Pokaż pełną wersje : Yakchal solo by 149 rp non-pvp
Works__1985
03-05-2008, 16:09
Film pokazuje jak można zabić bossa ice witchów Yakchal
pokazuje to 149 rp na non-pvp.
Widać w nie których momentach ładny hardcore ;P
http://rapidshare.com/files/112242362/Yakchalbyfuflis.rec
ostry filmik ;) bylo duze ryzyko zgonu ale to jest wlasnie najlepsze :)
gratz ;)
xXxKaiserxXx
03-05-2008, 17:11
Ja bym prosił o rehosta xd
paluch89
03-05-2008, 17:28
Rehost bo ten rapid jest pojeb?
Nie hostujcie na tym rapidzie bo ile razy wpisze kod z tymi kotkami to i tak jest źle ...
Rehost:
http://rapidshare.de/files/39302555/Yakchalbyfuflis.rec.html
@Down
Bo na zwykłym rapidzie sporo osób narzeka na "kotki" a na rapidshare.de ich nie ma
Tibicams.tibianetwork mi nie działa więc wrzuciłem na co mogłem
Works__1985
03-05-2008, 18:26
No sorry tibicams nie działa bo hackniete, megaupload to szit a spidiszer nie legalne i znów bana bym dostał za hacklinki ...
@up po co rehostowałeś na ten sam serv ?...
No sorry tibicams nie działa bo hackniete, megaupload to szit a spidiszer nie legalne i znów bana bym dostał za hacklinki ...
@up po co rehostowałeś na ten sam serv ?...
jest różnica między rapidashare.de a rapidashare.com :|
Bardzo dobry filmik , Dużo akcji , polecam .
Nie wiedziałem że Pallek takim dobrym blockerem jest ;]
Pozdro....
Nie hostujcie na tym rapidzie bo ile razy wpisze kod z tymi kotkami to i tak jest źle ...
No to ładne zrywy na bani , przyjżyj sie dokładnie a ujżysz to co chcesz...
Sir'Matek
03-05-2008, 23:30
rehost:
http://www.chomikuj.pl/Jajcogniotus/Yakchalbyfuflis.rec
trza się jakos odwdzięczyć, bo z takowych rehostów sam korzystam
@topic
film haaard, i fajnie ^^
btw
jakies kombo
23:37 You lose 240 hitpoints due to an attack by Yakchal.
23:37 You lose 323 hitpoints due to an attack by Yakchal.
23:37 You lose 63 hitpoints due to an attack by an ice golem.
23:37 You lose 12 hitpoints due to an attack by an ice golem.
Może już niedługo umieszczę kilka filmów z farków solo, ale najpierw trzeba je nakręcić;)
Mam nadzieję, że chociaż część z was oglądając ten filmik zauważyła, że nie tylko na świecie pvp można się fajnie bawić. I nie tylko na światach pvp grają dobzi gracze, a non pvp to tylko banda dzieciaków z prowincji, którzy umieją tylko przeklinać, wiedząc, że ominą ich konsekwencje.
@Snagoth
No risk, no fun:)
A Works__1985, chciałbym podziękować za wklejenie;)
Pozdrawiam
Fuflis;)
Lord Wlodek
03-05-2008, 23:54
:D - irl , Fun fun fun
.Ryuuzaki.
04-05-2008, 16:22
Film faaajny ^^ gz ubicia B)
btw jak rozpoznać czy yakhal jest bez używania gwiazdki?
ten nagly resp frostow powah ;d
gratz!
kolejny rehost
http://turboshare.eu/files/8666778/Yakchalbyfuflis.rec.html
paluch89
05-05-2008, 10:46
Film kozacki.
gz
GoraPall
06-05-2008, 14:53
Bałeś się ?? B)
Może już niedługo umieszczę kilka filmów z farków solo, ale najpierw trzeba je nakręcić;)
Życzę powodzenia ale ostatnio oglądałem jak 130+ ek schodzi na combo jedengo z faraonów ;d Do faraonów trzeba mieć szczęście inaczej zjedzą cię w chwilę.
Mam nadzieję, że chociaż część z was oglądając ten filmik zauważyła, że nie tylko na świecie pvp można się fajnie bawić. I nie tylko na światach pvp grają dobzi gracze, a non pvp to tylko banda dzieciaków z prowincji, którzy umieją tylko przeklinać, wiedząc, że ominą ich konsekwencje.
Może niektórym to pokaże, ale jednak faktem jest, że na non-pvp noobów, lurerów, scammerów i dzieci neo jest więcej niż na pvp. High levle na non-pvp to zazwyczaj dobrzy (a nie dobzi ;p) gracze, którzy potrafią się zachować i mieć trochę zabawy np. takiej jak pokazano na filmiku :)
Gz dla autora za zimną krew :)
Bałeś się ?? B)
A czego tu się bać?? Tibia to tylko gra. A chciałem grać na Uniterze:P
Życzę powodzenia ale ostatnio oglądałem jak 130+ ek schodzi na combo jedengo z faraonów ;d Do faraonów trzeba mieć szczęście inaczej zjedzą cię w chwilę. B)
Dla chcącego nic trudnego. Zawsze i wszędzie można paść. I do tego każdy dead Cie czegoś uczy.
Może niektórym to pokaże, ale jednak faktem jest, że na non-pvp noobów, lurerów, scammerów i dzieci neo jest więcej niż na pvp. High levle na non-pvp to zazwyczaj dobrzy (a nie dobzi ;p) gracze, którzy potrafią się zachować i mieć trochę zabawy np. takiej jak pokazano na filmiku B)
Co do "dobzi" to dobrze, ze maturę z polaka mam już za sobą:P Zgadzam się, jednakże mam nadzieję, że tych lepszych będzie coraz więcej na światach non pvp i nie będą one się kojarzyć tylko z botowaniem ale również ze świetną zabawą;)
Gz dla autora za zimną krew B)
Dzieki i pozdrawiach tych co mnie znają na Iridii:)
Filmik ogólnie spoko ale zwróciłem błąd na opis w commencie na tibia.com
3rt palladin with 80 distans fighting on Nerana.
Powinno być 3rd. To tylko tak dla informacji, niczego się nie czepiam
@Down
Hail Aleksandrów Łódzki _/ ;p
Edit2
Edytuj posty bo za to są bany a co do tego kim jestem to na pewno mnie nie znasz ;d
xXMakaXx
06-05-2008, 16:54
teraz czas na Faraonki xd
xXMakaXx
06-05-2008, 16:56
AD3K kim jestes bo widze ze z mojego misata ;p
Dzieki i pozdrawiach tych co mnie znają na Iridii:)
Gimme twoj nick na iridii ;d Tez tam ostatnio gram bo dla saphiry juz nie ma ratunku ;<
Gimme twoj nick na iridii ;d Tez tam ostatnio gram bo dla saphiry juz nie ma ratunku ;<
Sir Fujar - Iridia(troche gralem na poczatku serva, zwróć uwage na skille:P)
Fujar - Saphira
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.