Pokaż pełną wersje : Shielding u Sorca
Gdzie szybciej leci Shielding na Rook~ czy Sorcem/Driudem na mainie?
Nie jestem pewna, ale gdy trenowałam na Rook'u to chyba tam szybciej. Ale też baardzo wolno. Dodatkowo ludzie zabijają masowo potwory. Wiec chyba main jest lepszym wyjściem. Tam znajdziesz miejsce do trenowania.
Szybciej na mainie. Jestem tego pewna...
Skad wiem? 80 ms ma wyzszy shielding od 80 rookstayera.
@down
Byc moze inaczej skillowali.. Lecz roznica paru punktow jest chyba troszke za duza, prawda?
mi sie wydaje że tak samo szybko, każdy kolejny skill 2x dłużej od poprzedniego :|
SkateElement
02-05-2008, 05:00
Co to w ogóle za pytanie? :P
Wydaje mi się, że na mainie. Na rooku praktycznie cały czas melee, a i tak jest podobny jak na mainie, gdzie się bije na odległość z visa/ruzgi.
Mysthic_Ducky
02-05-2008, 17:02
na mainie leci szybciej, w brew pozorom dla sorca shielding tez sie liczy,
sam go skilluje B)
Kto by się tym przejmował xD Raczej chyba na mainie, bo rookstayerzy mają niższe skille shielda od takiego maga na mainie z tym samym lvlem
Szybciej wchodzi na mainie.
Macko121
03-05-2008, 14:25
18 rookslayerem mam 23 shielding, a 30 druidem - 22. Więc szybciej leci na Rook'u. Może to też być spowodowane tym, że większość potworów typu Guardy, Dragi i inne moby starasz się bić na odległość, a na Rooku musisz zawsze do potworka podejść. Także liczą się punkty doświadczenia dawane przez monsterki, zabijając smoka dostajesz 700expa, a minotaura 50. Więc musiałbyś zabic 14 minotaurów na Rook'u, aby dostać tyle samo punktów, co zabijając 1 smoka na Mainie. 1 smok zdąży walnąć mnie raz, czy dwa z "łapy", a na Rook'u 14 minosów uderzy mnie kilkanaście lub kilkadziesiąt razy.
UNholy90's
03-05-2008, 15:40
Hmmm no nie wiem jak wy liczycie jak ten shielding rośnie :P
Na 77 lvl mialem 26 shielda a na 21 rookstayerze (nie gram nim juz) mam 25 shielda wiec nie wiem czy na mainie leci szybciej :P sami ocencie
Ale weź pod uwage, jaką rookstayer ma styczność z potworami a jaka sorc na mainie.
Przed 8.0 (może się coś zmieniło teraz, ale nie sądze) na rooku było wolniej (troche, ale było).
łał, odwiedziłem dział o tibii ^^"
Pozdrawiam
Lechista
03-05-2008, 16:12
Kto by się tym przejmował xD Raczej chyba na mainie, bo rookstayerzy mają niższe skille shielda od takiego maga na mainie z tym samym lvlem
Leci tak samo.. Zresztą na rooku taki 80lvl ma wiekrzy od 80 ma mainie, gdyż ma styczność z potworami, a sorc nie..
Leci tak samo.. Zresztą na rooku taki 80lvl ma wiekrzy od 80 ma mainie, gdyż ma styczność z potworami, a sorc nie..
Powyżej wszyscy mówili że na taki 80 ms ma wyższy shielding niż 80 rookstayer. ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.