Pokaż pełną wersje : Która profesja najlepsza do solowania silniejszych potworków na niskim levelu ?
Mystlich
03-05-2008, 11:09
Witam.
Która profesja według was najlepiej nadaje się do solowania silnych potworków na niskim levelu (czyl ibicie np. DS'a czy Leadera na niskim levelu itp.)
Przy okazji dowiem sie jaką profesję wreszcie wybrać bo lubie bawić się w tibi niż nudzić się na ciągłym biciu przez kilka lvl. tego samego noba.
Ino nie przesadzać z biciem Demonów na 8lvl. itp.;)
Pzdr.
Zalezy, czy metoda góra/dół. Wcześniej powiedziałabym,ze sorc, ale od kiedy SD jest od 45 lvl.. Uważam, że paladyn. Atak z dystansu robi swoje. Ale lag albo trap.. ;x
@dwon
Ciii ;x Nie moge się zdecydować xP
Vasudanin
03-05-2008, 11:29
@up
ten avek bzydki, już tamten był ładniejszy ;>
@top
pallek bo knightem na 18 lvl'u draga nie zsolujesz dla sportu bo po prostu nie dasz rady =]
Paladyn. 60 dista i spokojnie wyvki, leadery, ds'y.
Piotrek Marycha
03-05-2008, 13:32
Zalezy, czy metoda góra/dół.
up/down to wg. mnie nie jest solo...
@up
ten avek bzydki, już tamten był ładniejszy ;>
mnie sie podoba ]:>
Na bardzo niskich lvl lepszy troche jest paladyn, ale pozniej sorc jak dostanie sd to znacznie wyprzedza go
Są tacy którzy uważają up/down za bardzo solo ;x Chociaż ja osobiście tez tak nie uważam.
Btw jemu chodziło o poprzedni. I dziękuje :-)
Sork na 45 lvlu z utama i sd wymiata, a to że waste to druga historia
@down
tak na marginesie to ten temat jest o SOLOWANIU więcjak mówisz że waliliście we trzech no to wybacz ale to nie jest solo
_LordMitt_
10-05-2008, 11:21
Expilismy raz na pojedynczym respie draga , 3 pallkowie lvl tam 13 , 15 i 17 chyba :P I wogule nic nie szlo , moze max 2 Manaski albo 1 manasek , zalezy nieraz tylko mana :)
a tak up/down to sorc , a tak to pallkiem mozesz szybko zsolowac dobre potworki , np ds'y na b. niskim lvlu mozesz lac w carlin ;p
Pozdro
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.