Pokaż pełną wersje : Raportowanie postów
Witam
Czasami lubię sobie porapotować niektóre posty i z wracam się z prośbą do administracji o zmianę czasu oczekiwania z tych 60 sec do chociażby 30 sec. Spam raportami nie będzie nadal możliwy, a przyspieszy to bardzo raportowanie :)
Dragon-Fly
03-05-2008, 20:56
Też mam z tym problem ;<
neopostman
03-05-2008, 21:00
Dobry pomysł, a nawet możnaby znieść całe to czekanie.
Może również w czekaniu na wyszukanie i pisanie postów?
Z tego co wiem, nie jest mozliwe zniesc czas oczekiwania w przypadku szukania. Lecz pewna nie jestem ; ).
W przypadku postow jest ok... Ogranicza to spam oraz w pewien sposob blokuje double post przez blad przegladarki.
Raporty... Mnie to kiedys irytowalo, lecz minuta nie jest az taka dluga ; ). Jezeli naprawde chcesz cos zraportowac to mozna poczekac, w miedzyczasie zaczac sie czyms innym.
Z tego co wiem, nie jest mozliwe zniesc czas oczekiwania w przypadku szukania. Lecz pewna nie jestem ; ).
Co do wyszukiwanie to byłaby poniekąd głupota, ta funkcja jest po to żeby ograniczyć obciążenie forum (szukajka jest zawsze najbardziej zasobo żerna)
Co do postów jak wiadomo blokada spamu.
Natomiast z samego raportowania korzysta niewiele osób, to po co im utrudniać jeszcze życie :)
Vasudanin
03-05-2008, 21:23
zależy kto co raportuje
ja np. raczej tylko przekroczenie limitów sygnatury co się teraz wyjątkowo żadko zdaża aczkolwiek jutro przeczytam 5 razy regulamin żeby sobie wpoić co nie co i przypomnieć i zacznie się prawdziwa Rzeź (tak sie pisze? nie mam mozilli ;P)
Zalgadis
04-05-2008, 10:27
Signed, w ogóle powinno być 15 sekund, bo ja jak raportuje to masowo :P.
Powinni dać że posta można wysłać co np. 15 sekund, bo nie raz zdarzyło się double posta wysłać.
Proponuje także w ogóle usunąć opcje szukaj, ludzie i tak jej nie używają, albo piszą że szukali i piszą nowy temat o tym co jest 3 tematy niżej...
Dobry pomysł, a nawet możnaby znieść całe to czekanie.
Wtedy forum było by bardziej przeciążone, więcej żądań do serwera - bardziej zamulone forum.
Skoro kiedyś tego nie było, to pewnie jest możliwe : ).
@topik
Ja to sie już przyzwyczaiłem, ale jakby się ukróciło czas czekania o połowę, to chyba nikt by nie umarł.
A tak w ogóle to już kiedyś chyba poruszałem ten temat i chyba nic z tego nie wyszuo : P
Kto będzie chciał i tak poczeka, ale o 50% można było by przyśpieszyć ... :)
Prawdpodobnie uda sie skrocic czas oczekiwania o polowe, szukamy tego w opcjach forum. Przy okazji chcialem podziekowac wszystkim osobom raportujacym posty lamiace regulamin - bardzo ulatwiacie nam prace :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.