PDA

Pokaż pełn± wersje : BAN za co¶ czego nie zrobiłem.. co zrobic??

mlody991
03-05-2008, 21:08
Gdy wczoraj grałem, w miedzy czasie przegladalem forum i znalazlem zdjecie jak Gm spotkal botera i kazal mu powiedziec "exiva dance" , i nie wiedzialem o co chodzilo. Wiec wpisalem to w tibi lecz wpisalem jedno e za duzo a ze przypadkiem byl wlaczony Trade Chat wszyscy to widzieli, rano juz był ban ;/.

JA NAPRAWDE NIE MIALEM BOTA!!!

jest to ban za "using unofficial software to play" uzywanie nieofficjalnych programow

gdzies znalazlem ze mozna sie odwolac. ale gdy wchodze na tibia.com i sie loguje klikam View jest tylko opcja "back". ;/ jak to zrobic??

@ mogłbym ten miesiac przeczekac ale wczoraj pacca kupilem ;/ chcialem expic i dali bana .... :(

Slythia
03-05-2008, 21:11
Twoja wypowiedz zostala zraportowana przez st, na tej podstawie dostales banna. Dzieki temu nie mozesz sie odwolac.

Jedynym wyjsciem bylby mail na [email protected], lecz szczerze mowiac watpie, by mogloby ci to w czymkolwiek pomoc...

Thadel
03-05-2008, 21:25
Witaj użystkowniku TORG'a :)

czy w tamtym temacie nie było przypadkiem nie było napisane że napisałe¶ "exiva exp reset" ? a senior tutorzy mog± zgłaszać tylko wypowiedzi z publicznych kanałów, od tego nie da sie odwołać...