem "WOJNA DOMOWA"
lepszy wybija gorszego :P
to tak samo jest w piłce nożnej
lepszy wygryza gorszego ze składu :(
a moze ma chetke na jakis plecak albo armor :P
nawigator
27-11-2003, 21:59
Oryginalnie dodany przez Mierzej
Nic mi sie nie przewidziało i nikt go nie zabił bo nikogo nie było tam!!! A bersercer zeby sie dostac do mnie zabil na poczatku minoska a potem spearmena.
Ja mam 25 lev i skiell 60/59 więc bym zabil tego orca ale bym zmarnowal przy tym z 2UHy więc uciekłem :D
WOW jak mialem mniejsze skile od ciebie i 16 level (no i 4 mag lev :DD) to zabijalem Zerki ze strata jednego UHa przecietnie czasem 2 a czasem WCALE nie uzywalem wiec czego ty sie mogles bac ?
WOW jak mialem mniejsze skile od ciebie i 16 level (no i 4 mag lev D) to zabijalem Zerki ze strata jednego UHa przecietnie czasem 2 a czasem WCALE nie uzywalem wiec czego ty sie mogles bac ?
To nizły jesteś 8) Ja przez ostatnie 2 tygodnie tremowałem i mam skille po 65 :]
A jaki miałeś staff. Bo mi się szczerzew to niechce wierzyć. Ale sprubuje się wybrać na zerka :D
na 100% robi tak samo dwarf guard. niestety lekcję tę moja postać przypłaciła życiem.
btw. on nie miał laga i nikt mu nie zabił tego spearmana, po prostu zapierdzielił go berserk.
To szczera prawda!!!!Zerk moze zabic inne potforki!!
bylem swiadkiem jak minoguard gonil mnie i w korytarzu stanal mu na drodze minos i od razu mu 100hp zlecialo a na tym pietrze bylem tylko ja a lagow jak mi sie rzadko zdarza nie mialem
Nom prafda tesh mialem podobna historyjke. Stalem se za skrzynkami i wabilem sobie zerka. Podszedl do mnie orc worrior i sie z nim bawie a tu nagle zerk za rogu wybiega i za pozno zajarzylem ze zerk moze zabic worriora i w nogi. Zdazylem uciec 3 pola zerk podbiegl do worriora trzasnal go raz i wali na mnie woriior sie wywrocil a ja stracilem ponad 190 hp w 2 strzalach :/ uff na redzie zwialem :) ale potem mu sie odwdziezylem :P
Edit: mam ss jak moj kumpel go zabija ale nie chce mi sie robic konta i wstawiac :P
To nic nowego, tak dzieje sie od ostatniego update, zeby uniemozliwic np blokowanie sie poison spiderami od gs itp.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.