Pokaż pełną wersje : Help!!! Duuuuzyy Problem!!!
elysia nightmare
19-11-2004, 12:07
A wiec.. wczoraj moj kumpel zmienil mi haslo.. (o czym nie widzilem.. a myslalem ze to hack=O) na szczescie jak to qumpel oddal mi numerek a ja od razu te haselko zmienilem zeby sie sytuacja nie powt.... lecz diziasiaj z rana.. loguje sie wszystko jest oki... wylogowuje i znowu.. bo cos musialem zrobic.. dalej wszystko gra... biore dysk. od kolegi (nie tego od hasla) gdzie niby jest prog. ktory oblicza ile jeszcze mam czasu trenic zeby awansowac w danej umiejetnosci... podobno sciagnal go z http://www.link.do.keyloggera.pl
no.. to ja go uruchamiam... (przy wlaczonej i zalogowanej Tibii) zadne okieneczko sie nie pokazuje ani nic... wiec przeczuwajac ze cos nie tak.. trl+alt+del i zamykam prg.... myslelm ze moze trzeba sie zalogowac z uruchomionym progem... wiec wlaczam.. loguje... wszystko ok.. ale to ni dzila.. nic sie nie pojawia... wiec znowu ctrl+alt+del zamykam... gram kilka minut... a tu nagle disconected... myslalem ze jakis blad.. che sie zalog. jeszcze raz... i patrze :
Account or password is not correct!!
CO MAM ROBIC!!:(
Ty idioto.
W tym skillbarze był keylogger.
zhackowali cię.
Tylko teraz niepłacz na forum.
Podziękuj lepiej koledze.
elysia nightmare
19-11-2004, 12:14
Kurde.... ej... =/ Nie da się nic zrobic.. odzyskac na maila albo cos... i czemu mnie nagle samo wywalilo??
bo w tym momencie gość zmienił hasło i sie zalogował na ciebie(więc ciebie wywaliło), żeby przesłać sobie wszystko co masz i/lub zrobic ci red skulla lub zrookować/pozabijać/zbanować postać.
Hasło możesz odzyskać tylko po co??(i tak pewnie masz mały level -.-)
elysia nightmare
19-11-2004, 12:19
Nooo chcialbym je odzyskac!! TAAAAKKK ! ! ! ! ! ! ! !
To odzyskaj>-.-
wejdź na www.tibia.com (http://www.tibia.com)
wejdź w "My account"
potem naciśnij guzik "Account lost?"
wpisz imię swojej postaci naciśnij "Submit"
zaznacz "I have forgotten my password" daj "submit"
wpisz swój email i account number w wybrane pola i zaznacz "Yes, send it by email.
" potem "submit" i password wyslą ci na email.
elysia nightmare
19-11-2004, 12:26
Dzieki.. a pozatym masz fajne foto z hellsinga.. a ja wzialem ze mi hackneli postac...
!! to jest roznica..!! co sie staneie z mo9im acco skoro to kliknalem!!
nic. wyslą ci password na email i oleją to, że cię hackneli -.-
elysia nightmare
19-11-2004, 12:30
SSUPPERR:D dzieki cipsoft za troske nad graczami=D ja tez na nich leje za to..=/
Smutne - świat roi sie od idiotów. Tyle artykułów, poradników, postów, "historii ku przestrodze", a wystarczy że ktoś nazwie keylogerra "skillbar*****" i wszyscy dostają małpiego rozumu. A potem historyjki o tym jak to mnie shakowali a przecież uważałem...
Pozdrawiam:)
Smutne - świat roi sie od idiotów. Tyle artykułów, poradników, postów, "historii ku przestrodze", a wystarczy że ktoś nazwie keylogerra "skillbar*****" i wszyscy dostają małpiego rozumu. A potem historyjki o tym jak to mnie shakowali a przecież uważałem...
Pozdrawiam:)
Popieram.
Ostatnio widze przynajmniej jeden taki temat dziennie("Och nie! zhackowali mnie") to irytujące ile sie o tym pisze i ile jeszcze osób się na to nabiera :)
elysia nightmare
19-11-2004, 12:38
Odzyskalem haslo.. a moje straty to... :
mialem lvl 17.... i mam go dalej.. ale stracilem troche exp..... bo zabilem kolesia a potem mnie zabili...
knight amorr... 10k ... plate legs... magic level..... skile.... crown helmet....
noooo.... ale zostal mojemu sorcowi spike sword na pocieszenie i leather boots.... jak milo!!
FUCK=/ ;(
elysia nightmare
19-11-2004, 12:40
AAA...aaaaa no i tower shield... JAK MILO!!!
szkoda że cip nie ma takiego systemu jak np.: Knight Online
w knight online jak zostaniesz zhakowany i dojdą kto cie zhakował to mu kasują konto (zmyślne co nie ?) !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.